Marcadores

Sunday, April 22, 2012

22 Απριλίου 2012 Ιησούς


Είστε τα παιδιά-θαύματα του Θεού


Το να περιμένετε την αφύπνιση, είναι δύσκολο για σας, επειδή σας φαίνεται ότι περιμένατε για πολύ καιρό - και έτσι είναι - και ακόμα δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να συνεχίσετε να περιμένετε. Είναι απογοητευτικό και δύσκολο για σας και αυτοί στις πνευματικές σφαίρες, κάνουν ότι μπορούν για να σας βοηθήσουν και να σας εμπνεύσουν, σε αυτές τις τελευταίες στιγμές, πριν να συμβεί το μεγάλο γεγονός, καθώς είναι περισσότερο σίγουρο πως θα συμβεί.


Κρατώντας ψηλά το Φως, κάνετε αυτό το θριαμβευτικό γεγονός πιθανό. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσε να συμβεί! Προφανώς, το θέλημα του Θεού, η αγαπητή βοήθεια Του και η δική μας, είναι επίσης απαραίτητα για να επιτευχθεί αυτό, αλλά δεν είναι κάτι που σας έρχεται ενώ παραμένετε σιωπηλοί. Χωρίς την πρόθεση και την επιθυμία κάθε όντος, δεν μπορεί να συμβεί. Αυτό που κάνετε εσείς οι φορείς-Φωτός, είναι πραγματικά εκπληκτικό, καθώς αφήνετε γρήγορα τις παλιές αντιπαραθέσεις και την επικριτική στάση, που είχατε υιοθετήσει εδώ και αιώνες, επιτρέποντας τα θεία ενεργειακά πεδία της Αγάπης του Θεού, να διοχετευθούν και στη συνέχεια να απλωθούν δια μέσου εσάς, σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να αγνοούν και να κοιμούνται βαθιά.

Το να ξυπνήσετε στη θεία πραγματικότητα, είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας και θα το κάνετε να συμβεί. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που απομένει πριν αφυπνιστείτε, να υπενθυμίζετε συνεχώς στον εαυτό σας, ότι αυτό που κάνετε είναι απολύτως απαραίτητο στη διαδικασία που εκτυλίσσεται γύρω σας. Κάντε σημαντικό το να συνδέεστε με άλλους, οι οποίοι όπως και εσείς, συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το ευγενές και απαιτητικό καθήκον, είτε σωματικά, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω του παγκόσμιου συστήματος επικοινωνίας, που επιτρέπει τόσο ενθαρρυντικές πληροφορίες και ειδήσεις να διαδίδονται ευρέος. Κάτι τέτοιο, θα σας εμπνέει καθώς «συναντιέστε» με άλλους σε παρόμοιες διαδρομές, με τις δικές σας και ταυτόχρονα θα τους εμπνέετε εσείς. Η αμοιβαία υποστήριξη του ενός για τον άλλο, είναι απαραίτητη και ενδυναμώνει! Ενισχύει, το κύρος της εσωτερικής γνώσης σας και την πίστη σας, ότι παρά τις όποιες ανησυχίες ή τις αμφιβολίες που μπορεί να αντιμετωπίζετε, όλα πηγαίνουν ακριβώς όπως προορίζεται θεϊκά. Έπειτα, πώς θα μπορούσε να μην πηγαίνουν; Αυτή η αμοιβαία υποστήριξη, εντείνει όλο και περισσότερο τη δύναμη της ενέργειας που δαπανάτε όλοι σας, να φέρετε τη θεϊκή συγκομιδή στο να αποδώσει καρπούς.

Δεν δύνασθε να αποτύχετε στο ιερό πεπρωμένο σας, διότι είναι ο λόγος της ύπαρξης σας στη Γη. Είστε θεϊκά υποστηριζόμενοι ανά πάσα στιγμή, καθώς κρατάτε το Φως ως πηγές εμπνεύσεως, θεραπευτές και παρηγορητές σε όλους όσους είναι, ακόμη και χωρίς γνώση, προετοιμάζοντας να τους απελευθερώσετε από το βαθύ λήθαργο, στον οποίο εσωκλείονται. Είστε τα παιδιά-θαύματα του Θεού, αυτοί που καίνε από ενθουσιασμό, που τους εμπνέει το Θέλημά Του και οι οποίοι το μοιράζεστε μαζί Του συνεχώς, επειδή είναι και δικό σας.

Ναι, μερικές φορές σας φαίνεται πώς είστε μόνοι, αγωνιζόμενοι με την αμφιβολία και την ανησυχία, καθώς ο κόσμος γύρω σας συνεχίζει, φαινομενικά αμετάβλητος και αδιάφορος την πορεία του, προς την κατεύθυνση της προφανώς αναπόφευκτης αυτοθυσίας του. Αλλά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν αμετάκλητα. Έτσι, όταν ακούτε για νέες λύπες και βάσανα, υπενθυμίστε το στους εαυτούς σας και επικεντρωθείτε στην αίσθηση της αγάπης, που σας περιβάλλει και σας προσφέρετε συνεχώς από το Θεό.

Αυτή, είναι μια μεταβατική περίοδος, μια εποχή μετασχηματισμού και τα θαύματα που πρόκειται σύντομα να αποκαλυφθούν, θα σας συναρπάσουν με χαρά, καθώς θα εκπληρώνονται όλες οι ελπίδες σας, μεγαλοπρεπώς. Μην εξαγοράζεστε από την αίσθηση της ατομικής αδυναμίας, που συχνά βλέπετε γύρω σας, γιατί δεν είστε αβοήθητοι. Είστε μετασχηματιστές, στη διαδικασία της διάλυσης της ψευδαίσθησης και φέρνετε το λαμπρό Φως της Πραγματικότητας. Αυτή είναι, η θεία Βούληση και είναι ασταμάτητη!

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.