Marcadores

Wednesday, October 1, 2014

Εσείς είσαστε αυτοί που αφυπνίζετε την ανθρωπότητα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman

Εσείς είσαστε αυτοί που αφυπνίζετε την ανθρωπότητα.
28 Σεπτεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman

Η πρόοδος προς την αφύπνιση συνεχίζεται, υπήρξαν όμως τελευταία μερικές τραχιές ανωμαλίες οι οποίες τώρα εξομαλύνονται.

Ο αριθμός αυτών που άρχισαν να λαμβάνουν μέρος σε διαλογισμούς για την παγκόσμια ειρήνη έχει αυξηθεί πάρα πολύ κατά τους τελευταίους μήνες, και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ισχυρό και συναρπάζει. Όπως επανειλημμένα σας λένε: ‘Μην επιτρέπετε στην κατήφεια και τον χαμό, στις συρράξεις και στη δυστυχία στα οποία επικεντρώνονται τα μέσα ενημέρωσης να σας θλίβουν, γιατί αυτό σας τραβάει κάτω και μέσα στον κύκλο της αρνητικότητας και της ανικανότητας, όπου φέρνετε μαζί σας και το δικό σας καταθλιπτικό ενεργειακό πεδίο από το οποίο τρέφονται οι σκοτεινοί. Κρατήστε το Φως σας ψηλά, ακόμα και όταν δεν έχετε όρεξη, γιατί όντος εξουδετερώνει αυτή την αρνητικότητα’.   
  
Όλοι σας είσαστε άκρως ισχυρά όντα που, εφόσον επιλέξετε τη χρήση της υπηρεσίας αυτής, έχετε θεία καθοδήγηση σε κάθε σας στιγμή. Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή που να μην έχετε καθοδήγηση, το γεγονός όμως του να επιλέξετε να την ακούσετε και να την αποδεχθείτε, ή επιμελώς να την αγνοήσετε έγκειται στην επιλογή της ελεύθερης βούλησης της κάθε σας στιγμής. Ναι, κάνετε διαρκώς επιλογές, γιατί περί αυτού πρόκειται η ζωή. Μπορεί αυτές να είναι δημιουργικές, εμπνευσμένες ή να ανυψώνουν, ή μπορεί πρακτικά να μην έχετε καν την επίγνωση ότι τις κάνετε. Ίσως ως άνθρωποι να μην το καταλαβαίνετε  αυτό ως βίωμα, και αυτό οφείλεται στο ότι επιλέξατε να θάψετε τους εαυτούς σας μέσα στους περισπασμούς και τους περιορισμούς του κόσμου της ψευδαίσθησης, όπου κείτεστε δίχως την επίγνωση της αιώνιας πνευματικής σας φύσης.

Η δύναμη που έχετε είναι τεράστια, και σας την απένειμε ο Πατέρας σας όταν Αυτός σας δημιούργησε, και τη χρησιμοποιήσατε για να χτίσετε μια πολύ πειστική ψευδαίσθηση, ένα όνειρο, και μετά χαθήκατε μέσα σε αυτό. Όμως τα όνειρα δεν κρατάνε, είναι στιγμιαία, και θα αφυπνιστείτε από αυτό. Όλη η ζωή έχει να κάνει με επιλογές, και πολλοί αρνείστε να το αναγνωρίσετε αυτό, πιστεύοντας ότι είσαστε αβοήθητα και ασήμαντα όντα, που ζουν ακαθοδήγητα μέσα σε ένα σύμπαν που είναι τόσο αχανές και απρόσωπο για να μπορεί έστω και στο παραμικρό να έχει επίγνωση της ύπαρξή σας. Και φυσικά δεν έχει καμία επίγνωση για εσάς, γιατί είναι ψεύτικο, γιατί είναι ένα όνειρο που συλλογικά ονειρεύεστε, το οποίο δεν έχει απολύτως καμία ουσία. Και αυτό σας είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συλλάβετε γιατί, για εσάς, αυτό φαντάζει άκρως πραγματικό και φυσικό, καθώς αυτή ήταν η πρόθεσή σας όταν το κατασκευάσατε.

Μόνο ο Θεός, η Αγάπη, η υπέρτατη Πηγή είναι Αληθινή. Και ο καθένας σας είσαστε ουσιαστικές και αδιαχώριστα αιώνιες πτυχές του Ενός. Όλοι σας είσαστε Αληθινοί, η ψευδαίσθηση δεν είναι, γιαυτό κάντε την επιλογή σας και πάρτε την απόφαση να εγκαταλείψετε την ψευδαίσθηση, αφήστε την να διαλυθεί, να χαθεί και να εξατμιστεί όπως η πρωινή αχλή καθώς ανατέλλει ο ήλιος και ζεσταίνει τα πάντα με το Φως του.

Η αφύπνιση είναι το πεπρωμένο σας, και για να εκπληρωθεί το πεπρωμένο σας θα πρέπει να επιλέξετε να αφυπνιστείτε. Δε μπορείτε να λουφάρετε την επιλογή! Μην ξεχνάτε πως και η μη επιλογή είναι επίσης μια επιλογή, και αυτού του είδους η επιλογή μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή γιατί μπορεί να σας οδηγήσει στο να πιστέψετε ότι όντως δεν είσαστε τίποτε άλλο παρά αβοήθητα και ασήμαντα συνονθυλεύματα  τυχαίων χημικών αντιδράσεων, δίχως κανέναν νοήμονα σκοπό, μέσα σε ένα κατά τύχη και δίχως νόημα σύμπαν.

Εάν το επιτρέψετε αυτό, τότε τα σώματά σας φαντάζουν να είναι όλο σας το είναι, ή τουλάχιστον το πιο σημαντικό σας μέρος. Σίγουρα όμως δεν είναι έτσι. Είναι οχήματα τα οποία χρειάζεστε για να τα κατοικήσετε προσωρινά προκειμένου να βιώσετε τη δυστυχία και τους περιορισμούς της ψευδαίσθησης, και αυτό είναι μόνο. Εσείς, τα πνευματικά και αιώνια νοήμονα όντα που έπλασε ο Θεός είσαστε ΑΧΑΝΕΙΣ, όμως δε μπορείτε να το φανταστείτε Αυτό ως ενσαρκωμένα όντα με περιορισμούς. Αυτό το τεράστιο χάσμα μεταξύ του τι φαίνεται να είσαστε, ως ενσαρκωμένα όντα με περιορισμούς, και του τι αληθινά Είσαστε, το τονίζουν όλοι οι πνευματικοί οδηγοί, οι μυστικιστές και οι ενδιάμεσοιότι είστε άγια όντα Ένα με τον Θεό.

Όταν μαθαίνετε να αποδεχόσαστε την αλήθεια αυτήγια την οποία έχετε πληροφορηθεί πάρα πολλές φορέςμε αυτήν να καθίσταται μια βιωματική κατάσταση ύπαρξης για σας, την οποία αποδέχεστε και ενστερνίζεστε, θα κατακλύζεστε με χαρά, και όλοι σας οι φόβοι και οι ανησυχίες απλά θα χαθούν. Αρκετός κόσμος από αυτούς που είχαν Μεταθανάτιες Εμπειρίες έγραψαν και μίλησαν γιαυτές, γιατί τους άλλαξαν δραματικά τη ζωή τους προς το καλύτερο. Εάν αμφιβάλλετε για το ποιοι είσαστε πραγματικά, διαβάστε μερικά βιβλία επί του θέματος, ή ακούστε κάποιες από τις συζητήσεις ή τις συνεντεύξεις αυτών που είχαν τις Μεταθανάτιες Εμπειρίες. Αληθινά θα σας εμψυχώσουν, και σε τούτη την ώρα της ανάπτυξης της πνευματικής συνείδησης του ανθρώπου χρειάζεστε όσο περισσότερη εμψύχωση μπορείτε να βρείτε για να βοηθηθείτε στο κράτημα του Φωτός σας ψηλά.  

Εσείς είσαστε αυτοί που αφυπνίζετε την ανθρωπότητα. Ναι, η ανθρωπότητα πήρε τη συλλογική απόφαση να αφυπνιστεί, όμως εσείς είσαστε ταξυπνητήριακαι πρέπει να σημάνετε το κουδούνι. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη, και κοιμήθηκε καλά και βαθιά, και τώρα ήρθε η ώρα να αφυπνιστεί μέσα στη διαρκή επίγνωση της αληθινής και άγιάς σας φύσης.

Όταν εμβαθύνετε μέσα σας, μέσα στο εσώτερό σας καταφύγιο, σε κείνο το μέρος της αέναης δελεαστικής γαλήνης, φανταστείτε ότι όλοι όσοι αναπαύονται την ίδια στιγμή στα δικά τους καταφύγια– γιατί μονάχα μία αιώνια στιγμή υπάρχει – ότι ρυθμίζουν τα ξυπνητήρια τους που θα αφυπνίσουν την ανθρωπότητα. Και κάντε το με ένταση και με σκοπό πρόθεσης ώστε όλα τα ξυπνητήρια να ρυθμιστούν τέλεια και αμετάκλητα, και να σημάνουν δυνατά, διαπερνώντας τη συνειδητότητα κάθε νοήμονος όντος.

Και ο ήχος αυτός θα ξεχυθεί εμπρός, αφυπνίζοντας τους πάντες, και θα είναι η πιο χαρμόσυνη και παραδείσια μουσική που σχεδιάστηκε και που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό της αφύπνισης όλων μέσα σε ανείπωτη ευτυχία, καθώς η συνειδητοποίηση αυτή κάνει αντιληπτό το ότι η ζωή είναι μια καταπληκτική και ατελείωτη κατάσταση μέσα στην οποία όλοι μοιράζονται το θαύμα του να είναι Ένα, με τη βαθύτερη και πιο αισθησιακή οικειότητα μεταξύ τους και με τον Θεό.


Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.

Μετάφραση: Con Tanidis


No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.