Marcadores

Wednesday, January 2, 201319 Δεκεμβρίου 2012

Ιησούς: Θα ανακαλύψετε τη λαμπρή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είστε.Η χαρούμενη έκπληξη σύντομα πρόκειται να σας αγκαλιάσει όλους! Χαλαρώστε, εμπιστευτείτε τον Πατέρα σας ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για την αιώνια σας ευτυχία, διότι όταν είστε ευτυχισμένοι, προσθέτετε αμέτρητα στη δική Του ευτυχία. Εκείνοι από εσάς που σκέφτονται «Όταν εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος, σημαίνει ότι και ο Θεός δεν είναι ευτυχισμένος;», απλώς δεν έχουν καταλάβει ότι η δυστυχία τους αποτελεί μέρος της ψευδαίσθησης και δεν είναι αληθινή, ενώ ο Θεός παραμένει ευτυχισμένος. Είναι πάντα ευτυχισμένος. Όταν αφυπνιστείτε, και αυτό θα συμβεί, θα ανακαλύψετε ότι πράγματι είστε ευτυχισμένοι και πάντα ήσασταν, όμως προς το παρόν είναι μια δύσκολη έννοια για να κατανοήσετε.

Ο πόνος, η ταλαιπωρία και η δυστυχία που βιώνετε αποτελούν μέρος αυτών των καταπιεστικών παιχνιδιών που παίζετε. Έχετε φορέσει κοστούμια (σώματα) εντελώς κατάλληλα για τη δραματοποίηση που έχετε επιλέξει να διευθύνετε και να συμμετέχετε και πράγματι είστε εξαιρετικοί διευθυντές και ηθοποιοί. Η φρίκη των βασανιστηρίων, δολοφονιών, πολέμων, αρρώστιας και φυσικών καταστροφών από καιρικές συνθήκες, σεισμών κτλ. αποτελούν μέρος του περιβάλλοντος της ψευδαίσθησης που χτίστηκε επί αιώνες από τη συλλογική πρόθεση της ανθρωπότητας. Και πράγματι βιώνετε έντονο πόνο και ταλαιπωρία μέσα σε αυτό που αποτελεί έναν από πολλούς λόγους που έχετε χορτάσει το παιχνίδι και επιθυμείτε να ξυπνήσετε.

Η απόφασή σας να αφυπνιστείτε είναι αμετάκλητη, επειδή τόσο πολλοί από εσάς έχουν την πρόθεση να το κάνουν και λαμβάνετε μεγάλη βοήθεια για να διατηρήσετε αυτή την πρόθεση από εκείνους σε πνευματικές σφαίρες. Η τρομερή κατάσταση της πλανητικής δυσαρμονίας, που μοιάζει να σας έχει καταπιεί και να έχει παραλύσει ή παγώσει τις δημιουργικές σας ικανότητες που θα σας οδηγούσαν έξω από αυτή, διήρκεσε για περισσότερο από πολύ καιρό και οι θεατρικές σας παραγωγές έχουν τελειώσει. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να χειροκροτήσετε το ρεαλισμό τους· ύστερα θα είναι ώρα να πάτε Σπίτι.

Όταν αφυπνιστείτε, θα επανεγκαθιδρύσετε με χαρά τις από παλιά ξεχασμένες σχέσεις με ανείπωτους αριθμούς από ψυχές που έχουν όμοιες ιδέες και οι οποίες, όπως και εσείς, κινούνται σταδιακά προς τη στιγμή που θα ανακαλύψετε πάλι τη λαμπρή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά είστε. Θα σας πλημμυρίσει κατάπληξη όταν θα βιώσετε το εκτυφλωτικά ζωντανό και φωτεινό περιβάλλον της Αγάπης, που λάμπει για όλες τις υπάρξεις. Η ζεστασιά της απόλυτης αποδοχής και ψυχικής επικοινωνίας που εκείνη εμπνέει, θα είναι πολύ αναζωογονητική – σε αντίθεση με τις κοινωνικές συγκεντρώσεις μέσα στην ψευδαίσθηση, όπου ο καθένας βάζει ένα μέτρο σε αναζήτηση προσωπικής υπεροχής και τη βελτίωση της δικής του θέσης.

Είστε όλοι ένα και θα το μάθετε σύντομα αυτό με τον ίδιο τρόπο που στο παρόν γνωρίζετε το δέρμα του σώματός σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί να αναμιχθείτε και να συναναστραφείτε ο ένας με τον άλλον μέσα στο θεϊκό σας Σπίτι, απολαμβάνοντας την τέλεια ειρήνη και την αρμονία της αγάπης. Θα βρείτε τους εαυτούς σας να επικοινωνείτε, να δημιουργείτε και να εργάζεστε στο απέραντο και άπειρο Θεϊκό Πεδίο που αγκαλιάζει όλο αυτό που είναι και διευρύνεται συνεχώς, για να συμπεριλάβει κάθε καινούρια ύπαρξη που επινοείτε και εισάγετε.

Η ζωή και η ύπαρξη είναι μια εξαιρετική χαρά, πέρα από τη δύναμη της παρούσας, πολύ περιορισμένης σας φαντασίας για να τα συλλάβετε με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που δημιούργησε ο Πατέρας σας, αυτό που εσείς δημιουργήσατε μαζί Του και όσα θα συνεχίσετε να δημιουργείτε μαζί, θα προσφέρει απεριόριστη χαρά και έμπνευση, καθώς εξετάζετε άπειρες δυνατότητες η προσφέρει η Πραγματικότητα για την αιώνια και άπειρη ικανοποίησή σας.

Η πλήξη, μια καταπληκτική και ακατανόητη έννοια που γεννήθηκε στην ψευδαίσθηση, είναι βέβαιο ότι δεν θα βιωθεί ποτέ ξανά, καθώς συνεχίζετε να επεκτείνετε με χαρά τους τομείς της γνώσης σε αφάνταστες κατευθύνσεις. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, χρησιμοποιείτε την έκφραση «η ζωή είναι σαν αεράκι». Στην Πραγματικότητα, η ζωή θα μοιάζει με ατελείωτο πλήθος από ανέμους που είστε εσείς και που εσείς κατευθύνετε με ακούραστο ενθουσιασμό σας, βιώνοντας τη δύναμη και την κατάπληξη της ύπαρξής σας μέσα από συνεχή αλληλεπίδραση όλων των θαυμάσιων στοιχείων της. Στην αλήθεια, η πλήξη, η κατάθλιψη και η έλλειψη κινήτρων δεν υφίστανται πλέον αλλά αντί αυτών, η συνεχείς και σταθερές σειρές από γεγονότα που σας ανεβάζουν ψυχικά και είναι ενορχηστρωμένα με τη χαρά όλων που συμμετέχουν. Θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα περισσότερο; Και εάν σκέφτεστε κάτι που θα μπορούσε να προστεθεί στον αστερισμό των απολαύσεων που βιώνετε ήδη, τότε θα είστε σε θέση να το πράξετε αμέσως.

Η αιώνια σας ευτυχία είναι η Θεία Θέληση και θα επιτευχθεί σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας!

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.