Marcadores

Tuesday, December 18, 2012

16 Δεκεμβρίου 2012, Ιησούς

Ιησούς: Θα αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας ως τα πιο θαυμάσια και θεϊκά όντα16 Δεκεμβρίου 2012


Η στιγμή της αφύπνισής σας – το πιο σημαντικό γεγονός που θα συμβεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας – έχει σχεδόν φθάσει. Πολλοί από εσάς αισθάνονται ανήσυχα, καθώς οι σκεπτικιστές ισχυρίζονται πως δεν θα συμβεί τίποτε το αξιοσημείωτο· και μέσα στο περιβάλλον της ψευδαίσθησης, το οποίο σας φαίνεται πολύ σταθερό, πραγματικό και σχεδόν μόνιμο, είναι πολύ εύκολο να περιπέσει κανείς σε εκείνες τις αρνητικές ενέργειες. Μην το κάνετε! Ζητήστε βοήθεια από πνευματικές σφαίρες όταν προσεύχεστε ή διαλογίζεστε· θα τη λάβετε σε αφθονία και τότε θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας να βιώνει την αίσθηση ειρήνης και εμπιστοσύνης, που θα αντικαταστήσουν κάθε σκέψη ανησυχίας που σας ενοχλούσε.
Θα αφυπνιστείτε, εκτός και αν πάρετε μια εξαιρετικά ισχυρή απόφαση να μην το κάνετε και έπειτα να την κρατήσετε, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη όλη την Αγάπη που εισρέει στον ενεργειακό σας πεδίο και σας ωθεί προς την αφύπνιση. Η σταθερή σας πρόθεση, από τη στιγμή του προφανούς διαχωρισμού ήταν, όταν ακούσετε το κάλεσμα του Θεού, να αφυπνιστείτε από τον καταθλιπτικό και εξαντλητικό σας κόσμο του ονείρου στη θεϊκή Πραγματικότητα του Πατέρα σας, όπου όλα όσα Εκείνος δημιούργησε, υπάρχουν μέσα στην αιώνια χαρά.
Και έχετε ακούσει το κάλεσμά Του και όντως επιθυμείτε να ξυπνήσετε. Διότι είναι η δική Του Θέληση όσο και η δική σας να το κάνετε, ως εκ τούτου καμία άλλη έκβαση δεν είναι δυνατή. Είναι πολύ λίγοι στον πλανήτη εκείνοι που δεν έχουν ακόμα αρχίσει τη διαδικασία ευθυγράμμισης του εαυτού τους με τη Θεία Θέληση, διότι όλα έχουν επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις θείες ενέργειες που εισρέουν με σκοπό να σας βοηθήσουν σε αυτό. Είναι συχνά η επιλογή, η απόφαση που οι περισσότεροι από εσάς έχετε κάνει πολύ πιο πέρα από το επίπεδο της περιορισμένης συνειδητής σας επίγνωσης που βιώνετε ως ενσαρκωμένοι άνθρωποι. Εάν επιθυμείτε να αφυπνιστείτε, ενώ ακόμα φοβάστε ότι αυτό ίσως να μη συμβεί, χαλαρώστε. Έχετε κάνει την επιλογή και θα ξυπνήσετε.
Ο Θεός επιθυμεί την αιώνια σας ευτυχία και δεν σας κρίνει με σκοπό να σας υποβάλει σε τιμωρία, ταπείνωση ή θυσία οποιουδήποτε είδους. Είναι η Αγάπη. Είναι μόνο η Αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με την Αγάπη. Απελευθερώστε εκείνες τις εντελώς εξωπραγματικές ανησυχίες και αγωνίες, με τη βεβαιότητα της σίγουρης αφύπνισης στη Νέα Εποχή της απεριόριστης χαράς, όπου θα αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας ως τα πιο θαυμάσια και θεϊκά όντα, με διαμαντένια λάμψη στην αντανάκλαση της δόξας της αιώνιας Αγάπης του Πατέρα σας για όλη τη δημιουργία Του.
Ο χώρος σας, το σπίτι σας όπου ανήκετε, είναι η Παρουσία του Θεού, όπου δεν πρόκειται για μια κατάσταση τρόμου απέναντί Του που σας παραλύει, αλλά συνεχούς συνδημιουργίας μαζί Του, σε μια συνέχεια από ευχάριστες και ενθουσιώδεις περιπέτειες. Ο Πατέρας σας αγαπάει με τρόπο που είναι αδύνατον να περιγραφεί με οποιονδήποτε τρόπο και η χαρά Του είναι να γνωρίζει ότι βιώνετε μια κατάσταση θείας ευδαιμονίας που Εκείνος δημιούργησε για αυτόν το μοναδικό σκοπό.
Περιμένει την επιστροφή σας στο σπίτι, την αφύπνισή σας – διότι στην πραγματικότητα δεν έχετε ποτέ εγκαταλείψει το σπίτι, τον Ουρανό, την αιώνια Του Παρουσία – με την ανυπομονησία του πατέρα που περιμένει τον πολυαγαπημένο του γιο από μακρινό και δύσκολο ταξίδι. Η επανένωσή σας – η δική μας επανένωση, διότι όλη η δημιουργία περιμένει με ενθουσιασμό και ανυπομονησία αυτό το θαυμάσιο γεγονός – με τον Θεό θα δοξαστεί με περιχαρή ευχαρίστηση εκείνης της ζωντανής σε κραδασμούς και αμετάβλητης στιγμής.
Να είστε ενθουσιασμένοι, να αναμένετε με ενθουσιασμό τα θεϊκά θαύματα που θα συναντήσετε στο βαρυσήμαντο γεγονός της αφύπνισής σας. Είναι πολύ κοντά, μπορείτε σχεδόν να το αισθανθείτε, να το αγγίξετε, να το δείτε, να ακούσετε τους μουσικούς ήχους του εορτασμού, που είναι έτοιμοι να σας συναντήσουν κατά την εορταστική σας άφιξη στο χώρο που προετοιμάστηκε με τόση αγάπη για αυτό το απόλυτα μαγευτικό γεγονός.
Το ταξίδι σας έχει σχεδόν τελειώσει, συνεχίσετε να κρατάτε το Φως ψηλά και να προσφέρετε μόνο αγάπη και ενθάρρυνση σε όλους με τους οποίους συναναστρέφεστε, από τώρα έως εκείνη τη μεγάλη στιγμή, διότι, φυσικά θα τους φέρετε μαζί σας στο Σπίτι, στη θεϊκή Παρουσία του Πατέρα σας.
Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.