Marcadores

Friday, September 21, 2012

21 Σεπτεμβρίου 2012 Ιησούς


Ο Ιησούς: Η Ενότητα Είναι Αδιαπραγμάτευτη


Οι βασικές αλλαγές που η ανθρωπότητα πρέπει να κάνει σε στάσεις, πεποιθήσεις και συμπεριφορές, προκειμένου να αποκαταστήσει τις κανονικές και απαραίτητες συνθήκες αγάπης και ειρήνης, στις οποίες μπορείτε να συναναστρέφεστε ο ένας με τον άλλον σε κάθε επίπεδο, τώρα λαμβάνουν χώρα πολύ γρήγορα.

Η ανθρώπινη περιοχή του πεδίου της θεϊκής ενέργειας – το δικό σας πεδίο της συνείδησης – συνεχίζει να ενισχύεται και να δυναμώνει, καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι ο καθένας έχει τη δύναμη να το επηρεάσει, ενώ στη συνέχεια δημιουργεί θετική πρόθεση να το πράξει.

Τώρα ένα υπέροχο Φως περιλούζει τον όμορφο πλανήτη σας και είναι σαφώς ορατό σε όσους επιθυμούν να το δουν. Έχετε κάνει εκπληκτική πρόοδο στην πορεία σας προς την αφύπνιση και, ακόμη και εκείνοι που είναι λιγότερο ενήμεροι για την πνευματική διάσταση απ’ ότι είστε εσείς, δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται σε άγνοια για πολύ καιρό ακόμη. Στη συνέχεια, και εκείνοι θα προσθέσουν στη συνεχώς αυξανόμενη λάμψη του φωτός, που περιβάλλει όλους εσάς.

Αυτό μας δίνει τεράστια χαρά και ικανοποίηση στις πνευματικές σφαίρες, καθώς παρατηρούμε το ραγδαία αυξανόμενο πεδίο της αγάπης, που δημιουργείτε γύρω σας, ώστε να ενωθεί με εκείνο του Θεού. Είμαστε συνέχεια μαζί σας, βοηθώντας και ενθαρρύνοντάς σας για αιώνες, και τώρα τα αποτελέσματα των κοινών μας προσπαθειών γίνονται σαφή. Τόσο μεγάλη πρόοδος έχει επιτευχθεί σε μόλις λίγες δεκαετίες! Το Θέλημα του Θεού αποδεδειγμένα φαίνεται να πραγματοποιείται στην εντέλεια.

Έχετε μια πολύ περιορισμένη άποψη της ανθρώπινης δυνατότητας για πνευματική ανάπτυξη και πρόοδο, όμως, αν μπορούσατε να πάτε πίσω εξήντα ή εβδομήντα χρόνια από σήμερα και να βιώσετε τις απόψεις που είχατε τότε σχετικά με τα ανθρώπινα επιτεύγματα έως εκείνη τη στιγμή και να μπορούσατε να δείτε, όπως βλέπουμε εμείς, δηλαδή τι έχετε καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα είχατε εκπλαγεί.

Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες σας θα διαλυθούν, γιατί θα αποδειχθεί, ότι η πίστη στις ικανότητές σας να αλλάξετε τον κόσμο μέσα από τη σκέψη και την πρόθεσή σας είναι απολύτως έγκυρη. Η βοήθεια της Θείας Θέλησης είναι συνεχώς μαζί σας. Απλά πρέπει να της επιτρέψετε να γίνει δική σας, παύοντας να αντιστέκεστε σε αυτήν.

Παρά την ενδημική φτώχεια, συγκρούσεις και εγωιστικές ατζέντες για εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων, που φαίνονται να σας οδηγούν προς την πιο τρομακτική άβυσσο της αυτοκαταστροφής – στα οποία τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης εστιάζουν σχεδόν όλη την προσοχή τους – σε ένα βαθύτερο και πολύ πιο δυνατό επίπεδο, εντός του συλλογικού ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου, συμβαίνουν σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές, οι οποίες σας οδηγούν αναπόφευκτα στην αφύπνιση.

Η πρόθεσή σας για πνευματική εξέλιξη έγινε περισσότερο έντονη, αφού έχετε συνειδητοποιήσει, ότι ο μόνος τρόπος να φέρετε ειρήνη, ευημερία και ευτυχία στην ανθρωπότητα είναι η επιστροφή στην Πηγή σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο αν ανοίξετε την καρδιά σας για την εισροή της Αγάπης, που σας προσφέρει ο Πατέρας σας κάθε στιγμή, γιατί όλοι είστε πνευματικά όντα και σε αυτό βρίσκεται η δύναμή σας.

Τα ανθρώπινα σώματά σας αποτελούν απαραίτητα οχήματα – παιχνίδια, μέσω των οποίων παίζετε και μαλώνετε μεταξύ σας, ενώ επιλέγετε να παραμένετε σε μη πραγματικό κόσμο, ο οποίος σας φαίνεται τόσο πειστικά πραγματικός. Η αληθινή σας φύση είναι πνευματική και την είχατε αγνοήσει, ενώ παίζατε. Ως αποτέλεσμα ήρθαν η μοναξιά, ο φόβος και η δυστυχία.

Ναι, τα παιχνίδια που παίζατε έφερναν στιγμές εφήμερης ευτυχίας, και έχετε επιδιώξει να αυξήσετε τη συχνότητα εκείνων των στιγμών, όπως και να τις κάνετε να διαρκούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όμως αυτό είναι τόσο απατηλό, όσο μη πραγματικό είναι και το περιβάλλον μέσα στο οποίο παίζετε τα παιχνίδια σας, έτσι, ο πόνος και η έντονη δυσαρέσκεια έχουν επικρατήσει.

Η αληθινή και αιώνια ευτυχία είναι διαθέσιμη μόνο στη φυσική σας κατάσταση. Για αιώνες είχατε αρνηθεί να το πιστέψετε και κάνατε μάταιο αγώνα, μέσω ανταγωνισμού, συγκρούσεων, αλαζονείας, εξαπάτησης και προδοσίας – όλων για την επίτευξη του ακατόρθωτου. Και αυτό θα παραμείνει ακατόρθωτο για όσο χρόνο επιλέγετε να βλέπετε τον εαυτό σαν διαχωρισμένο από τους άλλους και από τον Θεό και για όσο συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ως εμπόδιο, που πρέπει να αφαιρεθεί ή να καταστραφεί, προκειμένου να επιτευχθεί η ευλογημένη αιωνία Του ειρήνη, για εσάς και για όσους εσείς αποφασίσατε ότι είναι αντάξιοι.

Η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Επιτέλους, αυτό γίνεται εμφανές σε εσάς, όπως και το τεράστιο σφάλμα του να πιστεύετε το αντίθετο, έτσι επιλέγετε να ανοιχθείτε προς την Αγάπη και την περιεκτικότητα, που είναι η φύση της. Η σημασία και η σπουδαιότητα αυτής της επιλογής είναι κάτι, που πιθανόν αδυνατείτε να φανταστείτε, ενώ παλεύετε με τα παράδοξα και τις αντιφάσεις της ανθρώπινης ζωής στη Γη.

Παρόλα αυτά, είναι η επιλογή που έπρεπε να κάνετε, για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφυπνιστεί, και να αφήσει τον τρελό εφιάλτη του χωρισμού και της εγκατάλειψης να διαλυθεί και να χαθεί. Πράγματι, έχετε κάνει την πιο σημαντική επιλογή της ζωής σας, και η αληθινή της σημασία θα γίνει εκτυφλωτικά προφανής όταν ξυπνήσετε στη λαμπρότητα της Πραγματικότητας – την αιώνια, παραδεισένια σας Κατοικία.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.



Κανάλι: John Smallman

Website: http://aquariuschannelings.com/2012/09/21/jesus-oneness-is-non-negotiable/#more-12070

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.