Marcadores

Thursday, June 5, 2014

Οι δυνάμεις του σκότους είναι σε σύγχυση! 3 Ιουνίου 2014

Οι δυνάμεις του σκότους είναι σε σύγχυση!
3 Ιουνίου 2014 διαμέσου John Smallman


Μετάφραση: Con Tanidis

Εδώ στις πνευματικές διαστάσεις, όπου κατ’ ουσία είμαστε δίπλα σας, σας παρακολουθούμε με  χαρά καθώς κινείστε τόσο αποφασιστικά εμπρός προς την αναπόφευκτη αφύπνισή σας. Τα σημάδια της εγγύτητας αυτού του μακρά αναμενόμενου γεγονότος είναι ορατά παντού στον κόσμο, με ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφεται προς τα μέσα του, επιτρέποντας στην Αγάπη που περιβάλλει όλους σας να αγκαλιάσει προσωπικά τον καθένα. Η αποδοχή της στοργικής αγκάλης του Θεού ανοίγει τις καρδιές σας και διαλύει το φόβο, το θυμό και την απαξίωση που πολλοί κατακρατούσαν προκειμένου να δικαιολογούν τη δίχως αγάπη συμπεριφορά που επέδειχναν, ή που προέκυπτε από την άστοργη συμπεριφορά στην οποία υπέπιπταν κατά τη διάρκεια των περασμένων ζωών τους. Ο καιρός αυτός είναι της απαλλαγής, της συγχώρεσης και της συμφιλίωσης, και πραγματώνονταν εδώ και δεκαετίες αποκτώντας μόνο πρόσφατα μια αύξουσα ορμή. Όπως επανειλημμένα σας λέμε: «Πρόκειται να αφυπνιστείτε».

Και παρ’ όλα αυτά, πολλοί από εσάς νομίζετε ότι δε συμβαίνει τίποτε, και πως δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος, κι ότι τα ψέματα, οι απάτες, οι διαφθορές κι οι προδοσίες εξακολουθούν ως συνήθως, ακριβώς όπως έκαναν κατά τη διάρκεια όλης της καταγεγραμμένης ιστορίας σας. Μοιάζει να είναι έτσι λόγω όλων αυτών που σας αποκρύπτονταν και που τώρα φανερώνονται! Ποτέ πριν δεν υπήρξαν τόσα πολλά, που οι «αρχές» θα προτιμούσαν να κρατούν κρυφά, και που τώρα έρχονται στο φως και δημοσιοποιούνται. Η αλλαγή που παρατηρείται είναι ουσιώδης λόγω αυτής της ελεύθερης εισόδου του φωτός στις πρώην σκοτεινές και καλά προστατευμένες εσοχές που δημιουργήθηκαν και διατηρούνταν από αυτούς που σας ήλεγχαν.


Οι δίχως αγάπη και εγωκεντρικές διατάξεις αυτών στην εξουσία υπήρχαν πάντοτε και σιγονταρίζονταν  από αυτούς που είχαν πολλά να κερδίσουν υπηρετώντας,  κατευνάζοντας και βοηθώντας τους ‘κυρίους’ τους. Τώρα που όλα αυτά έρχονται στο φως, και σοκάρουν αρκετούς από εσάς, μπορεί να σκεφτείτε ‘Σίγουρα αυτό είναι χειρότερο απ’ ό,τι θα μπορούσε ποτέ να είναι’. Σας διαβεβαιώνουμε πως δεν είναι, και καθώς θα συνεχίσει η αποκάλυψη αυτών των βρώμικων μυστικών, θα αποδυναμώνει και η δυνατότητα να κρύβονται τα υπόλοιπα.  Ο καιρός που οι λίγοι αποπλανούσαν την ανθρωπότητα φτάνει γοργά στο τέλος του.

Χαρείτε με τη γνώση αυτή και να την υπενθυμίζετε συχνά στους εαυτούς σας, γιατί με το να το κάνετε αυτό ανατείνετε το πνεύμα σας και ενδυναμώνετε τα ίδια σας τα προσωπικά ενεργειακά πεδία, που είναι αδιαχώριστα και αιώνια συνδεδεμένα με το άγιο πεδίο της Αγάπης του Πατέρα σας. Ενδυναμώνοντας τα πεδία σας, ενδυναμώνετε ταυτόχρονα και αυτή τη σύνδεση καταστώντας ολοένα και περισσότερο προφανή μέσα σας την επίγνωση της Ενότητάς σας με όλη την πλάση. Αρχίζετε να νιώθετε την Αγάπη που διαρκώς σας περικλείει και που πάντοτε απλώνει το χέρι της για να σας βοηθήσει στο ταξίδι της αφύπνισής σας. Και καθώς δυναμώνει η δυνατότητά σας αυτή να αισθάνεστε την Αγάπη, τόσο ενδυναμώνει και η επίγνωση του επικείμενου και του αναπόφευκτου της αφύπνισής σας, ανατείνοντας το πνεύμα σας περισσότερο και ενισχύοντας περαιτέρω το αποτέλεσμα που επιφέρει ο καθένας σας επάνω στο σύνολο. Αισιοδοξία σημαίνει ν’ ανοίξεις το ενεργειακό σου πεδίο και την καρδιά σου στην Αγάπη όπου κείτεται η αιώνια ύπαρξή σου. Είναι μεγάλο καταπραϋντικό!

Σας το έχουνε πει πολλές φορές, και θα το επαναλάβω τώρα ξανά για σας: ‘Αυτό που κάνετε έχει ζωτική σημασία στη διαδικασία της ανθρώπινης αφύπνισης. Εάν δεν ήτανε οι επίμονες προσπάθειές σας, καθώς κρατάτε ψηλά το Φως σας και προτίθεστε να φέρετε την αγάπη σε κάθε θέμα και περίσταση, η αντίσταση κατά της αφύπνισης δε θα έσβηνε όπως κάνει’. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνατε, και να ξέρετε πως τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας συνεχίζουν να αυξάνουν, φέρνοντας το Φως μέσα και στα σκοτεινότερα μέρη.  

Οι δυνάμεις του σκότους είναι σε σύγχυση! Βρίσκονται σε πανικό, και ως αποτέλεσμα δρουν ανεξάρτητα μεταξύ τους κάνοντας την ύστατη προσπάθεια να σωθούν, χάνοντας έτσι την ισχύ της δύναμης που παρέχει η συνεργασία. Το μέτωπο μιας ενωτικής μάχης αποδίδει περισσότερο από τις πολλαπλές ασύνδετες και ασυντόνιστες επιθέσεις, το σκότος όμως τώρα έχει μειωθεί στο ελάχιστο με την εμπιστοσύνη να διαλύεται μεταξύ τους, αφήνοντάς τους να παραδέρνουν «στο σκοτάδι», κατάσταση που για αιώνες χρησιμοποιούσαν επιδέξια προς όφελός τους και που τώρα πια δεν τους εξυπηρετεί. Η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους αφήνει ρωγμές στην πανοπλία τους μέσα από τις οποίες ρέει η Αγάπη! Και αυτό τους θορυβεί πάρα πολύ.

Όταν βιώνεις την Αγάπη, βρίσκεις ότι είναι ακαταμάχητη, και αυτό είναι που ψάχνει η πλειοψηφία της ανθρωπότητας εδώ και αιώνες. Παρόλα αυτά, αυτοί που επιλέγουν να εμπλέκονται με το σκότος κλείνουν έξω την Αγάπη για να δυναμώσουν το σκοτάδι που νόμιζαν ότι καταλάβαιναν και μπορούσαν να ελέγξουν. Εντούτοις, το σκοτάδι, όπως και η υπόλοιπη ψευδαίσθηση, είναι ουσιαστικά ένα ψέμα. Στην αρχή δε σας φαίνονταν να είναι έτσι λόγω της έντασης με την οποία εγκαθιδρύσατε την ψευδαίσθηση ώστε αυτή να σας φαίνεται αληθινή.  Άπαξ όμως και ξεκινήσατε να αρνείστε να εμπλέκεστε με αυτήν και σταματήσατε να την πιστεύετε, της επιφέρατε με επιτυχία ένα θανάσιμο πλήγμα, και εμφανίστηκαν ραγίσματα και τρύπες μέσω των οποίων μπαίνει η Αγάπη. Στην αρχή Αυτή ήταν αργή, αλλά ακαταμάχητη, και εξαιτίας αυτού τα της τεράστιας κλίμακας τεκμήρια διαφθοράς, που ποτέ πριν δεν ομολογήθηκαν και δεν κατονομάστηκαν, τώρα χύνονται σαν αστείρευτος χείμαρρος εμπρός σας – και αυτό είναι σοκαριστικό δίλλημα γι’ αυτούς που υποστηρίζουν το σκοτάδι,  και εγερτήριο σάλπισμα τουλάχιστον για όλους τους υπόλοιπους.

Τα θεμέλια και τα στηρίγματα της ψευδαίσθησης καταρρέουν γιατί όλοι σας επιλέξατε να εμπλακείτε με την Αγάπη – η Αγάπη είναι Αληθινή, η ψευδαίσθηση όχι – και είναι όλα όσα υπάρχουν. Η αφύπνιση προς την Αγάπη ξεκίνησε μέσα στην ψευδαίσθηση σα μια μικρή χιονόμπαλα που αφέθηκε να κυλήσει κάτω το λόφο, και σα χιονόμπαλα Αυτή μάζευε και μάζευε καθώς κυλούσε. Εδώ και λίγο καιρό μιλάμε για το τσουνάμι της Αγάπης, πίσω του λοιπόν υπάρχει μια χιονοστιβάδα, και η χιονοστιβάδα αυτή είναι ασταμάτητη! Προετοιμαστείτε να σας περικλύσει με το λαμπρό άσπρο της Φως, ανοιχτείτε σ’ αυτήν, επιπλεύστε στην ηλιόλουστη επιφάνειά της, και μετά σηκωθείτε με τα σκι σας και γλιστρήστε ένδοξα στην αστραφτερή της επιφάνεια μέσα σε κατάσταση χαράς και εκστασιασμού.  

Η ορμή προς την αφύπνισή σας συνεχίζει το χτίσιμό της. Αγκαλιάστε την Αγάπη που σας περιβάλλει μέσα Της, μοιραστείτε Την, εξαπλώστε Την, και θα έχετε την αίσθηση της γνώσης ότι η αφύπνισή σας είναι όντως επικείμενη.


Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.