Marcadores

Wednesday, November 19, 2014

Hellenic -- Μήνυμα από τον Σαούλ 15 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman

Μήνυμα από τον Σαούλ

15 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman


Γειά σας, είμαι ο Τζων με ένα μήνυμα από τον Σαούλ για το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014. Σήμερα μας μιλάει για Αγάπη και συγχώρεση. Και για να σας ευθυμήσω όλους ‘ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!’ Αναρτώ ολόκληρη τη συνομιλία μου μαζί του ώστε να δείτε πώς κυλάνε συχνά οι διοδεύσεις, ή δεν κυλάνε! Όπως μπορείτε να δείτε, κάνω διαλλείματα, κάποιες φορές και μεγάλα. Άλλες φορές η συνεδρία κυλάει μέσα σε μια σύνοδο μικρότερη των 2 ωρών. Η σημερινή κράτησε κάπως παραπάνω.

Μπλογκ του Saul Blog # 453 του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου 2014.  Διόδευση από τις 14:35 της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου έως τις 08:19 το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014.

Εγώ: Καλησπέρα αγαπητέ Σαούλ. Σ’ ευχαριστώ για το τελευταίο σου μήνυμα. Νοιώθω σα να μην έχω κίνητρα και είμαι ληθαργικός, γι’ αυτό σε παρακαλώ βοήθησέ με να χαλαρώσω και ν’ ακούσω τη φωνή σου, τα λόγια σου και ν’ αρχίσω μετά να πληκτρολογώ.

Σαούλ: Καλησπέρα Τζων. Χαίρομαι που σ’ ακούω, πάντα χαίρομαι. Ναι χαλάρωσε, στάσου για ένα λεπτό και κάνε πρόθεσή σου ν’ αλλάξει η άσχημη διάθεσή σου και θα αλλάξει (διάλλειμα από τις 14:40 έως την Παρασκευή στις 13:45)

Εγώ: Η αναμονή μου για ν’ αλλάξει η άσχημη διάθεσή μου κράτησε ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ λεπτό. Ζητώ υπέρμετρα συγγνώμη. Αντιμετωπίζω πρόβλημα αυτές τις μέρες στο να χαλαρώσω και να μπορέσω να μπω σε φάση ακρόασης. Ίσως επειδή εσύ και ο Ι (Ιησούς) μου προσφέρετε, όπως πάντοτε, πολλά μηνύματα ανάτασης και έμπνευσης, παρότι ΤΙΠΟΤΕ δε μοιάζει να συμβαίνει εδώ επάνω στη Γη που να μπορούμε να το δούμε ως μέρος της ανθρώπινης αφύπνισης, με τους πολέμους, τις συρράξεις και τον πόνο να είναι εμφανή, και με έντονη παρουσία παντού μέσα στον κόσμο. Επίσης υπάρχουν και όλοι αυτοί που πραγματικά παλεύουν οικονομικά, και έχουν παραδοθεί ενδεχομένως ολοκληρωτικά σε τούτο το πνευματικό αποτόλμημα, περιμένοντας να τους έρθουν ανά πάσα στιγμή χρήματα, τα οποία όμως δεν υλοποιούνται. Και τότε εντείνονται οι αμφιβολίες τόσο οι δικές μου όσο και άλλων πολλών, και αναρωτιόμαστε ‘μήπως είμαστε τόσο αφελείς και εύπιστοι; Ο κόσμος αυτός είναι επικίνδυνος και απειλητικός και μέσα του υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, κι είναι σα να μη μπορούν να κάνουν τίποτε για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους, αλλά ούτε και για να απαλύνουν τον πόνο αυτό. Αυτό είναι θλιβερό, και τα πνευματικά μηνύματα ανάτασης, παρότι είναι ωραία και ανυψωτικά, δε βοηθάνε αυτούς εδώ κάτω που πονάνε. Αυτοί ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ φυσική ανακούφιση, πόρους, οικονομική υποστήριξη, και όχι λόγια και ευλογίες’.    

Γκρίνιαξα λίγο, βοήθα με λοιπόν να χαλαρώσω και δώσε μου ένα μήνυμα να αναρτήσω και ίσως αναρτήσω μαζί του και λίγη από τη γκρίνια μου!

Saul:   Καλησπέρα Τζων. Ναι, σε καταλαβαίνω. Βλέπουμε τον πόνο που τόσος πολύς κόσμος υπομένει, και τα βάσανά τους μοιάζουν να είναι πολύ αληθινά και έντονα, και σας βοηθάμε να ανταπεξέλθετε καθώς περιμένετε για το συμβάν. Και το συμβάν αυτό ΕΡΧΕΤΑΙ, κατ’ ουσία έχει ήδη συμβεί, απλά η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα ολοκληρωτικά έτοιμη να ανοιχτεί σ’ αυτό, και με την πράξη της αυτή να διαλύσει την ψευδαίσθηση.

Μονάχα το ΤΩΡΑ υπάρχει. Αυτό το γνωρίζετε διανοητικά, με τα μυαλά/νου σας, αλλά θα πρέπει να το αποδεχτείτε ανεπιφύλακτα και μέσα στις καρδιές σας όπου καίει διαρκώς η αιώνια φλόγα της άγιας Αγάπης κάτω/πίσω από το πέπλο/την οθόνη/την κουρτίνα/ τις κλειστές πόρτες που χτίσατε για να βιώσετε το διαχωρισμό από την Πηγή σας. Την Πηγή αυτή όπου κείτεται η αιώνια ύπαρξή σας. Η Πηγή αυτή περιλαμβάνει τα πάντα. Τίποτε δεν υπάρχει πέρα ή έξω από αυτήν γιατί δεν υπάρχει το πουθενά αλλού. Το βίωμά σας, ενός απειλητικού και επικίνδυνου κόσμου/σύμπαντος, σύμφωνα και με αυτά που επαναλαμβάνουν και σας διαβεβαιώνουν όλα τα κανάλια, οι αναληφθέντες διδάσκαλοι, οι μυστικιστές και όλοι οι άλλοι από τις πνευματικές διαστάσεις, είναι μια ψευδαίσθηση που εσείς φτιάξατε και διατηρείτε. Όταν σταματήσετε να κρατιέστε επάνω της και πάψετε να θέλετε να τη διατηρείτε, αυτή θα φύγει … ΠΟΥΦ! Έτσι απλά. Και ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείτε αυτό και να το αποδεχτείτε. Αλλά θα το κάνετε. Περί αυτού πρόκειται το μονοπάτι της αφύπνισή σας, και δε γίνεται να μην ξυπνήσετε! ΓΙΑΤΙ; Γιατί είναι το Θέλημα του Θεού, μαζί και το δικό σας (διάλειμμα από 14:12 έως 22:16).

Μοίρα σας είναι να αφυπνιστείτε, δεν έχετε άλλη. Μέσα στην ψευδαίσθηση νομίζετε ότι έχετε μυριάδες επιλογές που σας οδηγούν σε πολλαπλές ποικιλίες ενδεχόμενων πεπρωμένων, και όντως κάνετε πολλές επιλογές αλλά τις κάνετε κυρίως για να αποσπάτε τον εαυτό σας από τη μία και μόνη επιλογή που πρέπει να κάνετε, και η επιλογή αυτή είναι να αφυπνιστείτε. Η αίσθηση της ενοχής και της μη παραδοχής σας από τον Θεό, σας κρατάει πίσω. Η επιλογή του βιώματος του διαχωρισμού έφερε μαζί της μια απαράμιλλη αίσθηση ενοχής γιατί επιλέξατε να διαχωριστείτε από την Πηγή σας, από τον άπειρα στοργικό Πατέρα σας ο Οποίος όχι μόνο ήθελε να είσαστε αιώνια ευτυχισμένοι, αλλά επίσης ήξερε τι ακριβώς απαιτούνταν για να πετύχετε την κατάσταση αυτή, και σας το παρείχε. Μερικές φορές οι ανθρώπινοι γονείς παίζουν τον θεό προσπαθώντας να ωθήσουν τα παιδιά τους σε ανάρμοστους δρόμους που υποτίθεται ότι ‘είναι για το καλό τους’. (διάλειμμα από 22:30 έως το Σάββατο στις 7:35)

Κανονικά είτε επιχειρούν να απαλύνουν τη δική τους αίσθηση ανεπάρκειας θέλοντας τα παιδιά τους να πετύχουν, ή επιχειρούν να προλάβουν τα παιδιά τους από το να επαναλάβουν τα δικά τους, όπως το βλέπουν, επικίνδυνα λάθη. Όλο αυτό όμως προκαλεί φοβερές συνέπειες, γιατί το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει στα παιδιά τους ότι όντως υπήρξαν ανεπαρκείς.

Ο Θεός και Πατέρας όλων σας, δεν το κάνει αυτό. Σας έδωσε τα πάντα, μαζί και την ελευθερία της επιλογής του πώς να χρησιμοποιήσετε τα δώρα Του. Έχει άπειρη σοφία και στοργή και ξέρει ότι τελικά θα κάνετε τις σωστές επιλογές. Σας επιτρέπει αυτή την ελευθερία γιατί η Αγάπη ποτέ δεν απαιτεί, παρά μονάχα αποδέχεται και επιτρέπει. Όταν αναγνωρίσετε την Αγάπη Του για σας και Της επιτρέψετε να μπει μέσα στις καρδιές σας, όλοι σας οι φόβοι και οι στεναχώριες θα διαλυθούν, γιατί Αυτή φέρνει μαζί Της τη γνώση ότι είσαστε τα πολυτιμότερα και πολυαγαπημένα Του παιδιά που δε γίνεται να σφάλουν.

Όλα όσα φαντάζουν λάθος, φοβερά λάθος και ασυγχώρητα τις περισσότερες φορές, ανήκουν στην ψευδαίσθηση, είναι όλως διόλου ψεύτικα και αποτελούν έναν τρομακτικό εφιάλτη από τον οποίο θα αφυπνιστείτε. Είσαστε Αγάπη, τίποτε άλλο δεν υπάρχει, και είναι αδύνατο για σας ν’ αποπλανάτε τους εαυτούς σας από την άγια και ιερή αυτή Αλήθεια για πάντα. Και εάν είσαστε Αγάπη, που είσαστε, αιώνια, τότε δε μπορείτε ποτέ σας να κάνετε οτιδήποτε χωρίς Αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντική η συγχώρεσή σας για τ’ αδέλφια σας, γιατί η κατακράτηση της συγχώρεσης είναι σα να κατακρατάτε την Αγάπη. Δε μπορείτε όμως να Την κατακρατήσετε γιατί είσαστε Αγάπη, και τίποτε άλλο. Το να συγχωρείτε είναι απλά η αναγνώριση και η αντίληψη αυτού, κι είναι αυτό που διαλύει την ψευδαίσθηση.  

Η Αγάπη ούτε βλέπει ούτε και αναγνωρίζει την ψευδαίσθηση γιατί απλά δεν υπάρχει. Η Αγάπη βλέπει και αναγνωρίζει μόνο ό,τι είναι Αληθινό. Η μη συγχώρεση είναι κατακράτηση μνησικακίας και κριτικής που απομονώνει ολοσχερώς και περιορίζει τη δυνατότητά σας να δείτε, να έχετε επίγνωση, να ξέρετε την Αγάπη. Οτιδήποτε κρατάτε και δεν είναι της Αγάπης ορθώνει ασπίδα, ένα παραπέτασμα, και ένα εμπόδιο που σας κρύβει την Αγάπη, και όταν έχετε οχυρωθεί απέναντι στην Αγάπη, τότε χτυπά ο τρόμος και όλα όσα βλέπετε είναι ένα ψέμα – ανθρώπινες συρράξεις, προδοσία, βάσανα, πόνος και απόλυτη απελπισία.

Αποκτήστε καρδιά όμως, αγαπημένοι μου, γιατί όλος αυτός ο τρόμος είναι ψεύτικος και θα σβήσει από μπρος σας όταν ανοίξετε ξανά τις καρδιές σας προς την πανταχού παρούσα Αγάπη του Πατέρα σας. Η Αγάπη τα νικάει όλα, ευγενικά, τρυφερά και ακαταμάχητα, και σας περιμένει με άπειρη υπομονή να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να Την γνωρίσουν για μια ακόμα φορά.  

Με πάρα πολύ αγάπη, Σαούλ. (μήνυμα ολοκληρώθηκε στις 8:19)

Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.