Marcadores

Monday, November 10, 2014

Hellenic -- Επιτέλους η δύναμη της Αγάπης έχει αναγνωριστεί από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων -- John Smallman

Επιτέλους η δύναμη της Αγάπης έχει αναγνωριστεί  από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

6 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου 


Όπως πολύ καλά ξέρετε, ο Θεός είναι Αγάπη και δεν υπάρχει τίποτε άλλο, οπότε είσαστε όλοι σας Αγάπη και Θεός, είσαστε Ένα. Ο Θεός … δεν έχει αρχή, και δεν έχει τέλος, συνεπώς σας έπλασε όλους σας τέλεια όντα, γιατί ό,τι Αυτός δημιουργεί είναι κατά φύση τέλειο, και σας τα έχει δώσει όλα όσα Αυτός είχε, Όλα Όσα Υπάρχουν, την Αγάπη. Με την πράξη Του αυτή επέδειξε άπειρη και αιώνια Αγάπη σε δράση, κι αυτή είναι μια αέναα συνεχιζόμενη κατάσταση η οποία ουδέποτε αλλάζει. Όλοι σας υπήρξατε πριν από αυτό που τώρα περιγράφουν οι επιστήμονες, οι αστρονόμοι και οι αστροφυσικοί σας ως το ‘Μπιγκ Μανγκ’, τη στιγμή δηλαδή εκείνη που πιστεύουν ότι άρχισε να υπάρχει το Σύμπαν. Υπάρχουν επίσης και άλλες θεωρίες που αφορούν την αρχική του εμφάνιση. Η αλήθεια όμως που παραμένει είναι πως πριν από το Μπιγκ Μπανγκ και πριν από το φαινομενικό σας διαχωρισμό από την Πηγή σας, Υπάρχετε.  

Αυτό που βιώνετε ως φυσικό περιβάλλον είναι μια ψευδαίσθηση την οποία συλλογικά δημιουργήσατε προκειμένου να βιώσετε το διαχωρισμό σας από την άγια Πηγή που σας δημιούργησε, μέσα σε μια στιγμή τρέλας, προσπαθώντας ν’ αποδείξετε ότι δεν είχατε την ανάγκη αυτής της Πηγής. Το μόνο όμως που καταφέρατε είναι ν’ αποδείξετε πως την έχετε.  Δίχως Αυτήν δε θα υπήρχε τίποτε, πράγμα αδύνατο, προσποιηθήκατε όμως ανεμπόδιστα ότι είσαστε μονάχοι, μακρυά από τη στοργική Πηγή που σας έπλασε, και που σας διατηρεί αιώνια ζωντανούς και καλά. Και μέσα στη σύντομη εκείνη στιγμή, δίχως την επίγνωσή Του, φαινομενικά ανίκανοι να Τον δείτε ή να Τον ξέρετε, βιώσατε τον φόβο και την αίσθηση του ότι η ζωή είναι σύντομη, κι ότι έπεται αναπόφευκτα η προσωπική λήξη μετά το θάνατο, με το τίποτα και τον αφανισμό.  Κι αυτή στ’ αλήθεια είναι μια τρομακτική σκέψη για την οποία κάνετε τα πάντα ώστε να την μπλοκάρετε ή να την αρνηθείτε.  

Παρόλα αυτά, μέσα στους αιώνες, κάποιοι απέκτησαν την επίγνωση ότι ο κόσμος των μορφών, που σας φαίνεται τόσο πραγματικός, είναι στην ουσία άκρως φανταστικός, και πως η συνειδητότητα τελευταία επεκτείνεται σαν ανεξέλεγκτη φωτιά. Μέσα σας, όπου καίει αιώνια το ακτινοβόλο Φως της Αγάπης του Θεού, γνωρίζετε απόλυτα ότι είσαστε άγια όντα, ένα με την Πηγή, η σαγήνη όμως και το ξελόγιασμα της ψευδαίσθησης που έχετε χτίσει συνεχίζουν να συγκεντρώνουν σχεδόν όλη την προσοχή σας σ’ αυτήν. Έχετε μπερδευτεί κι αντιφάσκετε … τα θέλγητρα ΟΜΩΣ της ψευδαίσθησης σβήνουν τάχιστα γιατί γίνεται ολοένα και πιο προφανές ότι το σύστημα κυριαρχίας της δε μπορεί και δε γίνεται να δουλέψει, γιατί δεν υπάρχουν σε διάθεση η γαλήνη, η ευτυχία και η χαρά μέσα της. Ναι, είναι δυνατή η στιγμιαία ευτυχία, δε σας αρκεί όμως πια αυτό, καθώς ούτε  και η συνειδητοποίηση ότι ποτέ τους τα πράγματα δε θα γίνουν καλύτερα.

Όσο η Αγάπη αποκλείεται, και κυριαρχούν η πολιτική σκοπιμότητα και η προδοσία, ΔΕΝ υπάρχουν λύσεις στα συνεχιζόμενα προβλήματα της ανθρωπότητας. Με αυτή τη συνειδητοποίηση ερχόσαστε ορμητικά προς την αφύπνισή σας. Η δύναμη της Αγάπης έχει επιτέλους αναγνωριστεί από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ανθρώπων που επί αιώνες ζούσανε μέσα στο φόβο. Ναι, το να δείχνεις διαρκώς αγάπη σε κάθε σου περίσταση φαντάζει απολύτως ανόητο, κι αυτό στο πλαίσιο της ζωής μέσα στην ψευδαίσθηση η οποία φαίνεται να είναι διαρκώς γεμάτη με κινδύνους. Πολλοί όμως αρχίζουν τώρα ν’ αψηφούν το φόβο αυτό, και να εγκαταλείπουν την αντίληψη αυτή, και να εκφράζονται με αγάπη και ευαισθησία όπως και να ‘χει, με άμεσο αποτέλεσμα, ν’ ανακαλύπτουν ότι όντως δεν υπάρχει τίποτε να φοβηθούν. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο σας για μια άμεση αφύπνιση, και εφόσον το κάνετε, ποτέ σας δε θα γυρίσετε πίσω.

Και φυσικά τα παραδείγματα αυτών των προδρόμων είναι εμφανή και φέρνουν μια αίσθηση έκπληξης και ενθουσιασμού στους άλλους, που μπορούμε να τους αποκαλέσουμε  παρατηρητές. Εάν ακόμα δε συμπεριφέρεστε με αγάπη σε όλες σας τις στιγμές, τότε είσαστε παρατηρητές, όμως παρατηρητές που σκοπεύουν να συμμετέχουν, γιατί είναι αδύνατο να παραμείνετε για πολύ ως μη συμμετέχοντες όταν βλέπετε τη χαρά που έχουν αυτοί οι πρόδρομοι. Η ανάληψή σας είναι διασφαλισμένη γιατί ήδη κατέχετε ένα πάρα πολύ ενεργό ρόλο μέσα της. Είναι η συλλογική σας βούληση και είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Θεός είναι Ζωή, Συνειδητότητα, Επίγνωση, Σοφία, Αγάπη, και έτσι είναι και κάθε κομμάτι της δημιουργίας Του, γιατί Αυτός υπάρχει – Αυτός είναι Όλα Όσα Υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτε πέρα και έξω από Αυτόν, οπότε είσαστε Αυτός, και απλά έχετε χάσει προσωρινά την επίγνωση αυτής της άγιας Αλήθειας … και το προσωρινά είναι επίσης μία πλάνη! Ποτέ δε μπορεί να υπάρξει στιγμή που να μην είσαστε Ένα με Αυτόν και με όλη την πλάση μαζί, με όλη τη νοήμουσα ζωή. Το μόνο που λείπει είναι η επίγνωσή σας, μόνο που δε λείπει τίποτε, απλά αρνείστε να έχετε επίγνωση, κάτι που πάλι είναι αδύνατο.

Η εμπειρία της ανθρώπινης ζωής είναι όντως ένα παράξενο και άβολο παράδοξο. Όλοι σας επιλέξατε να το υπομείνετε και να είσαστε συμμετέχοντες μέσα σε μια συλλογική κατάσταση πλάνης, μιας μη ύπαρξης που την κάνατε να δείχνει τόσο απίστευτα αληθινή, και ένα μέρος μέσα στο χρόνο και στο χώρο – επίσης ψεύτικα – όπου η ίδια σας η ύπαρξη είναι διαρκώς υπό απειλή αφανισμού λόγω πλημμυρών, σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων, πολέμων και από αρρώστιες, για να κατονομάσουμε μερικούς από τους φόβους σας. Στην πραγματικότητα η ζωή, όπως τη βιώνετε, παρουσιάζει μια ατελείωτη αλληλουχία από τρομακτικές πιθανότητες για τις οποίες μετά εσείς ξοδεύετε τεράστια ποσά ενέργειας και πόρους προσπαθώντας να τις αποτρέψετε από το να συμβούν. Και επειδή δε μπορείτε να καταλήξετε με τους εαυτούς σας για το ποια θα ήταν η πιο λογική επιλογή δράσης, καθώς και λόγου του ότι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι φαινομενικά σοβαρές, αντιδράτε μονόπλευρα κάνοντας την κατάσταση χειρότερη και τους εαυτούς σας περισσότερο φοβισμένους.

Ευτυχώς την χορτάσατε αυτήν την ανοησία κι αυτόν τον ανόητο εφιάλτη και επιλέξατε συλλογικά να ξυπνήσετε. Σας πήρε αιώνες να φτάσετε σε τούτη τη συνειδητοποίηση πως το περιβάλλον σας είναι κίβδηλο και πως είναι αποκύημα της πανίσχυρης συλλογικής σας φαντασίας την οποία μπορείτε να αποτάξετε όποτε συλλογικά αποφασίσετε να το κάνετε. Εδώ από τις πνευματικές διαστάσεις, όπου σας παρακολουθούμε διαρκώς και σας προσφέρουμε καθοδήγηση και βοήθεια, έχουμε κυριολεκτικά ενθουσιαστεί που επιτέλους πήρατε αυτή τη συλλογική και μνημειώδη απόφαση.  

Αυτοί που παρέμειναν και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν και να συνεχίζουν να ελέγχουν την ψευδαίσθηση είναι λίγοι, και επειδή δε γίνεται να παραβιαστεί η ελεύθερή τους βούληση, θα συνεχίσουν, για όσο το επιλέγουν, να συνεχίζουν να διατηρούν για τον εαυτό τους την ψευδαίσθηση, φαινομενικά την ίδια ψευδαίσθηση, με το να συνεχίζουν να παίζουν τα θλιβερά μικρά τους παιχνίδια.

Εντούτοις η επιλογή τους δε θα παρέμβει με οιοδήποτε τρόπο ενάντια στη συλλογική επιλογή της ανθρωπότητας, και στην επιλογή της ελεύθερης βούλησης αυτή να αφυπνιστεί. Μοιάζει με την άφιξη της βιβλικής προφητείας της τελευταίας δίκης και του διαχωρισμού των αμνών από τις αίγες. Αυτή όμως δεν ήταν παρά μια μεταφορά που εφησυχάζει αυτούς που κατείχαν αγάπη πως ποτέ τους δε θα εγκαταλείπονταν. Στην πραγματικότητα ο Θεός δε θα εγκαταλήψει ποτέ κανέναν. Όλα τα έπλασε τέλεια, και αγαπάει τα πάντα αιώνια και άπειρα, οπότε απλά θα επιτρέψει σε αυτούς που επιλέγουν να συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια τους να τα παίζουν, μέχρι και αυτοί, σαν τους υπόλοιπους της ομάδας, να τα βαρεθούν. Τότε και αυτοί θα αφυπνιστούν μέσα στο θαύμα της Πραγματικότητας, του Παραδείσου, του Θεού, της Πηγής σας, και θα χαρούν την έκσταση της φυσικής αιώνιας κατάστασής τους όπως όλοι οι άλλοι.

Οπότε, όσο παραμένετε μέσα στην ψευδαίσθηση για λίγο ακόμα, και καθώς κινείστε προς την πλήρη σας αφύπνιση, διώξτε κάθε κριτική για τους άλλους και αγκαλιάστε πλήρως την Αγάπη, κάνοντας πρόθεσή σας να Την μοιράζεστε και να Την στέλνετε Αυτήν και όλες τις στοργικές της πλευρές σε όλους όσους θλίβονται μ’ οποιονδήποτε τρόπο, γιατί αυτή είναι η Θέληση του Θεού, συνεπώς και η δική σας.

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ.

Μετάφραση: Con TanidisNo comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.