Marcadores

Tuesday, April 15, 2014

Μια σκέψη από τον Τζων.

Μια σκέψη από τον Τζων.
14 Απριλίου 2014 από τον John Smallman
Μετάφραση: Con Tanidis

Πλαστήκαμε τέλειοι από τον Θεό, τη Μητέρα/Πατέρα μας, την άγια Πηγή των όλων όσων υπάρχουν, η ΟΠΟΙΑ είναι αιώνια και αέναα τέλεια. Συνεπώς είμαστε τέλειοι – όχι τα ανθρώπινα σκαριά μας που ανανεώνονται σε κάθε τους στιγμή και καθοδηγούνται από το εγώ μας, αλλά οι πραγματικοί αιώνιοι Εαυτοί μας – και είμαστε μεγαλειώδεις πέρα από οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε.  Γι’ αυτό λοιπόν, λόγω του ότι είμαστε πλήρεις, δε χρειαζόμαστε και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε παραπάνω για να αλλάξουμε την κατάστασή μας. Δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης γιατί είμαστε ήδη αιώνια τέλειοι, ακριβώς έτσι όπως πλαστήκαμε. Η επιδίωξή μας να βελτιωθούμε αποτελεί ύστατη αλαζονεία και αυθάδεια, γιατί υπονοεί ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη δουλειά του Θεού. Η αυτοεκτίμηση, η αυτοκριτική, η αγωνία, η ανησυχία, η αναξιότητα και ο φόβος είναι όλες τους πτυχές της εγωιστικής μας ψευδαίσθησης την οποία εμείς χτίσαμε για να κρύψουμε την Πραγματικότητα από μπρος μας καθώς υποδυθήκαμε το ρόλο ότι είμαστε ανεξάρτητα όντα χώρια ή ξέχωρα από το Δημιουργό μας. Ο δρόμος μας πίσω στην Εστία, ο δρόμος προς την αφύπνισή μας έγκειται στο να απαλλαγούμε από όλες τις σκέψεις μας στο να καλυτερεύσουμε τους εαυτούς μας, στο να γίνουμε άξιοι και πιο ευχάριστοι προς τον Θεό,  γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτε που να μπορούμε να κάνουμε ώστε να γίνουμε πιο τέλειοι ή πιο ελκυστικοί από ό,τι μας έχει ήδη κάνει Αυτός.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε το δρόμο μας προς την Εστία και να αποκτήσουμε αφύπνιση, είναι να αποδεχθούμε την Αγάπη που πάντοτε απλόχερα προσφέρονταν  κάθε στιγμή και την οποία εμείς, ως σύνολο, αρνούμασταν να αναγνωρίσουμε, πόσο μάλλον να αποδεχθούμε, γιατί,  προφανώς έχουμε κάνει το τρομερό λάθος να διαχωρίσουμε τους εαυτούς μας από την άγια και στοργική μας Πηγή, και πιστέψαμε ότι δεν αξίζουμε για όλα όσα Αυτός μας προσφέρει. Έτσι λοιπόν, η δική μας αυτοεκτίμηση δεν έχει κανένα νόημα και είναι απολύτως ψευδής.

Πρέπει να απελευθερωθούμε από τις εγωιστικές, ψευδείς και άκυρες αυτοκριτικές, και αντί να δειλιάζουμε ή ν’ απομακρυνόμαστε από τη στοργική Του Παρουσία μέσα στο βόρβορο της σιχασιάς του εαυτού μας, να επιτρέψουμε στον Θεό να μας αγκαλιάσει μέσα στη στοργική Του αγκάλη, σύμφωνα με το αιώνιο Θέλημά Του.

Να θυμόσαστε ότι ο Θεός είναι αμετάβλητος, συνεπώς έτσι είναι και η Αγάπη Του για μας. Επιτρέψτε στη χαρά της σκέψης αυτής να σας περιβάλλει και να σας  παρηγορήσει, σύμφωνα με την πρόθεσή της.

Με αγάπη και αγκαλιές, Τζων.

14 Απριλίου 2014

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.