Marcadores

Wednesday, September 10, 2014

Σαούλ -- Ο φόβος σε παγώνει, σε αποπλανεί και σε μπερδεύει


30 Ιουλίου 2014 διαμέσου  John Smallman



Εδώ στις πνευματικές διαστάσειςστα άπειρα επίπεδα ή τις περιοχές πέρα από το ψεύτικο τριτοδιάστατο περιβάλλον σαςεργαζόμαστε πυρετωδώς για την αφύπνισή σας και προσθέτουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεγάλης γιορτής που διοργανώνεται για την επιστροφή σας στην ΕστίαΚαι ναι, φυσικά και έχουν συζητηθεί συχνά οι γιορτές σχετικά με την αφύπνιση της ανθρωπότητας, οπότε το ενδιαφέρον σας τώρα στρέφεται αναμφίβολα προς την υλοποίηση αυτών των εορτασμών, στην ουσία τους : ΠΟΤΕ!; Προσπαθούμε να προτείνουμε χρονοδιαγράμματα έχοντας κατά νου ότι ο χρόνος ανήκει στην ψευδαίσθηση, αλλά αυτό που βιώνετε είναι ο χρόνος και η φαινομενικά ατελείωτη αναμονή σας σας αγχώνει πολύ, σας κουράζει και σας απογοητεύει.

Η αφύπνιση θα έρθει σύντομα, και για να πούμε την αλήθεια έχει ήδη συμβεί, γιατί ποτέ σας δεν κοιμηθήκατε περισσότερο από μια απειροελάχιστη στιγμή, πλαισιωμένοι όμως από τη φαινομενική πραγματικότητα της ψευδαίσθησης, σας φαίνεται ότι ακόμα κρατείστε σε μιαν ατελείωτη  αναμονή αυτού του θαυμαστού γεγονότος. Και εμείς εργαζόμαστε σκληρά βοηθώντας σας να κρατήσετε ψηλά το ηθικό σας καθώς περιμένετε, και σας προτρέπουμε να εστιάσετε στο αναπόφευκτο και  επικείμενο αυτής. Βαθιά μέσα σας, εκεί που μετά βίας έχετε προσπέλαση ως προς το μεγαλύτερό του τμήμα, ξέρετε ότι όντως η αφύπνιση είναι επικείμενη και αναπόφευκτη, αλλά μέσα στον αγώνα της καθημερινότητάς σας με την ελπίδα και την επιθυμία να καίνε για αφύπνιση, η αναμονή μπορεί να γίνεται κουραστική, να εξουθενώνει και να απογοητεύει οικτρά. Για το λόγο αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να επισκέπτεστε καθημερινά το ήσυχο και άγιο καταφύγιό σας, και να παραμένετε εκεί έως ότου νιώσετε ανακούφιση, ενδυνάμωση της πίστης σας, θαλπωρή από την αγάπη μας για σας, καθώς επίσης και την αίσθηση της τέρψης στη σκέψη του ότι όταν αφυπνιστείτε, με την ψευδαίσθηση να έχει εξαφανιστεί, θα πλημμυρίζεστε κυριολεκτικά από χαρά και ευθυμία.   


Η παραμονή της εστίασής σας στο επικείμενο της ανθρώπινης αφύπνισης είναι ουσιώδης, και μην αποσπάστε από τα άσχημα και θλιβερά γεγονότα των ειδήσεων στα οποία στρέφουν σχεδόν αποκλειστικά την προσοχή τους τα μέσα ενημέρωσης και ο γενικός πληθυσμός. Όταν εμβαθύνετε μέσα σαςνιώστε την αγάπηνιώστε την έντονη εσώτερη γνώση πως το θείο πλάνο εκτυλίσσετε σύμφωνα με τη θεία πρόθεση, και υπενθυμίστε στους εαυτούς σας ότι το Θέλημα του Θεού, το Θέλημα του Ενόςτο δικό σας το θέλημα πάντοτε εκπληρώνεται

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αποστασιοποιηθείτε από το ανύπαρκτο της ψευδαίσθησης, γιατί τα φυσικά σας σώματα προσδένουν εκεί, και είσαστε προφανώς και εσείς δεμένοι και περιορίζεστε μέσα σε αυτά, βιώνοντας όλες τις φυσικές αισθήσεις από τις οποίες αυτά εξαρτώνται για ανατροφοδότηση ώστε να παραμένουν δυνατά και υγιή. Όλο αυτό όντως μπερδεύει και σας προκαλεί ανησυχία, ειδικά δε όταν υποφέρετε από αρρώστιες ή τραύματα και τους λοιπούς επιπλέον περιορισμούς στους οποίους υπόκειστε λόγω αυτών των καταστάσεων. Αυτό για σας αποτελεί ένα μεγάλο παράδοξο και μιαν ακατανόητη κατάσταση υποθέσεων, πάνω στις οποίες φαίνεται να μην έχετε καθόλου έλεγχο, ειδικά όταν ως μέρος της εμπειρίας του να είσαι ενσαρκωμένος έχεις να μάθεις να ελέγχεις το σώμα, κάνοντάς το να υπακούει στις επιθυμίες σου. Τα καταλαβαίνουμε αυτά και σας κατακλύζουμε διαρκώς με πνευματική υποστήριξη. Όπου αναμφίβολα θα θέλατε να προσθέσετε: ‘Τι λέτε και για λίγη φυσική υποστήριξη που να τη νιώσουμε και να τη χαρούμε;’

Και φυσικά μετά θα απαντούσατε αμέσως στην ερώτηση αυτή, υπενθυμίζοντας στους εαυτούς σας ότι όντως νιώθετε ότι υποστηρίζεστε όταν εμβαθύνετε ήσυχα μέσα σας, επιτρέποντας σαυτά που σας αποσπούν να καταλαγιάσουν για λίγο. Είμαστε συνέχεια μαζί σας, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντάς σας, και ουδέποτε δε θα σας αφήσουμε μονάχους σας, ούτε για μια στιγμή, γιατί αυτό είναι το στοργικό μας καθήκον και η μεγάλη μας τιμή να είμαστε μαζί σας όταν εσείς τόσο επιμελώς εργάζεστε για να φέρετε την ανθρωπότητα πίσω στην αφύπνιση.

Υιοθετήσατε την πρόθεση να αφυπνιστείτε, και το κάνατε πριν ενσαρκωθείτε και αρχίσετε να βιώνετε αυτή τη ζωή, και παρότι ξεχνάτε συχνά τον πνευματικό σας σκοπό περιδιαβαίνοντας καθημερινά τις υποθέσεις σας ζώντας σαν άνθρωποι, η πρόθεση αυτή παραμένει σταθερά εδραιωμένη μέσα σας. Είναι μια πρόθεση που δε θα παρακαμφθεί. Το γεγονός ότι ξεχνάτε ότι την έχετε, σας κάνει να νιώθετε ανίκανοι για το σκοπό που αναλάβατε, και αμφιβάλετε για την ικανότητά σας να τον εκπληρώσετε, εντούτοις αυτό δεν παρεμβαίνει με κανέναν τρόπο στη διασφαλισμένη θεία έκβαση. Όλοι θααφυπνιστείτε!

Σκεφτείτε όλους αυτούς που ξέρετε και που αγαπάτε σε τούτη τη ζωή, υπενθυμίστε στους εαυτούς σας πόσο αγαπητοί σας είναι και απολαύστε τη θαλπωρή που σας φέρνει το συναίσθημα αυτών των σκέψεωνΌταν το κάνετε αυτό η ροή της άγιας Αγάπης διαμέσου σας, σαν κανάλι ή αγωγός προς την ανθρωπότητα και τη Γη, αυξάνει και δυναμώνει. Αυτό ήτανε το όραμά σας πριν ενσαρκωθείτε, Εσείς, μια ανεμπόδιστη πύλη μέσα στην ψευδαίσθηση, μέσω της οποίας ρέει διαρκώς η Αγάπη, σα χιόνι που λιώνει, καθώς μαλακώνουν οι παγωμένες καρδιές, και διαλύεται, αναμειγνύεται και ενσωματώνεται με το θαυμαστό και διαπεραστικό Τσουνάμι της Αγάπης, με το Ένα, του οποίου όλοι σας αποτελείτε ουσιαστικές πτυχές.

Φέρνετε την αφύπνιση στην ανθρωπότητα. Αυτό είναι παντού προφανές όταν ανοίγετε τα μάτια σας και βλέπετε, αντί του να επιτρέπετε στους εαυτούς σας να κάθονται μουδιασμένοι σε κατάσταση βαριάς κατάθλιψης και απελπισίας από το ξεχείλισμα του χαμού και της κατήφειας που επιχειρούν να σας ταΐσουν τα μέσα ενημέρωσής σας. Αποδείξτε το στον εαυτό σας αυτό μπαίνοντας στο διαδίκτυο και ψάχνοντας για καλά νέα ώστε να υπερνικήσετε το καταθλιπτικό αποτέλεσμα της ασταμάτητης ροής της μιζέριας των μέσων ενημέρωσης που θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι αυτή είναι η γενική κατάσταση των πραγμάτων επάνω στη γη.

Ναι, υπάρχει μιζέρια σε αρκετά μέρη, που όμως μπορεί να θεραπευτεί, και η επίγνωση αυτής της  επίτευξης, στέλνοντας Αγάπη σε όλους όσους υποφέρουν, αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της εργασίας σας επάνω στη Γη. ΑΛΛΑ τα καλά, τα εμπνευσμένα, και τα εμψυχωτικά γεγονότα μακράν υπερτερούν, ανάλογα με το μέγεθός τους, των επιλογών αυτών που κινούν τα ινία του παγκόσμιου σκηνικού και των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θέλουν να κατευθύνουν την εστίαση και την προσοχή σας μακρυά από αυτά προκειμένου να σας κρατάνε μέσα στο φόβο. Ο φόβος παγώνει, αποπλανεί και μπερδεύει. Κοιτάξτε απλά τις πολιτικές συζητήσεις και τις διαφωνίες που εμφανίζονται στον τύπο. Σπάνια αναφέρονται στα πραγματικά ζητήματα, παρά μόνο στα συμπτώματα, με τα οποία μετά ασχολούνται σε μάκρος και με λίγη αν όχι καθόλου φρόνηση.  Φύση σας είναι η Αγάπη, είναι η φύση της ανθρωπότητας, και πάντοτε αυτή θα είναι. Η φαινομενική απουσία της μέσα στην ψευδαίσθηση είναι μόνο φαινομενική. Τη βλέπετε να ρέει ελεύθερα σε περιοχές όπου υπάρχουν φυσικές καταστροφές, ακόμη και όταν αυτό είναι φευγαλέο μετά το άμεσο συμβάν. Μετά επιτρέπεται στο φόβο να έρθει πάλι, καθώς οι ελλείψεις των αναγκών της ζωής παροτρύνουν τον κόσμο να παλέψει γιαυτές. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν πραγματικές ελλείψεις, γιατί η Γη παρέχει επαρκώς και με αφθονία για όλους επάνω στον πλανήτη. Οι ελλείψεις είναι τεχνητές και επιτρέπουν στιςαρχέςνα ανακτήσουν τον έλεγχο.

Όλοι σας τα έχετε δει αυτά να συμβαίνουν. Και παρόλα αυτά υπάρχουν εκατομμύρια ευγενικές ψυχές που ξοδεύουν τις ζωές τους μακρυά από το σπίτι και τους αγαπημένους τους για να ανακουφίζουν από αυτές τις φτιαχτές ελλείψεις και να υποστηρίζουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Οι απογοητεύσεις που αντιμετωπίζουν από την ανεπάρκεια των συστημάτων είναι τρομερές, που υποτίθεται ότι υπάρχουν για να τους υποστηρίζουν, και τους εμποδίζουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η θέληση για το καλό υπάρχει, μαζί και η Αγάπη για να το υποστηρίξει το καλό αυτό και να διασφαλίσει την πραγματοποίησή του. Το βλέπετε να συμβαίνει μετά από πλημμύρες, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις, καθώς ο γείτονας βοηθάει το γείτονα, όπου ακόμα και ο στρατός συνεργάζεται. Και μετά στα γρήγορα αναλαμβάνουν οι ‘αρχές’ και η ελεύθερη ροή της καλοσύνης, της συμπόνιας και της συνεργασίας παύουν, καθώς αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους  οι υπηρεσίες για το ποιος είναι υπεύθυνος.

Όταν ρέει η Αγάπη κανένας δεν είναι υπεύθυνος, και δε χρειάζεται, γιατί όλοι βλέπουνε τι πρέπει να γίνει και όλοι κάνουν αυτό που πρέπει ανάλογα με τις δυνατότητές τους, και ακολουθεί μια ροή συνεργασίας όπου όλοι συνεισφέρουν τα μέγιστα. Η Αγάπη αποτελεί πάντοτε την απάντηση, σε οποιαδήποτε περίσταση, πρόβλημα, ή ζήτημα που χρειάζεται επιμέλεια.  Γι’ αυτό συνεχίστε να έχετε Αγάπη, και να δίνετε την αγάπη σας σε όλους όσους με τους οποίους έχετε σχέση ή συναναστρέφεστε μαζί τους, καθώς ΚΑΙ σε αυτούς που φαίνεται να δημιουργούν τα προβλήματα και τα βάσανα που μαστίζουν τον κόσμο, και πράττοντας έτσι αφυπνίστε την ανθρωπότητα. Για το λόγο αυτό ενσαρκωθήκατε, και σας διαβεβαιώνω ότι είσαστε απολύτως ικανοί να πετύχετε αυτό το οποίο ορίσατε να κάνετε.


Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.
 Μετάφραση: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.