Marcadores

Saturday, May 25, 2013

Σαούλ, 22 Μαϊου 2013


Πολλοί από σας έχετε συνειδητοποιήσει πως οι ζωές που βιώνετε δεν είναι η Θέληση του Θεού για σας διαμέσου Τζων Σμόλμαν


 Είμαι ο Σολ, ένα ον του Φωτός – όπως όλοι οι ενσαρκωμένοι στη Γη. Όλη η συνείδηση και οι αισθήσεις είναι Φως. Φως είναι μια ακόμη λέξη ή σύμβολο της Αγάπης, της ενέργειας της Πηγής, του Θεού, του Πατέρα, της υπέρτατης Σοφίας, της Ουσίας όλων όσων υπάρχουν. Είναι το Ένα. Ο διαχωρισμός είναι όνειρο, μια φανταστική κατάσταση φόβου μέσα στην οποία έχετε περιπλακεί, με τη θέλησή σας, και από την οποία βρίσκεστε στη διαδικασία να αποστασιοποιηθείτε. Σας προσφέρω καθοδήγηση με αγάπη ώστε να σας βοηθήσω στο σκοπό σας αυτό, όπως κάνουν και τόσοι άλλοι στα πνευματικά βασίλεια. Να’ στε σίγουροι πως η αποτυχία δεν είναι δυνατή και δεν είναι επιλογή. Θα αφυπνιστείτε!
Πολλοί από σας έχετε συνειδητοποιήσει πως οι ζωές που βιώνετε, όπου ο πόνος, τα βάσανα, η προδοσία και οι συγκρούσεις είναι σχεδόν διαρκείς, και πως δεν είναι η Θέληση του Θεού για σας. Και εφόσον η κατάσταση αυτή δεν είναι η Θέληση του Θεού για σας, τότε πρέπει να υφίσταται λόγω των δικών σας επιλογών, επιλογές που μπορείτε να αλλάξετε. Και την επιλογή της αλλαγής την έχετε κάνει, να ξυπνήσετε από το όνειρο αυτό – και γι’ αυτό και θα το κάνετε.  
Εντούτοις, πολλοί ακόμη κρατιούνται γερά στην ψευδαίσθηση, πιστεύοντας πως είναι αληθινή, πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από αυτήν, φοβούμενοι πως θα εξολοθρευτούν και θα πάψουν να υπάρχουν. Μέσα στους αιώνες, οικογένειες έχουν συχνά φροντίσει να προστατέψουν τη γραμμή αίματός τους, ειδικά όσοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ευγενείς, θεϊκά προνομιούχους, σε υψηλές θέσεις ή απλά καλύτεροι από τον κοινό θνητό. Η θεώρηση αυτή, της προστασίας της θέσης σου στη ζωή, είναι διαιρετική, οδηγώντας σε φθόνο ή φόβο μεταξύ σας, οδηγώντας σε επιλογές απόρριψης και καταστροφής όσων πιστεύατε πως είναι ξένοι, αφύσικοι, όχι δικοί σας, παρέχοντάς σας έτσι με μια συνεχή προμήθεια εχθρών. Η τρέλα της προοπτικής αυτής δε μπορεί να αγνοηθεί, πόσο μάλλον να διατηρηθεί.
Οι φορείς του Φωτός και οι καθοδηγητές αγκαλιάζουν το άγιο πεδίο της Αγάπης, μέσα στο οποίο όλα είναι,  και υφαίνουν περίτεχνα μέσα στα πεδία ενέργειας του κάθε ανθρώπου που πιστεύει πως βρίσκεται διαχωρισμένος.  Οι φαντασίες σας είναι πανίσχυρες, είναι υπό τον έλεγχό σας, και σας επιτρέπουν να χτίζετε όνειρα όπου μπορείτε να βιώσετε τη ζωή σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα , φυσικά, πνευματικά, συναισθηματικά,  όνειρα που μπορεί να είναι περιοριστικά ή απελευθερωτικά και χαρούμενα.  Αυτό που κάνουν οι φορείς του Φωτός και οι καθοδηγητές είναι να παρουσιάζουν την Αγάπη ως μονοπάτι της ζωής, όπως αυτή είναι πραγματικά, και να φανερώνουν σε όσους επιλέγουν ν’ ανοιχτούν σ’ αυτήν  την ευτυχία που φέρνει. Χωρίς Αγάπη δε μπορεί να υπάρχει ευτυχία και χαρά, παρά μόνο φόβος και τα θλιβερά επακόλουθα που προκαλεί.  Δεν υπάρχει τρόπος να υπάρχεις δίχως Αγάπη, μπορείς μόνο να το προσποιηθείς, γιατί αυτή είναι η ίδια σου η ουσία.
Η επίδειξη της Αγάπης σε δράση ήταν διαρκής κατά τους αιώνες της ανθρώπινης ύπαρξης, καθώς άγιοι περπάτησαν πάνω στη Γη, όμως η πρόθεση του διαχωρισμού και της απομόνωσης ήταν τόσο έντονη και σκοτεινή που το παράδειγμά τους συχνά αγνοήθηκε. Παρόλα αυτά, η φυσική σας δομή είναι αυτή της Αγάπης, του Φωτός, και θα ήταν αδύνατο να βρίσκεστε για πάντα σε άρνηση αποδοχής αυτής της αναγνώρισης. Τα παραδείγματα των άγιων αυτών βρίσκονταν στη θύμισή σας και τα καταγράψατε, και με τον καιρό οι σπόροι της Αγάπης που έσπειραν άρχισαν να φυτρώνουν και να ανθίζουν. Υπήρξαν βίαιες αντιδράσεις κατά της Αγάπης και άνθρωποι με σκοτεινούς σκοπούς  προσπάθησαν  να την αμαυρώσουν και να τη σβήσουν, όμως, όπως ξέρετε, η φλόγα της Αγάπης μέσα στον κάθε άνθρωπο  είναι άσβεστη. Μόνο προσωρινά μπορείς να την αγνοείς και να μην την αναγνωρίζεις.
Επιλέξατε να δώσετε τέλος στους σκοτεινούς αυτούς καιρούς και να αφυπνιστείτε μέσα στο Φως της Αγάπης του Θεού. Στην πραγματικότητα την επιλογή αυτή την κάνατε αιώνες πριν τη στιγμή της έναρξης του διαχωρισμού, και τώρα η επιλογή αυτή μπαίνει σε δράση. Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε τόσο τεράστια επίδειξη Αγάπης σε δράση πάνω στη Γη, και η απατηλή ισχύς αυτών που αρνούνται ή αντιστέκονται στην Αγάπη αποδυναμώνει και αποσυντίθεται, επειδή αποφασίσατε  πως ο δρόμος προς τα μπρος είναι η Αγάπη, και καθώς τα ενεργειακά σας πεδία αναμειγνύονται με τα πεδία της θεϊκής ενέργειας και αισθάνεστε τα αποτελέσματα, επιλέγετε να τα κρατήσετε.
Η ροή άλλαξε, η απόφαση του διαχωρισμού, του φόβου έχουν αρθεί, και έτσι η Αγάπη ρέει ελεύθερα κατά μήκος του πλανήτη για όλους ώστε να την αναγνωρίσουν και να την αποδεχθούν. Το σκότος, που είναι η απουσία του Φωτός, χάνετε καθώς καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεσκεπάζουν τη φλόγα της Αγάπης που καίει μέσα τους και συντονίζονται μ’ αυτήν.
Όπως πολύ συχνά σας έχει γίνει γνωστοποιηθεί, «Μόνο Αγάπη υπάρχει, και τίποτε άλλο». Οτιδήποτε άλλο εκτός της Αγάπης είναι αυταπάτη, μια αυταπάτη στην οποία επιλέξατε να δεσμευθείτε και να τη βιώσετε, και καθώς ολοένα και περισσότεροι τώρα αποδεσμεύεστε, αυτή διαλύεται. Η Αγάπη είναι ο Δρόμος, η Αλήθεια και το Φως. Τίποτε δε μπορεί να της αντισταθεί, γιατί δεν υπάρχει τίποτε να αντισταθεί. Η Αγάπη είναι τα Πάντα!
Με πάρα πολλή αγάπη, Σαούλ.

Μετάφραση : Con Tanidis


No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.