Marcadores

Monday, December 15, 2014

HELLENIC -- Πολλοί σας πιστεύετε ή νομίζετε ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά. 14 Δεκεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman

Πολλοί σας πιστεύετε ή νομίζετε ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά.
14 Δεκεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman


Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και κάνετε τις προετοιμασίες σα για να γιορτάσετε τη γέννηση του Ιησού, να υπενθυμίζετε συχνά στους εαυτούς σας το μοναδικό του μήνυμα: ΑΓΑΠΗ. Τίποτε άλλο, μόνο Αγάπη, που φυσικά είναι τα πάντα!

Κατά την περίοδο αυτή που πολλοί από εσάς αγχώνεστε υπερβολικά, είναι άκρως σημαντικό να θυμόσαστε το μήνυμα αυτό. Μόνο τη λέξη αυτή: ΑΓΑΠΗ. Ίσως να την τυπώνατε με μεγάλα γράμματα και στο αγαπημένο σας χρώμα επάνω σ’ ένα μεγάλο χαρτόνι και να το βάζατε κάπου ψηλά όπου δε θα γίνεται να αποφεύγετε να μη το βλέπετε πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Έχει μεγάλη σημασία να έχετε αγάπη, απελευθερώνοντας έτσι τους εαυτούς σας από  τους φόβους και τις ανησυχίες στις οποίες μπορεί να προσκολλάστε. Και να θυμόσαστε, ότι η βοήθεια που έχετε από όλους εμάς μέσα στις πνευματικές διαστάσεις είναι απεριόριστη, και σας ενθαρρύνουμε αιωνίως προς τη στιγμή της αφύπνισής σας.

Είναι τόσο κοντά, γι’ αυτό να επαναδιατυπώνετε συχνά την πρόθεσή σας να αφυπνιστείτε μέσα στην ημέρα σας, γιατί αυτό αποδίδει πραγματικά πολύ, και όταν το κάνετε ανοίγετε πλήρως τους εαυτούς σας προς το πεδίο της άγιας Αγάπης που πάντοτε σας περιτριγυρίζει, επιτρέποντάς της να πλημμυρίσει τις καρδιές σας. Και ναι, όταν Αυτή το κάνει, σίγουρα φέρνει δάκρυα χαράς στα μάτια σας. Είναι ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Ένα που σας αγαπάει τόσο θερμά.


Απλά δε μπορείτε να συλλάβετε το πόσο πολύ σας αγαπάμε και σας προσέχουμε καθώς εσείς αγωνίζεστε με τους φαινομενικά ατελείωτους γύρους των καθημερινών σας εργασιών οι οποίοι γεμίζουν τόσο επιτακτικά τις γήινες ζωές σας. Δεν παραδίδεστε όμως. Καταπληκτικό! Οι πνευματικές σας προθέσεις απαιτούν απίστευτη προσήλωση από μέρους σας κι έτσι οι περισπασμοί και οι διακοπές που προβάλλει η ψευδαίσθηση στο δρόμο σας για να σας δελεάσει και να σας απομακρύνει από αυτόν αποτυγχάνουν. Η απόδοσή σας, καθώς εργάζεστε με τα μαθήματά σας ώστε να απελευθερώσετε όλα όσα δε συμβαδίζουν με την Αγάπη, να’ τη εδώ ως χαρά.

Πολλοί σας πιστεύετε ή νομίζετε ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά, πώς θα μπορούσατε και καλύτερα, ή πως δεν αξίζετε την Αγάπη του Θεού. Τίποτε δε θα μπορούσε να’ ναι μεγαλύτερο ψέμα. Ποτέ σας να μη δέχεστε καμία αμφισβήτηση σχετικά με την αξία σας που σας έρχεται στο νου, γιατί η αξία σας είναι άπειρη στα μάτια του Θεού, πάντα. Όλες σας οι αμφιβολίες για την αξία σας και την τιμή σας στα μάτια του Θεού ανήκουν στην ψευδαίσθηση και θα πρέπει να τις αποβάλλετε, να τις πετάξετε με τα σκουπίδια, να απελευθερωθείτε από αυτές μαζί και με όποιες άλλες σκέψεις μη αγάπης μπορεί να προκύψουν, επιτρέποντας έτσι στην Αγάπη Του να γεμίζει κάθε γωνιά της καρδιάς σας. Το να νιώθετε αιώνια αγαπητοί είναι δικαίωμα και αιώνιο πεπρωμένο σας, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πετάξετε τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το θέμα αυτό και ν’ αφήσετε να σας καλύψει η Αγάπη του Θεού.  Και θα το κάνει!

Το πεδίο της άπειρης Αγάπης μέσα στην οποία έχετε την αιώνιά σας ύπαρξη είναι ΑΧΑΝΕΣ! Οι ευκαιρίες που σας προσφέρει για να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε με τέρψη ανείπωτη τις δημιουργικές σας ικανότητες, δεν έχουν τέλος. Όταν θα αφυπνιστείτε από τον εφιάλτη μέσα στον οποίο σας έζωσε η ψευδαίσθηση, όπου προς το παρόν δε μπορείτε εύκολα να διακρίνετε μια ταυτοποιήσιμη έξοδο, θα λουστείτε από μια ασυνήθιστη χαρά καθώς θ’ αρχίζετε να καταλαβαίνετε πόσο καταπληκτικές είναι οι προοπτικές που έχετε μπροστά σας. Οι μνήμες σας της Πραγματικότητας είναι αχνές, και σας έχουν βοηθήσει να συνεχίζετε τη συνέχιση της πορείας σας μπροστά προς την αναπόφευκτη αφύπνισή σας, όμως οι μνήμες, όπως καλά ξέρετε, δε μπορούν να αντικαταστήσουν την Πραγματικότητα.


Η Εστία σας είναι η Πραγματικότητα, και νιώθατε χαμένοι και μόνοι από τότε που επιλέξατε να Την αφήσετε προσποιούμενοι το διαχωρισμό σας από την Πηγή σας. Όπως σας έχουνε πολλές φορές πει, ποτέ σας δε φύγατε από την Εστία, γιατί αυτό είναι εντελώς αδύνατο, η φαντασία σας όμως είναι πανίσχυρη κι έτσι πετύχατε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι διαχωριστήκατε από Αυτήν, και η πεποίθηση αυτή είναι η αιτία όλων των συμφορών σας. Σας έκανε να πιστεύετε ότι ζούσατε μέσα σ’ ένα πολύ απειλητικό και επικίνδυνο περιβάλλον, και αυτό στο οποίο πιστεύετε σας εμφανίζεται, γιατί η δύναμη που έχουν τα πιστεύω σας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Κατ’ αναλογία, μοιάζει σα να παίρνετε ναρκωτικά προκειμένου να μπείτε σε μια εναλλακτική κατάσταση συνειδητότητας, κι αυτό που βιώνετε μέσα στην ψευδαίσθηση είναι αδιαμφησβήτητα μια τρομερά εναλλακτική κατάσταση απ’ ό,τι είναι η ίδια η Πραγματικότητα.  

Όταν, ενώ είσαστε μέσα στην ψευδαίσθηση, η κίνηση προς μια εναλλακτική κατάσταση μπορεί να παρέχει προσωρινή ανακούφιση, ευχαρίστηση ή διαφυγή από την ψευδαίσθηση, και κάποιες φορές τρόμο, η εναλλακτική κατάσταση της ψευδαίσθησης δε μπορεί ποτέ της να σας παρέχει αυτό που πραγματικά αναζητάτε, δηλαδή την επιστροφή στην Πραγματικότητα. Η κατάσταση αυτή διατίθεται μονάχα όταν απελευθερωθείτε από την ψευδαίσθηση, και η απελευθέρωση από την ψευδαίσθηση μπορεί να επιτευχθεί μονάχα αγκαλιάζοντας ολόκαρδα την Αγάπη, επιτρέποντάς Την να διαλύσει όλα όσα είναι μέσα σας που δεν εναρμονίζονται και δεν ταυτίζονται τέλεια με Αυτήν.

Η διαδικασία την οποία τώρα υπομένετε είναι ακριβώς αυτή. Η βοήθεια που έχετε από αυτούς με τους οποίους επικοινωνείτε από τις πνευματικές διαστάσεις είναι τεράστια, και σας απαλλάσσει ευγενικά από τους δεσμούς και τις δεσμεύσεις που φαινομενικά σας επέβαλε η ψευδαίσθηση. Δεν είναι η ψευδαίσθηση αυτή που σας κρατάει, εσύ κρατιέστε επάνω της, φοβούμενοι πως δίχως αυτήν θα πάψετε να υπάρχετε. Αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται οι άνθρωποι σ’ ό,τι αφορά το θάνατο – έχουν έναν απόλυτο τρόμο για το όταν πεθάνουν παύουν να υπάρχουν, για πάντα. Εξού και οι απέλπιδες προσπάθειες κάποιων στο να αποφύγουν ή να καθυστερήσουν το θάνατό τους.  

Όταν ανοίγεστε ολόκαρδα στην Αγάπη, όπως όλοι μαθαίνετε να κάνετε, και της επιτρέπετε να σας καλύψει, ο οξύς αυτός φόβος σβήνει με την εξάπλωση και την επέκταση της Αγάπης, επεκτείνοντας μαζί και την καρδιά σας. Πολλοί σας έχετε συναντήσει και έχετε συνδεθεί με ανθρώπους που προσφέρουν την αγάπη τους σε όλους πέρα από φυλή, χρώμα, σύστημα ηθικών αξιών ή κοινωνική θέση, και που έχουνε πάντοτε ειρήνη με τον εαυτό τους και με όλους γύρω τους, ανθρώπους που ενδεχομένως να περιγράφατε ως ‘μεγαλόκαρδους’. Αυτοί δεν είναι παρά ψυχές που έχουν βαδίσει λίγο μακρύτερα επάνω στο μονοπάτι που όλοι σας ακολουθείτε. Η Αγάπη που τόσο ελεύθερα και εύκολα μοιράζονται ρέει με αφθονία διαρκώς διαμέσου τους, κι όλοι Την προσέχουν γιατί όλοι νιώθουν τη ζεστασιά Της. Η Αγάπη ποτέ Της δε χάνεται όταν Τη μοιράζεστε, αλλά απλά επεκτείνεται για να γεμίσει με αφθονία κάθε γωνιά που είναι ανοιχτή σ’ Αυτήν. Περί τούτου πρόκειται η παραδοχή της.

Γι’ αυτό ξαναδώστε μεγάλη έμφαση, στο ότι το μονοπάτι σας για την αφύπνιση είναι αυτό της Αγάπης. Σας περιτριγυρίζει διαρκώς και περιμένει να Την αποδεχθείτε. Για να Την αποδεχθείτε, αποδεχθείτε όλους όσους με τους οποίους συναναστρέφεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό κάποιες φορές σας είναι δύσκολο, ειδικά εάν έχετε πρόσφατα βιώσει κάποια προδοσία, όπως πολλοί. Αναγνωρίστε ότι η στάση αυτή – η αποδοχή των πάντων – αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της διαδικασίας της αφύπνισής σας, και ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το φόβο σας γι’ αυτήν.

Αποδοχή δε σημαίνει ότι παραδίδετε τη δύναμή σας σε κάποιον άλλον αποδεχόμενοι την όποια κακομεταχείριση. Σημαίνει ότι βλέπετε ή ότι έχετε επίγνωση της ζημιάς και του πόνου που οι άλλοι, όπως και εσείς, βιώνετε, έχοντας την πρόθεση όμως να συγχωρέσετε την κακομεταχείριση και τις προδοσίες τους, και να τους στείλετε κατόπιν αγάπη δίχως να δέχεστε από αυτούς ζυγούς ή να μπαίνετε σε θέση τέτοια που να τους επιτρέπει να σας κακομεταχειρίζονται. Είσαστε ελεύθεροι, γιατί έτσι πλαστήκατε, και ποτέ δε τίθεται η ανάγκη ή η απαίτηση να υποταγείτε σ’ οποιονδήποτε άλλο και με κανέναν τρόπο, ή αντίστοιχα να προσπαθήσετε να υποτάξετε εσείς κάποιον άλλον.

Να τιμάτε ο ένας τον άλλον όπως σας τιμάει όλους σας ο Πατέρα σας μέσα στον Παράδεισο, και κάνοντάς το αυτό, θα αφυπνιστείτε τότε.

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.



 Μετάφραση: Con Tanidis 

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.