Marcadores

Sunday, December 2, 2012

2 Δεκεμβρίου 2012 Σαούλ


 



Σαούλ: «Θα είναι η εκπλήρωση της θείας υπόσχεσης που έγινε αιώνες πριν.»


Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι του αιφνιδιαστικού γεγονότος, που θα καταπλήξει και θα ευχαριστήσει τον καθένα. Εκείνοι από εσάς που συνειδητοποιούν ότι πρόκειται σύντομα να ξυπνήσετε από τον βαρύ ύπνο μέσα στην ψευδαίσθηση, επίσης θα βιώσουν εκείνη τη θαυμάσια κατάπληξη. Δεν θα αποκλειστεί κανένας από όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν – όπως μπορούν να πουν μερικοί από εσάς, «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» – διότι η αφύπνιση αποτελεί μετάβαση από το σκοτάδι σε κατάσταση αφάνταστης χαράς. Πρόκειται για μια εντελώς απερίγραπτη χαρά που θα μοιραστείτε και στην οποία θα συμμετάσχετε ο ένας με τον άλλον, σε μια κατάσταση έντονης ευθυμίας που δεν έχετε ξαναζήσει σε καμία από τις ανθρώπινες ενσαρκώσεις σας.


Διατηρήστε την πρόθεσή σας, τις ενθουσιώδεις προσδοκίες σας και συνεχίσετε να πορεύεστε στο δρόμο προς το σπίτι σας, όπου μεγάλα πλήθη φίλων και αγαπημένων προσώπων περιμένουν να σας καλωσορίσουν. Η ευδαιμονία που φέρνει η εμπειρία της αποδοχής και της καθαρής, τέλειας, άνευ όρων, αιώνιας αγάπης θα προκαλέσει έντονη συγκίνηση και έκρηξη ευτυχίας, που είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Η σταθερή, άμεση και έντονη αγάπη σας περιμένει αφού επιστρέψετε σπίτι. Η απογοήτευση είναι αδιανόητη και αδύνατη, και αυτό δεν το λέμε για διαφήμιση, διότι είναι η εκπλήρωση της θείας υπόσχεσης για σας που έγινε αιώνες πριν.

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε κύματα άγχους, ανησυχίας ή αμφισβήτησης, ενώ οι προσδοκίες σας είναι αρκετά υψηλές – και δικαιωματικά υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα – ακόμα και αν σας δόθηκε η θεϊκή υπόσχεση ότι θα αφυπνιστείτε και την οποία δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε. Στην ψευδαίσθηση όλοι σας έχετε ζήσει την προδοσία της πίστης, οπότε, πράγματι, δεν είναι περίεργο ότι αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα προκύπτουν για να σας ενοχλήσουν. Αυτά ανήκουν στην πλευρά της ψευδαίσθησης που βρίσκεται στη διαδικασία της απελευθέρωσης, καθώς το πεδίο της Αγάπης που σας περιβάλλει σας διαβεβαιώνει ότι όλα προχωράνε σωστά και θα διαλύσει όλες τις καρμικές αποσκευές σας.

Όλα προχωρούν καλά και το γνωρίζετε αυτό. Ανταποκριθείτε με την ευθυγράμμιση της βούλησής σας με τη βούληση του Πατέρα σας, αποδεχόμενοι την πραγματικότητα του γεγονότος της αφύπνισής σας, προσφέροντας συμπόνια, κατανόηση και αγάπη σε όλες τις ανθρώπινες συναναστροφές σας. Οι πράξεις αυτές θα σας φέρουν την ειρήνη, τη διαίσθηση και την πίστη στη θεϊκή έκβαση, όπως σας έχει υποσχεθεί, κάνοντας το τελευταίο μέρος της διαδρομής σας ομαλό και εύκολο. Και η ανακουφιστική σας ενθάρρυνση παρέχει διαβεβαίωση και προσκαλεί πολλούς άλλους, καθώς τους βοηθάτε να πορευτούν μαζί σας προς το σπίτι και προς τη μεγάλη στιγμή της αφύπνισής σας.

Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.