Marcadores

Thursday, October 9, 2014

Οι προθέσεις σας είναι οι πανίσχυρεςικανότητες που όλοι σας έχετε


1 Οκτωβρίου 2014 διαμέσου John Smallman
Η ανθρωπότητα προοδεύει γρήγορα προς την αφύπνισή της. Είναι δύσκολο για σας να αντιληφθείτε την πρόοδο που έχει επιτελεστεί παντού στον κόσμο, γιατί οι ειδήσεις των μέσων ενημέρωσης συνεχίζουν να επικεντρώνονται στις συρράξεις και τη δυστυχία. Οι συρράξεις και η δυστυχία συνεχίζουν, όμως η φύση της αγάπης που εκδηλώνεται  παγκοσμίως είναι πολύ περισσότερη,  που όμως παραμένει αθέατη, δίχως να μιλάνε γι’ αυτήν οι οργανισμοί των μέσων ενημέρωσης. Η όλο αγάπη αυτές δραστηριότητες εκφράζουν τ’ αληθινά συναισθήματα του κόσμου και επιδεικνύουν ξεκάθαρα τη συλλογική πρόθεση για αφύπνιση. Συνεχίστε την εξαίρετη εργασία των προσευχών σας, των διαλογισμών και των προθέσεών σας ώστε να ρέει ελεύθερα η Αγάπη μέσα σε κάθε καρδιά, γιατί αυτό είναι πάρα πολύ αποδοτικό και επιφέρει τις απαραίτητες παγκόσμιες αλλαγές για την αφύπνιση της ανθρωπότητας.

Όπως γνωρίζετε, αυτοί από εμάς στις πνευματικές διαστάσεις που σας παρατηρούμε και σας υποστηρίζουμε διαρκώς, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για εκκλήσεις βοήθειας, άμεσα, γι’ αυτό μη διστάζετε ποτέ σας να μας καλείτε. Το χαιρόμαστε αυτό γιατί είναι καθήκον και ευθύνη μας το να είμαστε διαρκώς μαζί σας, και όταν μας καλείται είναι σα να αναγνωρίζετε ότι θέλετε και αποδέχεστε τη βοήθεια που μπορούμε να σας παρέχουμε. Καλώντας μας, μας τιμάτε. Να μη θεωρήσετε ούτε για μία στιγμή ότι δε θα μπορούσαμε να σας απαντήσουμε λόγω φόρτου εργασίας, ή ότι τα αιτήματά σας δεν είναι τόσο σημαντικά για να ‘εισβάλετε’ τη στιγμή που εμείς μοχθούμε βοηθώντας άλλους με πολύ σοβαρότερα ζητήματα ή προβλήματα. Κάθε τυχόν σας ατομικό ζήτημα είναι σημαντικότατο για μας, γι’ αυτό να μη διστάζετε, καλείτε μας.


Λόγω του ότι όλα είναι Ένα, η συνεργασία αποτελεί τη μόνη οδό για εμπρός, γιατί αποτελεί τον τρόπο της κατανόησης και της εναρμόνισης των πάντων, και οδηγεί σε χαρμόσυνες και δημιουργικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα, όταν αυτά εισακούγονται δίχως ανυπομονησία και κριτική. Η Νέα αυτή Χρυσή Εποχή έχει πλέον εδραιωθεί για τα καλά, και το Φως που παρέχεται στην ανθρωπότητα έχει αποφέρει τεράστια οφέλη τα οποία σύντομα θα  αντιληφτείτε, καθώς οι αλλαγές των χαρακτηριστικών επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων φυλών και κοινωνιών απομακρύνουν τις συγκρούσεις και οδηγούν στην ειρήνη.

Όταν αναγνωρίζετε την Αγάπη ως αληθινή σας φύση και ζείτε βάση αυτής, τότε καθώς θα το κάνετε, η ειρήνη δε θα αποτελεί πλέον θέμα. Η ειρήνη είναι η κατάσταση εκείνη μέσα στην οποία δεν υπάρχει και δεν αναμένεται εχθρότητα. Μέσα στη φυσική κατάστασή σας ως όντα της Αγάπης δεν υπάρχουν σκέψεις εχθρότητας, απειλές ή προδοσίες, γιατί αυτά τα τελευταία δεν προέρχονται από την Αγάπη, και επειδή μόνο η Αγάπη είναι Αληθινή. Η ειρήνη θα γίνει η κατάσταση του κόσμου σας ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην Αγάπη διαλύοντας την ψευδαίσθηση – η ψευδαίσθηση είναι μια ψεύτικη κατάσταση η οποία θα διαλυθεί μαζί με όσα αυτή διατηρεί και υποστηρίζει. Στο μεταξύ, η προσευχή και ο διαλογισμός για παγκόσμια ειρήνη αποτελούν θετικότατες δραστηριότητες με τα πλέον θαυμαστά αποτελέσματα.

Το πεδίο της Αγάπης που περικλείει τον πλανήτη και όλη τη νοήμουσα ζωή – το Τσουνάμι της Αγάπης – διαπερνά απαλά και ενσωματώνεται μέσα σε όλους. Κάποιοι το βρίσκουν δύσκολο να επιτρέψουν στην Αγάπη να μπει μέσα στις ζωές τους γιατί έχουνε βιώσει πολύ συχνά τόση πολλή προδοσία και κακομεταχείριση επί αιώνες, όμως όλα είναι για να τα αποδεχθείτε επάνω στη Γη και να τ’ αγκαλιάσετε μ’ Αγάπη – δηλαδή να πετάξετε την ψευδαίσθηση που σας έκρυβε την αληθινή τους φύση, και όλα θα πάνε καλά.

Το να συνειδητοποιήσετε ότι είσαστε ένα άγιο ον που έχει ένα προσωρινό βίωμα ως άνθρωπος  σας ωφελεί τα μέγιστα, γιατί σας βοηθάει να καταλάβετε γιατί βρισκόσαστε επάνω στη Γη, και σας βοηθάει να εντείνετε την αποφασιστικότητά σας στην εκμάθηση των μαθημάτων που σας προσφέρονται, αντί να θεωρείτε τους εαυτούς σας θύματα ενός σκληρού και τιμωρού θεού. Η συνεύρεση και η επικοινωνία με τους άλλους που επίσης επέλεξαν να μάθουν τα δικά τους μαθήματα και να κινηθούν με τρόπο θετικό προς την αφύπνιση, αποτελούν σημαντικότατους τρόπους αλληλοϋποστήριξης όταν η ψευδαίσθηση τριγύρω σας βαραίνει και σας ανησυχεί. Αυτό φυσικά αποτελεί ένδειξη για τη μοναδικότητα που υπάρχει μεταξύ σας σε κλίμακα όμως μικρότερη, και σας κάνει να αναγνωρίσετε και μετά να συνειδητοποιήσετε ότι όλα όντως είναι Ένα, πάντοτε.

Να είσαστε πάντοτε θετικοί μεταξύ σας. Αυτό δε σημαίνει να μπείτε σε κάποια ομάδα και ν’ ακολουθείτε κάποιον αυτοδιορισμένο αρχηγό. Σημαίνει να προτίθεστε σε κάθε σας στιγμή να στέλνετε αγάπη και συμπόνια σε όλους όσους υποφέρουν – αυτοί που δεν υποφέρουν ως προς κάποιο βαθμό επάνω στη Γη είναι πολύ λίγοι, και το να μετράτε τα επίπεδα της ανοχής χάριν της συμπόνιας με καθιέρωση τάξεων δικαιοδοσίας είναι, τουλάχιστον, αρκετά ανόητο και περισπασμός – να έχετε την πρόθεση αυτή, λοιπόν, όταν ξυπνάτε το πρωί, να την επαναδιατυπώνετε κατά τη διάρκεια της μέρας, και ξανά όταν πέφτετε για ύπνο. Οι προθέσεις σας είναι οι πανίσχυρες ικανότητες που όλοι σας έχετε, και μέσω αυτών επιτυγχάνετε την αλλαγή του κόσμου. 

Αυτό που πρέπει κύρια να θυμόσαστε, και στο οποίο θα πρέπει να εστιάζετε την προσοχή σας όταν φοβόσαστε, όταν ανησυχείτε ή είσαστε θλιμμένοι, είναι το ότι έχετε πάντοτε την πλήρη υποστήριξη του ουράνιου Πατέρα σας και αυτών που Αυτός έχει στείλει να σας προσέχουν προσωπικά καθώς περιδιαβαίνετε τις γήινες ζωές σας. Δεν είσαστε ποτέ μόνοι σας, και πάντοτε έχετε βοήθεια. Η αίσθηση της μοναξιάς και της εγκατάλειψης που κάποιες φορές βιώνετε είναι μέρος της ψευδαίσθησης η οποία έχει σκοπό να σας αποκρύψει την πραγματική σας φύση, αυτής της Ενότητάς σας με τον στοργικό σας Πατέρα.

Όποτε έχετε τις μαύρες σας, όποτε νιώθετε απελπισία ή θλίψη στραφείτε σε Αυτόν, ή σε οποιονδήποτε άλλο οδηγό, άγγελο ή αναληφθέντα διδάσκαλο που σας περιτριγυρίζει και πείτε τους αυτό που σας βασανίζει, και αυτοί θ’ ανταποκριθούν, αμέσως. Κάντε το πρόθεσή σας ότι δεν είσαστε ποτέ σας μόνοι.

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.


 Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.