Marcadores

Sunday, May 6, 2012

06 Μαΐου 2012 Ιησούς


Όταν δείτε τι έχει κρυφτεί από εσάς για τόσο πολύ καιρό, τα πνεύματα σας θα ανυψωθούν


Η μοναδικότητα της ανθρωπότητας, γίνεται όλο και πιο εμφανής σε εσάς, καθώς η επιστημονική σας έρευνα συνεχίζει να παράγει αδιάσειστα στοιχεία, που να το υποστηρίζουν. Όλα είναι συνδεδεμένα και ότι κάνει ο ένας, λέει ή πιστεύει, επηρεάζει όλους. Προς το παρόν, με τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις, να είναι διασκορπισμένες σε όλο τον κόσμο, η διαφωνία και η σύγκρουση είναι ενδημική, λόγω της δημιουργηθείσας σύγχυσης των μηνυμάτων που μεταδίδονται ευρέως, ως αποτέλεσμα αυτών των διαφορών. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός σας, εργαστείτε να αλλάξετε τη στάση σας και να απελευθερώσετε τις προκαταλήψεις σας, ανοίξτε τις καρδιές σας στο θείο ενεργειακό πεδίο, στο οποίο είστε όλοι βυθισμένοι, επιτρέποντας έτσι στην ομίχλη της σύγχυσης, στην οποία έχετε ζήσει για τόσο πολύ καιρό, να αρχίσει να διασκορπίζεται.


Η διασκόρπιση της εν λόγω ομίχλης της σύγχυσης, συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα σε όλο τον πλανήτη, αυτή τη στιγμή και το ποσοστό αυτής επιταχύνεται. Οι άνθρωποι αποκτούν όλο και περισσότερη επίγνωση, της ανακρίβειας των κεντρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, που αναφέρουν τα γεγονότα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ η πραγματική κατάσταση σχεδόν αμέσως αναφέρεται για να τη δουν όλοι από το διαδίκτυο, από τους ανθρώπους που επί τόπου την παρατήρησαν. Η αλήθεια, γίνεται όλο και δυσκολότερο αποκρυπταία και εκείνοι που θα το κάνουν αυτό, θα λογοδοτήσουν για τις διαστρεβλώσεις και τις πλάνες τους.

Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, γίνεται εύκολα προφανές ότι η ανθρωπότητα επιθυμεί μόνο, να μοιραστεί τη ζωή στην ειρηνική και την αρμονική συνεργασία, με όλες τις μορφές ζωής που υποστηρίζει ο πλανήτης και ότι η επιθετικότητα και οι συγκρούσεις, που σας έχουν φθείρει για τόσο πολύ καιρό έχουν συντηρηθεί και ενθαρρυνθεί, μόνο από εκείνους που σας έλεγχαν για τους δικούς τους, φαύλους σκοπούς. Έχουν, κατά τη διάρκεια των αιώνων συστήσει οργανισμούς, για την εκπαίδευση και την χειραγώγηση σας, ώστε να δεχτείτε την εξουσία τους αναντίρρητα, ενσταλάζοντας μέσα σας την αίσθηση της πίστης τους (για την οποία σας προσφέρονται πενιχρές αμοιβές), τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούν, για να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, τρέφοντας σας σε μεγάλο βαθμό μεροληπτικά και παραπλανητικά, με πληροφορίες που υποστηρίζουν τις ατζέντες τους και σας κάνουν να φοβάστε, εκείνους που φαίνονται διαφορετικοί - δεν είναι των πολιτικών, θρησκευτικών, εθνολογικών ή μορφωτικών πεποιθήσεων σας.

Με τη διασκόρπιση, αυτής της ζοφερής και πυκνής ομίχλης, που σας έχει καλύψει για τόσο πολύ καιρό, οι λαμπρές προοπτικές, της πληθώρας των αμοιβαία επωφελών τρόπων ζωής στη Γη και η δίκαιη μοιρασιά της γενναιοδωρίας της, με αγάπη και χωρίς διακρίσεις ανάμεσά σας, γίνετε εμφανής. Όταν αρχίσετε να βλέπετε, τι έχει κρυφτεί από εσάς για τόσο πολύ καιρό, τα πνεύματα σας θα ανυψωθούν με απροσδόκητο ενδιαφέρον, για τις θαυμάσιες δυνατότητες που βρίσκονται μπροστά σας. Τα τεράστια δίκτυα επικοινωνιών που έχουν δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά τις τελευταίες δύο ή τρεις δεκαετίες, θα τεθούν σε χρήση με πιο δημιουργικούς τρόπους, για να καθιερώσουν μια συνεχή ροή πληροφοριών, ώστε όλοι να λάβουν μέρος στην αγάπη και την πνευματική εξέλιξη, στην οποία έχετε επιβιβαστεί και που η ανθρωπότητα λαχτάρα για τόσο πολύ καιρό.

Είστε όλοι θεϊκά όντα, που χάσατε προσωρινά το δρόμο σας και πέσατε σε ένα τέλμα απογοήτευσης από τη μιζέρια και τη δυστυχία, από το οποίο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, φάνηκε να μην υπάρχει διέξοδος. Κι όμως ήταν και είναι, μια ψευδαίσθηση που είχατε χτίσει με τη δύναμη του μυαλού σας. Τώρα που χρησιμοποιείτε τελικά αυτήν την τεράστια δύναμη, με την οποία ο Θεός σας προίκισε, να διαλύσετε τη ψευδαίσθηση και την ομίχλη της σύγχυσης, στην οποία αναδυθήκατε και να επιστρέψετε στην κατάσταση της χαράς από την οποία δημιουργηθήκατε.

Ναι, μερικοί έχουν τόσο προσκολληθεί σε αυτό, που θέλουν να το διατηρήσουν - είναι αυτοί που το χρησιμοποίησαν και κατέστησαν τους εαυτούς τους ως ηγεμόνες σας - αν και αυτό δεν θα συμβεί, θα τους επιτραπεί - η ελεύθερη βούληση - να συνεχίσουν την ύπαρξή τους, σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που σήμερα διαλύεται γύρω σας. Εκεί θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους, μέχρι επίσης να αποφασίσουν, ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Όταν αποφασίσουν να προχωρήσουν, όλα όσα θα χρειαστούν για να τους βοηθήσουν σε αυτό τους το έργο, θα τους παρέχονται σε αφθονία. Θυμηθείτε, η Αγάπη του Θεού είναι άνευ όρων και άνευ διάκρισης. Δεν αποκλείει κανέναν και ως εκ τούτου, όλοι θα επιστρέψουν στην Οικογένεια τους, όταν είναι έτοιμοι και επιλέξουν, να το πράξουν. Είναι μια μεγάλη αλήθεια. . . ότι η Αγάπη του Θεού, καίει στην καρδιά του καθενός και ότι μπορεί μόνο να παραμείνει κρυμμένη στιγμιαία - που στην ψευδαίσθηση μπορεί να φανεί ατελείωτη. Στη συνέχεια, εισβάλλει και πάλι, με το σύνολο της αιώνιας και λαμπρής δόξας της.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.


Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.