Marcadores

Wednesday, October 3, 2012

3 Οκτωβρίου 2012 Σαούλ


Σαούλ:
« Ο Θεός είναι μέσα σας ανά πάσα στιγμή, σας περιμένει να ζητήσετε την καθοδήγησή του »


Στην ανθρώπινη ιστορία σας, ποτέ δεν σας είχε αγκαλιάσει τόσο έντονο και ισχυρό κύμα της θείας αγάπης, όπως συμβαίνει τώρα. Η επιρροή του γίνεται αντιληπτή παντού, και τα αποτελέσματα αυτής της επιρροής αλλάζουν τις καρδιές και το μυαλό σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων κάθε μέρα.


Για αιώνες αναζητούσατε, με λίγη επιτυχία απ’ ό,τι φαίνεται, το Θείο, τον Θεό, την Υπέρτατη Νοημοσύνη που σας δημιούργησε. Σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργηθεί θρησκείες, που δήθεν έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας, και πολλές από αυτές καθιέρωσαν δόγματα και πεποιθήσεις για τους πιστούς, οι οποίοι αν επιθυμούσαν να γίνουν μέλη αυτών των οργανώσεων, θα έπρεπε να τα αποδεχθούν αναντίρρητα.

Καθώς αυτές οι οργανώσεις απέκτησαν έδαφος και πολιτική δύναμη, η εξουσία που έγινε λόγος της ύπαρξής τους, τους έκανε να δυσφημούν άλλες θρησκείες ως λανθασμένες, αιρετικές και προσβλητικές για τους θεούς που δόξαζαν. Αυτό, φυσικά, οδήγησε σε ‘δίκαιους’ πολέμους -για να συντρίψουν αυτούς που έκριναν ως άπιστους και ειδωλολάτρες- τους οποίους ήλπιζαν να κερδίσουν και έτσι να αυξήσουν την ισχύ και την επιρροή τους στον κόσμο.

Οι πόλεμοι δεν μπορούν ποτέ να είναι δικαιολογημένοι και ας αφήσουμε τη λέξη ‘δίκαιοι’! Για πάρα πολύ καιρό έχετε επιτρέψει να σας πείσουν ότι δεν είναι έτσι, και στη συνέχεια τους παρακολουθήσατε ή πήρατε μέρος σ’ αυτούς, καθώς εκατομμύρια τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν σε παράφρονες συγκρούσεις μεταξύ ισχυρών, αιμοδιψών και αλαζονικών αντιπάλων.

Θεωρήθηκε ως έντιμος ο θάνατος για έναν ‘δίκαιο’ σκοπό, και πολλοί έσπευσαν να κάνουν ακριβώς αυτό! Όμως οι λόγοι για τους οποίους πολεμούσατε σχεδόν χωρίς τέλος, δεν ήταν ποτέ έντιμοι, αν και ισχυρίζονταν το αντίθετο οι αυτοκράτορες, βασιλιάδες, πρίγκιπες, πάπες, βαρόνοι, και πρόεδροι (πολιτικοί και σύμμαχοι) που σας καθοδηγούσαν. Ποτέ δεν σας αποκάλυψαν τους πραγματικούς λόγους των πολέμων, στους οποίους σας καλούσαν να πάρετε μέρος ή να υποστηρίξετε.

Πάντα υπήρχαν διαφωνίες ανάμεσα στους ανθρώπους, και αυτοί που σας καθοδηγούσαν και σας έλεγχαν, συχνά θεωρούσαν ως προσβολή μια διαφωνία. Όμως ήταν η δική σας υποστήριξη που τους επέτρεψε να συμμετάσχουν σε πολέμους για να τιμωρήσουν εκείνους που τους προσέβαλαν, και πάντα χάνατε εσείς σε άγριες και διαφορετικές στρατιωτικές αποστολές. Ακόμη και οι προφανείς νικητές, αν δε λάβουμε υπόψη τα βραχυπρόθεσμα, δεν κέρδιζαν σχεδόν τίποτα.

Η τεράστια αύξηση της συνειδητότητας ανάμεσά σας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών της παραφροσύνης του σημερινού σας συστήματος όσον αφορά την επίλυση των διαφορών σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι μια τεράστια ευλογία που εν μέρει οφείλεται στη μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης αυτών των θεμάτων, η οποία σας εφοδίασε επίσης με τη γνώση της έντονης και εντελώς άσκοπης ταλαιπωρίας, που αδικαιολόγητα επεβλήθη σε όσους έχουν την ατυχία να κατοικούν σε περιοχές των συγκρούσεων - αναπόφευκτες «παράπλευρες απώλειες»… συγγνώμη!

Η σοφία της παροιμίας «Όταν είσαι σε μια τρύπα, μη συνεχίζεις σκάψιμο» επιτέλους βρίσκει αποδοχή σε όλο τον κόσμο, και οι άνθρωποι μαθαίνουν να προσφέρουν σοφία και συμπόνια σε εκείνους που βρίσκονται σε «τρύπες», αντί να θάβουν εκείνους που σκάβουν καθώς κλείνουν τις τρύπες. Προβλήματα δεν λύνονται με το θάψιμο ή την άρνηση επικοινωνίας με εκείνους που διαφωνείτε, επειδή όλοι είστε ένα.

Η επίλυση των προβλημάτων έρχεται όταν ακούτε ο ένας στον άλλο με υπομονή και συμπόνια, όταν κατανοείτε πλήρως το πρόβλημα και συνεργάζεστε με προθυμία, ώσπου αντιμετωπιστούν και επιλυθούν οι ανάγκες του καθενός. Και η ανθρωπότητα αυτό κάνει τώρα, σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί, ούτε έχουμε φανταστεί ότι αυτό είναι δυνατόν.

Η παρουσία του έντονου κύματος της θείας Αγάπης που αγκαλιάζει τώρα την ανθρωπότητα, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής που έκαναν πολλοί από εσάς, για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, καθώς αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα σας ανά πάσα στιγμή, και όχι έξω σε κάποια απόκοσμη ουράνια σφαίρα. Είναι πάντα εκεί, περιμένοντας να ζητήσετε την καθοδήγηση και τη βοήθεια Του σε κάθε πτυχή της καθημερινής σας ζωής. Και Εκείνος ανταποκρίνεται πάντα σε εσάς, είτε άμεσα μέσω του Αγίου Πνεύματος είτε μέσω ενός από τους αγγέλους ή αγίους, στους οποίους απευθύνετε την παράκλησή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις πολλές θαυμάσιες αλλαγές που συμβαίνουν, το κύμα της Αγάπης είναι πολύ αποτελεσματικό. Κάνετε την Αγάπη μέρος της εσωτερικής σας ζωής, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, επειδή ο καθένας σας που το κάνει, δυναμώνει και αυξάνει την αποτελεσματικότητά της – με τρόπους που δύσκολα μπορείτε να φανταστείτε - καθώς σας βοηθά συνεχώς στην πορεία σας προς την αφύπνιση.

Με πολλή αγάπη, Σαούλ.

Website: http://aquariuschannelings.com/2012/10/03/saul-god-is-within-you-at-all-times-waiting-for-you-to-ask-for-his-guidance/#more-12702

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.