Marcadores

Friday, September 28, 2012

28 Σεπτεμβρίου 2012 ΙησούςΙησούς: « Όταν αφυπνιστείτε, η συνειδητότητά σας, ως πρόσφατη εμπειρία, θα σας εκπλήξει»


Όλοι εσείς κινείστε αδυσώπητα προς τη στιγμή της αφύπνισης. Πρόκειται να είναι ένα γεγονός αφάνταστης σημασίας, διότι σηματοδοτεί την πιο σημαντική στροφή στην ευαισθητοποίηση της ανθρωπότητας, καθώς έρχεστε σε μια πολύ μεγαλύτερη κατανόηση της αληθινής έννοιας της Αγάπης.

Δεν είναι μόνο η λέξη – η οποία είναι συνηθισμένη, χρησιμοποιείται πολύ συχνά, ακόμη και καταχρηστικώς, – αλλά η δύναμη, η πραγματικότητα που περιλαμβάνει τα πάντα, αυτή είναι η Αγάπη. Είναι ένα δοχείο στο οποίο υπάρχει όλη η πλάση, και φυσικά είναι απεριόριστη, απελευθερωμένη από κάθε είδους όρια - και η λέξη δοχείο χρησιμοποιείται εδώ μόνο και μόνο για να έχετε κάποια έννοια ή ιδέα για να συλλάβετε εκείνο που είναι απεριόριστο, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια μικρή πνευματική αντίληψη, μια αόριστη αχτίδα γι’ αυτό που είναι. Αλλά αυτό που είναι, είναι πραγματικά εντελώς πέρα από την ικανότητά σας να κατανοήσετε με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο. Αυτό θα αλλάξει.


Η έλλειψη της επίγνωσής σας, το στενό πεδίο αντίληψής σας ή όρασης, ενώ κατοικείτε μέσα σε ψευδαίσθηση, είναι πράγματι ασφυκτικά, και πολλοί δεν έχουν επίγνωση αυτής της έλλειψης στον εαυτό τους, επειδή το εγώ γεμίζει το μυαλό τους με περισπασμούς που φαίνονται να δείχνουν ότι η μεγάλη συνειδητοποίηση είναι παρούσα. Δεν συμβαίνει αυτό και όταν ξυπνήσετε η συνειδητότητά σας, όπως θα τη βιώσετε τώρα, θα σας εκπλήξει. Η γνώση και η κατανόηση του συνόλου της δημιουργίας θα είναι μέσα σας. Αν πει κανείς περισσότερα από αυτά, θα περιορίσει περαιτέρω το απεριόριστο.

Τα όρια πηγάζουν από την ψευδαίσθηση. Είναι μια προσπάθεια να ζήσετε σε μια εξαιρετικά μικρή κλίμακα, σε ένα μικροσκοπικό περιβάλλον που χτίστηκε αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Ήταν να γίνει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά λόγω της ανελαστικότητας των αρχικών παραμέτρων εντός της οποίας ιδρύθηκε, έχει αφήσει πολύ μικρά περιθώρια για ελιγμούς ή βελτίωση.

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι περιορισμοί που αυτό επέβαλε σε εκείνους που βρίσκονται μέσα του, έγιναν ανυπόφοροι και τους οδήγησαν σε μια κλιμακούμενη κατάσταση σύγκρουσης ανάμεσα σε συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των κατοίκων. Αυτό έγινε επειδή αυτά τα προβλήματα είχαν καταστεί τόσο έντονα και ενοχλητικά, ώστε οι κλήσεις από τους πιο φωτισμένους ανάμεσά σας να αναζητήσουν καλύτερους τρόπους να συνυπάρχουν, άρχισαν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τους.

Όσοι από άλλες σφαίρες είχαν αναγγείλει την προθυμία τους να σας βοηθήσουν, είναι διατεθειμένοι να κάνουν φανερή την παρουσία τους σε εσάς, έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται ανάμεσά σας, προσφέροντας ελεύθερα τη σοφία και την εμπειρία τους, την οποία χρειάζεστε απεγνωσμένα, εάν πρόκειται να αποφύγετε την αυτοκαταστροφή. Φυσικά, η καταστροφή αυτή καθαυτή είναι αδύνατη, καθώς είστε αθάνατα όντα, αλλά κάθε περαιτέρω μαζικός αφανισμός των ανθρώπινων ζωών, ως αποτέλεσμα των παράφρων αποφάσεων για την επίλυση διεθνών προβλημάτων μέσω του πολέμου, θα έπρεπε να αποφευχθεί.

Καθίσταται προφανές ότι νέοι τρόποι επικοινωνίας, που οδηγούν σε μεθόδους φιλικής συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο προς όφελος όλων στον πλανήτη, θα έπρεπε να βρεθούν και να τεθούν σε ισχύ. Αυτοί είναι διαθέσιμοι. Το μόνο που απαιτείται, είναι μια σημαντική αλλαγή στην προοπτική με εκείνους που διεξάγουν τις διεθνείς συναντήσεις και συζητήσεις που λαμβάνουν συνεχώς χώρα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η αλλαγή της προοπτικής πρέπει να προέλθει από τους ανθρώπους και να παρουσιαστεί σε εκείνους που τους εκπροσωπούν στην παγκόσμια σκηνή - και αυτό συμβαίνει.

Αρχικά οι εκπρόσωποί σας αντιστέκονται στις προτάσεις σας, επειδή έχουν κατοικήσει σε έναν ακόμη πιο φανταστικό κόσμο από εκείνον της ψευδαίσθησης, που μοιάζει περισσότερο με ένα κουκούλι. Έχουν αναλάβει δικαιώματα και προνόμια για τους εαυτούς τους, τα οποία δεν δικαιούνται, επέλεξαν να κρατούν τις συζητήσεις τους μυστικές και ύστερα να επικοινωνούν με τους ψηφοφόρους τους παρουσιάζοντας μια ανεπαρκή και ελλιπή έκθεση των ευρημάτων και των αποφάσεών τους.

Όλο αυτό πρόκειται να αλλάξει, επειδή οι νέες και σύγχρονες μέθοδοι επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών δεν επιτρέπουν πλέον το απόρρητο να διατηρείται για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Η αλήθεια βγαίνει προς τα έξω, σε όλο τον πλανήτη και εξαπλώνεται πράγματι με μεγάλη ταχύτητα. Πολλοί από εκείνους που νόμιζαν ότι είχαν τον έλεγχο του κόσμου βιώνουν έντονο συναγερμό, καθώς τα "μυστικά" τους και οι "συμφωνίες" τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, ενώ άλλοι είναι σε μια κατάσταση άρνησης και αρνούνται να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Εσείς – οι κάτοχοι του Φωτός, οι φορείς του Φωτός και οι οδηγητές – να συνεχίσετε είστε Αγάπη εν δράσει. Απελευθερώστε οποιαδήποτε κατάλοιπα της κρίσης, οργής, αγανάκτησης ή επιθυμίας για εκδίκηση ή δικαίωση. Ανοίξτε τις καρδιές σας στην Αγάπη που αγκαλιάζει ολόκληρο τον πλανήτη και αφήστε τη να σας δείξει ότι για όλα έχει ληφθεί θεϊκή μέριμνα και αυτό ισχύει. Εκφράζοντας την αγάπη και το μόνο την αγάπη αλλάζετε τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε στον κόσμο. Χρειάζεται τη βοήθειά σας για να αλλάξει, μαζί με τη βοήθεια εκείνων από άλλες σφαίρες που βρίσκονται στην ετοιμότητα, ανά πάσα στιγμή, να σας βοηθήσουν.

Όταν φυλάτε την αγάπη στις καρδιές σας και σκοπεύετε να τη μοιραστείτε αδιακρίτως και άνευ όρων με κάθε άνθρωπο, είναι πάρα πολύ ισχυρή, ιδιαίτερα όταν η πρόθεση ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται από το θείο πεδίο της Αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη. Έχετε ελεύθερη βούληση, γι' αυτό είναι στο χέρι σας να ανοίξετε τις καρδιές σας και να αφήστε την αγάπη να ρέει μέσα από σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το συλλογικό πεδίο της συνείδησης που είχε για τόσο καιρό ως γνώμονα τον φόβο. Και το κάνετε.

Είναι σαν να βυθίζεστε μέσα σε βαθιά, λασπώδη, τοξικά νερά, ενώ η ροή της αγάπης να καθαρίζει και να διαλύει τοξίνες και ακαθαρσίες. Ήδη υπάρχουν πολλές περιοχές που είναι καθαρές και λαμπερές, και η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο πλήρης καθαρισμός και γίνει αυτοτροφοδοτούμενος.

Αυτό είναι το έργο σας: ο αποτελεσματικός καθαρισμός του πλανήτη και όλων των συνειδητών μορφών ζωής που υποστηρίζονται από τον πλανήτη, μέσω της συνειδητής πρόθεσης να εκπέμπετε αγάπη σε κάθε περίπτωση. Ναι, μπορείτε να κάνετε ολισθήσεις και πρόθεση για μια σκέψη χωρίς αγάπη, λέξη, ή δράση που σας ξεφεύγουν, αλλά επειδή είστε ενήμεροι και στη συνέχεια αλλάζετε την πρόθεση, οποιαδήποτε ζημία που προκύπτει θα είναι ελάχιστη και γρήγορα αποκαθίσταται. Ενώ κολυμπάτε σε αυτό το τοξικό νερό, είναι πολύ δύσκολο καμιά φορά να αποφευχθεί η κατάποση και να αισθανθείτε ότι γίνεστε οι ίδιοι τοξικοί.

Δεν είστε. Έχετε κάνει πρόθεση να είστε η αγάπη σε δράση, οι καθαριστές και εξαγνιστές, και κρατάτε αυτή την πρόθεση, έτσι που το πεδίο της θείας Αγάπης σάς υποστηρίζει κάθε φορά, προσφέροντας άνεση και σιγουριά, όταν αισθάνεστε ότι δεν τα έχετε κάνει όπως θα έπρεπε να τα κάνετε. Μην κρίνετε τον εαυτό σας. Αγαπάτε τους εαυτούς σας και μοιραστείτε αυτή την αγάπη. Είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να έρθει η αφύπνισή σας.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.