Marcadores

Wednesday, January 2, 2013


21 Δεκεμβρίου 2012

Ιησούς: Η Νέα Εποχή αναγεννάται τώρα.

Η σημερινή μέρα είναι μεγάλης σημασίας, διότι εσείς αφυπνίζεστε! Δεν θα αισθάνεστε πλέον υπόχρεοι στη δύναμη και την αρχή των διεφθαρμένων οργανισμών, που για τόσο πολύ καιρό σας κράτησαν υπόδουλους στους άδικους νόμους και κανονισμούς. Η ενέργεια που ρέει έντονα από το πεδίο της Θείας Αγάπης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, για να βοηθήσει τη διαδικασία της αφύπνισής σας, έχει ενταθεί κατά το έτος 2012, παρουσιάζοντας τεράστιες ωθήσεις στις ημερομηνίες 11/11/12, 12/12/12 και μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση σήμερα. Τώρα η ενέργεια αυτή ρέει ελεύθερα και συνεχώς, καθώς αλληλεπιδρά πολύ θετικά με τα δικά σας ενεργειακά πεδία, αφού ο καθένας από εσάς προσθέτει το δικό του αποτύπωμα, όταν αφυπνίζεστε και γίνεστε συνειδητά μέρος της. Εσείς και ο κόσμος σας δεν θα είστε ποτέ ξανά ίδιοι, γιατί η Νέα Εποχή έχει έρθει, Χαρείτε την!

Μερικοί από εσάς μπορούν ακόμα να έχουν ζητήματα που χρειάζονται προσοχή, όμως με την τεράστια αύξηση της έντασης που έχει η επίδραση του πεδίου της Θείας Αγάπης, θα βρείτε πραγματικά εύκολο να καθαρίσετε τους εαυτούς σας από οποιαδήποτε υπολείμματα των δεσμών που στερούνται αγάπης ή επώδυνα συναισθηματικά αποθέματα που δεν έχετε ακόμα πλήρως απελευθερώσει. Με την καθαρή σας πρόθεση και με τη βοήθεια αγάπης εκ μέρους των αγγέλων και των οδηγών σας, οτιδήποτε υπάρχει στο προσωπικό σας ενεργειακό πεδίο και δεν ευθυγραμμίζεται με την Αγάπη, γρήγορα θα διαλυθεί. Χαλαρώσετε και να γνωρίζετε ότι η αληθινή σας πρόθεση θα βρει αμέσως το στόχο της.

Η ζωή σας έχει γίνει μια εμπειρία για να τη λατρέψετε και να την απολαύσετε πλήρως, καθώς οι περιορισμοί της ψευδαίσθησης σάς εγκαταλείπουν και σας αποκαλύπτουν την ελευθερία που υπήρξε για πάντα δική σας, ενώ ανοίγουν μυριάδες δυνατότητες και ευκαιρίες διαθέσιμες για εξερεύνηση, ανακαλύπτοντας εκ νέου τα δημιουργικά σας ταλέντα και δυνατότητες.

Η αλληλεπίδραση και η συναναστροφή με τους άλλους – την οικογένεια, τους φίλους αλλά και εντελώς αγνώστους, οι οποίοι δεν είναι πλέον και ουδέποτε υπήρξαν πραγματικά άγνωστοι – θα είναι πάντα γεμάτη αρμονία και ενθουσιασμό σας, τώρα που τα εγωιστικά και ανταγωνιστικά κίνητρα του διαχωρισμού και της προσωπικής φιλοδοξίας, που κατεύθυναν τη συμπεριφορά σας, έχουν πέσει. Κάθε ανταγωνισμός ή παιχνίδι θα γίνεται για φιλική διασκέδαση όλων που συμμετέχουν και θα οδηγεί σε αυθόρμητο γέλιο. Θα κάνετε πολλά πράγματα μόνο για τη διασκέδαση, ενώ δεν θα υπάρχει πίσω από αυτό κανένα συναίσθημα ενοχής που να σας λέει ότι δεν θα έπρεπε να το κάνετε ή ότι θα έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι πιο σημαντικό. Αληθινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να περνάτε καλά, ό,τι και αν κάνετε!

Το να κάνετε πράγματα μόνο για να διασκεδάσετε θα σας παράσχει έναν ευχάριστο, έναν νέο τρόπο προσέγγισης των δραστηριοτήτων σας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρει πολύ στη δεξιότητα αυτής της ενασχόλησης. Οι μέρες του μόχθου και της εξάντλησης έχουν τελειώσει, διότι έχετε απεριόριστη ενέργεια για να πάρετε μέρος στη ζωή και γιατί οι εργασίες που ήταν υπεύθυνα για το μόχθο και την εξάντληση δεν θα γεμίζουν πλέον τις ημέρες σας.

Η Νέα Εποχή αναγεννάται σήμερα, και καθώς έχετε εξοικειωθεί με την αίσθηση της ευημερίας και του ενθουσιασμού που αυτή προκαλεί, θα ανοίγετε όλο και περισσότερο τους εαυτούς σας στις χαρές της ζωής, διότι δεν θα υπάρχει άλλο πια η σχεδόν ασυνείδητο συναίσθημα άγχους ότι κάτι πρόκειται σύντομα να συμβεί που θα παρεμποδίσει ή θα ματαιώσει την εύθυμη διάθεση που απολαμβάνετε. Η προσωπική ασφάλεια δεν θα αποτελεί ζήτημα, γιατί δεν θα υφίσταται πλέον κάτι που να μπορούσε να σας απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχετε φθάσει στη Νέα Εποχή, όπου όλα που βρίσκονται μπροστά σας, θα εμβαθύνουν την αίσθηση της ένταξης και της χαράς σας. Το σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά, και τώρα αυτό το Σπίτι και η καρδιά είναι μαζί, όπου η ειρήνη και η παντοτινή εκπλήρωση είναι για πάντα δικές σας. Καλωσορίσατε στο Σπίτι το οποίο πάντα αναζητούσατε και όπου αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας και πάλι ως θεϊκά όντα που δημιούργησε ο Πατέρας σας στην αιώνια αγάπη – για να ζήσετε στην παντοτινή ευτυχία.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.


Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.