Marcadores

Friday, January 30, 2015

Hellenic - Saul: Η δύναμη των προθέσεων της αγάπης σας είναι τεράστια.

Η δύναμη των προθέσεων της αγάπης σας είναι τεράστια.

28 Ιανουαρίου 2015 διαμέσου John Smallman


Η ανθρωπότητα έχει πάρει φόρα για τη στιγμή της αφύπνισης! Ίσως τα νέα που διαβάζετε από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης για τις αναταραχές, τους πολέμους, τα εγκλήματα και τη διαφθορά παντού στον κόσμο να μη σας φαίνονται σαν έγκυρες εκτιμήσεις, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι. Ναι, αυτά που γίνονται δίχως αγάπη και προκαλούν πόνο στον κόσμο σήμερα είναι πολλά, όμως κατά το μεγαλύτερό τους τμήμα είναι αποτέλεσμα της τέλεσης μιας τεράστιας κάθαρσης και απελευθέρωσης από τις παλιές ενέργειες του φόβου που διατηρούνταν και συντηρούσαν την ψευδαίσθηση, καθώς και από αυτούς που σας καταπίεζαν και σας έλεγχαν μέσω αυτής.

Οι μη από αγάπη ενέργειες, κυρίως του φόβου, που δέσποζαν επάνω στη Γη για αιώνες διαλύονται, καθώς ολοένα και περισσότεροι από εσάς στρέφεστε προς την αγάπη μέσα στις σχέσεις σας, και κάνετε πρόθεσή σας το να έχετε αγάπη σε κάθε σας περίσταση. Η δύναμη των προθέσεων της αγάπης σας είναι τεράστια, κι αυτοί που θα ήθελαν να διατηρήσουν τους παλιούς τρόπους μέσω του φόβου και της καταπίεσης προσπαθούν απεγνωσμένα να ανυψώσουν το επίπεδο του φόβου στην υφήλιο, γιατί τις χρειάζονται επειγόντως αυτές τις ενέργειες στην προσπάθειά τους να οχυρώσουν τα υποστυλώματα των βάσεών της δύναμής τους, προλαμβάνοντας την κατάρρευσή τους. Δε μπορούν όμως να το κάνουν αυτό. Το Τσουνάμι της Αγάπης είναι ασταμάτητο και εντελώς ακαταμάχητο και ξεπλένει της ενέργειες του φόβου που σας κρατούσε μέσα στη δουλεία των σκοτεινών.


Είσαστε καλά ενήμεροι των μαζικών αποκαλύψεων των ψεμάτων, των εξαπατήσεων και των διαφθορών στις οποίες εμπλέκονταν οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί, με τις αποφασιστικές και γενναίες δημοσιεύσεις των δημοσιογράφων που διερευνούν και βγάζουν στο φως τεράστια ποσά από αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποκρύπτονταν προκειμένου να μπορούν αυτοί στις θέσεις της παγκόσμιας εξουσίας να ασκούν τα καταστροφικά τους προγράμματα. Η έγερση των φόβων σας αποτελούσε έναν από τους τρόπους που χρησιμοποιούσαν για να δικαιολογούν την αδικαιολόγητη μυστικότητά τους, υποστηρίζοντας πως ήταν για το συμφέρον σας να κάνουν πράγματα στα κρυφά για να σας κρατούν ασφαλείς. Έχει καταστεί πλέον πασιφανές το πόσο άσχημα σας παραπλανούσαν και πρόδιδαν την εμπιστοσύνη σας σ’ αυτούς επί αιώνες. Κάποιοι από τους πολιτικούς σας ενώ υπόσχονταν διαφάνεια κατά τις προεκλογικές τους εκστρατείες μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, απέτυχαν παταγωδώς να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους. Κάποιοι όντως είχανε καλές προθέσεις, η δύναμη όμως και η επιρροή της πολιτικής μηχανής έτρεχε ξέφρενα υψώνοντας ανυπέρβλητα εμπόδια εμπρός τους, και τους έκαναν να στρέφουν την προσοχή τους αλλού.  Και η αυξανόμενες βραχνές προσπάθειες των μαζικών μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται κάτω από κυβερνητικό και επιχειρηματικό έλεγχο, για την ενστάλαξη ενός παγκόσμιου φόβου τρομοκρατίας, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Η ανθρωπότητα δε θα υποταχθεί ποτέ ξανά στο φόβο.

Η Αγάπη είναι η δύναμη και το ενεργειακό πεδίο των άπειρων πιθανοτήτων μέσα στο οποίο κείτεται η πλάση με διαρκή επίγνωση και εγρήγορση. Αυτές οι πιθανότητες είναι η δημιουργική ιδέα της αποκάλυψης του Θεού τη στιγμή της δημιουργίας, κι ότι Αυτός είναι αιώνια παρών μέσα στην Πραγματικότητα, πάντοτε διαθέσιμος στα παιδιά του για να μπορούν αυτά ν’ αναπτυχθούν και να επεκταθούν.

Ο φόβος είναι απουσία της Αγάπης, η απουσία αυτών των δημιουργικών πιθανοτήτων. Είναι ψεύτικος, αλλά όταν γίνεται πιστευτός οδηγεί σε ανησυχία, ανικανότητα κι απελπισία. Μην τον ενστερνίζεστε, γιατί την έχετε την επιλογή αυτή, κι όταν επιλέγετε το φόβο αντί για την Πραγματικότητα και την Αγάπη, δίνετε δύναμη και ενέργεια στην ψευδαίσθηση, και δε θέλετε να το κάνετε αυτό. Κανείς ανάμεσά σας δε διασκεδάζει με το φόβο, κανένας! Αλλά όταν φοβόσαστε δε μπορείτε να μην τον προβάλετε προς τα έξω, μοιράζοντας και επεκτείνοντάς τον. Αντίθετα αρνηθείτε τον, κι αγκαλιάστε την Αγάπη, μπορείτε να το κάνετε αυτό, και θα έχετε άπειρη βοήθεια από αυτούς που βρίσκονται στις πνευματικές διαστάσεις ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία σας.

Ο φόβος είναι επίσης μια κατάσταση του νου, μια άσχημη πτυχή της ψευδαίσθησης που αποστραγγίζει την προσωπική σας δύναμη. Η Αγάπη είναι Αληθινή. Αγκαλιάστε την Αγάπη και ο φόβος θα διαλυθεί γιατί οτιδήποτε δεν είναι σε συμφωνία και αρμονία με την Αγάπη είναι ψεύτικο και δε μπορεί συνεπώς να Της αντισταθεί, κι επειδή ανήκει στην ψευδαίσθηση απλά παύει να υπάρχει. Όλο και περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να το συνειδητοποιείτε αυτό με κάθε μέρα που περνάει, και αρνείστε να υποβάλλεστε άλλο πια σε υποταγή. Οι ημέρες τους σκότους, του φόβου και της αναντίρρητης συμμόρφωσης έχουν τελειώσει, γιατί η ανθρωπότητα έχει επιλέξει να αφυπνιστεί από τον εφιάλτη μέσα στον οποίο κείτονταν για αιώνες.  

Οι υποβόσκουσες παραδοχές πάνω στις οποίες βασίζονται οι περισσότεροι από τους νόμους σας αμφισβητούνται σίρριζα, και οι παραδοχές αυτές αποδεικνύονται ψευδείς, σχεδόν σε κάθε περίσταση. Έχει πραγματικά ξημερώσει μια νέα εποχή, κι αυτό αρχικά μοιάζει να ξεβολεύει αρκετά. Αυτό δε μετά βίας σας εκπλήσσει λόγω του ότι έχετε τόσο πολύ συνηθίσει να υπακούτε σε νόμους ασυλλόγιστους και κανονισμούς που όταν καταργούνται σας κάνουν να αισθάνεστε προς στιγμή ασταθείς. Μοιάζει με τη στιγμιαία ζάλη όταν σηκώνεστε απότομα από έναν ελαφρύ ύπνο ή μετά το διαλογισμό σας, η οποία όμως φεύγει γρήγορα καθώς επιστρέφετε στην πλήρη συνειδητή εγρήγορση. Οπότε, να σας το υπενθυμίσω ξανά: Η Αγάπη Είναι … δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Οτιδήποτε άλλο που δε συμβαδίζει με την Αγάπη είναι απόλυτα ψευδές, και φαίνεται μονάχα παροδικά αληθινό όταν κλείνετε τις καρδιές σας, επιτρέποντας έτσι στις ψευδαισθήσεις να γεμίσουν το άδειο αυτό κενό από το οποίο επιλέξατε να αποκλείσετε την Αγάπη. Ανοίξτε τις καρδιές σας, προσκαλέστε την Αγάπη να έρθει και να τις αγκαλιάσει και κυλίστε μέσω τους προς όλη τη νοήμουσα ζωή, βιώνοντας τη γαλήνη και την ικανοποίηση που σας αποκαλύπτεται από αυτή την ανοιχτή κατάσταση.

Η Αγάπη είναι αιώνια και αέναα γαλήνια. Όταν ενεργείτε από Αγάπη, από τη φυσική σας αυτή κατάσταση, δεν υπάρχει φόβος, ανησυχία, σύγκρουση και καταστρεπτική ανταγωνιστικότητα, αλλά μονάχα μια ένδοξη και αρμονική συνεργασία. Στην κατάσταση αυτή οι έγνοιες και οι ανησυχίες διαλύονται γιατί δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτές αφού είσαστε γεμάτοι με Αγάπη, και δε λείπει και δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Όλων των ειδών οι ανάγκες είναι εργαλεία του φόβου, εργαλεία που τώρα βλέπετε ότι είναι χαλασμένα και δε φτιάχνονται. Στη θέση τους όμως υπάρχει η αφθονία που περιμένει την αποδοχή σας, ώστε να μπορέσει, επιτρέποντάς της το, να διαλύσει όλες τις ανάγκες της ανθρωπότητας.

Όλα είναι σε τάξη αναμένοντας την αφύπνιση και την απελευθέρωσή σας από την ψευδαίσθηση. Όταν βρίσκετε τον καθημερινό σας χρόνο να διαλογιστείτε, να προσευχηθείτε ή να στοχαστείτε, σιγουρευτείτε να υπενθυμίσετε στους εαυτούς σας ότι δεν είσαστε ποτέ μονάχοι, και πως έχετε πάντοτε τη συντροφιά των πνευματικών σας οδηγών και μεντόρων, που σας προσέχουν διαρκώς προσφέροντάς σας την αγάπη που πάντοτε αναζητούσατε, και αποτυγχάνατε αισθητά, έξω από τους εαυτούς σας. Η Αγάπη είναι η φύση σας, και ποτέ σας δε διαχωριστήκατε από Αυτήν, αλλά απλά δεν είχατε προσωρινά την επίγνωσή Της. Ανοίξτε τη συνειδητότητά σας, επιτρέψετε στην Αγάπη να σας αγκαλιάσει θερμά και με ενθουσιασμό απλά όπως Αυτή θέλει να το κάνει.


Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.  

Μετάφραση: Con Tanidis 
Πρωτότυπο: https://johnsmallman.wordpress.com/2015/01/28/the-power-of-your-loving-intentions-is-tremendous/00:00

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.