Marcadores

Wednesday, January 2, 2013


19 Νοεμβρίου 2012

Σαούλ:  Οι μεγάλες αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί, θα αλλάξουν μόνιμα τον τρόπο της ζωής σας



Τόσο οι Εργάτες του Φωτός όσο και οι πρωτοπόροι, όλοι σας έχετε στο νου την αφύπνιση, όσο το έτος πλησιάζει στο τέλος του. Ζητάτε δράση, εντυπωσιακή δράση, που να σας κινητοποιήσει ή έστω να σας ανεβάσει πνευματικά. Λοιπόν, θα την έχετε. Συνεχίζετε να έχετε την πρόθεσή σας στην αφύπνιση, για να είναι η κινητήρια δύναμη που θα σας οδηγήσει στο σπίτι μαζί με την πίστη στη Θεία Θέληση, και θα αφυπνιστείτε  με την υπόσχεσή Του ότι αυτό θα συμβεί. Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, απελευθερώστε τις - γιατί βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι είναι αβάσιμες, ότι είναι μονάχα μια πτυχή της ψευδαίσθησης, που προκαλεί σύγχυση και περιττό άγχος.

Το ταξίδι σας στο Σπίτι είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και ο προορισμός σας γνέφει από μακριά. Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο και την πρόθεση. Και, όπως σας έχουν πει πολλές φορές, έχετε ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας πρόθεση και όταν εμφανίζονται αμφιβολίες και ανησυχίες, ζητήστε βοήθεια από εκείνους που είναι πάντα σε  ετοιμότητα γι' αυτό το σκοπό - τους οδηγούς και τους αγγέλους σας από τις πνευματικές σφαίρες. Η αγάπη είναι η ζωοδότρια δύναμη, έχετε δημιουργηθεί από αυτήν και μέσα σε αυτήν. Όμως, μέσα στην ψευδαίσθηση, λόγω των εμποδίων που εσείς έχετε δημιουργήσει, βρίσκεται δύσκολο να συνδεθείτε μαζί της με θετικό τρόπο, τρόπο που καθιστά την επιμέρους επίγνωση για την αδιάσπαστη σύνδεση μαζί της. Λοιπόν, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, ενώ οι άγγελοι και οι οδηγοί σας θα σας επιβεβαιώσουν τη δύναμη εκείνης της εμπιστοσύνης. Ρωτήστε τους μόνο.

Καθώς δίνετε προσοχή στα δράματα που ξετυλίγονται σε παγκόσμια ζητήματα - διεθνή, εσωτερικά, οικονομικά και θρησκευτικά και τη σχεδόν σταθερή ροή των καινούριων πληροφοριών - αληθινά αδυνατείτε να φανταστείτε ότι κάτι πολύ σπουδαίο συμβαίνει! Οι αμφιβολίες σας προκύπτουν πιθανόν από τη γνώση της ανθρώπινης σας ιστορίας, όπου μπορείτε να δείτε ότι πάντα υπήρχαν πόλεμοι, δολοπλοκίες, πολιτικές μηχανορραφίες, προδοσίες και διαφθορά, όπως και οι προφητείες από πολλές πηγές που υπόσχονταν ελπίδα για καλύτερα χρόνια που θα έρχονταν, αλλά όμως δεν έχουν έρθει μέχρι τώρα.

Εντούτοις, ένας αριθμός προφητειών, τόσο νεότερων όσο και αρχαίων χρόνων, αναφέρονται σε αυτό το σημείο της δικής σας ιστορίας ως στιγμή της τεράστιας αλλαγής που θα συμβεί και θα περάσει σε αριθμό οποιεσδήποτε  προέρχονται ή που επινοήθηκαν από εκείνους που παραπλανώντας σας επεδίωκαν την επιρροή και τη φήμη, ενώ η αποτυχία τους απογοήτευσε πολλούς. Ερευνητές από όλο τον κόσμο πραγματοποίησαν πολλές μελέτες που δείχνουν αρκετά καθαρά ότι αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές τεράστιας σημασίας για όλο τον πλανήτη και στις μορφές ζωής που υπάρχουν σε αυτόν, και ότι οι αλλαγές αυτές αναμένονται πολύ σύντομα. Και οπωσδήποτε πολλά πνευματικά κανάλια ακεραιότητας και εμπιστοσύνης αναφέρουν επίσης ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών.

Δεν έχετε παραπλανηθεί: έχουν προγραμματιστεί μεγάλες αλλαγές που βρίσκονται σίγουρα εν εξελίξει, οι οποίες θα αλλάξουν μόνιμα τον τρόπο που ζείτε όλοι και τις μεταξύ σας σχέσεις. Τα σημάδια τους είναι φανερά παντού. Δώστε προσοχή σε αυτές τις αλλαγές, διότι αυτές θα ανακουφίσουν τις αμφιβολίες που έχετε, δίνοντάς σας ενδείξεις στο φυσικό περιβάλλον ότι οι ελπίδες  εκείνες για τις οποίες προσευχόσασταν - η νέα εποχή της διαφωτισμένης σκέψης, επικοινωνίας και δραστηριοτήτων - σύντομα πρόκειται να έρθει.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν παντού στον πλανήτη, είναι οι πρόδρομοι που σηματοδοτούν τη νέα εποχή, η οποία έχει σχεδόν αρχίσει. Θα επιτρέψουν την εμφάνιση των νέων συστημάτων, που είναι προετοιμασμένα για αυτή την εποχή. Τα στρατεύματα θα αποσυρθούν από τους τόπους των μαχών, ενώ οι πόλεμοι θα τερματιστούν γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Οι πολιτικές οργανώσεις βρίσκονται στο στάδιο της αναδιοργάνωσης, ώστε να ασχολούνται και να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότητας. Τόσο οι διεθνείς επιχειρήσεις όσο και θρησκευτικές οργανώσεις δεν θα είναι πλέον σε θέση να παραβλέπουν το νόμο και να αποφεύγουν τις ευθύνες τους απέναντι στους ανθρώπους και του πλανήτη. Όλοι σας θα συμμετάσχετε στην εφαρμογή και τη διατήρηση αυτών των νέων συστημάτων για το όφελος του συνόλου. Οι μικρές και εξαιρετικά ισχυρές ομάδες, με απομονωμένα προγράμματα που προκάλεσαν τόσο μεγάλη βλάβη στον πλανήτη και την ανθρωπότητα, θα καταρρεύσουν, εφόσον η υποστήριξή τους θα αφαιρεθεί.

Η μαζική και ισχυρή πρόθεση της πλειοψηφίας για ειρηνική και αρμονική διαβίωση και τον σεβασμό προς όλες τις μορφές ζωής, θα καθιερώσει αυτή την προοπτική στην πραγματικότητα, επειδή η συλλογική πρόθεση της ανθρωπότητας ενισχύεται από το θεϊκό πεδίο της Αγάπης που αγκαλιάζει τον πλανήτη και εντείνεται καθημερινά. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει, να αποτρέψει ή να καθυστερήσει τον ερχομό της νέας εποχής. Είναι πλέον αποφασισμένο.

Ως Φάροι του Φωτός και ως πρωτοπόροι, να θυμίζετε στον εαυτό σας καθημερινά ότι αυτή είναι η Θεία Θέληση και ότι βρίσκεστε σε τέλεια ευθυγράμμιση με αυτήν. Η βοήθειά σας αποτελεί βασικό μέρος αυτής της θεϊκής Αναγέννησης και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξατε να είστε αυτή τη στιγμή στη Γη. Όταν προσεύχεστε η διαλογίζεστε, ενισχύετε τη δική σας επίγνωση και πρόθεση για να πραγματοποιηθεί και βοηθάτε πολύ εκείνους που βρίσκονται ακόμη σε βαθύ ύπνο, ενώ  έχουν την αίσθηση ότι θα συμβεί κάτι πολύ σπουδαίο. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο να παίξει στη Γη και θα το παίξει τέλεια, ακόμη και αν αυτό δε φαίνεται άμεσα. Μην σας αποσπάσει την προσοχή ο πανικός που προσπαθούν να ενισχύσουν εκείνοι που κατέχουν την εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης, διότι είναι αβάσιμος. Προχωράτε μπροστά ενωμένοι, με ειρηνική συνεργασία, ενώ τα γεγονότα που υπόσχονται το αντίθετο δεν είναι παρά η ανώφελη αγωνία ενός αποτυχημένου συνόλου συστημάτων, των οποίων ο χρόνος έχει τελειώσει.

Η Αγάπη είναι ακατανίκητη, παντοδύναμη και αγκαλιάζει τα πάντα, όταν τη δέχεστε ελεύθερα με ανοιχτές καρδιές, τώρα οι  καρδιές της ανθρωπότητας  ανοίγουν  για την αποδοχή του θεϊκού τους πεπρωμένου, που είναι η αφύπνιση στη φυσική κατάσταση της πλήρους συνειδητότητας. Εμπιστευθείτε το θείο σχέδιο και θέλουμε να ξέρετε ότι για όλα λαμβάνεται μέριμνα.
Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.


Κανάλι: John Smallman
Μετάφραση: Λούντα

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.