Marcadores

Wednesday, November 28, 2012

28 Νοεμβρίου 2012 Σαούλ Σαούλ «Εκείνο που θεωρείτε εμπειρία ζωής δεν έχει καθόλου νόημα.»


Η πορεία προς το σπίτι επιταχύνεται, καθώς το πεδίο της θείας Αγάπης συνεχίζει να επεκτείνεται όλο και περισσότερο, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εμπλέκονται μαζί του – κάτι που είναι ουσιαστικής σημασίας για την αφύπνισή σας. Είναι καταπληκτικό να βλέπουμε το Φως του καθενός σας να γίνεται συνέχεια φωτεινότερο, καθώς δυναμώνει η πρόθεσή σας να προσφέρετε μόνο αγάπη σε κάθε περίπτωση και έτσι να γίνεστε όλο και περισσότερο αναμειγμένοι με το πεδίο της θείας Αγάπης μέσω της πρόθεσης.

Είναι αδύνατον να υπερτονιστεί η σημασία της Αγάπης! Όπως συχνά σας έχουν πει, η Αγάπη είναι η δύναμη που δίνει ζωή, το ενεργειακό πεδίο στο οποίο όλη η δημιουργία έχει την αιώνια της ύπαρξη. Εσείς χτίσατε την ψευδαίσθηση, για να δοκιμάσετε την αποσύνδεση από εκείνο το πεδίο, όμως ο Πατέρας σας έχει διασφαλίσει ώστε να είναι αδύνατον να σπάσει αυτή η σύνδεση. Εντούτοις, χάρη στην ελεύθερη σας βούληση, ήσασταν σε θέση να διακόψετε την επίγνωσή της και να προσποιείστε ότι είστε κύριοι της περιοχής της ψευδαίσθησης, όπου νομίζατε ότι δεν έχετε ανάγκη τον Θεό.

Sunday, November 25, 2012

25 Νοεμβρίου 2012 Ιησούς
Ιησούς «Η ευαισθητοποίησή μας στις ουράνιες σφαίρες είναι πέρα από κάθε φαντασία σας»


Ο συλλογικός διαλογισμός στις 22 Νοεμβρίου εξελίχθηκε πολύ καλά, με πρόθεση εκατομμυρίων για αφύπνιση σε πλήρη συνειδητή ζωή και μορφή. Οι τεράστιες αλλαγές που όλοι προσδοκάτε σύντομα θα υλοποιηθούν, ενώ το θεϊκό πεδίο της Αγάπης συνεχίζει να δυναμώνει και να εντείνεται συντονισμένο με την επιλογή της ελεύθερης θέλησης για αφύπνιση. Στις πνευματικές σφαίρες, – όπου εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερη επίγνωση σχετικά με εσάς από ότι μπορείτε να φανταστείτε – η ευθυμία και η χαρά συνεχίζουν να εντείνονται, ενώ βλέπουμε να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για τη νέα εποχή, όπου όλοι οι άνθρωποι θα βιώνουν την αποδοχή αγάπης, την καρποφόρα αφθονία και θα εκπληρώνουν όλες τις επιθυμίες τους, μαζί με την ειρήνη και την αρμονία, που μόνο η Αγάπη μπορεί να προσφέρει.

Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο άνοιγμα στο πεδίο της θείας Αγάπης που σας περιβάλλει συνεχώς, και όταν πραγματικά ανοίγετε τον εαυτό σας σε αυτό, όπως όλο και περισσότεροι από εσάς το κάνουν τις τελευταίες είκοσι με τριάντα ημέρες, τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Η χαρά σας θα συναντήσει σύντομα τη δική μας και θα ξυπνήσετε στη θεϊκή Πραγματικότητα, όπου όλα όσα υπάρχουν, βρίσκονται σε αιώνιο παρόν, ανοιχτά, διαφανή και γεμάτα αγάπη.

25 Νοεμβρίου 2012 Σαούλ


 Σαούλ: «Δίχως εσάς η μαζική αφύπνιση δεν θα μπορούσε να συμβεί.»


Η ένταση της παρούσας στιγμής μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς η πραγματική στιγμή της αφύπνισής σας πλησιάζει περισσότερο. Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός κορυφώνονται, ενώ ο περιορισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος, διότι αυτό το θαυμάσιο γεγονός που έχει προγραμματιστεί από τόσο παλιά, σχεδόν έχει φθάσει. Ακόμα, για περισσότερους από εσάς στη Γη, αυτό τον καιρό, αυτό εκτίθεται με πολλούς τρόπους και παρουσιάζεται ως κάτι συνηθισμένο, όπως οι αναφορές για σκάνδαλα ή συγκρούσεις – σε πολλά κοινωνικά στρώματα και σε διάφορα μέρη του κόσμου – ενώ κάθε είδους καταστροφές συνεχίζουν να απασχολούν τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης.

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.