Marcadores

Tuesday, September 2, 2014

Όλοι θα αφυπνιστούν χωρίς να πιεστεί κανείς γι’ αυτό. 27 Ιουλίου 2014 διαμέσου John Smallman

Όλοι θα αφυπνιστούν χωρίς να πιεστεί κανείς γιαυτό.

27
Ιουλίου 2014 διαμέσου John Smallman

Μετάφραση: Con Tanidis

Πρωτότυποhttp://johnsmallman.wordpress.com/2014/07/27/everyone-will-awaken-but-no-one-will-be-forced-to-do-so/

Τον καιρό αυτό πολλοί περνάτε από μεγάλο στρες, μαζί και από σωματικές ή συναισθηματικές δυσφορίες καθώς ενδυναμώνουν τα επίπεδα των ενεργειών από το Τσουνάμι της Αγάπης. Αυτό ήταν αναμενόμενο, γι’ αυτό μη θορυβείστε και απλά αναπαυθείτε μέσα στη στιγμή του τώρα και επιτρέψτε στις ενέργειες αυτές να κυλήσουν μέσα σας και έξω πάλι προς όλη την ανθρωπότητα, μαζί και προς την ίδια τη Γη. Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε, αλλά απλά ξεχάσατε το πόσο απαιτητικό θα ήταν αυτό επάνω στα φυσικά σας οχήματα, γι’ αυτό να ζητάτε συχνά βοήθεια από τους φίλους σας, τους οδηγούς, τους μέντορες και αγγέλους που βρίσκονται μέσα στις πνευματικές διαστάσεις. Όταν ενεργείτε έτσι νιώθετε καλύτερα, και ανέχεστε ευκολότερα τη δυσφορία, ενώ παράλληλα λαμβάνετε τη διαβεβαίωση της χρησιμότητας αυτών από την αύξηση της συχνότητάς σας που προετοιμάζει εσάς και την ανθρωπότητα για την αφύπνισή σας.


Σας πλημμυρίζουμε με πνευματική βοήθεια και υποστήριξη, αλλά τα πολλά ανησυχητικά γεγονότα που συμβαίνουν παντού στον κόσμο σας αποσπούν και σας τραβάνε κάτω μέσα στην ψευδαίσθηση όπου τείνετε να εισέρχεστε μέσα στον πόνο και τα δεινά που βρίσκετε εκεί. Αντικρίστε τον πόνο και τα βάσανα, στείλτε Αγάπη και συμπόνια σε αυτούς που εμπλέκονται, αλλά μείνετε αποστασιοποιημένοι – ‘να ‘στε μέσα στον κόσμο αλλά όχι από αυτόν’. Με τον τρόπο αυτό θα είναι πολύ ευκολότερο να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας και τον ανώτερό σας Εαυτό, και αυτοί που πάντοτε στέκονται μαζί σας μέσα στις πνευματικές διαστάσεις θ’ απαντήσουν στο κάλεσμά σας… Σας υπόσχομαι πως δε θα υπάρξει μουσική αναμονή καθώς περιμένετε τον επόμενο διαθέσιμο συνεργάτη!

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, και πάντοτε ανταποκρινόμαστε στις προσωπικές σας επικλήσεις, αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο για κάποιους από εσάς να αισθανθείτε ή να ακούσετε την παρουσία μας πίσω από πανδαιμόνιο της ψευδαίσθησης που σας αποσπά, και το οποίο χρησιμοποιεί διαρκώς το συλλογικό σας εγώ για να σας ρίχνει μέσα στο διαπληκτισμό. Χρειάζεται μεγάλη εκπαίδευση και προσωπική πειθαρχία προκειμένου να μάθετε να προσπελαύνετε αυτό το εσώτερο ήσυχο καταφύγιο εύκολα και γρήγορα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα δείτε ότι άξιζε πολύ τον κόπο. Ακόμα και οι μεγάλοι μυστικιστές καθώς και αναληφθέντες διδάσκαλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην προσπέλαση αυτού του εσώτερου καταφυγίου όταν ενσαρκώνονται, γιατί το επίπεδο της χαμηλότερης συχνότητας με το οποίο σας κατακρατά η ψευδαίσθηση κατακλύζεται από πολλά παράσιτα και ‘άσπρο θόρυβο’. 

Επαναξιολογείτε συχνά όλα τα καθημερινά σας πρέπει, απομακρύνοντας με ρεαλισμό όσα πλέον δε σας εξυπηρετούν, και απολαύστε την ελαχιστοποιημένη αίσθηση του στρες και του προκύπτοντος αισθήματος της γαλήνης που εισέρχεται μέσα σας όταν επιτρέπετε στους εαυτούς σας να είναι ελεύθεροι. Όλα αυτά που αισθάνεστε ότι χρειάζεται ή πρέπει να κάνετε είναι παλιά καρμικά σκουπίδια με τα οποία λεκιαστήκατε μέσα στους αιώνες και τα οποία σήμερα δεν έχουν καμία αξία. Οπότε πάμε, πρόκειται για μαθήματα που έχετε μάθει. Χρησιμοποιείστε αν πρέπει χλωρίνη – μακρύτερες περιόδους διαλογισμού! 

Πλαστήκατε ελεύθεροι και ελεύθεροι παραμένετε, αιώνια ελεύθεροι, όμως δε φαίνεται να είναι έτσι μέσα στην ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα η σύγχρονη ιατρική επιστήμη προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα όσα κάνετε προέρχονται από τη ροή διαφόρων χημικών μέσω του νευρικού σας συστήματος. Προφανώς τα ναρκωτικά επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας, και το ανθρώπινο νευρικό σας σύστημα είναι μια μικρή μονάδα παραγωγής ναρκωτικών, με την προσωπική σας στάση να το κατευθύνει κάθε στιγμή. Μπορείτε πάντοτε να αλλάξετε τη στάση σας άσχετα με το πόσο ναρκωμένοι είσαστε (εκτός και αν κείτεστε οριζόντια αναίσθητοι) και αυτό είναι που σας ζητάμε να κάνετε – να έχετε μόνο στάσεις αγάπης, και ν’ απαλλαγείτε από κάθε στάση που δε συμβαδίζει με την Αγάπη. Αυτή είναι η ελεύθερη βούληση. 

Πολλοί, εντούτοις, το βρίσκουν πιο άνετο να κρατάνε τις παλιές άνευ αγάπης στάσεις, γιατί δίχως αυτές νιώθουν ανασφάλεια. Όλοι σας βιώσατε μεγάλο πόνο, βάσανα και προδοσίες στις προηγούμενες ζωές σας. Αυτού του είδους οι μνήμες, που αποθηκεύτηκαν στο DNA σας είναι αυτές που χρειάζονται χλωρίωση. Φυσικά όμως θα χρησιμοποιήσετε ένα κατά πολύ καλύτερο διαλυτικό από τη χλωρίνη – την Αγάπη! Η Αγάπη πάντοτε δουλεύει, το χλώριο είναι λιγότερο αξιόπιστο – δείτε τις οδηγίες και τις αποποιήσεις του κατασκευαστή! 

Εάν έχετε φίλους ή αγαπημένους που φαίνεται να έχουν κολλήσει στις παλιές τετριμμένες στάσεις και αντιλήψεις, μην προσπαθήσετε να τους πείσετε ν’ αλλάξουν, γιατί θα νιώσουν ότι απειλούνται. Απλά δώστε τους αγάπη, αποδοχή και παρηγοριά, αλλά μην επιχειρήσετε να συζητήσετε για τις στάσεις τους αυτές, και ακούστε απλά εάν θέλουν να μιλήσουν. Η συχνή ομιλία τους επιτρέπει να δουν τα πράγματα καθαρότερα, ειδικά όταν δε νιώθουν την ανάγκη να υπερασπιστούν τη θέση τους. 

Όλοι θα αφυπνιστούν και δε θα πιεστεί κανείς γι’ αυτό. Αυτοί που θα επιλέξουν να μην το κάνουν τώρα σίγουρα θα έχουν κι άλλη ευκαιρία να το κάνουν, και θα την αξιοποιήσουν όταν κι αυτοί θα είναι έτοιμοι. Υπάρχει μονάχα Ένας και δε γίνεται να μείνει κανένας απ’ έξω, ν’ απορριφθεί ή να εγκαταλειφτεί. Το παιχνίδι του διαχωρισμού και της εγκατάλειψης που αποτελεί η ψευδαίσθηση, θα κρατήσει όσο υπάρχουν άνθρωποι που επιθυμούν να το παίζουν, δε μπορεί όμως πια να περιορίζει και να δεσμεύει εκείνους που θέλουν να αφυπνιστούν, και που είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων. 

Δικός σας σκοπός, των φορέων του Φωτός και των προδρόμων, είναι να επιδείξετε την Αγάπη σε πράξη. Όλοι σας ξέρετε, βαθιά μέσα σας, είτε το έχετε παραδεχθεί μέσα σας είτε όχι, ότι είσαστε Αγάπη, και ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Είσαστε αυτοί που επιλέξατε και προσφερθήκατε να είσαστε επάνω στη Γη σε αυτό το σημείο της εξέλιξής της ώστε να την βοηθήσετε στην αφύπνισή της, παρέχοντας την αγάπη σας σε κάθε περίσταση και λεπτό, και σε όλους με όσους συναναστρέφεστε. 

Οι μνήμες αυτής σας της επιλογής είναι αχνές και δύσκολο να τις προσπελάσετε, και παρόλα αυτά, όταν εφησυχάζετε σκεφτόμενοι την ανθρώπινη κατάσταση, καταλήγετε πάντοτε στο ότι ο μόνος τρόπος για να πάτε μπροστά είναι μέσω της Αγάπης. Και μετά έρχεται συχνά ο αιτιατός νους να σας πει ότι ‘εάν όλοι συμπεριφέρονταν έτσι όλα θα ήτανε καλά, αλλά δεν το κάνουν και ούτε θα το κάνουν, γι’ αυτό λογικέψου και προστατέψου, και μη ρίχνεις τις άμυνές σου γιατί αλλιώς θα πληγωθείς’. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να αμύνεται ή να ετοιμάζεται να επιτεθεί, σταματήστε, αναδιοργανωθείτε, συγχωρέστε τους εαυτούς σας, και ξεκινήστε από την αρχή, με αγάπη – και αυτή η τακτική αφοπλίζει τρομερά τον αντίπαλο. 

Δουλειά σας είναι να εμπιστεύεστε αυτή την ενστικτώδη αίσθηση, πως ο μόνος τρόπος να πάτε μπροστά είναι διαμέσου της Αγάπης. Βαθιά μέσα σας, όπως διαρκώς σας λέμε, γνωρίζετε ότι αυτό είναι αλήθεια, οπότε αγκαλιάστε το, και τότε με την Αγάπη σας φέρτε σ’ όλους την αφύπνιση και κάντε να καρποφορήσει το πιο θαυμαστό σας έργο, ολοκληρώνοντάς το.

 Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλo.

Translator: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.