Marcadores

Monday, February 9, 2015

Hellenic -- Εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν εμπιστευόσαστε τους άλλους

Εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν εμπιστευόσαστε τους άλλους

31 Ιανουαρίου 2015 διαμέσου John Smallman


Το ταξίδι της ανθρωπότητας μέσα στην ψευδαίσθηση ήτανε μακρύ και οδυνηρό καθότι αποτύχατε να αναγνωρίζεστε μεταξύ σας ως αδέλφια και πολυαγαπημένα παιδιά του Θεού, κι αντί αυτού εμπλεκόσασταν μεταξύ σας σε συγκρούσεις, πολέμους, και πράξεις εξαπάτησης λόγω του φόβου που απέλυσε ο φαινομενικός σας διαχωρισμός από τον Θεό. Για αιώνες αντικρίζατε ο ένας τον άλλο σαν απειλή και σαν εχθρό στον οποίο έπρεπε να επιτεθείτε ή από τον οποίο έπρεπε να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, και τα δεινά που βιώσατε λόγω αυτής της εσφαλμένης αντίληψης σας πόνεσαν πολύ. Η εσφαλμένη αυτή αντίληψη τώρα διαλύεται λόγω της κατανόησης στην οποία φτάσατε οι περισσότεροι, μέσω των οδυνηρών βιωμάτων που υπομείνατε ξανά και ξανά, η οποία λέει ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά δε γίνεται να φέρει ποτέ της την ειρήνη που τόσο αγωνιωδώς ψάχνετε.

Ακόμα στερείστε της εμπιστοσύνης, κι έτσι, αντί ν’ αγαπάτε ο ένας τον άλλον – που είναι αυτό που θα κάνετε όταν σας περικλύσει το πεδίο της Αγάπης και διαπεράσει τις καρδιές ακόμα και των πιο φοβισμένων μεταξύ σας – προσπαθείτε να διαπραγματευθείτε δίχως βία για να βρείτε το μονοπάτι της ειρήνης επάνω στη Γη. Αυτό πραγματικά είναι ένα τεράστιο βήμα προόδου εμπρός για την ανθρωπότητα, γιατί μέχρι πρότινος πιστεύονταν κύρια ότι ο μόνος τρόπος επίτευξης οποιασδήποτε μορφής ειρήνης ήταν διαμέσου της βίας των όπλων και της βίαιης καταστολής αυτών που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να σας επιτεθούν. Ειρήνη μέσω βίας – πόσο οξύμωρο!


Από τη στιγμή που αρχίσατε να διαπραγματεύεστε δίχως βία, έγινε προφανές σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι θα έπρεπε να υπάρξει μια καθαρή επίδειξη εμπιστοσύνης,  δίχως απολύτως καθόλου ταλαντεύσεις, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να επιτύχουν οι διαπραγματεύσεις αυτές. Και για πολλούς είναι δύσκολο να κατανοήσουν την έννοια αυτή γιατί επί αιώνες η εμπιστοσύνη ως ζήτημα έχει προδοθεί, όταν αυτοί που επιτελούσαν την προδοσία τύγχανε να βρεθούν σε θέσεις ισχύος έναντι των προδομένων κι εκμεταλλεύονταν ‘συνετά’ την κατάσταση αυτή. Η εμπιστοσύνη θεωρείτο αφελής και παιδιακίστικη, ήταν έκθεση του εαυτού στη βία, πρόσκληση στην προδοσία, ήταν κάτι που ακόμα και τα μικρά παιδιά μάθαιναν από νωρίς να μην προσφέρουν ευκαιριακά σε κανέναν, καθώς ήταν επικίνδυνο.

Τώρα, με το Τσουνάμι της Αγάπης να έχει γερά εγκαθιδρυθεί επάνω στη Γη ως το περιβάλλον μέσα στο οποίο συμβαίνουν όλα, και η οποία απλώνει ακόμα πλατύτερα την επιρροή Της, ο κόσμος συνειδητοποιεί την πραγματικότητα και βλέπει πως ο μόνος τρόπος να πετύχει μια μόνιμη ειρήνη επάνω στη Γη είναι μέσω της εμπιστοσύνης. Όχι με την επιβολή της εμπιστοσύνης, για παράδειγμα, με τη δορυφορική επίβλεψη και τη στρατιωτική εποπτεία, αλλά μέσω απλής και λιτής εμπιστοσύνης που όλοι τιμούν και εφαρμόζουν, καθότι αυτή είναι η φύση σας ως παιδιά του Θεού.

Αρκετοί έχουν μάθει να εμπιστεύονται πλήρως ο ένας τον άλλον μέσω των προσωπικών τους σχέσεων κατά τις τελευταίες τρεις με τέσσερις δεκαετίες, καθώς ο αριθμός των ανοιχτών θεμάτων για συζήτηση περιορίζεται, και έτσι η ανοιχτοσύνη και η ειλικρίνεια που προκύπτουν δείχνουν ότι όχι μόνο αυτό δουλεύει, αλλά επίσης ανατείνει και εμπνέει τις σχέσεις αυτές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της Αγάπης (με κεφαλαίο Α), είναι το θείο ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο υπάρχουν αιώνια όλα, ρέοντας ομαλά, άφθονα, και διαπεραστικά μέσα από τις σχέσεις αυτές δίχως περιορισμούς ή εμπόδια κανενός τύπου. Όταν ρέει ελεύθερα η Αγάπη με τον τρόπο αυτό, το αποτέλεσμα είναι ευτυχία.  

Στη φυσική σας κατάσταση, όπου περικλείεστε στην οικίας σας από την πανταχού Παρούσα Αγάπη του Θεού για εσάς, η ευτυχία είναι συνεχής.  

Στην ψευδαίσθηση, παλεύοντας με τα ζητήματα που στοιχειώνουν την ανθρωπότητα, η φαινομενική έλλειψη των βασικότερων αναγκών σας – αγάπη, αποδοχή και αναγνώριση – σας οδηγεί να τα αναζητάτε σχεδόν μόνιμα μέσα από εγωιστικές σκέψεις, λόγια και πράξεις. Ζυγίζετε τους άλλους και αποφασίζετε εάν μπορούν ή όχι να σας παρέχουν κάποιες από αυτές σας τις ανάγκες, κάνοντας έτσι τον κόπο από τη μεριά σας να τους γνωρίσετε και να συναναστραφείτε μαζί τους είτε το αξίζουν είτε όχι. Πάντοτε ψάχνετε για την ‘επιστροφή της επένδυσής σας’, και η στάση αυτή δεν οδηγεί σε εμπιστοσύνη αλλά σε καχυποψία, που είναι ο καταστροφέας της εμπιστοσύνης.

Όλα είναι ένα, δεν υπάρχει διαχωρισμός, απλά φαίνεται έτσι, κι έτσι η έλλειψη της εμπιστοσύνης και η προδοσία της επηρεάζουν βαθιά όλους όσους εμπλέκονται. Και δεν υπάρχει διαφυγή από την έλλειψη της εμπιστοσύνης γιατί αυτή μεγαλώνει από μόνη της. Το ίδιο όμως κάνει και η εμπιστοσύνη, οπότε μην παραπλανήστε σκεπτόμενοι ότι μπορείτε να νικήσετε το σύστημα, γιατί πάντοτε παίρνετε αυτά που προσφέρετε κι αυτά που αναμένετε να λάβετε.

Εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν εμπιστευόσαστε τους άλλους, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταποκρίνονται με ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Είναι η ώρα αυτή επάνω στη Γη όπου όλες οι απαραίτητες ενέργειες είναι σε θέση για να δεθείτε με τους άλλους με αγάπη και εμπιστοσύνη  και να κινηθείτε εμπρός συνεχίζοντας το μονοπάτι της  πνευματικής σας εξέλιξης που θα σας οδηγήσει έξω από την ψευδαίσθηση. Εάν προσέξετε, θα δείτε πως η προδοσία, η σύρραξη κι ο πόλεμος δεν είναι τα μόνα παιχνίδια που σας προσφέρονται.

Παντού στον κόσμο οι άνθρωποι αφυπνίζονται στη γνώση ότι ο διαχωρισμός είναι ψεύτικος, ότι είναι μια αδύνατη κατάσταση ύπαρξης, γιατί η φυσική μορφή όπως τη φανταστήκατε δεν είναι αληθινή. Υπάρχει μονάχα αγνή ενέργεια, και η ενέργεια αυτή είναι Αγάπη. Αλλά είναι κάπως σαν τον ηλεκτρισμό, γιατί η χρήση της καθορίζεται από το χρήστη – ο καθένας σας χρησιμοποιεί την ελεύθερη βούληση που του έδωσε ο Θεός – που μπορεί να είναι είτε ευεργετική είτε καταστροφική για όλους.

Η απλούστερη αναλογία είναι να σκεφτείτε τα ηλεκτρικά δίκτυα ισχύος επάνω στη Γη. Τα κυριότερα είναι αυτά των 240 ή 110 βολτ εναλλασσόμενου ρεύματος. Εάν τροφοδοτήσεις ισχύ από την μεγαλύτερη τάση σε μια συσκευή φτιαγμένη για τη χαμηλότερη, αυτή θα καταστραφεί. Μπορείτε να θεωρήσετε τις ατομικές ελεύθερες βουλήσεις σας ως πολυτασικά συστήματα τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν μέσω μετασχηματιστών για να τροφοδοτήσουν οποιαδήποτε συσκευή, αλλά εάν δυό σας προσπαθήσετε να τροφοδοτήσετε την ίδια συσκευή – οποιουδήποτε είδους σχέση – την ίδια στιγμή, εκτός κι αν προσαρμόσετε τις συχνότητές σας να είναι σε φάση, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι και συχνά είναι καταστροφικά.

Η εμπιστοσύνη, η τιμή, ο σεβασμός, η αποδοχή, η συμπόνια και η κατανόηση (για να αναφέρουμε απλά λίγα) μπορούν να εναρμονιστούν. Η δυσπιστία, η προδοσία, ο φόβος και η σύγκρουση δε μπορούν. Όλα τα πρώτα είναι πτυχές του άγιου ενεργειακού πεδίου της Αγάπης μέσα στο οποίο όλα περιέχονται, τα τελευταία ανήκουν όλα στην ψευδαίσθηση, αλλά λόγω της πίστης σας σε αυτήν μπορούν και σας φαίνονται πολύ αληθινά προκαλώντας σας ανείπωτο πόνο και δυστυχία.

Ήρθε η ώρα ν’ απελευθερώσετε τη σφιχτή σας αρπάγη από την ψευδαίσθηση, μια αρπάγη και μια σκληρότητα εικόνων που τα κάνουν όλα να φαίνονται τόσο αληθινά, και συγκεντρωθείτε πλήρως στο αγκάλιασμα του πεδίου της Αγάπης που σας περιέχει και σας υποστηρίζει σε κάθε σας στιγμή. Όταν το κάνετε αυτό το στρες και η ανησυχία θα φύγουν κάνοντας χώρο στη γαλήνη, και στην Αγάπη που την τροφοδοτεί και τη διατηρεί, για να γεμίσει τις καρδιές σας. Με τη γαλήνη γερά εδραιωμένη εκεί, στο κέντρο της ύπαρξής σας, θα δείτε μόνοι σας πως γνωρίζετε ότι η εμπιστοσύνη είναι αυτή που οδηγεί μπροστά, δίνοντας στους εαυτούς σας κουράγιο να την προσφέρετε και να την αποδεχόσαστε καθώς αλλάζετε τον κόσμο σας στο Νέο Κόσμο για τον οποίο όλοι εύχονταν και προσευχόντουσαν, απλά επιστρέφοντας τους εαυτούς σας στην επίγνωση της αληθινής και αμετάλλακτης φύσης σας, δρώντας κατόπιν μέσω της κατάστασης αυτής. Όλοι σας είσαστε ενσαρκωμένη Αγάπη, και η συνειδητότητα αυτής της θείας αλήθειας δε γίνεται πια να παραμένει θαμμένη και σε άρνηση.

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.


Μετάφραση: Con Tanidis


No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.