Marcadores

Wednesday, October 31, 2012

31 Οκτωβρίου 2012 ΣαούλΣαούλ: Κάθε σκέψη ή πράξη αγάπης δημιουργεί μόνιμο αποτέλεσμα


Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να ζει στη Γη και να μην αισθάνεται ως ένα βαθμό τις μεταβαλλόμενες ενέργειες που τον περιβάλλουν. Αυτές αυξάνονται δυναμικά κάθε μέρα και η έντασή τους μεγαλώνει, και αυτό χρειάζεται, καθώς η στιγμή της αφύπνισης πλησιάζει. Δεν είστε μόνοι. Δέχεστε τεράστια βοήθεια από πνευματικές σφαίρες, διότι την έχετε ζητήσει, και εμείς πάντα την προσφέρουμε. Συνεχίσετε να μας μιλάτε, γιατί αυτό σας βοηθάει πολύ στο στόχο σας, υπενθυμίζοντας ότι έχετε συνεχή βοήθεια και ποτέ δεν μένετε μόνοι για να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να δοκιμάσετε, γιατί θα εμπλεκόσασταν σε δραστηριότητες της ψευδαίσθησης, που είναι άνευ νοήματος, και εφόσον όλοι είμαστε ένα – πάντοτε – είναι αδύνατον να κάνετε κάτι μόνοι σας. Συνδεθείτε μαζί μας μέσω προσευχής και διαλογισμού και εμείς θα εξασφαλίσουμε την αφύπνισή σας.


Αφού το κάνετε, ανοίγετε τις καρδιές σας να λάβουν την αφθονία της Αγάπης του Θεού για εσάς, με τρόπο δημιουργίας και ανέλιξης, ανεβάζοντας το πνεύμα και τον ενθουσιασμό σας να συνεργαστεί μαζί Του, μέσω ημών, για να φέρει την ολοκλήρωση σε αυτό το στάδιο του θείου σχεδίου. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε τώρα στη Γη, και το γνωρίζετε, ακόμη και όταν η επίγνωσή σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη όσο θα θέλατε να είναι. Αντιλαμβάνεστε τη σημασία που έχει η αγάπη, το να δέχεστε και να συγχωρείτε, σε κάθε περίσταση όπου βρίσκεστε, και που σας δείχνουν ότι όλα είναι ένα. Εάν πράγματι πιστεύατε στον διαχωρισμό των ατόμων, όπως η ψευδαίσθηση θα σας έκανε να πιστεύετε, τότε θα συνεχίζατε με τους παλιούς τρόπους, κοιτάζοντας αυτόν που είναι μπροστά σας. Όμως όχι μόνο δεν θα το κάνετε, αλλά και συνειδητοποιείτε πόσο ανεπαρκής είναι τέτοιος τρόπος ζωής και για τον λόγο αυτόν δεν συμπεριφέρεστε πλέον με αυτόν τον τρόπο.

Η ανθρωπότητα έχει ήδη διανύσει μια μεγάλη απόσταση στη συλλογική της πορεία προς την αφύπνιση, και ο ρυθμός που συνεχίζετε την πρόοδό σας ανεβαίνει καθημερινά. Δώσετε προσοχή σε αυτό το γεγονός, διότι σας βοηθά να διατηρήσετε την αισιοδοξία και να παραμένετε θετικοί στην προετοιμασία σας για την τελική απελευθέρωση των αρνητικών σκεπτομορφών, που σας κρατούν πίσω και προσπαθούν να καθυστερήσουν την αφύπνισή σας. Προφανώς, στην Πραγματικότητα, στο αιώνιο σας Σπίτι, δεν υφίστανται αρνητικές σκεπτομορφές. Η Θεία Παρουσία είναι το ενεργειακό Πεδίο που περιβάλλει τα πάντα, έχει άπειρο θετικό δυναμικό και προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες δημιουργίας για τη συνεχή σας αφύπνιση. Δεν θα σας ανησυχήσει καμία αμφιβολία σχετικά με τη σοφία των πράξεών σας, καθώς εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στις εκπλήξεις που σας προσφέρει ο Ουρανός, για να συμμετάσχετε σε άπειρη επιλογή από μαγικές και όμορφες δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας τις θαυμάσιες δημιουργικές σας δυνατότητες, διότι σε ουράνιες σφαίρες δεν μπορεί να εμφανιστεί τίποτα που να μην βρίσκεται σε τέλεια ευθυγράμμιση με τη Θεία Βούληση για ανώτατη ευτυχία όλων.

Η αγάπη είναι ένα με τη ζωή στο άφθονο και αιώνιο ξέσπασμα του πεδίου της θεϊκής ενέργειας, το οποίο αγκαλιάζει όλη τη δημιουργία. Ο σκοπός του είναι η εκπλήρωση όλων των επιθυμιών και των προσδοκιών σας, επειδή ο Πατέρας σας επιθυμεί την αιώνια σας χαρά και ικανοποίηση που θα συμπληρώνουν τη δική Του. Προς το παρόν μπορείτε να έχετε την πιο αχνή ιδέα για το τι μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει, όμως εκείνη η ιδέα αποτελεί το κίνητρο, που σας επέτρεψε να ακολουθήσετε την πορεία σας μέσα από όλες τις ζωές σας, ως άνθρωποι στον πλανήτη Γη, καθώς ήλθατε ξανά και ξανά για να συνεχίσετε τη διαδικασία της εκμάθησης του μαθήματος του Θεού: το μόνο που χρειάζεστε είναι η Αγάπη.

Όταν αληθινά αγκαλιάζετε, μοιράζεστε και επεκτείνετε την αγάπη ως άτομα, τα αποτελέσματα είναι αιώνια και αρκετά θαυμάσια. Κάθε σκέψη, λέξη, πρόθεση ή πράξη αγάπης στην οποία συμμετέχετε, δημιουργεί μόνιμο αποτέλεσμα, στην αιώνια, χωρίς όρους και διακρίσεις ανταλλαγή με όλη την πλάση. Εάν όμως δεν είναι απόλυτα απαλλαγμένη από εγωιστική φιλοδοξία και διατάξεις, που έχουν στόχο την εξυπηρέτηση του εγώ, τότε ο Πατέρας σας που σας αγαπάει, την καθαρίζει, επειδή Εκείνος σας γνωρίζει, σας καταλαβαίνει και θεοποιεί την αληθινή σας πρόθεση αγάπης, όταν το εγώ σας συχνά προσπαθεί να την υπονομεύσει. Εσείς, πράγματι, αγαπιέστε πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε και συχνά προσπαθείτε να κρύψετε από τον εαυτό σας και τους άλλους αυτή την αλήθεια. Να θυμάστε ότι είστε τέλεια θεϊκά όντα που ζουν την ψευδαίσθηση με πολύ προσωρινή φύση και τίποτε μέσα σε αυτήν την ψευδαίσθηση δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να το αλλάξει.

Συνεχίσετε να συμμετέχετε πλήρως στο καθήκον σας και να ευθυγραμμίζετε τα ατομικά σας ενεργειακά πεδία με εκείνο του Πατέρα σας και, κάνοντας αυτό, να βοηθάτε όλους τους αφυπνισμένους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φαίνεται να είναι σε κατάσταση πολύ βαθύ ύπνου – που είναι εντελώς δεσμευμένοι με τη διατήρηση της παλιάς και ξεπερασμένης τάξης πραγμάτων, την προδοσία όλων των ιδανικών, με το φόβο και τη σύγκρουση – και των οποίων η πορεία προς την αφύπνιση αποδεικνύεται αρκετά μακρύτερη από τη δική σας.

Ο Πατέρας σας αγαπάει απεριόριστα όλη τη δημιουργία Του και Εκείνος γνωρίζει ότι η Αγάπη Του επιστρέφει από κάθε πλάσμα που δημιούργησε. Εκείνος είναι η άπειρη Αγάπη, η άπειρη Υπομονή, η άπειρη Αποδοχή, η άπειρη Αρμονία και η άπειρη Ειρήνη. Κανένα μέρος της δημιουργίας του δεν θα χαθεί και δεν θα καταστραφεί ποτέ· όλοι θα επανέλθουν στο Σπίτι με αγάπη, στην αιώνια χαρά. Καθώς οι περισσότεροι σίγουρα το γνωρίζετε, απελευθερώσετε όλους τους φόβους, τις ανησυχίες και αμφιβολίες σας. Κοιτάξτε μπροστά, προσμένοντας την αφύπνισή σας και υπενθυμίζετε στον εαυτό σας συχνά ότι για όλα λαμβάνεται θεϊκή μέριμνα.

Με τόσο πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.