Marcadores

Sunday, April 29, 2012

29 Απριλίου 2012 Ιησούς


Θα βρείτε τους εαυτούς σας να βυθίζονται στην απορία του ποιοι είστε πραγματικά


Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αφυπνιστεί, όπως θεϊκά προορίζεται. Έτσι ανοίξτε τις καρδιές σας για να λαμβάνετε την αγάπη, που συνεχώς προσφέρεται για να σας βοηθήσει, να βγείτε από την κατάσταση της βαθιάς ύπνωσης σας. Θέλετε; Ξέρετε ότι η ζωή είναι πολύ πιο πραγματική, ζωντανή, δυναμική και άφθονη, από αυτό που βιώνετε σήμερα και όμως υπάρχει μια αίσθηση του φόβου, ή ακόμη και άγχος - ότι για να προχωρήσετε προς αυτή την κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπίσετε την κρίση και ενδεχομένως, καταδίκη για τις συμπεριφορές, που κατά καιρούς είχατε. Αλλά ποτέ δεν μπορούσαν και δεν συνέβησαν, αυτές οι συμπεριφορές.

Η παρούσα κατάσταση σας, είναι απατηλή! Πολλοί σοφοί και άγιοι, σας ενημερώνουν επανειλημμένα, για το γεγονός αυτό και ακόμα έχετε αμφιβολίες και προσκολλάτε, σε πεποιθήσεις που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι είστε αμαρτωλοί και απροσάρμοστοι, πως είστε ανάξιοι της άνευ όρων Αγάπης, του Θεού. Είστε πάντα αγαπημένοι, γιατί είστε τα παιδιά του Θεού, που δημιουργηθήκατε από Αυτόν ως τέλεια όντα, να ζήσετε σε αιώνια χαρά. Αυτό είναι το Θέλημά Του.

Sunday, April 22, 2012

22 Απριλίου 2012 Ιησούς


Είστε τα παιδιά-θαύματα του Θεού


Το να περιμένετε την αφύπνιση, είναι δύσκολο για σας, επειδή σας φαίνεται ότι περιμένατε για πολύ καιρό - και έτσι είναι - και ακόμα δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να συνεχίσετε να περιμένετε. Είναι απογοητευτικό και δύσκολο για σας και αυτοί στις πνευματικές σφαίρες, κάνουν ότι μπορούν για να σας βοηθήσουν και να σας εμπνεύσουν, σε αυτές τις τελευταίες στιγμές, πριν να συμβεί το μεγάλο γεγονός, καθώς είναι περισσότερο σίγουρο πως θα συμβεί.

Sunday, April 15, 2012

15 Απριλίου 2012 Ιησούς


Για να αφυπνιστούμε, πρέπει να τηρούμε μόνο μια στάση, απέναντι σε οτιδήποτε - άνευ όρων Αγάπη


Όλοι όσοι σας αγαπούν, παρακολουθούν με ενθουσιασμό και μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ανθρωπότητα κάνει τις τελικές προετοιμασίες της, για να αφυπνιστεί. Ναι, κάνετε προετοιμασίες! Κάθε φορά που προσφέρετε σκέψη αγάπης και συμπόνιας, λέξη, ή δράση, και κάθε φορά που κάνετε μια πράξη συγχώρεσης, ιδιαιτέρως στο μυαλό σας ή αντιμετωπίζοντας κάποιον, αποδεσμεύετε περισσότερη από τη παλιά, ενδεικτική συμπεριφορά μίσους που σας πίεζε, εντός στα κοιμώμενα βάθη της ψευδαίσθησης. Όπως θα γίνεστε ελαφρύτεροι, το Φως σας θα καίει λαμπρότερο και θα γίνεται ευκολότερο για σας, να συνεχίσετε την εκφόρτωση των αρνητικών αποσκευών, που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιδραστική συμπεριφορά, που εσείς αργότερα (ή ακόμη και αυτή τη στιγμή) να μετανιώσετε.

Η ψευδαίσθηση ήταν ένα μέρος, που χτίσατε για να παίξετε το παιχνίδι του διαχωρισμού σας και μέρος της έλξης του, ήταν η ευκαιρία, να παίξετε με συμπεριφορές που είναι αδύνατες - πραγματικά, αδιανόητες στην Πραγματικότητα. Ήταν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά όσο περισσότερο παίζατε σε αυτό, τόσο πιο αληθινό σας φαινόταν να είναι, μέχρι που φαινομενικά αντικατέστησε την Πραγματικότητα, τον Ουρανό, την κατάσταση ενότητας σας με το Θεό. Αλλά, βέβαια, παρά τον πόνο και τη δυστυχία που σας έχει προκαλέσει, παραμένει εξωπραγματικό και η αφύπνιση σας, είναι εξασφαλισμένη.

Είστε σαν κουρασμένα παιδιά, που πρέπει να σας βάλουν στο κρεβάτι, αλλά πεισματικά αντιστέκεστε, επειδή δεν θέλετε να σταματήσετε τη διασκέδαση σας. Αλλά, με το να είναι υπερβολικά κουρασμένα, δεν μπορούν να διασκεδάσουν πλέον! Είναι καιρός να τα σηκώσει ο πατέρας ή η μητέρα τους, να τους δώσουν, μια ζεστή και στοργική αγκαλιά και στη συνέχεια, να τα βάλουν στο κρεβάτι και να τους διαβάσουν, μια σύντομη και ευχάριστη ιστορία, που θα τους ηρεμήσει, για να κοιμηθούν. Οι γονείς γνωρίζουν, πως όταν ξυπνήσουν το πρωί, θα είναι πλήρως ανανεωμένοι και γεμάτοι ενθουσιασμό, για το θαύμα της ζωής.

Η απάρνηση, των συμπεριφορών μίσους και στάσεων, είναι σαν να τακτοποιείται τα παιχνίδια σας, πριν πάτε για ύπνο - είναι ελκτικό, δεν θέλετε να το κάνετε, αλλά γνωρίζετε ότι αν το κάνετε, τα πάντα θα είναι φρέσκα και καινούρια για να παίξετε με αυτά το πρωί. Η ψευδαίσθηση, είναι μια κουραστική εμπειρία και όταν είστε κουρασμένοι, είναι πολύ πιο δύσκολο να αφήσετε το θυμό να περάσει, τη δυσαρέσκεια και τη κρίση και τα συναισθήματα, ότι έχετε το δικαίωμα να αποκατασταθείτε από τα βάσανά σας. Όταν ανανεωθείτε, είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε πώς η ταλαιπωρία σας, εμφανίζεται ως αποτέλεσμα, του πώς επιλέγετε να αντιληφθείτε μια κατάσταση, βοηθώντας σας έτσι να αφεθείτε, σε μη ρεαλιστικές αντιλήψεις και στις συμπεριφορές που αυτές προκαλούν.

Για να αφυπνιστούμε, πρέπει να τηρούμε μόνο μια στάση, απέναντι σε οτιδήποτε - σε όλες τις καταστάσεις, σε όλες τις αλληλεπιδράσεις, σε όλες τις σχέσεις - και η στάση αυτή, είναι η μόνη αληθινή στάση, η μόνη στάση που υπάρχει πραγματικά, και είναι φυσικά η άνευ όρων Αγάπη. Είστε Αγάπη, γιατί από αυτήν δημιουργηθήκατε και στην ψευδαίσθηση προσπαθήσατε να το κρύψετε, κατά την διάρκεια των παιχνιδιών σας. Ωστόσο, οι αυταπάτες σας, δεν μπορούν να κρύψουν την Πραγματικότητα, η οποία είναι άπειρη και αιώνια! Μπορούν μόνο προσωρινά, να σας κάνουν να το πιστέψετε ότι γίνεται και μόνο μέχρι να διαλυθούν στο τίποτα, από το οποίο τις δημιουργήσατε, το οποίο θα γίνει αμέσως μετά την αφύπνιση σας.

Η στιγμή αυτής της αφύπνισης, δεν είναι μακριά και πολλοί από εσάς, θα έχουν ισχυρές ενδείξεις, επιβεβαιώνοντας αυτό το ζητούμενο. Η επιθυμία και η πρόθεση, που τόσοι πολλοί από σας εκφράζουν για να βρουν το αληθινό νόημα της ζωής, έχει τεράστιες συνέπειες στα θεμέλια της ψευδαίσθησης, ταράζοντας τα σαν γιγαντιαίος σεισμός - ένας σεισμός, που δεν μπορεί και δεν θα είναι σε θέση, να αντέξει. Ο χρόνος της έχει σχεδόν τελειώσει, το τέλος της διακρίνεται στον ορίζοντα και πολύ σύντομα, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, θα αποκτήσει επίγνωση αυτού του γεγονότος και θα αποσύρει την υποστήριξή, προς αυτή - οδηγώντας τη σε κατάρρευση.

Αρχικά, η σκέψη για να γίνει αυτό, ήταν ανησυχητική, μέχρι και τρομακτική για εσάς, γιατί φαίνεται ότι ήταν το σπίτι σας για πολύ καιρό και είναι δύσκολο για σας, να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό, τη ζωή κάπου αλλού. Και επειδή δεν μπορείτε πραγματικά να φανταστείτε το πώς θα ήταν η ζωή χωρίς αυτό, φαντάζεστε ότι δεν θα υπάρχει τίποτα για να το αντικαταστήσει, μόνο ακραία εγκατάλειψη και απόλυτα απελπιστική μοναξιά, μια μεγάλη αδειανοσύνη, ένα κενό, ένα τρομακτικό και οριστικό τέλος της ύπαρξης.

Όσο δυσάρεστη και αν είναι η σημερινή σας κατάσταση, εν τέλει, δεν εύχεστε πραγματικά να τερματιστεί η ύπαρξή σας, για όλη την αιωνιότητα. Αυτό δεν θα είχε κανένα νόημα, γιατί παραδέχεστε ότι η ύπαρξη πρέπει να έχει σημαντικό λόγο, για να υπάρχει - το οποίο φυσικά κάνει - και αυτό είναι που σου δίνει ελπίδα. Το γεγονός ότι μέσα στην ψευδαίσθηση, έχετε παρόλα αυτά να βρείτε αυτό το λόγο, δεν σημαίνει ότι θέλετε να παραιτηθείτε. Ως εκ τούτου, η ιδέα να του επιτραπεί να διαλυθεί, να αποσυντεθεί, είναι ανησυχητική. Έχετε κάνει μια πολύ καλή σειρά προσπαθειών με τον εαυτό σας, να τον πείσετε ότι η ψευδαίσθηση είναι η πραγματικότητα και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Παρά τον πόνο, την ταλαιπωρία και την σύγχυση που έχει προκληθεί σε σας, θα προτιμούσατε να έχετε αυτό, από το τίποτα και πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι μπορεί να γίνει όμορφη, ειρηνική και ασφαλής.

Το θαύμα αυτού είναι, ότι η Πραγματικότητα, ως ένα με το Θεό, είναι απείρου κάλλους και νοήματος και είναι το νόημα της ύπαρξης, γιατί δημιουργήθηκε για να σας τοποθετήσει στην αιώνια χαρά, στην αιώνια παρουσία του Θεού. Η γνώση αυτή, που μεταφέρετε βαθιά μέσα σας, όλοι και κάθε ένας από εσάς, διαρρέει αδυσώπητα την αντίληψη σας και δίνοντας σας τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να απελευθερώσετε, αυτές τις παλιές, συμπεριφορές μίσους - συμπεριφορές, που σας κρατούσαν σταθερά αγκυροβολημένο στην ψευδαίσθηση - και να αγκαλιάσετε, το θείο πεδίο της Αγάπης, που σας περιβάλλει και το οποίο θα σας βοηθήσει, να αφυπνιστείτε. Μην φοβάστε, την απώλεια της ψευδαίσθησης. Αντ' αυτού, ανοίξτε τους εαυτούς σας, προς την Αγάπη που είναι η Πραγματικότητα - και ξυπνήστε!

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman
Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

Sunday, April 8, 2012

08 Απριλίου 2012 Ιησούς


Η Ανάσταση σημαίνει την αφύπνιση της ανθρωπότητας από την ψευδαίσθηση


Το Πάσχα είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να φέρουμε στο νου μας την Αγάπη του Θεού, για όλα τα παιδιά Του. Είναι μια υπενθύμιση των Προθέσεων Του, όλοι να επιστρέψουν στην Πραγματικότητα - στην αιώνια ζωή μαζί Του, στα επουράνια πεδία - όπως αποδεικνύεται από την Ανάσταση. Στο Χριστιανισμό, η Ανάσταση σημαίνει Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει, αφύπνιση της ανθρωπότητας από την εκτεταμένη παραμονή της στην ψευδαίσθηση, γιατί μέσα σας όλο το Φως της Συνείδησης του Χριστού, καίγεται να φωτίσει το δρόμο σας, για την Επιστροφή σας και γίνεται πλέον αδύνατο να συνεχίσετε να αδιαφορείτε για αυτό, όπως κάνατε τόσο καιρό. Ο χρόνος που περάσατε στην ψευδαίσθηση, υπήρξε επίπονος και οδυνηρός, σας προκάλεσε πολύ πόνο και φόβο. Είναι η θεία Βούληση που σας αφυπνίζει, από την δυστυχισμένη κατάσταση. Και έτσι το κάνετε.

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.