Marcadores

Wednesday, September 26, 2012

26 Σεπτεμβρίου 2012 Σαούλ


Σαούλ: «Μπορείτε θα αρχίσετε να βιώνετε περίεργες σκέψεις ή υπαινιγμούς»

26 Σεπτεμβρίου 2012


Το πεδίο της θείας Αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη Γη, έχει μια τεράστια επίδραση στην ανθρωπότητα. Η επιρροή του είναι ακαταμάχητη και μη αναστρέψιμη, λόγω του ότι όλοι κινείστε προς την αγάπη και μακριά από το φόβο.

Οι πόλεμοι, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, η εγκληματική δραστηριότητα, και η πολιτική δραστηριότητα σε κάθε τομέα —σε διεθνείς υποθέσεις, τοπικές επιχειρήσεις, σε εκπαιδευτικό, υγειονομικό, θρησκευτικό τομέα κ.λπ. - όλα είναι καθοδηγούμενα από το φόβο, και έχουν υπάρξει για αιώνες.


Ο φόβος είναι τόσο βαθιά ριζωμένος στην ανθρωπότητα, σε κάθε έθνος, φυλή και πολιτισμό, που είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθεί. Παρόλα αυτά, είναι αυτό που έχετε κάνει πολύ αργά για πολύ καιρό, και τις τελευταίες δεκαετίες το ποσοστό της προόδου σας έχει αυξηθεί.

Η αγάπη ανήκει στο πεδίο της θείας δύναμης, είναι αιώνια, είναι αδιαίρετη, χωρίς αντιθέσεις, είναι εκείνη στην οποία όλα όσα υπάρχουν, έχουν ενσωματωθεί και ενοποιηθεί.

Ο φόβος είναι κάτι αφύσικο, εξωπραγματικό, είναι μια φανταστική ιδέα που έχετε εφεύρει και για την οποία κάνατε στη συνέχεια υπέρμετρες παραδοχές. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσατε αυτές τις παραδοχές, για να χτίσετε τα συστήματα των πεποιθήσεών σας που σας οδήγησαν στον διαχωρισμό και τη σύγχυση. Η πίστη σας στην εξωπραγματική πραγματικότητα, έγινε πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα να βιώνετε τον πόνο, έτσι βρήκατε τον εαυτό σας φαινομενικά παγιδευμένο σε ένα εχθρικό περιβάλλον, από το οποίο φαίνεται να μην υπάρχει έξοδος.

Οι πεποιθήσεις σας σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αγάπη είναι αβάσιμες, και ακόμα συνεχίζετε την προσπάθεια για τη διατήρησή τους. Ωστόσο, τώρα αυτές έχουν εξασθενήσει ραγδαία, καθώς οι επιπτώσεις του πεδίου της θείας αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη, καθιστά όλο και πιο σαφές ότι πρόκειται για τα παλιά συστήματα πεποιθήσεων που είναι μια άκαμπτη αιτία όλων των προβλημάτων σας. Έχετε περάσει αιώνες υπερασπίζοντας με τη ζωή σας - και καταστρέφοντας τις ζωές των άλλων - πεποιθήσεις που δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα, αλλά είναι απλώς οι εγωιστικές απόψεις εκείνων που ζουν με το φόβο και την ανάγκη κάποιου είδους παρηγοριάς, ώστε να μην εμπίπτουν σε τυφλό πανικό.

Το πεδίο της αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη είναι διαχυτικό, από αυτό περνάει το ενεργειακό πεδίο του κάθε ανθρώπου και γίνεται μέρος του εαυτού του. Πολλοί αισθάνονται αυτό που συμβαίνει και το αντιμετωπίζουν με παράξενες διαθέσεις και συναισθήματα, με αυτά τα οποία είναι εξοικειωμένοι. Αρχικά, είναι μάλλον ανησυχητικό, επειδή έχετε συνηθίσει να υπάρχετε και να αισθάνεστε επιφυλακτικοί, σίγουροι, ανήσυχοι, και αυτή η νέα ενέργεια διαλύει αυτές τις αισθήσεις και τις αντικαθιστά με ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας - ένα συναίσθημα ότι κάθε λογής κατάσταση θα έχει αίσια έκβαση. Και, φυσικά, μοιάζει να μην έχει νόημα, διότι το περιβάλλον γύρω τους εμφανίζεται αμετάβλητο, ως μη ασφαλές και απειλητικό, όπως ήταν πάντα.

Επειδή η Πραγματικότητα δεν αποτελείται από φυσική ύλη αλλά από απεριόριστες δυνατότητες, είναι πολύ δύσκολο για σας να κατανοήσετε την ιδέα της, εκτός από πολύ αόριστα. Στην πραγματικότητα, ενώ θα παραμείνετε προσκολλημένοι στην προφανή πραγματικότητα της ψευδαίσθησης, είναι αδύνατο για σας να το καταλάβετε. Η ψευδαίσθηση είναι στερεά ουσία, ή έτσι φαίνεται σε εκείνους που την αντιμετωπίζουν, όμως δεν είναι, και η επιστήμη σας το έχει αποδείξει. Παρόλα αυτά, την αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο, και φυσικά οι αισθήσεις σας δεν είναι σε θέση να αποδώσουν νόημα ή να καταλάβουν την μη-φυσικότητα που σας περιβάλλει και από την οποία έχετε δημιουργήσει την ψευδαίσθηση.

Η διαίσθησή σας, σας δίνει υπαινιγμούς της Πραγματικότητας, όταν δεν την αποκλείσετε υπέρ της «πραγματικής», φυσικής ουσίας. Πολλοί από εσάς έχετε την ευκαιρία να ανταποκριθείτε στη διαίσθησή σας και να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα, αλλά τότε θα απορρίψετε τα αποτελέσματα αυτά ως συμπτώσεις, ιδιορρυθμίες, ανεξήγητες ανωμαλίες, και θα προχωρήσετε με τη ζωή σας. Από τώρα και στο εξής, θα τα ανακαλείτε και θα είστε προβληματισμένοι με αυτά, αλλά θα σας είναι ενοχλητικά, επειδή θα φαίνονται τόσο ανεξήγητα και έτσι δεν θα επεκτείνεστε σε αυτά.

Με το θείο πεδίο της ενέργειας που θα τυλίγει τον πλανήτη, με την αύξηση της έντασης θα αρχίσετε - αν δεν έχετε ήδη αρχίσει - να βιώνετε παράξενες σκέψεις ή υπαινιγμούς που δεν σας έχουν ποτέ συμβεί, αλλά αυτές θα σας δίνουν μια πλήρη αίσθηση. Θα είναι μια βαθιά γνώση, όχι μια γνώμη ή μια πεποίθηση, αλλά μια γνώση για την οποία αισθάνεστε σίγουροι όσο ποτέ πριν. Θα είναι η αγάπη και η αποδοχή της ειρηνικής έμπνευσης – μία ζωντανή κατανόηση ότι είστε πράγματι ένα θεϊκό ον και ότι όλη η ανθρωπότητα είναι σαν εσάς και ένα με εσάς. Σε εκείνη τη στιγμή με την άνευ όρων Αγάπη θα γεμίσετε την καρδιά σας, εντελώς αδιακρίτως, για όλα τα αισθανόμενα όντα.

Στην αρχή θα είναι μόνο στιγμιαία και αυτό θα σας σοκάρει, αλλά θα σας ενδυναμώσει με μια νέα ζωτικότητα ή ζωντάνια. Οι αντιλήψεις σας θα γίνουν περισσότερο φωτεινές και εκείνη η στιγμή θα σας μείνει αξέχαστη. Καθώς η στιγμή της αφύπνισής σας πλησιάζει, αυτά τα συμβάντα θα γίνουν πιο συχνά και η δύναμη της πίστης σας στο Θεό ακλόνητη. Όταν προσεύχεστε, διαλογίζεστε ή απλά χαλαρώνετε, να σχεδιάζετε την αίσθηση αυτής της νέας ζωντανής ζωής που θα κυλά μέσα σας για να τα φέρει σε λειτουργία. Είναι το πεπρωμένο σας και έχετε απεριόριστη βοήθεια από τις πνευματικές διαστάσεις για να σας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο. Και είναι αυτό όπου θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας και τις ενέργειές σας.

Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

http://aquariuschannelings.com/2012/09/26/saul-you-will-begin-to-experience-strange-thoughts-or-intimations/#more-12277

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.