Marcadores

Sunday, May 13, 2012

13 Μαΐου 2012 Ιησούς


Είναι ένα όραμα απέραντης δύναμης, αυτό που φέρνετε σε λειτουργία


Η αφύπνιση της ανθρωπότητας, προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς. Όλα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε, καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς αρχίζουν να γνωρίζουν, ότι τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε τη ζωή και την εμπειρία, σύντομα θα τεθούν σε ισχύ. Τα πρώτα σημάδια αυτής είναι ήδη ορατά και αναφέρονται, κυρίως στα εναλλακτικά και ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, αλλά υπάρχουν και σύντομα αποσπάσματα να εμφανίζονται στις κύριες ειδήσεις. Προσέξτε για αυτές, επειδή οι αναφορές που σας δίνονται από εκείνες τις περιοχές, θα μπορούσαμε να πούμε ότι, είναι πιο απτή απόδειξη ότι οι μεγάλες αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη - επιτέλους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρχίζουν να λένε, μερικές από τις αλήθειες και αυτό είναι που από μόνο του εμπνέει.


Αναμείνατε για την άφιξη αυτού του γεγονότος, που θα φέρει τις αλλαγές στην διάθεση που συνεχίζει να είναι πολύ αγχωτική για πολλούς από εσάς που κατέχουν το Φως και το όραμα, με τέτοια ανυπομονησία, για τόσο πολύ καιρό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για την ύπαρξη σας στη Γη αυτή τη στιγμή και ξέρατε ότι, όταν επιλεχθήκατε για να την αναλάβετε ότι δεν θα είναι εύκολο, αν και γνωρίζατε επίσης ότι, θα έχετε τεράστια ποσά βοήθειας για να σας βοηθήσουν, να επιτύχετε τους στόχους σας και να βοηθήσουν στην αφύπνιση του συνόλου της ανθρωπότητας. Υπενθυμίστε στους εαυτούς σας συχνά το όραμα, που κρατάτε και κάντε τακτική επαφή με άλλους σε παρόμοιες πορείες, επειδή σας δίνει πρόσθετη δύναμη και αυτοπεποίθηση, όταν συνδέεστε με εκείνους που κατέχουν, επίσης, αυτό το όραμα.

Είναι ένα όραμα απέραντης δύναμης αυτό που φέρνετε σε λειτουργία, για να αντικαταστήσει την ψευδαίσθηση στην οποία είσασταν κρυμμένοι, για τόσο πολύ καιρό. Η άφιξη του έχει τεράστια σημασία, δεδομένου ότι θα ολοκληρώσει την απελευθέρωσή σας, από τα δεσμά που σας έχουν περιορίσει τόσο σταθερά, στην ανυπαρξία και τα βάσανα. Θα επιτρέψει σε σας να ανακαλύψετε και να απολαύσετε, αυτό που πραγματικά είστε, που πάντα ήσαστε, και να χαρείτε για την επιστροφή, στη φυσική θεία κατάσταση σας. Όλα στον πλανήτη αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό το καταπληκτικό νέο όραμα, που θα εμπνεύσει και να εξυψώσει την ανθρωπότητα σε επίπεδα αρμονικής συνεργασίας πέρα από την φαντασία, επιτρέποντας την ανατροπή και την επισκευή των ζημιών, που έχουν επιβληθεί στον πλανήτη και σε πολλούς από τους κατοίκους της.

Καθώς αφυπνίζεστε, θα βρείτε τους εαυτούς σας να προσφέρουν απεριόριστη υποστήριξη στο έργο του καθαρισμού και της ανανέωσης του πλανήτη, από εκείνους που σας παρακολουθούν πάνω από αιώνες και ο οποίος θα σας δώσουν φανταστικές τεχνολογίες, πολύ πέρα από οτιδήποτε έχετε φανταστεί, οι οποίες θα κάνουν το έργο της πλανητικής επισκευής και ανακαίνισης γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο. Και φυσικά θα προμηθεύσουν ή θα σας επιδείξουν νέους τρόπους, για να προσεγγίσετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να εκτελέσετε όλες τις βασικές υπηρεσίες σας, χωρίς τις παράπλευρες απώλειες και τη ρύπανση που φαινόταν πάντα να είναι αναπόφευκτες, με το σημερινό σας μεγάλο συγκρότημα των βιομηχανικών συστημάτων.

Η ρύπανση και τα τοξικά απόβλητα, δεν είναι οι αναπόφευκτες παρενέργειες της βιομηχανίας! Αυτό που συμβαίνει στη Γη υπό τη διαχείριση σας, έχει την πλήρη αδιαφορία όσων εμπλέκονται, για τις ευθύνες που έχει το να ζεις στη Γη. Λειτουργείτε ένα σύστημα βιασμού, λεηλασίας και καταστροφής και όταν όλα όσα είχαν αξία είχαν εξαχθεί από μια τοποθεσία, εσείς απλά μετακομίζατε. Δεν αποτελεί έκπληξη, που η Γη είναι σε μια τέτοια οικτρή κατάσταση.

Αυτό θα τα αλλάξει όλα. Εν τέλει ετοιμάζεστε να αναλάβετε τις ευθύνες, του να ζείτε ειρηνικά, σε αφθονία και χαρά στη Γη, που δικαιωματικά απαιτούνται από εσάς. Και όταν, ικανά επικουρηθεί από εκείνους που έχουν έρθει για να σας βοηθήσουν, θα το πράξετε, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι μια σκληρή μονότονη εργασία ρουτίνας που απαιτεί χρόνο και υπομονή, αλλά μια πιο δημιουργική και εμπνευσμένη εμπειρία, που θα σας φέρει υπέρμετρη ικανοποίηση.

Ναι, πολλοί από εσάς έχετε επί μακρόν ανησυχεί πολύ, για τη σταθερή σύληση του όμορφου πλανήτη σας και όμως φάνηκε πολύ λίγο, αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε γι' αυτό. Ωστόσο, διάφορες κινήσεις σας για να φέρετε αυτή τη γνώση στο φως, ήταν πιο αποτελεσματικές για την επίτευξη αλλαγών, στη συμπεριφορά των ανθρώπων και μια συνειδητοποίηση της μεγάλης ανάγκης, για αλλαγή στις βιομηχανικές πρακτικές σας. Και αυτή η τεράστια αλλαγή στην συνειδητοποίηση, αποτελεί μέρος της διαδικασίας αφύπνισης που έχετε υποστεί.

Το να ζήσετε εν ειρήνη, χαρά και αρμονία, είναι η επιθυμία σας και το όνειρό σας για αιώνες και τώρα είστε στο κατώφλι της δημιουργίας του. Ποτέ δεν ήσασταν μόνοι, είτε ως ανθρώπινη φυλή στον Πλανήτη Γη, είτε ως άτομα. Τις περισσότερες φορές, αυτό δεν ήταν εμφανές σε εσάς, καθώς είσασταν θαμμένοι στη σύγκρουση, τη διαφωνία, τη σύγχυση και μερικές φορές ακόμη και στην πλήρη απελπισία, παίζοντας τα άνευ αγάπης παιχνίδια σας, της νίκης και της ήττας, εντός της ψευδαισθήσεως που φαινόταν να είναι τόσο πραγματική.

Παρ' όλα αυτά, εκείνοι σε άλλες σφαίρες - δηλαδή που γνώριζαν, αλλά εκτός της ψευδαίσθησης - ήταν συνεχώς μαζί σας, προσέφεραν απεριόριστη υποστήριξη και αγάπη, αλλά όταν έχετε εμπλακεί απόλυτα με τα παιχνίδια που η ψευδαίσθηση παρέχει για την ακατάπαυστη προσοχής σας, είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσάς να μπορέσετε να γνωρίσετε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το πώς να επιβιώσετε σε αυτό το συνεχώς απειλητικό περιβάλλον. Σε εσάς, φυσικά, δεν φαίνεται ότι είστε απασχολημένοι στο να παίζεται παιχνίδια! Το περιβάλλον, σας φαίνεται απόλυτα πραγματικό και απολύτως άξιο να υφίσταται, στην πραγματικότητα απαιτείται την αμέριστη προσοχή σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε την επιβίωσή σας μέσα σε αυτό.

Τώρα, ωστόσο, η απόλυτη παραφροσύνη της παρούσας κατάστασης της ύπαρξης σας, είναι να φτάσετε στη συνειδητή σας επίγνωση και επιμένετε στην από εσάς αναγνώριση της. Είναι ένα σοκ και μια ανακούφιση για πολλούς, που είχαν μια τόσο ισχυρή και δυσεπίλυτη πίστη στην ψευδαίσθηση και όλων των συνοδευτικών ψευδών δηλώσεων της, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι είναι πραγματικότητα. Ήταν όντως ένα πραγματικό παιχνίδι, που έχετε παίξει με τέτοια συγκέντρωση και προσοχή, για όλους αυτούς τους αιώνες. Χαρείτε στην επιβεβαιωμένη γνώση, ότι τελικά φτάνει στο τέλος του.

Το άγχος, ο φόβος, η αβεβαιότητα και η ταλαιπωρία που έχετε βιώσει, θα έρθουν σε ένα απότομο τέλος καθώς θα αφυπνιστείτε στη πραγματική σας κατάσταση, της ένωσης με το Θεό και όλης της θείας δημιουργίας Του και θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, για μια ακόμη φορά ως θεϊκά όντα, απείρως αγαπηθέντα και άπειρης αξίας. Όταν συμβεί αυτό, θα βρεθείτε πάλι στην πραγματικότητα - στο αιώνιο Σπίτι σας - σε μια κατάσταση, που είναι πιο Πραγματική από οτιδήποτε θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, ενώ είστε έγκλειστοι, λυπημένοι, φοβισμένοι και αποτελεσματικά θαμμένοι, στη ψευδαίσθηση σας. Είστε έτοιμοι να απορρίψετε την πίστη σας σε αυτή, αφήστε τη να αναπαυθεί και αφήστε τη να διαλυθεί μέσα στο τίποτα, από το οποίο την δημιουργήσατε. Η στιγμή για την αιώνια χαρά είναι σχεδόν μπροστά σας, κρατήστε το Φως σας ψηλά, μοιραστείτε το με όλους ανεπιφύλακτα και να ξέρετε ότι η στιγμή για την αφύπνιση σας, έλκεται όλο και κοντύτερα.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.