Marcadores

Sunday, April 29, 2012

29 Απριλίου 2012 Ιησούς


Θα βρείτε τους εαυτούς σας να βυθίζονται στην απορία του ποιοι είστε πραγματικά


Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αφυπνιστεί, όπως θεϊκά προορίζεται. Έτσι ανοίξτε τις καρδιές σας για να λαμβάνετε την αγάπη, που συνεχώς προσφέρεται για να σας βοηθήσει, να βγείτε από την κατάσταση της βαθιάς ύπνωσης σας. Θέλετε; Ξέρετε ότι η ζωή είναι πολύ πιο πραγματική, ζωντανή, δυναμική και άφθονη, από αυτό που βιώνετε σήμερα και όμως υπάρχει μια αίσθηση του φόβου, ή ακόμη και άγχος - ότι για να προχωρήσετε προς αυτή την κατάσταση, πρέπει να αντιμετωπίσετε την κρίση και ενδεχομένως, καταδίκη για τις συμπεριφορές, που κατά καιρούς είχατε. Αλλά ποτέ δεν μπορούσαν και δεν συνέβησαν, αυτές οι συμπεριφορές.

Η παρούσα κατάσταση σας, είναι απατηλή! Πολλοί σοφοί και άγιοι, σας ενημερώνουν επανειλημμένα, για το γεγονός αυτό και ακόμα έχετε αμφιβολίες και προσκολλάτε, σε πεποιθήσεις που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι είστε αμαρτωλοί και απροσάρμοστοι, πως είστε ανάξιοι της άνευ όρων Αγάπης, του Θεού. Είστε πάντα αγαπημένοι, γιατί είστε τα παιδιά του Θεού, που δημιουργηθήκατε από Αυτόν ως τέλεια όντα, να ζήσετε σε αιώνια χαρά. Αυτό είναι το Θέλημά Του.


Το να Φανταστείτε, πως μια κατάσταση διαφορετική από την αιώνια αρμονική ενότητα με Αυτόν, θα μπορούσε να είναι το πεπρωμένο σας, με τη πιθανότητα να αφεθείτε μόνοι, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Όλοι είστε άπειρης αξίας, ανεκτίμητα κοσμήματα στο ουράνιο στερέωμα και χωρίς την παρουσία του καθενός από εσάς, αυτή η κατάσταση θα ήταν ελλιπής. Και τίποτα από όσα προέρχονται από τον Θεό, ο Οποίος είναι Όλα Όσα Υπάρχουν, δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ελλιπής.

Το πεπρωμένο σας είναι, να ξυπνήσετε και έτσι θα κάνετε. Αφήστε τους φόβους σας, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες που σας προτείνονται, είναι χωρίς αξία, γιατί μόνο σας συγχύζουν και σας διαταράσσουν. Για θεϊκή επιβεβαίωση ψάξτε εντός - μέσα στην καρδιά σας, στο κέντρο της ύπαρξής σας - και αναρωτηθείτε, αν είστε άξιοι της αγάπης του Θεού και θα πρέπει να απαντηθείτε με ένα ηχηρό "Ναι!". Καμία άλλη απάντηση δεν είναι δυνατή, επειδή όταν κάνετε αυτή την ερώτηση, είναι ο Θεός που σας απαντά!

Αυτό το μήνυμα είναι για να σας ξανά επιβεβαιώσει, ότι είστε αιωνίως ένα με τον Θεό, τον Δημιουργό σας και αγαπημένο Πατέρα σας, που δεν έχει τίποτα άλλο, από χωρίς διάκριση, άνευ όρων Αγάπη, για να προσφέρει σε κάθε κομμάτι της δημιουργίας Του. Κανείς δεν έχει ή θα μπορούσε ποτέ, να αποκλειστεί, από αυτή τη θεία και την ολοκληρωτικά προερχόμενη από αυτήν, κατάσταση. Όποιοι και αν μπορούν να είναι οι φόβοι σας, είναι εντελώς αδικαιολόγητοι. Αφήστε τους να φύγουν, γιατί δεν σας εξυπηρετούν και επιτρέψτε στον εαυτό σας, να αισθανθεί την Αγάπη που συνεχώς σας περιβάλλει.

Όταν ξυπνήσετε, όλες αυτές οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες και τα συναισθήματα, που εσείς έχετε αγκαλιάσει με απίστευτο ενθουσιασμό, περνώντας για αιώνες εντός της ψευδαίσθησης, θα είναι όπως και αν το δείτε χωρίς αξία, θα φύγουν και θα βρείτε τον εαυτό σας, να ασχολείται και να βυθίζεται στην απορία, του ποιοι είστε πραγματικά : θεϊκά όντα απεριόριστης αξίας, βολεμένα σε μια κατάσταση μόνιμης έκστασης, ο ένας με τον άλλο και με το Θεό. Δεν θα έχετε ανάμνηση των συγκρούσεων, της προδοσίας, η της ταλαιπωρίας, ώστε να σκοτεινιάσει την λαμπρότητα της αφυπνισμένης κατάστασης σας. Περιτριγυρισμένοι από όλους, όσους σας αγαπούν και τους οποίους αγαπάτε, δεν θα υπάρξει τίποτα να διαταράξει τη θεία αρμονία, που είναι το παραδεισένιο πεπρωμένο σας.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Σαράντης
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.