Marcadores

Wednesday, November 28, 2012

28 Νοεμβρίου 2012 Σαούλ Σαούλ «Εκείνο που θεωρείτε εμπειρία ζωής δεν έχει καθόλου νόημα.»


Η πορεία προς το σπίτι επιταχύνεται, καθώς το πεδίο της θείας Αγάπης συνεχίζει να επεκτείνεται όλο και περισσότερο, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εμπλέκονται μαζί του – κάτι που είναι ουσιαστικής σημασίας για την αφύπνισή σας. Είναι καταπληκτικό να βλέπουμε το Φως του καθενός σας να γίνεται συνέχεια φωτεινότερο, καθώς δυναμώνει η πρόθεσή σας να προσφέρετε μόνο αγάπη σε κάθε περίπτωση και έτσι να γίνεστε όλο και περισσότερο αναμειγμένοι με το πεδίο της θείας Αγάπης μέσω της πρόθεσης.

Είναι αδύνατον να υπερτονιστεί η σημασία της Αγάπης! Όπως συχνά σας έχουν πει, η Αγάπη είναι η δύναμη που δίνει ζωή, το ενεργειακό πεδίο στο οποίο όλη η δημιουργία έχει την αιώνια της ύπαρξη. Εσείς χτίσατε την ψευδαίσθηση, για να δοκιμάσετε την αποσύνδεση από εκείνο το πεδίο, όμως ο Πατέρας σας έχει διασφαλίσει ώστε να είναι αδύνατον να σπάσει αυτή η σύνδεση. Εντούτοις, χάρη στην ελεύθερη σας βούληση, ήσασταν σε θέση να διακόψετε την επίγνωσή της και να προσποιείστε ότι είστε κύριοι της περιοχής της ψευδαίσθησης, όπου νομίζατε ότι δεν έχετε ανάγκη τον Θεό.


Τέλος, πολλοί από εσάς έχουν γίνει αρκετά απογοητευμένοι από την ουτοπία που δημιουργήσατε, ώστε να επιδιώξετε σοβαρά μια εναλλακτική λύση για το περιβάλλον που μοιάζει εντελώς πραγματικό, στο οποίο βρίσκεστε προς το παρόν και όπου τόσοι πολλοί υποφέρουν.

Αυτή η απομυθοποίηση είναι το κλειδί για την αφύπνισή σας. Προηγουμένως δεχθήκατε το περιβάλλον σας ως το μοναδικό που είναι διαθέσιμο, καθίσατε κάτω και κάνατε ό,τι μπορούσατε για να δουλέψει για σας, κατά βάση, σε προσωπικό επίπεδο. Εκείνο όμως δεν δούλεψε και δεν μπορεί να δουλέψει: το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί περεταίρω διαχωρισμό και αποσύνδεση μεταξύ όλων σας, εξασφαλίζοντας ότι ο καθένας από σας επιλέγει να δοκιμάσει διαφορετικές και ασυμβίβαστες προσωπικές ατζέντες ως άνθρωπος. Αυτό οδηγεί σχεδόν σε συνεχείς αντιπαραθέσεις και ασυμφωνίες και συχνά ακολουθεί η σύγκρουση, καθώς αποτυγχάνετε να επιλύσετε τις διαφορές σας.

Συνεπώς η απομυθοποίηση συμβαίνει για καλό. Στο βάθος γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα στη ζωή και στην ύπαρξη, από εκείνα που πιθανόν μπορείτε να συλλάβετε και πόσο μάλλον ζώντας μέσα στην ψευδαίσθηση, και αυτός είναι ο λόγος που σας έχει τόσο πολύ απογοητεύσει. Αυτό που θεωρείτε εμπειρία ζωής δεν έχει κανένα νόημα, όμως για αιώνες έχετε αρνηθεί αυτό το γεγονός. Τώρα συνειδητοποιείτε την αξία αυτού του συλλογισμού και στρέφεστε στην αγάπη και συμπόνια αντί για θυμό και σύγκρουση ως τρόπο συναναστροφής μεταξύ σας – και βρίσκετε ότι αυτό λειτουργεί.

Και εφόσον η Αγάπη λειτουργεί, τότε προφανώς θα πρέπει να υπάρχει η Πηγή της Αγάπης που σας δημιούργησε όλους, διότι η δημιουργία από μόνη της δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να αναπτυχθεί μέσα στην ψευδαίσθηση. Η επιστήμη σας όμως πάντα προσπαθούσε να απορρίψει την αξία της πραγματικότητας της αγάπης – πόσο μάλλον του Θεού – αλλά πρόσφατα παραδέχθηκε ότι όλα που υπάρχουν διασυνδέονται και ότι στην πραγματικότητα ο διαχωρισμός δεν υφίσταται και είναι αδύνατος στη φύση. Εντούτοις, στην καθημερινή σας ζωή αυτό δεν είναι τόσο εμφανές και πολλοί από εσάς συνεχίζουν να ζουν σαν να είναι διαχωρισμένοι, ανεξάρτητοι ατομικά, και δεν χρειάζεται να αναλάβουν σχεδόν καθόλου ευθύνη για τη συμπεριφορά τους και τις επιπτώσεις της στους άλλους ή στο περιβάλλον.

Η Πηγή της Αγάπης σάς καλεί πάντα και τώρα, αφού αφαιρέσατε τις ωτοασπίδες, αρχίζετε να την ακούτε με τη βοήθεια των οδηγών και των αγγέλων σας. Αυτή είναι μια ενθαρρυντική εμπειρία που βιώνετε όλο και περισσότεροι από εσάς, καθώς αναγνωρίζετε την παραφροσύνη και το απαράδεκτο της ψευδαίσθησης του περιβάλλοντος, όπου επιθυμείτε να συνεχίζετε τη ζωή σας. Αυτή η αναγνώριση λειτουργεί ως κλήση στους οδηγούς και τους αγγέλους σας, που ανταποκρίνονται αμέσως με αγκαλιές αγάπης και στέλνοντάς σας απροσδόκητες εμπειρίες που σας εκπλήσσουν και σας οδηγούν στο άνοιγμα της συνειδητοποίησης της αληθινής σας πνευματικής ουσίας.

Οι Φάροι του Φωτός και οι πρωτοπόροι λειτουργούν συχνά ως καταλύτης, ως απροσδόκητη επιρροή που βοηθάει τους κοιμισμένους να αναζητήσουν το πνευματικό νόημα στη ζωή τους. Και, κατά μεγάλο μέρος, δεν θα έχετε την επίγνωση για την ώθηση που χρειαζόταν κάποιος, για να ξεκινήσει το δρόμο προς την αφύπνιση. Όμως αυτό συμβαίνει τώρα σε μια τεράστια κλίμακα, καθώς η σπουδαία στιγμή της αφύπνισής σας πλησιάζει και πρέπει να βιαστούμε για να σας προετοιμάσουμε να γίνετε όλοι μέρος της. Η στάση και η συμπεριφορά αγάπης κάνουν περισσότερο ομαλή την πορεία σας και προετοιμάζουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν αυτοί που κοιμούνται, παρέχοντας πολύ Φως με το οποίο μπορούν να το δουν και να το κάνουν πράξη.

Να θυμάστε μόνο ότι μέσα στη δημιουργία – όπου οτιδήποτε υπάρχει είναι αληθινό – δεν υφίσταται διαχωρισμός και είναι όλοι συνδεδεμένοι. Και, επομένως, οποιαδήποτε πράξη ή πρόθεσή σας επηρεάζει όλη τη δημιουργία. Συνεπώς, όποτε προσεύχεστε ή διαλογίζεστε, η πρόθεσή σας αναφέρεται σε όλη τη δημιουργία, όπως και η ενότητα όλων μας. Και επειδή στην Πραγματικότητα υπάρχει μόνο η Αγάπη με όλες τις αναρίθμητες πτυχές της, μόνο οι προθέσεις, οι σκέψεις, οι λέξεις και οι πράξεις αγάπης έχουν τη δύναμη. Οτιδήποτε δεν περιέχει αγάπη, ανήκει στην ψευδαίσθηση, όπως και η ίδια η ψευδαίσθηση.

Εντούτοις, μέσα στην ψευδαίσθηση μπορείτε να προκαλέσετε πόνο και ταλαιπωρία που μοιάζουν πολύ αληθινοί. Επομένως, υπάρχουν δύο αυτονόητοι λόγοι για τους οποίους η πρόθεσή σας πρέπει να φέρει μόνο την αγάπη: πρώτον, οποιαδήποτε πρόθεση δεν αναφέρεται στην αγάπη, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και συνεπώς με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να σας ωφελήσει. Δεύτερον, μέσα στην ψευδαίσθηση, όμως, ένας ή περισσότεροι μπορούν να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά ενεργειακά πεδία γύρω τους, με σκέψεις που δεν φέρουν αγάπη και πρόθεση που προκαλεί σοβαρό πόνο και ταλαιπωρία στον εαυτό τους και στους άλλους.

Οι πτυχές του εαυτού σας που δεν περιέχουν αγάπη και δεν είναι πραγματικές, βρίσκονται τώρα στο στάδιο της απελευθέρωσης, ώστε να διαλυθεί η ψευδαίσθηση και να εξαφανιστεί η ομίχλη που κρύβει την όρασή σας, επιτρέποντάς σας να δείτε τις εκπλήξεις που σας περιμένουν. Να δίνετε αγάπη, συμπόνια, αποδοχή και συγχώρεση και να κοιτάτε μπροστά με πίστη στο λαμπρή σας αφύπνιση.

Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.