Marcadores

Wednesday, January 2, 2013


21 Δεκεμβρίου 2012

Ιησούς: Η Νέα Εποχή αναγεννάται τώρα.

Η σημερινή μέρα είναι μεγάλης σημασίας, διότι εσείς αφυπνίζεστε! Δεν θα αισθάνεστε πλέον υπόχρεοι στη δύναμη και την αρχή των διεφθαρμένων οργανισμών, που για τόσο πολύ καιρό σας κράτησαν υπόδουλους στους άδικους νόμους και κανονισμούς. Η ενέργεια που ρέει έντονα από το πεδίο της Θείας Αγάπης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, για να βοηθήσει τη διαδικασία της αφύπνισής σας, έχει ενταθεί κατά το έτος 2012, παρουσιάζοντας τεράστιες ωθήσεις στις ημερομηνίες 11/11/12, 12/12/12 και μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση σήμερα. Τώρα η ενέργεια αυτή ρέει ελεύθερα και συνεχώς, καθώς αλληλεπιδρά πολύ θετικά με τα δικά σας ενεργειακά πεδία, αφού ο καθένας από εσάς προσθέτει το δικό του αποτύπωμα, όταν αφυπνίζεστε και γίνεστε συνειδητά μέρος της. Εσείς και ο κόσμος σας δεν θα είστε ποτέ ξανά ίδιοι, γιατί η Νέα Εποχή έχει έρθει, Χαρείτε την!

Μερικοί από εσάς μπορούν ακόμα να έχουν ζητήματα που χρειάζονται προσοχή, όμως με την τεράστια αύξηση της έντασης που έχει η επίδραση του πεδίου της Θείας Αγάπης, θα βρείτε πραγματικά εύκολο να καθαρίσετε τους εαυτούς σας από οποιαδήποτε υπολείμματα των δεσμών που στερούνται αγάπης ή επώδυνα συναισθηματικά αποθέματα που δεν έχετε ακόμα πλήρως απελευθερώσει. Με την καθαρή σας πρόθεση και με τη βοήθεια αγάπης εκ μέρους των αγγέλων και των οδηγών σας, οτιδήποτε υπάρχει στο προσωπικό σας ενεργειακό πεδίο και δεν ευθυγραμμίζεται με την Αγάπη, γρήγορα θα διαλυθεί. Χαλαρώσετε και να γνωρίζετε ότι η αληθινή σας πρόθεση θα βρει αμέσως το στόχο της.

Η ζωή σας έχει γίνει μια εμπειρία για να τη λατρέψετε και να την απολαύσετε πλήρως, καθώς οι περιορισμοί της ψευδαίσθησης σάς εγκαταλείπουν και σας αποκαλύπτουν την ελευθερία που υπήρξε για πάντα δική σας, ενώ ανοίγουν μυριάδες δυνατότητες και ευκαιρίες διαθέσιμες για εξερεύνηση, ανακαλύπτοντας εκ νέου τα δημιουργικά σας ταλέντα και δυνατότητες.

Η αλληλεπίδραση και η συναναστροφή με τους άλλους – την οικογένεια, τους φίλους αλλά και εντελώς αγνώστους, οι οποίοι δεν είναι πλέον και ουδέποτε υπήρξαν πραγματικά άγνωστοι – θα είναι πάντα γεμάτη αρμονία και ενθουσιασμό σας, τώρα που τα εγωιστικά και ανταγωνιστικά κίνητρα του διαχωρισμού και της προσωπικής φιλοδοξίας, που κατεύθυναν τη συμπεριφορά σας, έχουν πέσει. Κάθε ανταγωνισμός ή παιχνίδι θα γίνεται για φιλική διασκέδαση όλων που συμμετέχουν και θα οδηγεί σε αυθόρμητο γέλιο. Θα κάνετε πολλά πράγματα μόνο για τη διασκέδαση, ενώ δεν θα υπάρχει πίσω από αυτό κανένα συναίσθημα ενοχής που να σας λέει ότι δεν θα έπρεπε να το κάνετε ή ότι θα έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι πιο σημαντικό. Αληθινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να περνάτε καλά, ό,τι και αν κάνετε!

Το να κάνετε πράγματα μόνο για να διασκεδάσετε θα σας παράσχει έναν ευχάριστο, έναν νέο τρόπο προσέγγισης των δραστηριοτήτων σας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρει πολύ στη δεξιότητα αυτής της ενασχόλησης. Οι μέρες του μόχθου και της εξάντλησης έχουν τελειώσει, διότι έχετε απεριόριστη ενέργεια για να πάρετε μέρος στη ζωή και γιατί οι εργασίες που ήταν υπεύθυνα για το μόχθο και την εξάντληση δεν θα γεμίζουν πλέον τις ημέρες σας.

Η Νέα Εποχή αναγεννάται σήμερα, και καθώς έχετε εξοικειωθεί με την αίσθηση της ευημερίας και του ενθουσιασμού που αυτή προκαλεί, θα ανοίγετε όλο και περισσότερο τους εαυτούς σας στις χαρές της ζωής, διότι δεν θα υπάρχει άλλο πια η σχεδόν ασυνείδητο συναίσθημα άγχους ότι κάτι πρόκειται σύντομα να συμβεί που θα παρεμποδίσει ή θα ματαιώσει την εύθυμη διάθεση που απολαμβάνετε. Η προσωπική ασφάλεια δεν θα αποτελεί ζήτημα, γιατί δεν θα υφίσταται πλέον κάτι που να μπορούσε να σας απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχετε φθάσει στη Νέα Εποχή, όπου όλα που βρίσκονται μπροστά σας, θα εμβαθύνουν την αίσθηση της ένταξης και της χαράς σας. Το σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά, και τώρα αυτό το Σπίτι και η καρδιά είναι μαζί, όπου η ειρήνη και η παντοτινή εκπλήρωση είναι για πάντα δικές σας. Καλωσορίσατε στο Σπίτι το οποίο πάντα αναζητούσατε και όπου αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας και πάλι ως θεϊκά όντα που δημιούργησε ο Πατέρας σας στην αιώνια αγάπη – για να ζήσετε στην παντοτινή ευτυχία.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.


Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

19 Νοεμβρίου 2012

Σαούλ:  Οι μεγάλες αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί, θα αλλάξουν μόνιμα τον τρόπο της ζωής σαςΤόσο οι Εργάτες του Φωτός όσο και οι πρωτοπόροι, όλοι σας έχετε στο νου την αφύπνιση, όσο το έτος πλησιάζει στο τέλος του. Ζητάτε δράση, εντυπωσιακή δράση, που να σας κινητοποιήσει ή έστω να σας ανεβάσει πνευματικά. Λοιπόν, θα την έχετε. Συνεχίζετε να έχετε την πρόθεσή σας στην αφύπνιση, για να είναι η κινητήρια δύναμη που θα σας οδηγήσει στο σπίτι μαζί με την πίστη στη Θεία Θέληση, και θα αφυπνιστείτε  με την υπόσχεσή Του ότι αυτό θα συμβεί. Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, απελευθερώστε τις - γιατί βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι είναι αβάσιμες, ότι είναι μονάχα μια πτυχή της ψευδαίσθησης, που προκαλεί σύγχυση και περιττό άγχος.

Το ταξίδι σας στο Σπίτι είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και ο προορισμός σας γνέφει από μακριά. Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο και την πρόθεση. Και, όπως σας έχουν πει πολλές φορές, έχετε ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας πρόθεση και όταν εμφανίζονται αμφιβολίες και ανησυχίες, ζητήστε βοήθεια από εκείνους που είναι πάντα σε  ετοιμότητα γι' αυτό το σκοπό - τους οδηγούς και τους αγγέλους σας από τις πνευματικές σφαίρες. Η αγάπη είναι η ζωοδότρια δύναμη, έχετε δημιουργηθεί από αυτήν και μέσα σε αυτήν. Όμως, μέσα στην ψευδαίσθηση, λόγω των εμποδίων που εσείς έχετε δημιουργήσει, βρίσκεται δύσκολο να συνδεθείτε μαζί της με θετικό τρόπο, τρόπο που καθιστά την επιμέρους επίγνωση για την αδιάσπαστη σύνδεση μαζί της. Λοιπόν, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, ενώ οι άγγελοι και οι οδηγοί σας θα σας επιβεβαιώσουν τη δύναμη εκείνης της εμπιστοσύνης. Ρωτήστε τους μόνο.

Καθώς δίνετε προσοχή στα δράματα που ξετυλίγονται σε παγκόσμια ζητήματα - διεθνή, εσωτερικά, οικονομικά και θρησκευτικά και τη σχεδόν σταθερή ροή των καινούριων πληροφοριών - αληθινά αδυνατείτε να φανταστείτε ότι κάτι πολύ σπουδαίο συμβαίνει! Οι αμφιβολίες σας προκύπτουν πιθανόν από τη γνώση της ανθρώπινης σας ιστορίας, όπου μπορείτε να δείτε ότι πάντα υπήρχαν πόλεμοι, δολοπλοκίες, πολιτικές μηχανορραφίες, προδοσίες και διαφθορά, όπως και οι προφητείες από πολλές πηγές που υπόσχονταν ελπίδα για καλύτερα χρόνια που θα έρχονταν, αλλά όμως δεν έχουν έρθει μέχρι τώρα.

Εντούτοις, ένας αριθμός προφητειών, τόσο νεότερων όσο και αρχαίων χρόνων, αναφέρονται σε αυτό το σημείο της δικής σας ιστορίας ως στιγμή της τεράστιας αλλαγής που θα συμβεί και θα περάσει σε αριθμό οποιεσδήποτε  προέρχονται ή που επινοήθηκαν από εκείνους που παραπλανώντας σας επεδίωκαν την επιρροή και τη φήμη, ενώ η αποτυχία τους απογοήτευσε πολλούς. Ερευνητές από όλο τον κόσμο πραγματοποίησαν πολλές μελέτες που δείχνουν αρκετά καθαρά ότι αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές τεράστιας σημασίας για όλο τον πλανήτη και στις μορφές ζωής που υπάρχουν σε αυτόν, και ότι οι αλλαγές αυτές αναμένονται πολύ σύντομα. Και οπωσδήποτε πολλά πνευματικά κανάλια ακεραιότητας και εμπιστοσύνης αναφέρουν επίσης ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών.

Δεν έχετε παραπλανηθεί: έχουν προγραμματιστεί μεγάλες αλλαγές που βρίσκονται σίγουρα εν εξελίξει, οι οποίες θα αλλάξουν μόνιμα τον τρόπο που ζείτε όλοι και τις μεταξύ σας σχέσεις. Τα σημάδια τους είναι φανερά παντού. Δώστε προσοχή σε αυτές τις αλλαγές, διότι αυτές θα ανακουφίσουν τις αμφιβολίες που έχετε, δίνοντάς σας ενδείξεις στο φυσικό περιβάλλον ότι οι ελπίδες  εκείνες για τις οποίες προσευχόσασταν - η νέα εποχή της διαφωτισμένης σκέψης, επικοινωνίας και δραστηριοτήτων - σύντομα πρόκειται να έρθει.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν παντού στον πλανήτη, είναι οι πρόδρομοι που σηματοδοτούν τη νέα εποχή, η οποία έχει σχεδόν αρχίσει. Θα επιτρέψουν την εμφάνιση των νέων συστημάτων, που είναι προετοιμασμένα για αυτή την εποχή. Τα στρατεύματα θα αποσυρθούν από τους τόπους των μαχών, ενώ οι πόλεμοι θα τερματιστούν γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Οι πολιτικές οργανώσεις βρίσκονται στο στάδιο της αναδιοργάνωσης, ώστε να ασχολούνται και να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότητας. Τόσο οι διεθνείς επιχειρήσεις όσο και θρησκευτικές οργανώσεις δεν θα είναι πλέον σε θέση να παραβλέπουν το νόμο και να αποφεύγουν τις ευθύνες τους απέναντι στους ανθρώπους και του πλανήτη. Όλοι σας θα συμμετάσχετε στην εφαρμογή και τη διατήρηση αυτών των νέων συστημάτων για το όφελος του συνόλου. Οι μικρές και εξαιρετικά ισχυρές ομάδες, με απομονωμένα προγράμματα που προκάλεσαν τόσο μεγάλη βλάβη στον πλανήτη και την ανθρωπότητα, θα καταρρεύσουν, εφόσον η υποστήριξή τους θα αφαιρεθεί.

Η μαζική και ισχυρή πρόθεση της πλειοψηφίας για ειρηνική και αρμονική διαβίωση και τον σεβασμό προς όλες τις μορφές ζωής, θα καθιερώσει αυτή την προοπτική στην πραγματικότητα, επειδή η συλλογική πρόθεση της ανθρωπότητας ενισχύεται από το θεϊκό πεδίο της Αγάπης που αγκαλιάζει τον πλανήτη και εντείνεται καθημερινά. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει, να αποτρέψει ή να καθυστερήσει τον ερχομό της νέας εποχής. Είναι πλέον αποφασισμένο.

Ως Φάροι του Φωτός και ως πρωτοπόροι, να θυμίζετε στον εαυτό σας καθημερινά ότι αυτή είναι η Θεία Θέληση και ότι βρίσκεστε σε τέλεια ευθυγράμμιση με αυτήν. Η βοήθειά σας αποτελεί βασικό μέρος αυτής της θεϊκής Αναγέννησης και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξατε να είστε αυτή τη στιγμή στη Γη. Όταν προσεύχεστε η διαλογίζεστε, ενισχύετε τη δική σας επίγνωση και πρόθεση για να πραγματοποιηθεί και βοηθάτε πολύ εκείνους που βρίσκονται ακόμη σε βαθύ ύπνο, ενώ  έχουν την αίσθηση ότι θα συμβεί κάτι πολύ σπουδαίο. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο να παίξει στη Γη και θα το παίξει τέλεια, ακόμη και αν αυτό δε φαίνεται άμεσα. Μην σας αποσπάσει την προσοχή ο πανικός που προσπαθούν να ενισχύσουν εκείνοι που κατέχουν την εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης, διότι είναι αβάσιμος. Προχωράτε μπροστά ενωμένοι, με ειρηνική συνεργασία, ενώ τα γεγονότα που υπόσχονται το αντίθετο δεν είναι παρά η ανώφελη αγωνία ενός αποτυχημένου συνόλου συστημάτων, των οποίων ο χρόνος έχει τελειώσει.

Η Αγάπη είναι ακατανίκητη, παντοδύναμη και αγκαλιάζει τα πάντα, όταν τη δέχεστε ελεύθερα με ανοιχτές καρδιές, τώρα οι  καρδιές της ανθρωπότητας  ανοίγουν  για την αποδοχή του θεϊκού τους πεπρωμένου, που είναι η αφύπνιση στη φυσική κατάσταση της πλήρους συνειδητότητας. Εμπιστευθείτε το θείο σχέδιο και θέλουμε να ξέρετε ότι για όλα λαμβάνεται μέριμνα.
Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.


Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα


5 Δεκεμβρίου 2012

Σαούλ: «Η αφύπνιση μοιάζει με το ξεφόρτωμα ενός τεράστιου φορτίου από τους ώμους σας.»

http://johnsmallman.wordpress.com/2012/12/05/to-awaken-is-like-having-an-enormous-load-lifted-from-your-shoulders/Ο ενθουσιασμός συνεχίζει να κορυφώνεται, καθώς το γήινο έτος πλησιάζει στο τέλος του. Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι πρωτοφανές σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας και έχει προγραμματιστεί και προετοιμαστεί εδώ και αιώνες. Είναι ένα γεγονός τεράστιας σημασίας που θα ανεβάσει τα επίπεδα της συνειδητότητας σε τόσο υψηλά επίπεδα, ώστε αυτό που αποκαλείτε τώρα συνειδητότητα, όπως και εκείνοι από εσάς που έχουν τη μεγαλύτερη συνειδητή επίγνωση, θα φανεί σαν να βρίσκονταν σε απίστευτα βαθύ ύπνο, όπου και μετά βίας ανέφεραν αναμνήσεις από όνειρα ή εφιάλτες. Η πλήρης αφύπνιση στο αιώνιο Φως της αιώνιας Αγάπης του Θεού είναι θαύμα που είναι αδύνατον να περιγραφεί, και σύντομα θα βιώσετε μόνιμα αυτή την κατάσταση.
Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη τη στιγμή προχωρά γρήγορα, διατηρήστε την επιθυμία και την πρόθεση να φέρει την ανθρωπότητα – τους θεϊκούς αδελφούς και αδελφές σας – μπροστά σε εκείνη τη φυσική κατάσταση αφύπνισης που είναι κληρονομιά σας και το αιώνιο σας πεπρωμένο. Η συλλογική σας πρόθεση αποτελεί το βασικό μέρος της διαδικασίας. Εσείς καθορίζετε την ταχύτητα με την οποία πορεύεστε προς το σπίτι, και το κάνετε από την αρχή του ταξιδιού σας. Αρχικά η ταχύτητα ήταν χαμηλή, χωρίς ενθουσιασμό και ακανόνιστη, όμως κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ή τριών αιώνων αυτή αυξήθηκε σταθερά, ενώ κατά τις τελευταίες δύο ή τρεις δεκαετίες πραγματοποιήθηκε τεράστια επιτάχυνση, φέροντάς σας σε αυτή τη στιγμή του έντονου ενθουσιασμού, καθώς ξεπροβάλλει το τέλος του σκληρού σας ταξιδιού.
 Το να φθάσετε στον θεϊκό σας προορισμό και ακριβώς τη στιγμή που αυτό έχει προγραμματιστεί, όταν πήρατε την απόφαση να βιώσετε την εμπειρία του διαχωρισμού σας από την Πηγή, αποτελεί ένα θαύμα από μόνο του. Η Αγάπη του Πατέρα σας, η πλήρης και η παντοτινή του κατανόησή σας τόσο ως ενότητας όσο και των μεμονωμένων πλευρών σας, είναι αληθινά καταπληκτική – όμως αυτή είναι η Φύση του Θεού. Εκείνος σας προετοίμασε την υποδοχή, για να σας αγκαλιάσει με Αγάπη και να σας ανεβάσει στην εκστασιακή εμπειρία που είναι δυνατή μόνο γι' Αυτόν.
Η ψευδαίσθηση θα διαλυθεί, αφήνοντάς σας εντελώς γυμνούς, διαφανείς και μεταμορφωμένους, επειδή θα έχετε επιστρέψει στη φυσική θεϊκή σας κατάσταση ενότητας με τον Θεό, όπου τίποτα δεν κρύβεται και δεν χρειάζεται να κρυφτεί, εφόσον η εμπιστοσύνη είναι απόλυτη σε αυτή την κατάσταση της αιώνιας και χωρίς όρους Αγάπης.
Η σκέψη αυτής της διαφάνειας μπορεί να σας ανησυχήσει τώρα αρκετά, όμως αυτό συμβαίνει μόνο επειδή έχετε γίνει τόσο πολύ εξοικειωμένοι με τη φαινομενικά συντριπτική αναγκαιότητα για απόκρυψη και μυστικότητα που ενθάρρυνε και διατηρούσε η παραίσθηση. Όταν ενεργείτε ατομικά, ως απομονωμένα και αποσυνδεδεμένα όντα, ο κόσμος σας φαίνεται εχθρικός και απειλητικός, διότι δε γνωρίζετε τις σκέψεις και τα κίνητρα του άλλου και επειδή τα βάσανα και οι προδοσίες που έχετε βιώσει  σε εκείνο το αφιλόξενο περιβάλλον σάς έχουν πείσει ότι τέτοιες πεποιθήσεις αποτελούν ουσιαστικές δεξιότητες επιβίωσης που πρέπει να επαναξιολογείτε και να τελειοποιείτε συνεχώς.
Η αφύπνιση είναι, ανάμεσα σε άλλες, μια από τις πιο θαυμάσιες αισθήσεις που μοιάζει με το ξεφόρτωμα ενός τεράστιου φορτίου από τους ώμους σας, που σας πίεζε προς τα κάτω και σας εμπόδιζε να δείτε, να ακούσετε και γενικά να έχετε την επίγνωση του πραγματικού περιβάλλοντος γύρω σας. Αυτή η έλλειψη διαφάνειας σας έφερε αιώνες φόβου, αλλά και έναν βαθύ φόβο της ίδιας της διαφάνειας. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν αφυπνιστείτε και συνειδητοποιήσετε την κατάπληξη και τη χαρά της ζωής χωρίς τον απαίσιο εγκλεισμό στο σκοτάδι, που παράγουν τα μυστικά και η υποκρισία. Εκείνο που σύντομα θα βιώσετε μόνιμα είναι η ανείπωτη χαρά σε περιβάλλον που είναι φτιαγμένο από τη χαρά – διότι η αιώνια χαρά είναι η θέληση του Πατέρα σας.
Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα
19 Δεκεμβρίου 2012

Ιησούς: Θα ανακαλύψετε τη λαμπρή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είστε.Η χαρούμενη έκπληξη σύντομα πρόκειται να σας αγκαλιάσει όλους! Χαλαρώστε, εμπιστευτείτε τον Πατέρα σας ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για την αιώνια σας ευτυχία, διότι όταν είστε ευτυχισμένοι, προσθέτετε αμέτρητα στη δική Του ευτυχία. Εκείνοι από εσάς που σκέφτονται «Όταν εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος, σημαίνει ότι και ο Θεός δεν είναι ευτυχισμένος;», απλώς δεν έχουν καταλάβει ότι η δυστυχία τους αποτελεί μέρος της ψευδαίσθησης και δεν είναι αληθινή, ενώ ο Θεός παραμένει ευτυχισμένος. Είναι πάντα ευτυχισμένος. Όταν αφυπνιστείτε, και αυτό θα συμβεί, θα ανακαλύψετε ότι πράγματι είστε ευτυχισμένοι και πάντα ήσασταν, όμως προς το παρόν είναι μια δύσκολη έννοια για να κατανοήσετε.

Ο πόνος, η ταλαιπωρία και η δυστυχία που βιώνετε αποτελούν μέρος αυτών των καταπιεστικών παιχνιδιών που παίζετε. Έχετε φορέσει κοστούμια (σώματα) εντελώς κατάλληλα για τη δραματοποίηση που έχετε επιλέξει να διευθύνετε και να συμμετέχετε και πράγματι είστε εξαιρετικοί διευθυντές και ηθοποιοί. Η φρίκη των βασανιστηρίων, δολοφονιών, πολέμων, αρρώστιας και φυσικών καταστροφών από καιρικές συνθήκες, σεισμών κτλ. αποτελούν μέρος του περιβάλλοντος της ψευδαίσθησης που χτίστηκε επί αιώνες από τη συλλογική πρόθεση της ανθρωπότητας. Και πράγματι βιώνετε έντονο πόνο και ταλαιπωρία μέσα σε αυτό που αποτελεί έναν από πολλούς λόγους που έχετε χορτάσει το παιχνίδι και επιθυμείτε να ξυπνήσετε.

Η απόφασή σας να αφυπνιστείτε είναι αμετάκλητη, επειδή τόσο πολλοί από εσάς έχουν την πρόθεση να το κάνουν και λαμβάνετε μεγάλη βοήθεια για να διατηρήσετε αυτή την πρόθεση από εκείνους σε πνευματικές σφαίρες. Η τρομερή κατάσταση της πλανητικής δυσαρμονίας, που μοιάζει να σας έχει καταπιεί και να έχει παραλύσει ή παγώσει τις δημιουργικές σας ικανότητες που θα σας οδηγούσαν έξω από αυτή, διήρκεσε για περισσότερο από πολύ καιρό και οι θεατρικές σας παραγωγές έχουν τελειώσει. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να χειροκροτήσετε το ρεαλισμό τους· ύστερα θα είναι ώρα να πάτε Σπίτι.

Όταν αφυπνιστείτε, θα επανεγκαθιδρύσετε με χαρά τις από παλιά ξεχασμένες σχέσεις με ανείπωτους αριθμούς από ψυχές που έχουν όμοιες ιδέες και οι οποίες, όπως και εσείς, κινούνται σταδιακά προς τη στιγμή που θα ανακαλύψετε πάλι τη λαμπρή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είστε. Θα σας πλημμυρίσει κατάπληξη όταν θα βιώσετε το εκτυφλωτικά ζωντανό και φωτεινό περιβάλλον της Αγάπης, που λάμπει για όλες τις υπάρξεις. Η ζεστασιά της απόλυτης αποδοχής και ψυχικής επικοινωνίας που εκείνη εμπνέει, θα είναι πολύ αναζωογονητική – σε αντίθεση με τις κοινωνικές συγκεντρώσεις μέσα στην ψευδαίσθηση, όπου ο καθένας βάζει ένα μέτρο σε αναζήτηση προσωπικής υπεροχής και τη βελτίωση της δικής του θέσης.

Είστε όλοι ένα και θα το μάθετε σύντομα αυτό με τον ίδιο τρόπο που στο παρόν γνωρίζετε το δέρμα του σώματός σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί να αναμιχθείτε και να συναναστραφείτε ο ένας με τον άλλον μέσα στο θεϊκό σας Σπίτι, απολαμβάνοντας την τέλεια ειρήνη και την αρμονία της αγάπης. Θα βρείτε τους εαυτούς σας να επικοινωνείτε, να δημιουργείτε και να εργάζεστε στο απέραντο και άπειρο Θεϊκό Πεδίο που αγκαλιάζει όλο αυτό που είναι και διευρύνεται συνεχώς, για να συμπεριλάβει κάθε καινούρια ύπαρξη που επινοείτε και εισάγετε.

Η ζωή και η ύπαρξη είναι μια εξαιρετική χαρά, πέρα από τη δύναμη της παρούσας, πολύ περιορισμένης σας φαντασίας για να τα συλλάβετε με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που δημιούργησε ο Πατέρας σας, αυτό που εσείς δημιουργήσατε μαζί Του και όσα θα συνεχίσετε να δημιουργείτε μαζί, θα προσφέρει απεριόριστη χαρά και έμπνευση, καθώς εξετάζετε άπειρες δυνατότητες η προσφέρει η Πραγματικότητα για την αιώνια και άπειρη ικανοποίησή σας.

Η πλήξη, μια καταπληκτική και ακατανόητη έννοια που γεννήθηκε στην ψευδαίσθηση, είναι βέβαιο ότι δεν θα βιωθεί ποτέ ξανά, καθώς συνεχίζετε να επεκτείνετε με χαρά τους τομείς της γνώσης σε αφάνταστες κατευθύνσεις. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, χρησιμοποιείτε την έκφραση «η ζωή είναι σαν αεράκι». Στην Πραγματικότητα, η ζωή θα μοιάζει με ατελείωτο πλήθος από ανέμους που είστε εσείς και που εσείς κατευθύνετε με ακούραστο ενθουσιασμό σας, βιώνοντας τη δύναμη και την κατάπληξη της ύπαρξής σας μέσα από συνεχή αλληλεπίδραση όλων των θαυμάσιων στοιχείων της. Στην αλήθεια, η πλήξη, η κατάθλιψη και η έλλειψη κινήτρων δεν υφίστανται πλέον αλλά αντί αυτών, η συνεχείς και σταθερές σειρές από γεγονότα που σας ανεβάζουν ψυχικά και είναι ενορχηστρωμένα με τη χαρά όλων που συμμετέχουν. Θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα περισσότερο; Και εάν σκέφτεστε κάτι που θα μπορούσε να προστεθεί στον αστερισμό των απολαύσεων που βιώνετε ήδη, τότε θα είστε σε θέση να το πράξετε αμέσως.

Η αιώνια σας ευτυχία είναι η Θεία Θέληση και θα επιτευχθεί σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας!

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.