Marcadores

Sunday, November 25, 2012

25 Νοεμβρίου 2012 Ιησούς




Ιησούς «Η ευαισθητοποίησή μας στις ουράνιες σφαίρες είναι πέρα από κάθε φαντασία σας»


Ο συλλογικός διαλογισμός στις 22 Νοεμβρίου εξελίχθηκε πολύ καλά, με πρόθεση εκατομμυρίων για αφύπνιση σε πλήρη συνειδητή ζωή και μορφή. Οι τεράστιες αλλαγές που όλοι προσδοκάτε σύντομα θα υλοποιηθούν, ενώ το θεϊκό πεδίο της Αγάπης συνεχίζει να δυναμώνει και να εντείνεται συντονισμένο με την επιλογή της ελεύθερης θέλησης για αφύπνιση. Στις πνευματικές σφαίρες, – όπου εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερη επίγνωση σχετικά με εσάς από ότι μπορείτε να φανταστείτε – η ευθυμία και η χαρά συνεχίζουν να εντείνονται, ενώ βλέπουμε να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για τη νέα εποχή, όπου όλοι οι άνθρωποι θα βιώνουν την αποδοχή αγάπης, την καρποφόρα αφθονία και θα εκπληρώνουν όλες τις επιθυμίες τους, μαζί με την ειρήνη και την αρμονία, που μόνο η Αγάπη μπορεί να προσφέρει.

Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο άνοιγμα στο πεδίο της θείας Αγάπης που σας περιβάλλει συνεχώς, και όταν πραγματικά ανοίγετε τον εαυτό σας σε αυτό, όπως όλο και περισσότεροι από εσάς το κάνουν τις τελευταίες είκοσι με τριάντα ημέρες, τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Η χαρά σας θα συναντήσει σύντομα τη δική μας και θα ξυπνήσετε στη θεϊκή Πραγματικότητα, όπου όλα όσα υπάρχουν, βρίσκονται σε αιώνιο παρόν, ανοιχτά, διαφανή και γεμάτα αγάπη.


Το παρόν ταξίδι έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς, διότι, όταν ήλθατε σε ανθρώπινο σώμα, η πολιτισμική αποτύπωση που σας άφησαν οι διάφορες περιοχές που γεννηθήκατε, σας επηρέασαν αντίστοιχα καθώς μεγαλώνατε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαμηλώσει ή, τουλάχιστον, να αποδυναμώσει την επίγνωση της αιώνιας σας πνευματικής κληρονομιάς και συνεχίζοντας από τότε οι πολιτισμικοί κώδικες των πεποιθήσεων και της συμπεριφοράς στο ανθρώπινο οικείο σας περιβάλλον χαράχτηκαν σταθερά στην προσωπικότητά σας, εφοδιάζοντάς σας με την ανθρώπινη ταυτότητα. Μερικοί από εσάς συνειδητοποίησαν πολύ νωρίς στη ζωή σας ότι δεν ήσασταν το πρόσωπο ή ταυτότητα που διορίσθηκε ή σας επεβλήθη, όμως σε μεγαλύτερη πλειοψηφία ενδώσατε σε σταθερές περιβαλλοντικές πιέσεις για συμμόρφωση. Ναι, μπορεί να επαναστατήσατε λίγο καθώς μεγαλώνατε, όμως κατά βάση αποδεχθήκατε την αποτύπωση του πολιτισμού σας, με μια ελαφριά τροποποίηση που σας έδωσε την αίσθηση της ατομικής σας ταυτότητας και της ιδιαιτερότητας.

Κάθε ζώσα ύπαρξη που δημιούργησε ο Θεός, έχει μια αιώνια ατομική ταυτότητα δοσμένη από τον Θεό. Όλοι είναι ένα, ο καθένας όμως έχει το δικό του ατομικό δημιουργικό ταλέντο ή μια δημιουργική πλευρά. Και ενώ όλοι παραμένετε για πάντα Ένα – ένα με τον καθένα και ένα με τον Θεό – υπάρχει ένα θεϊκό μέρος στον καθένα σας που μπορεί να εκφράζεται ατομικά. Έτσι, καθώς μεγαλώνατε ως άνθρωποι, είχατε μέσα σας, σε πολύ βαθύτερο επίπεδο από ότι μπορείτε κανονικά να φανταστείτε μέσα στην ψευδαίσθηση, μια έντονη αίσθηση, που κατά καιρούς έσπαγε την επιφάνεια της συνείδησής σας, η αίσθηση ότι είστε πολύ περισσότερο από εκείνες τις ιδιότητες που σας αποδόθηκαν κατά καιρούς από την ανθρώπινη κοινωνία και τον πολιτισμό στον οποίο ζείτε. Όπως είναι φυσικό, όταν το εγώ σας λειτουργούσε σύμφωνα με την αίσθηση αυτή, συχνά προκαλούσε χάος και καταστροφή.

Η ψευδαίσθηση αποτελεί ένα πολύ παράξενο περιβάλλον, το οποίο προκαλεί σύγχυση και όπου τίποτα δεν φαίνεται να έχει πολύ νόημα. Είστε όλοι άνθρωποι, όλοι μαζί μπορείτε να συνεργάζεστε με μεγάλη επιτυχία για την επίτευξη κοινών στόχων, εφόσον το επιλέγετε και όμως, τις περισσότερες φορές η συνεργασία σας είναι μόνο μερική, αφού αποβλέπετε στη βελτίωση της δικής σας προσωπικής θέσης εις βάρος κάποιου άλλου. Αν και μέσα στον καθένα σας υπάρχει η αίσθηση ότι αυτό δεν έχει κανένα νόημα!

Έτσι αναζητάτε σχέσεις αγάπης με κάποιον άλλον – ίσως αμέτρητους άλλους – ή με θρησκευτικές, πολιτικές, πολιτιστικές, εταιρικές ή άλλες αναρίθμητες οργανώσεις, οι οποίες φαίνεται να σας προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό σε αντάλλαγμα για την πίστη σας, που μοιάζει να σας προφέρει κάποιο είδος ασφάλειας και αποδοχής. Εάν όμως παραβείτε τους κανόνες, θα βρεθείτε έξω, εξοστρακισμένοι και εγκαταλελειμμένοι. Αυτό σας δίνει βαθιά αίσθηση ανασφάλειας και άγχους, την οποία προσπαθείτε πάντα να ανακουφίσετε.

Εκείνη η ανασφάλεια και το άγχος εάν δεν σας οδηγήσουν σε ακραίο εγωιστικό πάθος για άσκηση προσωπικής δύναμης και ελέγχου, θα σας ωθήσουν στην αναζήτηση μεγαλύτερου νοήματος, περισσότερης εκπλήρωσης και περισσότερων δημιουργικών δυνατοτήτων στη ζωή και θα σας οδηγήσει προς την αναζήτηση του πνευματικού σας πεπρωμένου. Έτσι, αρχίζετε να ανακαλύπτετε τα κρυμμένα βάθη μέσα σας, όπου καίει η θεία και ακατάσβεστη φλόγα, για να σας βοηθήσει σε αυτό ακριβώς το σημείο της τρέχουσας εξέλιξής σας.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη, αντανακλά όλο και περισσότερο εσάς τους ίδιους, σε κάθε στιγμή, αποκαλύπτοντας εκείνα τα κρυμμένα εσωτερικά βάθη και επιθυμίες, ανταποκρινόμενο στην αγάπη που αυτά εκπέμπουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτά δεν μπορούν πλέον να κατασταλούν. Καθώς βγαίνουν αναβράζοντας στην επιφάνεια της συνείδησής σας, φέρουν μαζί τους πολλά βαθιά κρυμμένα συναισθήματα θυμού, φόβου, δυσαρέσκειας, αδικίας και προδοσίας, που για διάφορους λόγους αδυνατούσατε να εκφράσετε. Αυτή η παλίρροια για πολλούς από εσάς είναι συγκλονιστική, ανήσυχη και επίπονη! Σκέφτεστε ότι ήσασταν λογικοί, καλοί, τίμιοι και στοργικοί – πώς λοιπόν θα μπορούσε να εμφανιστεί όλο αυτό; Θα ήταν αδύνατον να είναι δικό σας!

Και πάλι, αυτό αποτελεί ένα μέρος της ψευδαίσθησης! Μην το αφήσετε να σας ανησυχήσει, απλώς πρέπει να απελευθερωθεί. Μερικά από αυτά τα κομμάτια μπορούν κάλλιστα να μην αποτελούν μέρος της δικής σας προσωπικότητας, όμως ανήκουν σε ένα τεράστιο αρνητικό καρμικό ενεργειακό πεδίο, το οποίο έχτιζε η ανθρωπότητα για αιώνες. Μην δεσμευτείτε με αυτό και μην προσπαθήσετε να του δώσετε νόημα. Αντιθέτως, αφήστε το να ρεύσει μέσα από σας και να διαλυθεί στο πεδίο της θείας Αγάπης που σας περιβάλλει, όπως και θα γίνει. Αυτό δεν είναι ευχάριστο, όμως πρέπει να απελευθερωθεί και, εφόσον το βιώνετε, είναι το καθήκον σας να το απελευθερώσετε, ενώ συμβάλλετε στη μεγάλη αφύπνιση της ανθρωπότητας.

Αυτή η ταλαιπωρία και η σύγχυση που σας προκαλεί θα είναι βραχύχρονες. Μοιάζουν με τον έντονο πόνο όταν ετοιμάζεται να ανοίξει ένα μεγάλο απόστημα, γεμάτο δηλητήρια και που προκάλεσε πυρετό και δυσαρμονία. Για να απελευθερωθεί όλη η τοξικότητα, το απόστημα πρέπει να σπάσει – μόνο κατόπιν έρχεται η ανακούφιση και η θεραπεία.

Η μεγάλη θεραπεία της ανθρωπότητας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι συγκρούσεις και ο πόνος που αναφέρονται σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ενδείξεις της απελευθέρωσης όλης αυτής της συσσωρευμένης τοξικότητας. Αυτό είναι πολύ επίπονο για όσους εμπλέκονται ευθέως, αν και εκείνοι δεν βρέθηκαν εκεί κατά τύχη, και η ανακούφιση που θα δοκιμάσουν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα είναι κάτι περισσότερο από μια αποζημίωση για τα όσα ζούνε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να προσφέρετε μεγάλη βοήθεια, στέλνοντας αγάπη, συμπαράσταση και θεραπεία εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο, κάθε φορά όταν διαλογίζεστε. Να θυμάστε ότι για όλα υπάρχει θεϊκή φροντίδα και ο καθένας από εσάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο αγάπης, καθώς η στιγμή της αφύπνισης πλησιάζει. Εστιάσετε την προσοχή σας στο πεδίο της Αγάπης που σας περιβάλλει όλους. Να διατηρείτε την πρόθεση να εμπλακείτε σε αυτήν και επιτρέψετε την αφύπνιση να συμβεί, όπως είναι θεϊκά προκαθορισμένο και κρατώντας υψηλά το Φως που φέρετε γι’ αυτό το λόγο.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς. 


Κανάλι: John Smallman

Website: 

http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.