Marcadores

Monday, April 14, 2014

13:04:2014

Όταν παραδίδεσαι στην Αγάπη, σε περιβάλλει η γαλήνη.
13 Απριλίου 2014 διαμέσου John Smallman
Μετάφραση: Con Tanidis

Αφύπνιση σημαίνει να απελευθερώσεις τη σφιχτή σου αρπάγη από την ψευδαίσθηση και να τη δεις να επιπλέει φεύγοντας, γιατί στα σίγουρα αυτό θα κάνει. Ξέρεις ότι είναι ψεύτικη, παρόλα αυτά συνεχίζει να σε σαγηνεύει. Οι περισσότεροι από εσάς δε θα συμφωνήσετε με το ότι σας σαγηνεύει, αλλά αφού είναι έτσι γιατί συνεχίζετε να προσκολλάστε επάνω της; Πιστεύω ότι το κάνετε γιατί σας είναι γνώριμη και ως εκ τούτου σας είναι λιγότερο απειλητική από την αλλαγή και όσα νομίζετε ότι θα επιφέρει η απελευθέρωσή της. Παρόλα αυτά όμως, η ψευδαίσθηση σας φαίνεται καθημερινά ολοένα και λιγότερο αληθινή. Θα την αφήσετε στο τέλος να φύγει, και η στιγμή που υπάρχει για να το κάνετε είναι μόνο η τώρα, γι’ αυτό αφήστε την και πηδήξτε! Μόνο που αυτό που σας περιμένει δεν είναι ένα άλμα μέσα σ’ ένα τρομακτικό κενό, αλλά απλά μια ήπια παραίτηση μέσα στη στοργική αγκαλιά της Πραγματικότητας.  Είναι πολύ ευκολότερο από όσο το φαντάζεστε, και μόνο ο φόβος, η ανησυχία και οι αμφιβολίες που έχετε σας κρατάνε πίσω, τα οποία φυσικά είναι επίσης  εντελώς ψεύτικα!


Από τις πνευματικές διαστάσεις μας σας λούζουμε διαρκώς με κουράγιο, θεραπεία και φυσικά με Αγάπη, ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την τελευταία πράξη προς την αφύπνισή σας, μια πράξη που θέλετε απελπισμένα να κάνετε και που δε μπορείτε να αποφύγετε. Ξέρετε ότι θα την κάνετε, όμως πολλοί σας κωλυσιεργείτε λέγοντας στους εαυτούς σας ότι μέχρι οι διάφορες ανησυχίες, σκοτούρες και φόβοι σας ξεπεραστούν, – για το αν τα κατοικίδια, τα μέλη της οικογενείας και οι φίλοι σας επίσης αφυπνιστούν και σας ανταμώσουν μέσα στην άγια ευδαιμονία που σας υποσχέθηκε ο Θεός – εσείς δε θα μπορείτε ν’ απαγκιστρωθείτε από την ψευδαίσθηση γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να την σταθεροποιήσετε μέχρι να σιγουρευτείτε πως θα υπάρξει μέριμνα για όλα. Όμως είσαστε σίγουροι, γιατί σας το έχουνε πει ξανά και ξανά ότι κανένας δε θα ξεμένει πίσω, και πως δε θα υπάρξουν απογοητεύσεις. Παρόλα αυτά, οι αμφιβολίες και οι φόβοι σας παραμένουν, επειδή φάγατε τόσο πολύ καιρό να επικεντρώνεστε σ’ αυτά αντί για την Αγάπη που σας περιβάλλει σε κάθε σας στιγμή. Και όντως η ψευδαίσθηση, από τη φύση της, προσφέρει πολύ γόνιμο έδαφος στους φόβους και τις αμφιβολίες αυτές που ευδοκιμούν εκεί.

Είναι αλήθεια ότι η Αγάπη σας περιβάλλει σε κάθε σας στιγμή, γιατί υπάρχει μονάχα Αγάπη, και όλα τα υπόλοιπα είναι ψεύδη! Όταν παραδίδεστε στην Αγάπη, σας περιβάλει η γαλήνη και μπορείτε να την νιώσετε, τότε είναι όμως που ξεπετάγονται όλες εκείνες οι ενοχλητικές μικρές εγωιστικές σκέψεις – σκέψεις για το ότι σας έβαλαν στο μάτι, αγνωμοσύνης, προδοσίας ή απλά αδιαφορίας – που έρχονται τρέχοντας για να ταράξουν τη γαλήνη αυτή, και κάνετε το λάθος να τις προσέχετε. Παρόλα αυτά είσαστε όλοι σας τέλειες απόψεις του θείου, πλασμένοι μέσα στην Αγάπη από Αγάπη, γι’ αυτό οι οποιεσδήποτε εγωιστικές κριτικές που βιώνετε – δικές σας ή των άλλων – είναι ανούσιοι περισπασμοί που μόνο σκοπό έχουν να εμποδίζουν την πνευματική σας εξέλιξη ως άνθρωποι.

Επιλέξατε να ενσαρκωθείτε για να ολοκληρώσετε την πνευματική σας εξέλιξη, γιατί μέσα στους αιώνες η ψευδαίσθηση (που συλλογικά επιλέξατε να κατασκευάσετε) σας έπεισε επιτυχώς ότι είσαστε ανάξιοι αμαρτωλοί που χρήζουν εξιλέωσης. Εξιλέωση σημαίνει να αναγνωρίσετε απλά ξανά ποιοι πραγματικά είσαστε, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να αφυπνιστείτε αιωνίως μέσα στην Πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι είσαστε Ένα με την Πηγή σας και με όλη τη δημιουργία. Και φυσικά αυτή είναι μια κατάσταση από την οποία ποτέ σας δε διαχωριστήκατε. Απλά επιλέξατε να προσποιηθείτε ότι διαχωριστήκατε από την Πηγή σας. Και ο πραγματικός διαχωρισμός από την Πηγή σας είναι πέρα για πέρα κάτι απίθανο. Είσαστε για πάντα και αιωνίως Ένα με την πηγή σας, τελεία!

Αφύπνιση σημαίνει να το γνωρίζετε αυτό και να το βιώνετε πάλι ξανά, και στ’ αλήθεια δε γίνεται να συνεχίσει να σας αποκρύπτεται άλλο πια αυτό. Η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί πνευματικά, έχει δηλαδή συνειδητοποιήσει την παράνοια των τόσων πολλών κοινωνικών, φιλοσοφικών, πολιτικών και θρησκευτικών αντιλήψεων και δογμάτων που περιχαρώς επέτρεψε να κυβερνήσουν τον χαρακτήρα και τις συμπεριφορές της. Για αιώνες προσέφερε τη βασικά αναντίρρητη υπακοή της σε εκείνους που έθεσαν τους εαυτούς τους ψηλά στην ιεραρχία προς αντάλλαγμα της αποδοχής και της αναγνώρισής τους. Μιας αποδοχής και μιας  αναγνώρισης που πάντοτε βασίζονταν υπό όρους στην «καλή συμπεριφορά»,  και που θα μπορούσαν να ανακληθούν οποιαδήποτε στιγμή. Αυτή λοιπόν η συλλογική επίγνωση είναι αυτή που σας οδηγεί μπροστά προς την αναπόφευκτη αφύπνισή σας.

Έχετε επίσης ένα ακόμα ρητό: «Μπορείς να κοροϊδέψεις όλο τον κόσμο για λίγο, και λίγο κόσμο συνέχεια, όχι όμως όλο τον κόσμο συνέχεια». Η συνεχής εξαπάτηση όλου του κόσμου επιχειρήθηκε συχνά, όμως απέτυχε πάντα. Τους περασμένους αιώνες τέτοια πράγματα επιχειρήθηκαν σε τοπικό επίπεδο, πρόσφατα όμως τα έχουν επιχειρήσει και σε παγκόσμια κλίμακα και ακόμη τα επιχειρούν, όμως πλέον πάρα πολλοί από εσάς βλέπετε μέσα από τα τεράστια ψέματα και το δόλο που σας παρουσιάζουν οι μεσίτες της ισχύος διαμέσου των συνεργών τους στα ΜΜΕ και τα οποία σας παρουσιάζουν ως αλήθειες. Και τη γνώση αυτή τη μοιραζόσαστε για να μη μπορούν πια να σας ελέγχουν αυτοί που το έκαναν.  

Ακόμη και τα μεγάλα κανάλια αναγνωρίζουν πλέον ότι κάτι πολύ μεγάλο πάει στραβά. Οι ρυθμιστές έχασαν πλέον τον έλεγχο, και ο πανικός τους φαίνεται ολοένα και περισσότερο καθώς γίνονται ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τα ψέματα και τις απάτες τους, οι οποίες βγαίνουν στ’ ανοιχτά για να μπορούν όλοι να τα δούνε. Οι κρυφές τους προγραμματικές διατάξεις δεν είναι πλέον κρυφές, συνδέθηκαν οι κουκίδες, και αποκαλύπτεται η τερατώδης διαφθορά αυτών, των οικογενειών και των κολάκων τους.

Η ανθρωπότητα είναι μια οικογένεια μέσα στο άγιο βασίλειο του Θεού που έχει μπερδευτεί και έχει μαζικά αποπλανηθεί ως αποτέλεσμα της επιλογής που έκανε επιχειρώντας να διαχωριστεί από την Πηγή της. Όλα είναι καθαρά μέσα στην Πηγή, διάφανα, ορατά και τίποτε δεν είναι κρυφό! Μέσα στην Πηγή, όπου η συνειδητότητα κρατάει την αιώνια ύπαρξή της, υπάρχει μόνο το Ένα, που Γνωρίζει τα Πάντα, που Βλέπει τα Πάντα, που Αγαπάει τα Πάντα, η απείρως Σοφή Υπέρτατη Οντότητα που κοιτάζει αιώνια με Αγάπη και χαρά επάνω στη μεγαλοπρεπή Της δημιουργία καθώς αυτή ξεδιπλώνει μέσα στην ένδοξη λαμπρότητα της αέναης και καρποφόρας επικράτειάς της.  Η ανθρώπινη οικογένεια τώρα αφυπνίζεται, φέρνοντας περαιτέρω χαρά στον Θεό καθώς Αυτός αντικρίζει τα παιδιά του να απαλλάσσονται από τους περιορισμούς της ψευδαίσθησης την οποία προκάλεσαν και η οποία τους πόνεσε για τόσο πολύ καιρό. Η λαμπρότητα της αιώνιας ημέρας γίνεται ακόμη φωτεινότερη, συνεπώς δε γίνεται να παραμείνει κανένας κοιμισμένος και να χάσει την χαρά που είναι σε προσφορά. Η αιώνια ευτυχία έρχεται να σας αγκαλιάσει.


Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.