Marcadores

Monday, June 2, 2014

01:06:2014 -- Η φωτιά έχει ανάψει και η ψευδαίσθηση λιώνει.

Η φωτιά έχει ανάψει και η ψευδαίσθηση λιώνει.
1 Ιουνίου 2014 διαμέσου John Smallman
Μετάφραση: Con Tanidis

Όλα επάνω στη Γη είναι επεκτάσεις των ψυχών και των αληθινών ανώτερών σας Εαυτών. Είναι σα να βουτήξατε το δείκτη του ανώτερού σας Εαυτού (αν είχε μια τέτοια απόληξη!), που διέθετε όλες τις φυσικές σας αισθήσεις, μέσα στο εικονικό περιβάλλον στο οποίο  φαίνεται να κατοικεί η ανθρωπότητα για να το δοκιμάσετε, και βρήκατε την εμπειρία αυτή συναρπαστική, και σας ξελόγιασε. Τόσο πολύ, που Αυτό ξέχασε τον Εαυτό του και απορροφήθηκε ολοκληρωτικά μέσα στο απειροελάχιστο – και σας διαβεβαιώνω ότι όντως είναι απειροελάχιστο! – περιβάλλον μέσα στο οποίο μπήκε αυτό το δάχτυλο. Ήταν τόσο μεγάλη η απορρόφηση, που ξέχασε εντελώς το μεγαλείο Του και την ευτυχία που του φέρνει σε κάθε Του στιγμή η αιώνιά Του ύπαρξη σε Ενότητα με την Πηγή, την Πραγματικότητα, και τον Παράδεισο.


Φυσικά αυτό το βούτηγμα του δαχτύλου δεν κράτησε παρά μια στιγμή, παρόλα αυτά όμως, σας φαίνεται ότι ακόμα συνεχίζει. Έχει περάσει εδώ και καιρό η αρχική κατάσταση της σαγήνης, και εσείς, οι επεκτάσεις των ψυχών, δεν είσαστε καθόλου ευχαριστημένες από την κατάσταση στην οποία βρισκόσαστε. Θέλετε να επιστρέψετε στη φυσική σας κατάσταση όπου είσαστε Ένα με τον Θεό, και αυτή σας η επιθυμία και η πρόθεση σας οδηγούν στην αφύπνιση, ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες προετοιμασίες που θα σας επιτρέψουν ν’ αποσύρετε το δάχτυλό σας από το εικονικό περιβάλλον που φάνταζε μόνιμα να σας δελεάζει – θα μπορούσατε να πείτε ότι κοκάλωσε μέσα στο παγωμένο νερό του χρόνου.

Η ψευδαίσθηση, που φανταστήκατε και που οικοδομήσατε, είναι αυτή που υποστηρίζετε με τη δύναμη της πρόθεσής σας και που την κρατάτε φαινομενικά αληθινή. Είσαστε πάρα πολύ σίγουροι γι’ αυτήν, γιατί την κάνατε να φαίνεται τόσο αληθινή. Η ιδέα να την αφήσετε να διαλυθεί μέσα στο τίποτα από όπου την φανταστήκατε και τη φέρατε σε ύπαρξη σας φοβίζει, φυσικά, λόγω των δραματικών περιορισμών που φαινομενικά αυτή σας έχει επιβάλει – μέσα της είσαστε όντα περιορισμένης συνειδητότητας, περιορισμένης επίγνωσης, περιορισμένης ευφυΐας και με περιορισμένες δημιουργικές δυνατότητες – οπότε φαντάζεστε πως εάν αυτή διαλυθεί, θα διαλυθείτε και εσείς.

Νομίζετε ότι αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα, και δε θέλετε να τη χάσετε, με συνέπεια να χάσετε και τους εαυτούς σας. Δε θέλετε να πάψετε να υπάρχετε, σύμφωνα με το πώς νομίζετε ότι μπορεί, θα μπορούσε ή και ακόμα σίγουρα θα συνέβαινε κάτω από τέτοιες περιστάσεις. Η ίδια η σκέψη του κενού και του τίποτε σας τρομάζει, μια τέτοια κατάσταση όμως δε μπορεί να υπάρξει γιατί όλη η ύπαρξη εμπεριέχεται μέσα στον Θεό και συνεπώς είναι αιώνια και παντοτινή. Όλοι σας, άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο, εξαρτάστε από τα μονοπάτια που επιλέξατε για τη ζωή σας, έχετε αυτεπίγνωση και συνεπώς πιστεύετε ότι υπάρχετε γιατί ζείτε και αισθάνεστε ζωντανοί μέσω των σωματικών σας αισθήσεων, και η πλευρά εκείνη του εαυτού σας που έχει την επίγνωση, που πιστεύει, και που μαρτυρεί είναι ο αιώνιος Εσείς που ο Θεός δημιούργησε.

Σ’ ένα άλλο εντελώς διαφορετικό επίπεδο ο αληθινός σας Εαυτός γνωρίζει ότι αυτό που βιώνει με το ‘δείκτη του δακτύλου’ του είναι ψευδές, και ότι Αυτό θα επιστρέψει στην κατάσταση της ύστατης ευτυχίας όταν αποσυρθεί από την ψευδαίσθηση. Η αφύπνισή σας είναι η διαδικασία της απόσυρσης αυτού του δαχτύλου από τα σκοτεινά, φοβερά, βρώμικα και παγωμένα νερά μέσα στα οποία μεταμορφώθηκε η ψευδαίσθηση, παρέχοντάς σας και καταβάλλοντάς σας με την αίσθηση του διαχωρισμού, της εγκατάλειψης και της μοναξιάς. Οι ισχυρές δυνάμεις της φαντασίας σας, σας επέτρεψαν να φτιάξετε τη στιγμή κατά την οποία βουτήξατε τα δάχτυλά σας μέσα στην εικονική πραγματικότητα που οικοδομήσατε και επεκτείνατε για αιώνες, αφού ο χρόνος αποτελεί μια δυνατή και ουσιαστική πτυχή της ψευδαίσθησης. Με την χρήση των ίδιων των Θεόσταλτων δυνάμεών σας, δοσμένες σε σας από τον Πατέρα σας τη στιγμή της δημιουργίας σας, χτίσατε και αναπτύξατε την ψευδαίσθηση, και τώρα βρίσκεστε στη διαδικασία αποσυναρμολόγησής της προκειμένου να επιστρέψετε πίσω στην Εστία, αποσύροντας από αυτήν την υποστήριξή σας και επιτρέποντάς της να διαλυθεί σα το χιόνι που λιώνει, ή να σβήσει σα την πρωινή αχλή από τη ζέστη του Ήλιου.

Η φωτιά έχει ανάψει, και η ψευδαίσθηση λιώνει και διαλύεται, και είναι να εξαφανιστεί γιατί δε μπορεί να υπάρξει τίποτε ψεύτικο στην Παρουσία του Θεού. Δεν υπήρξε ποτέ, καθώς και όλα όσα φαινομενικά συνέβησαν μέσα της γιατί ήταν και αυτά τόσο ψεύτικα όσο και η ψευδαίσθηση. Κάνατε καλή δουλειά με την εφεύρεση και την πραγμάτωση της φαντασίας σας, η στιγμή αυτή όμως πέρασε, και σημάνει αφύπνιση. Είσαστε κάπως σαν τα παιδιά που συναρπάζεστε και απορροφάστε από τα παιχνίδια σας, οπότε αυτά σας φαίνονται απόλυτα αληθινά, και μετά καλείστε για γεύμα όπου σας θυμίζουν ότι υπάρχει παγωτό με φράουλες, και ακαριαία ξεχνάτε το παιχνίδι καθώς τρέχετε μέσα να πλύνετε τα χέρια σας και να προετοιμαστείτε.  

Όταν λοιπόν ασχολείστε με τον καθημερινό σας διαλογισμό, και ψάχνετε μια στοργική αγκαλιά από αυτούς που επικαλείστε, υπενθυμίστε στους εαυτούς σας ότι σας περιμένει παγωτό με φράουλες, καθώς και άλλα πολλά πράγματα που αληθινά θα σας τέρψουν στην αφύπνισή σαςJ

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.