Marcadores

Sunday, April 8, 2012

08 Απριλίου 2012 Ιησούς


Η Ανάσταση σημαίνει την αφύπνιση της ανθρωπότητας από την ψευδαίσθηση


Το Πάσχα είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να φέρουμε στο νου μας την Αγάπη του Θεού, για όλα τα παιδιά Του. Είναι μια υπενθύμιση των Προθέσεων Του, όλοι να επιστρέψουν στην Πραγματικότητα - στην αιώνια ζωή μαζί Του, στα επουράνια πεδία - όπως αποδεικνύεται από την Ανάσταση. Στο Χριστιανισμό, η Ανάσταση σημαίνει Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει, αφύπνιση της ανθρωπότητας από την εκτεταμένη παραμονή της στην ψευδαίσθηση, γιατί μέσα σας όλο το Φως της Συνείδησης του Χριστού, καίγεται να φωτίσει το δρόμο σας, για την Επιστροφή σας και γίνεται πλέον αδύνατο να συνεχίσετε να αδιαφορείτε για αυτό, όπως κάνατε τόσο καιρό. Ο χρόνος που περάσατε στην ψευδαίσθηση, υπήρξε επίπονος και οδυνηρός, σας προκάλεσε πολύ πόνο και φόβο. Είναι η θεία Βούληση που σας αφυπνίζει, από την δυστυχισμένη κατάσταση. Και έτσι το κάνετε.


Γίνεται διαρκώς όλο και πιο εμφανές, ότι η παρούσα κατάσταση της ύπαρξής σας στον Πλανήτη Γη, δεν είναι βιώσιμη και παρόλο που εκείνοι που θα μπορούσαν να αρχίσουν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, για να ανακουφίσουν τη κατάσταση και να βοηθήσουν στην απομάκρυνση σας, από το χείλος της αυτοκαταστροφής, είναι προφανώς ανεπαρκείς, απασχολούμενοι αρκετά με τη σοβαρότητα του να κάνουν οτιδήποτε γι' αυτή. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη ανεύθυνη συμπεριφορά, όπως αποδεικνύεται, από όσους είναι σε θέση να ξεκινήσουν την απομάκρυνση της ανθρωπότητας, από αυτό που φαίνεται να είναι μια αναπόφευκτη παγκόσμια οικολογική καταστροφή και οι οποίοι αρνούνται να δράσουν, σύντομα θα σταματήσουν, καθώς πείθονται να παραιτηθούν και εκείνοι με την ικανότητα, τις αρμοδιότητες, τα τεχνολογικά μέσα, και την έντονη επιθυμία να διορθώσουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, θα τους αντικαταστήσουν.

Ήρθατε στη γη ως φύλακες του πλανήτη, αλλά λόγω της σύγχυσης και των διαφωνιών μεταξύ σας, σχετικά με το ποιοι ήταν οι εκλεκτοί του Θεού, καταλήξατε ιδιαίτερα αποσπασμένοι και ξεχάσατε το ρόλο σας. Πολλοί άρχισαν να πιστεύουν, ότι ο Θεός έδειξε χάρη σε κάποιους και καταδίκασε τους άλλους και έτσι αρχίσατε να ανταγωνίζεστε πολύ άγρια, για την εύνοιά Του. Και μέχρι σήμερα, πολλοί συνεχίζουν να ακολουθήσουν αυτή τη τρελή, αλλά καλά φορεμένη πορεία προς την αμοιβαία καταστροφή.

Όπως σας έχουν πει, ξανά, και ξανά, ο Θεός σας αγαπά όλους! Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Και όμως αυτό το μήνυμα της θείας αγάπης, έχει αγνοηθεί συνεχώς καθώς πολεμάτε μεταξύ σας, για την έγκριση Του. Ο χρόνος για να τελειώσει αυτή η συμπεριφορά, ανήκει σε σας και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς η ευαισθητοποίηση, ότι η παραφροσύνη και ο συχνά τραυματικός τρόπος που αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλο, πρόσωπο με πρόσωπο, ή έθνος προς έθνος, πρέπει να σταματήσει για να επιβιώσετε.

Είναι η συνειδητοποίηση του, που καθιστά δυνατή μια ουσιαστική αλλαγή, των στάσεων και συμπεριφορών που πρέπει να εφαρμόσετε, σε παγκόσμια κλίμακα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ζήσετε μαζί, όπως πάντα θεϊκά προοριζόταν - στην αγάπη, την αρμονία και τον σεβασμό της συνεργασίας. Αυτές οι αλλαγές εφαρμόζονται τώρα, πιο αποτελεσματικά σε ολόκληρο τον πλανήτη, και τα θαυμάσια αποτελέσματα που συμβαίνουν, θα τα δείτε και θα τα διαδόσετε. Προτίθεστε να λάβετε γνώση αυτών των πληροφοριών, να τις μοιραστείτε και να γίνετε μέρος αυτών, αφήσετε όλα τα εμπόδια και την ακαμψία του μυαλού σας, που σας εμποδίζουν, περιστασιακά, να ενεργείτε με αγάπη και χωρίς φόβο, με τις ειλικρινείς και ακέραιες απαιτήσεις σας.

Για να ζήσετε στην ακεραιότητα, την τιμιότητα, και την αρμονία της αγάπης, πρέπει να ακολουθήσετε το δρόμο, εκτός της ψευδαισθήσεως. Και αυτό είναι κάτι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν. Ο βασικός λόγος της ευαισθητοποίησης, ρέει σε όλο τον πλανήτη, καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς, ενημερώνεστε σχετικά με την καταστροφή που έχει ήδη λάβει χώρα - σχεδόν πάντα στο όνομα της προόδου και με την υπόδειξη ότι οδηγεί σε ευημερία για όλους, δηλητηριάσατε τον αέρα και τα νερά σας και καταστρέψατε τμήματα του οικοσυστήματος, χωρίς τα οποία η ζωή στη Γη, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτή η συνειδητοποίηση, είναι Θεόσταλτη, για να σας ξυπνήσει από λήθαργο και η επιτυχία της είναι εξασφαλισμένη, λόγω της προέλευσής της. Το να ξυπνήσετε, είναι το πεπρωμένο σας και ως εκ τούτου θα ξυπνήσετε και με τη βοήθεια που είναι τώρα στη διάθεσή σας, θα επιλύσετε τα πολλά σημαντικά ζητήματα, που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και θα επιδιορθώσετε την ερήμωση, που ο πλανήτης και τα οικοσυστήματα του, έχουν υποστεί. Μια νέα εποχή φωτισμένης ζωής πλησιάζει, όταν όλοι θα καταλάβουν πραγματικά και θα εκτιμήσουν την ομορφιά του πλανήτη σας, καθώς εσείς θα αναλάβετε εκ νέου το ρόλο σας, ως πλανητικοί κηδεμόνες. Είστε με σιγουριά στο δρόμο, για μια ζωή γεμάτη χαρά, ειρήνη και αρμονία και η Γη θα χαρεί, με την άφθονη υγεία και την καρποφορία της.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.