Marcadores

Thursday, June 5, 2014

Οι δυνάμεις του σκότους είναι σε σύγχυση! 3 Ιουνίου 2014

Οι δυνάμεις του σκότους είναι σε σύγχυση!
3 Ιουνίου 2014 διαμέσου John Smallman


Μετάφραση: Con Tanidis

Εδώ στις πνευματικές διαστάσεις, όπου κατ’ ουσία είμαστε δίπλα σας, σας παρακολουθούμε με  χαρά καθώς κινείστε τόσο αποφασιστικά εμπρός προς την αναπόφευκτη αφύπνισή σας. Τα σημάδια της εγγύτητας αυτού του μακρά αναμενόμενου γεγονότος είναι ορατά παντού στον κόσμο, με ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφεται προς τα μέσα του, επιτρέποντας στην Αγάπη που περιβάλλει όλους σας να αγκαλιάσει προσωπικά τον καθένα. Η αποδοχή της στοργικής αγκάλης του Θεού ανοίγει τις καρδιές σας και διαλύει το φόβο, το θυμό και την απαξίωση που πολλοί κατακρατούσαν προκειμένου να δικαιολογούν τη δίχως αγάπη συμπεριφορά που επέδειχναν, ή που προέκυπτε από την άστοργη συμπεριφορά στην οποία υπέπιπταν κατά τη διάρκεια των περασμένων ζωών τους. Ο καιρός αυτός είναι της απαλλαγής, της συγχώρεσης και της συμφιλίωσης, και πραγματώνονταν εδώ και δεκαετίες αποκτώντας μόνο πρόσφατα μια αύξουσα ορμή. Όπως επανειλημμένα σας λέμε: «Πρόκειται να αφυπνιστείτε».

Και παρ’ όλα αυτά, πολλοί από εσάς νομίζετε ότι δε συμβαίνει τίποτε, και πως δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος, κι ότι τα ψέματα, οι απάτες, οι διαφθορές κι οι προδοσίες εξακολουθούν ως συνήθως, ακριβώς όπως έκαναν κατά τη διάρκεια όλης της καταγεγραμμένης ιστορίας σας. Μοιάζει να είναι έτσι λόγω όλων αυτών που σας αποκρύπτονταν και που τώρα φανερώνονται! Ποτέ πριν δεν υπήρξαν τόσα πολλά, που οι «αρχές» θα προτιμούσαν να κρατούν κρυφά, και που τώρα έρχονται στο φως και δημοσιοποιούνται. Η αλλαγή που παρατηρείται είναι ουσιώδης λόγω αυτής της ελεύθερης εισόδου του φωτός στις πρώην σκοτεινές και καλά προστατευμένες εσοχές που δημιουργήθηκαν και διατηρούνταν από αυτούς που σας ήλεγχαν.

Monday, June 2, 2014

01:06:2014 -- Η φωτιά έχει ανάψει και η ψευδαίσθηση λιώνει.

Η φωτιά έχει ανάψει και η ψευδαίσθηση λιώνει.
1 Ιουνίου 2014 διαμέσου John Smallman
Μετάφραση: Con Tanidis

Όλα επάνω στη Γη είναι επεκτάσεις των ψυχών και των αληθινών ανώτερών σας Εαυτών. Είναι σα να βουτήξατε το δείκτη του ανώτερού σας Εαυτού (αν είχε μια τέτοια απόληξη!), που διέθετε όλες τις φυσικές σας αισθήσεις, μέσα στο εικονικό περιβάλλον στο οποίο  φαίνεται να κατοικεί η ανθρωπότητα για να το δοκιμάσετε, και βρήκατε την εμπειρία αυτή συναρπαστική, και σας ξελόγιασε. Τόσο πολύ, που Αυτό ξέχασε τον Εαυτό του και απορροφήθηκε ολοκληρωτικά μέσα στο απειροελάχιστο – και σας διαβεβαιώνω ότι όντως είναι απειροελάχιστο! – περιβάλλον μέσα στο οποίο μπήκε αυτό το δάχτυλο. Ήταν τόσο μεγάλη η απορρόφηση, που ξέχασε εντελώς το μεγαλείο Του και την ευτυχία που του φέρνει σε κάθε Του στιγμή η αιώνιά Του ύπαρξη σε Ενότητα με την Πηγή, την Πραγματικότητα, και τον Παράδεισο.

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.