Marcadores

Friday, October 10, 2014

Οι καρδιές ανοίγουν, και μια μεγάλη αλλαγή πλανάται στον αέρα.


1 Οκτωβρίου 2014 διαμέσου John Smallman



Βρισκόμαστε στην πορεία και μέσα στο πρόγραμμα για την αφύπνιση του ανθρώπου. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αμφιβάλετε και ανησυχείτε σχετικά με αυτό το επικείμενο και καταπληκτικό γεγονός γιατί σας έχουνε πει πάρα πολύ συχνά για το πόσο επικείμενο είναι, και που έως τώρα, για τους περισσότερους, η αίσθηση της καρποφορίας αυτών που έρχονται είναι ελάχιστη. Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά το Φως σας, γιατί αυτό είναι άκρως αποδοτικό, και όταν εμβαθύνετε μέσα σας, μέσα στο πνευματικό σας καταφύγιο, να το κάνετε με ελπίδα και αναμονή για τα θαύματα που κείτονται μπροστά.
Οι ελπίδες και οι προσμονές σας εντείνουν την πρόθεση της ανθρωπότητας για αφύπνιση, και οι πάμπολλες ομάδες που διαλογίζονται συχνά και με κανονικότητα για την παγκόσμια ειρήνη, ώστε να εισβάλει το Τσουνάμι της Αγάπης και στις πιο σφιχτές καρδιές, το πετυχαίνουν. Οι καρδιές ανοίγουν, και μια μεγάλη αλλαγή πλανάται στον αέρα. Εσείς οι φορείς του Φωτός και οι καθοδηγοί κάνετε αυτό για το οποίο ενσαρκωθήκατε, και φέρνετε την ανθρωπότητα μπρος προς την αναπόφευκτη αφύπνισή της. Βαθιά μέσα σας, εκεί που διαρκώς βρίσκεστε σε επαφή με τις πνευματικές διαστάσεις και τον ίδιο σας τον Πραγματικό Εαυτό, το ξέρετε αυτό. Οι οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ανησυχίες στις οποίες μπορεί να προσκολλάστε – γιατί εάν δεν προσκολλιόσασταν σε αυτές θα είχανε φύγει και θα είχανε διαλυθεί – ανήκουν στην ψευδαίσθηση, είναι ψεύτικες και εξυπηρετούν μονάχα στο να σας αποσπούν από το σκοπό σας, που είναι η αφύπνιση όλων όσων επιλέγουν να είναι σε ετοιμότητα για να σας συνοδεύσουν σε τούτο το θαυμαστό και μακρά σχεδιαζόμενο θείο γεγονός.

Σας παρακολουθούμε με αυξανόμενο θαυμασμό καθώς κρατάτε αποφασιστικά την πρόθεση να ολοκληρώσετε τον άγιο σκοπό σας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε. Βαθιά μέσα σας η δύναμη των αληθινών πνευματικών σας Εαυτών σας υποστηρίζει σε κάθε σας στιγμή, και εκεί οφείλεται η δύναμη και το κουράγιο σας να συνεχίζετε ακόμα και όταν έχετε τις μαύρες σας, όταν απογοητεύεστε ή όταν κουράζεστε. Η ψευδαίσθηση είναι τόπος απογοήτευσης, τίποτε δεν είναι όπως φαντάζει, και αυτό μπορείτε να το δείτε συχνά μέσα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας.
Μόνο ο Θεός είναι Αληθινός. Όλα όσα υπάρχουν, υπάρχουν διαμέσου Του, ο Οποίος είναι αιώνιος, άπειρος και αμέριστη Αγάπη. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει.  Τα βάσανα, ο πόνος, η σύγκρουση, η σύγχυση, η διαφθορά, και οι προδοσίες που σας περιτριγυρίζουν και σας περιβάλλουν, παρότι φαίνονται αληθινές, είναι αληθινές μόνο όσο τις πιστεύετε ότι είναι. Η πίστη σας σε αυτές τους δίνει ενέργεια, γιατί η πίστη σας σε αυτές είναι πίστη προς το ψέμα, και μ’ αυτό τον τρόπο χτίζετε την ψευδαίσθηση.
Όταν τα μικρά παιδιά έχουν πλήρως απορροφηθεί μέσα στα παιχνίδια τους είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους ενήλικες – τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους δασκάλους, τους φροντιστές ή άλλα πρόσωπα εξουσίας – να τα φέρουν πίσω από τη φανταστική πραγματικότητα που έχουν χτίσει για να παίξουν, προκειμένου να τα βάλουνε να φάνε ή να κοιμηθούν. Λοιπόν, εσείς είσαστε ακόμα περισσότερο προσκολλημένοι επάνω στην ψευδαίσθηση απ’ ό,τι είναι τα παιδιά στα παιχνίδια τους.
Υπενθυμίστε στους εαυτούς σας τα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά, και την ένταση με την οποία πιστεύουν σε αυτά, και αποφασίστε να αποσύρετε την πίστη σας από αυτά τα παράλογα δικά σας παιχνίδια. Δε θα έπρεπε ποτέ σας να εμπλακείτε ή να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι που στο ελάχιστό του δεν περιλαμβάνει την αγάπη. Επιλέξατε να ενσαρκωθείτε για να αποδιώξετε τα κατάλοιπα των προηγούμενων σας ζωών που δεν είχαν αγάπη, ζωές μέσα στις οποίες υπομείνατε την εχθρότητα, την κακοποίηση, την προδοσία, την ήττα ή που τα επιδείξατε αυτά σε άλλους, γιατί επάνω στη Γη, ως άνθρωποι, έχετε συχνά ευκαιρίες να επιλέξετε ξανά και ξανά το να βρεθείτε μέσα σε καταστάσεις αγάπης όπου, ως άνθρωποι, φαίνεται να επικαλείστε και κάποιες αμυντικές ή επιθετικές συμπεριφορές.

Τίποτε από όσα δεν περιέχουν αγάπη δε γίνεται να δραπετεύσει από την ψευδαίσθηση. Η Πραγματικότητα, που είναι Όλα Όσα Υπάρχουν, είναι Αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, οπότε για να επιστρέψετε στην Πραγματικότητα, στην Παρουσία του Θεού, θα πρέπει να εγκαταλείψετε οτιδήποτε αντιτίθεται στην Αγάπη και οτιδήποτε δεν εναρμονίζεται με Αυτήν. Όλα όσα αντιτίθενται στην Αγάπη με τον οποιονδήποτε τρόπο έχουν γερά ριζωθεί μέσα στον εφιάλτη που κατάντησε να είναι η ψευδαίσθηση για τους τόσους πολλούς.

Ο τρόπος για να διαλύσεις την ψευδαίσθηση είναι να εγκαταλείψεις την ανάγκη σου να έχεις δίκιο, να κρίνεις, να πατσίζεις, να τιμωρείς, να ντροπιάζεις και να καταστρέφεις. Το μίσος είναι αυτό που αγκαλιάζει όλες αυτές τις ‘ανάγκες’ και συνεπώς σε σκλαβώνει, και σε συγκρατεί μέσα στην ψευδαίσθηση ώστε να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου αυτές. Εντούτοις, όταν το κάνεις αυτό, το μόνο που καταφέρνεις είναι να προκαλείς πόνο στον εαυτό σου ο οποίος μετά εύκολα αυξάνει και μετατρέπεται σε άσβεστο μίσος. Είναι ένας κλειστός βρόγχος δυστυχίας μετά από δυστυχία, και δεν έχει έξοδο.
Η συμπεριφορά που υπολείπεται αγάπης αποτελεί πολύ καθαρή ένδειξη ενός βαθύ εσώτερου πόνου, ενός πόνου τον οποίο το άτομο δε μπορεί να αποδεχθεί ή να αναγνωρίσει, και συνεπώς τον προβάλει επάνω σε άλλους. Μην τους κρίνετε και μην τους καταδικάζετε, συμπονέστε τους εάν βρεθείτε μαζί τους και ήσυχα και σιωπηλά κάντε πρόθεσή σας να γεμίσει η καρδιά τους από Αγάπη. Ίσως πιθανώς να μη δείτε αλλά και ούτε και να νιώσετε οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτούς, όμως αυτό που συμβαίνει παντού στον κόσμο τη στιγμή αυτή είναι πως η Αγάπη και η συμπόνια που κατευθύνονται προς αυτούς που υποφέρουν, που πονάνε, και που βρίσκονται σε συρράξεις και σε απελπισία, διαπερνά ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό πληγωμένων και κατεστραμμένων καρδιών.
Ξαναθυμηθείτε τα μικρά παιδιά που πληγώθηκαν ή που ντροπιάστηκαν. Δε συνέρχονται αμέσως στο αγκάλιασμα από μία στοργική αγκαλιά που τους προσφέρει παρηγοριά – οι αφιλόστοργες εμπειρίες που υπομείνανε τους έχουνε αφήσει συναισθηματικά τραύματα που χρειάζονται καιρό και πολύ στοργική φροντίδα για να επουλωθούν.  Η κατάσταση των ενηλίκων είναι μακρά χειρότερη γιατί η συναισθηματική ζημιά τους ακολουθεί για πάντα, και δεν έχουν συχνά το στοργικό εκείνο σύντροφο που θα τους υποστηρίξει και θα τους παρηγορήσει. Έχουν χτίσει δυνατά οχυρά άμυνας απέναντι σε περαιτέρω προδοσίες και στους εσωτερικούς συναισθηματικούς πόνους που αυτές δημιουργούν, γιατί η ικανότητά τους να εμπιστεύονται έχει τόσο πολύ καταστραφεί που αποτελεί κάτι το οποίο δε μπορούν πλέον να μοιραστούν με κανέναν.
Τα καλά νέα, και είναι εξαιρετικά καλά νέα, είναι πως οι στοργικές προθέσεις των διαλογιζόμενων παντού στον κόσμο διαλύουν τα οχυρά που έστησαν οι τόσοι πολλοί πληγωμένοι γύρω από τις καρδιές τους. Σκοπός σας παραμένει να συνεχίσετε να επισκέπτεστε το εσώτερο καταφύγιό σας, και όταν είσαστε εκεί να προτίθεστε να στέλνετε Αγάπη σε όλους όσους υποφέρουν. Αυτό που καταφέρνετε είναι καταπληκτικό. Συνεχίστε την ωραία δουλειά, γιατί είναι αληθινά δουλειά του Θεού, και να ξέρετε ότι έχετε διαρκώς υποστήριξη από τις πνευματικές διαστάσεις. Μην ξεχνάτε να μας καλείτε για βοήθεια και για ένα ζούληγμα αγάπης όταν νιώθετε ότι το χρειάζεστε. Μη γινόσαστε στωικοί μπορώντας να ζήσετε με τον πόνο, ζητήστε τη βοήθειά μας, γιατί όταν ξαλαφρώνεστε από το δικό σας πόνο είσαστε πολύ πιο αποδοτικοί στο να εκπέμπετε Αγάπη παντού στον κόσμο.
Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.