Marcadores

Wednesday, April 2, 2014

24:03:2014

 Όποτε ζεις ένα γεγονός, μια συναναστροφή ή μια συνδιαλλαγή που εμπεριέχουν αγάπη, αναγνώρισέ τα, καθώς και το άτομο που τα προκάλεσε.

24 Μαρτίου 2014 διαμέσου John Smallman
Μετάφραση: Con Tanidis

Στο άκουσμα των ειδήσεων από τα μεγάλα κανάλια, δε γίνεται να μη συνειδητοποιείτε τις τεράστιες αλλαγές που συμβαίνουν παντού πάνω στον κόσμο. Άνθρωποι από διάφορες χώρες αρνούνται να συνεχίσουν να αποδέχονται τον αυταρχικό έλεγχο και την καταπίεση που επιχειρούν εις βάρος τους οι "αποκαλούμενες" δημοκρατικές τους κυβερνήσεις μέσω  αστυνομίας και στρατού, ώστε να μπορέσουν να ακουστούν, να αναγνωριστούν και να συζητηθούν τα θέματά τους, δίχως να καταστέλλονται και να αγνοούνται.

Πάει ο καιρός που καθοδηγούσαν τον πληθυσμό και τον ήλεγχαν. Ο κόσμος θα εισακουστεί και δε θα επιτρέψει άλλο του πασάρουν υπομονή μέχρι τάχα να ξεπεραστούν τα σχεδόν ανυπέρβλητα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις τους, γιατί βλέπουν ότι οι δικαιολογίες αυτές - οικονομικές κρίσεις, τρομοκρατικές απειλές, ακραία καιρικά φαινόμενα, άνομες οργανώσεις, κλπ - είναι οι ίδιες με τις παλιές οι οποίες ξαναχρησιμοποιούνται κάθε φορά που ο κόσμος απαιτεί να συζητηθούν και να επιλυθούν τα πραγματικά θέματα που αντιμετωπίζει.Οι πολιτικοί από τη φύση τους επιζητούν μονάχα να διατηρήσουν τη θέση και την εξουσία τους, όπως κάνουν οι ιδιοκτήτες και οι διοικητές επιχειρήσεων, ή οι δημόσιοι υπάλληλοι που τους διορίζουν οι κυβερνήσεις. Όσοι έχουν δύναμη και επιρροή πάντοτε επιδιώκουν να τις αυξήσουν, και οι ισχυρισμοί τους, ότι δήθεν ενεργούν προς το καλύτερο συμφέρον αυτών που τους ψήφισαν ή αυτών που μοχθούν κάτω από την εξουσία τους, είναι πολύ σπάνια έγκυροι. Η ψευδαίσθηση ενθαρρύνει το άτομο έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται την κάθε περίσταση προς όφελός του και να ενδυναμώνει την πρόσκαιρη προσκόλλησή του στη δύναμη και την επιρροή που έχει, άσχετα με τις συνέπειες προκύπτουν εις βάρος εκείνων που διοικεί ή εξουσιάζει. Η προσκόλληση στη δύναμη και την επιρροή αυτή είναι εντελώς πρόσκαιρη, και απαιτεί διαρκή υποστήριξη και επαύξηση.

Όλες οι κυβερνήσεις είναι αυταρχικές και στοχεύουν στο να στρέφουν ένα μέρος του πληθυσμού ενάντια στο άλλο για να δικαιολογούν τις αυταρχικές τους μεθοδεύσεις και τακτικές, κάποιες από τις οποίες είναι περισσότερο κραυγαλέες από άλλες, οδηγώντας τους έτσι στο εδώλιο όπου συχνά καταδικάζονται, από τους αδιάκριτους γείτονές τους οι οποίοι που δεν πάνε πίσω οι ίδιοι. Η πολιτική, σύμφωνα με το πώς έχει αυτή μέσα στην ψευδαίσθηση, έχει να κάνει με την κατηγόρια και τη ντροπή προκειμένου ν' αποσπαστεί η προσοχή από τα θέματα εκείνα τα οποία χρειάζονται πραγματική επιμέλεια για να ωφεληθεί ο άνθρωπος. Και φυσικά, όλοι σας έχετε τις κυβερνήσεις αυτές που ταιριάζουν στη δική σας συμπεριφορά και αντιλήψεις.

Εντούτοις, αυτά αλλάζουν τάχιστα από τον κατακλυσμό της Αγάπης, και καθημερινά αυξάνει η συνειδητότητα προς την ανάγκη μιας αλλαγής που θα συμπονά τον τρόπο με τον οποίο ζει η ανθρωπότητα επάνω στον πλανήτη και προς το πώς αυτή συμπεριφέρεται στα εκατομμύρια μέλη της αλλά και προς τον ίδιο τον πλανήτη. Αν μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι προθέσεις της αγάπης σας, θα μένατε πραγματικά έκθαμβοι. Φυσικά όμως από την οικτρά περιορισμένη κατάσταση της συνειδητότητάς σας, σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτιμήσετε πλήρως τι συμβαίνει σταλήθεια παντού επάνω στον κόσμο, αφού τα κανάλια σας, ως συνήθως, επικεντρώνονται στον αλληλοσπαραγμό, στις συγκρούσεις, και στις καταστροφές που για αιώνες εξίταραν το ενδιέφεραν της ανθρωπότητας.

Η Νέα Εποχή που ξημερώνει είναι μια εποχή στην οποία το ενδιαφέρον για τους άλλους ισούται με το ενδιαφέρον για τον εαυτό σας, και η νέα αυτή στάση είναι εκείνη που καθοδηγεί τις αλλαγές για τις οποίες ήρθατε τόσοι πολλοί από εσάς στη Γη ώστε να τις βάλετε σε εφαρμογή, και είναι αυτές για τις οποίες προσευχόσασταν θερμά σε όλες σας τις ζωές. Δε θα απογοητευτείτε!

Κάντε το σκοπό σας να εστιάζετε στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, συχνά φαινομενικά μικρά και ασήμαντα, υπενθυμίστε όμως στους εαυτούς σας ότι τίποτε δεν είναι ασήμαντο, και πως κάθε σκέψη, λέξη ή πράξη αγάπης πάντοτε επιφέρουν εκτεταμένα αποτελέσματα. Κατόπιν συνεχίστε να προτίθεστε αγάπη σε όλες τις στιγμές σας γιατί με τον τρόπο αυτό προκαλείτε τις ουσιαστικές αλλαγές που περιμένατε, και για τις οποίες επιλέξατε να είσαστε επάνω στη Γη ώστε να τις θέσετε σε ισχύ. Όλοι σας έχετε απολύτως τεράστια επιρροή επάνω στη στάση της ανθρωπότητας με τις συνεχιζόμενες ενέργειες της αγάπης σας, και δεν υπάρχει τρόπος να πάει το ρολόι πίσω. Η Αγάπη πλημμυρίζει τον πλανήτη και κανένας δεν αποκόπτεται από αυτήν. Η συλλογική πρόθεση της ανθρωπότητας επιλέγει να αντικαταστήσει το φόβο με την αγάπη, και η συλλογική αυτή πρόθεση πάντοτε καρποφορεί.  

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών ωρών του αλληλοσπαραγμού, των συγκρούσεων και τους πόνου συνεχίστε να κρατάτε ψηλά τα ατομικά σας φώτα, που γίνονται λαμπρότερα και πιο έντονα. Όποτε ζείτε κάποιο γεγονός, μια συναναστροφή ή μια συνδιαλλαγή που εμπεριέχουν αγάπη (και η συχνότητα αυτών θα συνεχίσει ν' αυξάνει), αναγνώρισέ τα, καθώς και το άτομο που τα προκάλεσε, τιμήστε το, και χαρείτε μετά που οι αλλαγές για τις οποίες ήρθατε επάνω στη Γη και να βοηθήσετε στην υλοποίησή τους συμβαίνουν ακριβώς μπροστά σας, στιγμή προς στιγμή, και που είναι ασταμάτητες και αμετάκλητες.

Κάθε σκέψη, λόγος ή πράξη που κάνει ο καθένας για να ενισχύσει περαιτέρω τη νέα εποχή και να την εγκαθιδρύσει, ενδυναμώνεται κατά πολύ από το άγιο πεδίο της Αγάπης που σας υποστηρίζει σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας. Το πεδίο της Αγάπης μοιάζει με τεράστιο μαγνήτη στον οποίο όλα έλκονται γιατί πλαστήκατε από αυτόν και σας τραβάει πίσω μέσα στη στοργική του αγκαλιά. Όσο τον πλησιάζετε, και τον πλησιάζετε διαρκώς, τόσο ισχυρότερο γίνεται το τράβηγμα, τόσο ακαταμάχητη γίνεται η έλξη του, γιατί αυτός και εσείς είσαστε το ίδιο και το αυτό, και έτσι επιστρέφετε στην Εστία!Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.