Marcadores

Sunday, November 25, 2012

25 Νοεμβρίου 2012 Σαούλ


 Σαούλ: «Δίχως εσάς η μαζική αφύπνιση δεν θα μπορούσε να συμβεί.»


Η ένταση της παρούσας στιγμής μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς η πραγματική στιγμή της αφύπνισής σας πλησιάζει περισσότερο. Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός κορυφώνονται, ενώ ο περιορισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος, διότι αυτό το θαυμάσιο γεγονός που έχει προγραμματιστεί από τόσο παλιά, σχεδόν έχει φθάσει. Ακόμα, για περισσότερους από εσάς στη Γη, αυτό τον καιρό, αυτό εκτίθεται με πολλούς τρόπους και παρουσιάζεται ως κάτι συνηθισμένο, όπως οι αναφορές για σκάνδαλα ή συγκρούσεις – σε πολλά κοινωνικά στρώματα και σε διάφορα μέρη του κόσμου – ενώ κάθε είδους καταστροφές συνεχίζουν να απασχολούν τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης.


Οι θαυμάσιες αλλαγές που συμβαίνουν σε πολλές περιοχές μόλις που μπορούν να παρατηρηθούν, πόσο μάλλον να αναφερθούν – αυτό είναι που έχει τεθεί για άμεση αλλαγή! Οι αλλαγές είναι πνευματικής φύσης, όμως είναι πολύ ορατές, διότι εκδηλώνονται με τις αλλαγές στάσης, σκέψης, διαλόγου και συμπεριφοράς, που έχουν ήδη συντελεστεί. Έχουν πραγματοποιηθεί λόγω των πνευματικών αλλαγών που δέχονται τόσο πολλοί από εσάς, καθώς η πνευματική σας εξέλιξη προχωράει με γρήγορο ρυθμό λόγω της πρόθεσης που έχετε γι’ αυτό και εξαιτίας της άπειρης βοήθειας που δέχεστε από εκείνους σε πνευματικές σφαίρες. Έχετε ζητήσει βοήθεια και τη δέχεστε σε αφθονία, και τα αποτελέσματα είναι πράγματι θεαματικά.

Όσοι από εσάς διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα, να ξέρετε ότι πραγματοποιούνται τεράστιες αλλαγές, τόσο για το όφελος όλης της ανθρωπότητας όσο και της Γης που υποστηρίζει όλη την ύπαρξη, με αυξανόμενο ρυθμό, καθώς ενισχύεται και εντείνεται η υποστήριξη που είναι απαραίτητη για να τεθούν σε ισχύ αυτές οι αλλαγές. Όσο περισσότερο εστιάζεστε στην ενεργοποίηση της δικής σας πνευματικής ουσίας για χάρη της διαδικασίας αφύπνισης της ανθρωπότητας, τόσο πιο δυνατές και αποτελεσματικές γίνονται οι προσπάθειές σας. Αυτό είναι το καθήκον σας, είναι ο λόγος που βρίσκεστε αυτό τον καιρό στη Γη. Όλοι σας έχετε επιλέξει να συμμετάσχετε σε αυτή τη μαζική αφύπνιση, η οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς εσάς. Μην υποτιμάτε τη σπουδαιότητα της παρουσίας σας ή τη σημαντικότητα του καθήκοντος που τόσο πρόθυμα και με αγάπη έχετε αναλάβει.

Χωρίς εσάς αυτό δεν θα συνέβαινε, και αυτός είναι ο λόγος που είστε τόσο τιμημένοι στις πνευματικές σφαίρες – παρά το γεγονός ότι μερικοί από εσάς καμιά φορά αμφισβητούν ακόμη και την ύπαρξη του Θεού που σας αγαπά! Επιλέξατε να βρίσκεστε στη Γη για να βοηθήσετε και το να είστε στη Γη σημαίνει ότι έχετε δεχθεί τεράστια απώλεια μνήμης που σας επέτρεψε να βιώσετε την ίδια σύγχυση όπως και αυτοί που κοιμούνται και τους οποίους ήρθατε να βοηθήσετε. Όπως και εκείνοι, αισθάνεστε χαμένοι και σε σύγχυση, όμως με βαθιά αίσθηση ότι έχετε έναν θεϊκό σκοπό, και αυτό είναι αλήθεια. Εκείνη η αίσθηση του σκοπού σας εισχωρεί με θετικό τρόπο στη συνείδησή σας ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή, οπότε μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να βοηθήσετε τους άλλους. Και μαζί της έρχεται η πιο συνειδητή γνώση ότι βρίσκεστε σίγουρα στο σωστό δρόμο και ότι κάνετε εκείνο που ήρθατε να κάνετε.

Η πλήρης κατανόηση του τι πρέπει να κάνετε στη Γη, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη για σας, διότι η ψευδαίσθηση είναι ένας πολύ ομιχλώδης τόπος! Τουλάχιστον είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνεστε υπέροχα στις απαιτήσεις που υπάρχουν από εσάς, και η πρόοδος της αφύπνισης προχωράει γρήγορα μπροστά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Κρατηθείτε έτσι! Κάνετε την πιο φανταστική δουλειά και η επιτυχής έκβαση των απαιτητικών προσπαθειών που κάνετε στη γήινο σχέδιο είναι αναπόφευκτη.

Να θυμίζετε τακτικά στον εαυτό σας πως όλα αυτά που βιώνετε στο παρόν είναι της ψευδαίσθησης, και ένα σημάδι που το δείχνει καθαρά είναι το γεγονός ότι ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Δεν υπάρχουν δύο από σας που να έχουν εντελώς ταυτόσημες απόψεις, πεποιθήσεις ή γνώμες και πραγματικά αν αναφερθούμε σε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο ασύλληπτο το καθήκον που επιτελείτε, όταν προσπαθείτε να φέρετε την ειρήνη στη Γη. Το εγώ αποτελεί ένα μεγάλο φραγμό και εμπόδιο! Αυτό ήταν και το πρώτο βήμα για τη δημιουργία αισθήματος διαχωρισμού, της μοναξιάς που παρέχει η ψευδαίσθηση. Αυτό ήταν φυσικό να οδηγήσει σε έντονο φόβο που με τη σειρά του κατέληξε στη δυσπιστία.

Η κατάσταση της αγάπης – η οποία αποτελεί πράξη της βούλησης – σε κάθε κατάσταση, είναι ο τρόπος αφοπλισμού του εγώ. Εντούτοις, το εγώ προβάλλει αντίσταση… καμιά φορά μάλιστα πολύ ισχυρή. Αυτό που λαμβάνει χώρα τώρα στη Γη είναι η τεράστια εισροή της Αγάπης η οποία επηρεάζει κάθε άνθρωπο και εισχωρεί στη συνείδησή τους, καθώς επιμένει στην εξέταση και επαναξιολόγηση όλων των απόψεων και πεποιθήσεών τους. Και για τους περισσότερους από εσάς αυτό φέρνει μεγάλη διαταραχή. Το εγώ υπήρξε το σπίτι σας, το κάστρο σας, ο τόπος όπου καταφεύγατε όταν αντιμετωπίζατε απειλή και από όπου κρίνατε και κατηγορούσατε τους άλλους για το δικό σας φόβο, πόνο και μιζέρια. Η Αγάπη που μπαίνει στις καρδιές σας, σας δείχνει πολύ καθαρά ότι αυτό δεν ισχύει, ότι όλα τα προβλήματα, οι ανησυχίες και οι φόβοι είναι αυτοεπιβαλλόμενα.

Αυτό μπορείτε να παρατηρήσετε αρκετά καθαρά να συμβαίνει με τα μικρά παιδιά, όταν ξεσπάνε και τα πετάνε όλα, επειδή είναι υπερβολικά κουρασμένα. Ό,τι και να τους προσφέρετε για να τους καθησυχάσετε, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Έχουν καταφύγει στο οχυρό του εγώ τους, από όπου προσπαθούν να αποκρούσουν όλους τους εισβολείς. Όταν κοιμηθούν και συνέλθουν από την υπερβολική κούραση, γίνονται ξανά τα χαριτωμένα πλάσματα που αναγνωρίζετε και χαίρεστε.

Ως ενήλικες, όμως, συνεχίζετε να διατηρείτε εκείνο το εσωτερικό φρούριο του εγώ – αν και οι περισσότεροι από εσάς δεν τα πετάτε όλα για να ξεσπάσετε – όπου καταφεύγετε όταν η κατάσταση σάς ξεπερνάει τα αποθέματά σας. Το πεδίο της θείας Αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη, εισβάλλει σε όλα εκείνα τα φρούρια του εγώ και για εκείνους που παραμένουν σε βαθύ ύπνο είναι πράγματι πολύ συνταρακτικό. Εντούτοις, η Αγάπη θα αγκαλιάσει και έπειτα θα διαλύσει όλες εκείνες τις οχυρώσεις, πίσω από τις οποίες έχετε κρύψει τον εαυτό σας για τόσο πολύ καιρό, και όταν αυτό συμβεί, ο καθένας από σας θα εκπλαγεί μπροστά σε όμορφο και ελκυστικό δρόμο που θα ανοίξει μπροστά σας.

Η Αγάπη είναι η σωτηρία σας, το Φως που σας καθοδηγεί, το εισιτήριό σας για το σπίτι και την Πραγματικότητα. Οπότε αγκαλιάστε την – καθώς σας προσφέρει «την Ειρήνη του Θεού που ξεπερνά όλα με κατανόηση». Είναι αυτό που όλοι σας αναζητούσατε από τη στιγμή του διαχωρισμού. Αγγίξτε και δεχθείτε με χαρά την αγκαλιά Αγάπης του Πατέρα σας, που είναι συνέχεια μαζί σας, σε κάθε στιγμή της αιώνιας σας ύπαρξης· ανακαλύψτε ότι εκεί δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο από αυτό που επιθυμείτε και βυθιστείτε σε εκείνη την θαυμάσια και ήρεμη κατάσταση, καθώς όλοι σας οι φόβοι, οι ανησυχίες και τα άγχη απλώς θα διαλυθούν.

Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.