Marcadores

Wednesday, November 26, 2014

Hellenic -- Το να στηριχτείς στην Αγάπη μέσα στην ψευδαίσθηση μοιάζει τρελό.

Το να στηριχτείς στην Αγάπη μέσα στην ψευδαίσθηση μοιάζει τρελό.
15 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman



Εδώ στις πνευματικές διαστάσεις, όπου κείτεται επίσης ολονών σας η αιώνια ύπαρξη, παρότι δεν την αντιλαμβάνεστε προσωρινά την αλήθεια αυτή, παρατηρούμε με χαρά τη συνεχιζόμενη και έξοχη πρόοδό σας προς τη στιγμή της αφύπνισής σας. Όπως σας το έχουμε πει συχνά, και όπως θα επαναλάβω και τώρα ‘Δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις!’ Το σχέδιο του Θεού τηρείται πάντα κατά γράμμα κι είναι στην ώρα του, παρότι εσείς με τους ‘φαινομενικούς’ σας περιορισμούς και τη φυλάκισή σας μέσα στην ψευδαίσθηση, έχοντας ακολουθήσει με ελπίδα τα διάφορα μηνύματα ανάτασης που σας μετέδιδαν ανά τους αιώνες οι πάμπολες άγιες διοδεύσεις, νομίζετε πως δεν υπάρχει αξιόλογη αλλαγή επάνω στη Γη.


Αρκετοί από εσάς που έχετε βιώσει κάποια αγχώδη μετατραυματική διαταραχή (PTSD), γνωρίζετε πως αυτή μπορεί να ενταθεί από τυχόν τρομακτικούς εφιάλτες που επαναλαμβάνονται, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε έτσι επιπλέον, λόγω του ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε ούτε και στον ύπνο σας. Ένας παρόμοιος εφιάλτης για πολλούς από εσάς είναι και η ψευδαίσθηση – που επικάθεται πάνω στο οποιοδήποτε νέο PTSD που τυχόν έχετε λόγω κάποιας τραυματικής εμπειρίας στη διάρκεια των τωρινών γήινων ζωών σας – και στον οποίο εφιάλτη μπαίνετε τόσο βαθιά, με αυτόν να συνεχίζεται και οι δικές σας αποδείξεις για το ότι δεν είναι παρά μόνο ένας εφιάλτης να είναι ελάχιστες, γιατί σας φαντάζει τόσο πραγματικός και γιατί δε μοιάζει να μπορείτε να ξυπνήσετε από αυτόν. Εντούτοις, υπάρχει κάποια ανάπαυλα όταν κοιμόσαστε, γιατί ο ανώτερός σας Εαυτός σας παίρνει από το σώμα σας για σύντομα χρονικά διαστήματα για να ανακτηθείτε τη νύχτα και να μπορέσετε να συνεχίσετε με το ανθρώπινο μονοπάτι της ζωής που επιλέξατε ν’ ακολουθήσετε την ώρα αυτή που είστε εδώ.


Ναι, η συγκεκριμένη ετούτη ζωή αρκετών από εσάς είναι έντονα αγχωτική και ανήσυχη, καθώς αυτή φαντάζει ακόμα πιο αληθινή από τις προηγούμενες. Αυτό οφείλεται στο ότι συσσωρεύσατε μέσα στους αιώνες πάρα πολύ αρνητικό κάρμα το οποίο τώρα χρειάζεται να αντιμετωπίσετε στο σύνολό του και να το απελευθερώσετε μέσα σε τούτη τη ζωή, προκειμένου να μπορέσετε να κινηθείτε εμπρός προς την αφύπνισή σας σύμφωνα με την πρόθεση του άγιου σχεδιασμού. Όταν επιλέξατε αυτή τη συγκεκριμένη ενσάρκωση ξέρατε ότι η δουλειά θα ήταν πολύ δύσκολη, απαιτητική και πολύ αγχώδης, αλλά το εξετάσατε πολύ καλά το θέμα κι είχατε πολλή και σοφή καθοδήγηση σα βοήθεια για την επιλογή σας, και επιλέξατε πως αυτός θα ήταν ο καλύτερος δρόμος για εσάς για τούτη τη στιγμή του τώρα. Η επιλογή του να μη θυμάστε αυτό το κομμάτι της συμφωνίας σας δεν κάνει τα πράγματα ευκολότερα για εσάς.

Παρόλα αυτά, όλοι επάνω στη Γη κάνετε υποδειγματική δουλειά και τεράστιες, μα αποτελεσματικές προσπάθειες, για να φέρετε συλλογικά την ανθρωπότητα προς τη στιγμή της αφύπνισής της, και θα τα καταφέρετε υπέροχα. Λαμβάνετε υπέρογκα ποσά βοήθειας από τα αδέλφια σας που είναι μέσα στις πνευματικές διαστάσεις, και το Φως της Αγάπης που καίει πανίσχυρα στα κατάβαθα της άγιας ατομικής σας ύπαρξης σας τρέφει, και σας παροτρύνει να προχωρήσετε. Η αποτυχία για αφύπνιση δεν είναι ούτε επιλογή, αλλά ούτε καν και πιθανότητα. Συνεχίστε να υπενθυμίζετε τους εαυτούς σας με αυτή την αλήθεια, ειδικά όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, ή όταν σας στοιχειώνουν οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες. Πετυχαίνετε αναμφισβήτητα αυτό που ήρθατε να κάνετε, και τίποτε δε γίνεται να σας εμποδίσει από το να πετύχετε το στόχο σας.

Πρέπει να υπενθυμίζετε στους εαυτούς σας ότι είσαστε αθάνατοι – ότι είσαστε τέλεια και άγια όντα πλασμένα από το στοργικό σας Πατέρα για να ευτυχείτε αιώνια με τα δώρα που Αυτός σας περιέλουσε όταν σας δημιούργησε. Δώρα με τα οποία μπορείτε να δημιουργείτε όπως και Αυτός. Ναι, έχετε τη δύναμη να δημιουργείτε! Σας δημιούργησε και σας έδωσε μετά κάθε πτυχή του Εαυτού Του. Σας έκανε ισάξιους με Αυτόν ώστε να μπορείτε να καταπιάνεστε πλήρως με Αυτόν σε όλες τις δημιουργικές σας προσπάθειες.  Στον Παράδεισο δεν υπάρχει ιεραρχία γιατί όλα είναι Ένα.

Φυσικά μετά χρησιμοποιήσατε την άπειρη ελευθερία σας για να χτίσετε ένα άκρως περιοριστικό και φανταστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα παίζατε τα παιχνίδια του διαχωρισμού, του διαχωρισμού σας από την Πηγή που σας διατηρεί αιώνια ζωντανούς και απόλυτα υγιείς. Και δεν ήταν καλή η ιδέα αυτή. Όμως ο Θεός ήξερε ότι γρήγορα θα καταλαβαίνατε ότι ήταν χαζό να πετάτε τα καταπληκτικά δώρα με τα οποία Αυτός σας προίκισε, τοποθετώντας τους εαυτούς σας μέσα σ΄ ένα σπαρτιάτικο περιβάλλον με πάρα πολύ σφιχτούς περιορισμούς στην ελευθερία των κινήσεών σας, και ότι θα αρχίζατε γρήγορα να βλέπετε το δρόμο σας για την Εστία. Τα δώρα αυτά αναμένουν τη θέλησή σας να τα αξιώσετε, και θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας πίσω.

Μη μπορώντας πλέον να περιπλανηθείτε ελεύθερα μέσα στην πλάση, αρχίσατε να εξαγριώνεστε μεταξύ σας, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για τις καταστάσεις που σας έβρισκαν – κρύοι, βρεγμένοι, νηστικοί και φοβισμένοι – ξεχνώντας ολοκληρωτικά ότι εσείς έχετε φτιάξει το αφιλόξενο αυτό περιβάλλον και τα αδύναμα και ασθενικά σώματα μέσα στα οποία περικλείσατε τους εαυτούς σας.

Ναι, η αμνησία είναι μέρος της ψευδαίσθησης, είναι το κομμάτι εκείνο που συνεισφέρει έτσι ώστε να σας φαίνεται αυτή πραγματική. Εάν μπορούσατε να θυμηθείτε τον Θεό και τον Παράδεισο, η ψευδαίσθηση δε θα’ ταν αποτελεσματική, και εσείς θέλατε να την κάνετε να δουλέψει, μέχρι που το έκανε! Και μετά βρεθήκατε φαινομενικά μονάχοι, μέσα στο κρύο, χαμένοι, μπερδεμένοι και φοβισμένοι. Είχατε ξεχάσει την Αγάπη. Θέλατε απελπισμένα Αγάπη, θέλατε να σας αγαπάνε γιατί νιώθατε τόσο άδειοι και ανεκπλήρωτοι δίχως Αυτήν. Όμως είχατε ξεχάσει το πώς ήτανε Αυτή, κι απλά γνωρίζατε ότι κάτι πήγαινε σοβαρά λάθος, κάτι που ήταν ύψιστης σημασίας και σας έλειπε, αλλά δεν ξέρατε τι είναι. Και μπαίνατε μέσα σε σχέσεις ελπίζοντας να βρείτε τη χαμένη πτυχή της ζωής μέσω ενός άλλου, και ότι αυτό θα σας ανακούφιζε.

Όμως φυσικά Αυτό το κάτι ήτανε πάντοτε μέσα σας, πάντα! Όχι έξω, ούτε και μέσα σε κάποιον άλλον που ενδεχομένως είχε πειστεί ότι μπορεί να σας Το παρέχει. Ήσασταν όμως τυφλοί μπροστά στην Αλήθεια αυτή, και μέσα στη μιζέρια σας στραφήκατε ενάντια μεταξύ σας, ή μαζευτήκατε σε ομάδες με τις ίδιες πεποιθήσεις για βοήθεια, και παλεύατε με αυτούς που έβλεπαν τα πράγματα διαφορετικά και που συνεπώς αποτελούσαν απειλή για εσάς και θα έπρεπε να τους εξοντώσετε.  

Όλοι οι προσωπικοί πνευματικοί σας οδηγοί, και όλοι όσοι με στοργή διόδευσαν καθοδηγήσεις από τους διδασκάλους των πνευματικών διαστάσεων, σας λένε διαρκώς πως ο μόνος τρόπος για να βγείτε από την ψευδαίσθηση είναι ν’ αγκαλιάσετε την Αγάπη, και μόνο την Αγάπη. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει. Εντούτοις όμως πολλοί από εσάς έχετε ακόμα πρόβλημα με αυτή την ‘αντίληψη’. Το να στηριχτείτε στην Αγάπη μέσα στην ψευδαίσθηση μοιάζει τρελό, και είναι σα μια ανοιχτή πρόσκληση προς τους άλλους να έρθουν να σας κλέψουν όλα τα αγαθά. Και όλοι σχεδόν οι επιχειρησιακοί οργανισμοί επάνω στον πλανήτη είναι δομημένοι έτσι με την πρόθεση να καταστρέψουν τις άλλες επιχειρήσεις και να καταλάβουν την επικράτειά τους.

Όμως δεν υπάρχουν εγκόσμια αγαθά! Οτιδήποτε εγκόσμιο, οτιδήποτε έχει μορφή και φυσική υπόσταση, υπάρχει μονάχα προσωρινά, και μόλις φτιαχτεί ή κατασκευαστεί αρχίζει τη διαδικασία της φθοράς του. Νομίζετε ότι το ορατό Σύμπαν, που υπάρχει για 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια, ότι είναι υπερβολικά αρχαίο, στ’ αλήθεια όμως δεν είναι παρά μια στιγμή, κάτι λιγότερο δηλαδή από δευτερόλεπτο συγκρινόμενο με την αιωνιότητα. Απλά ως άνθρωποι βιώνετε μια πολύ σύντομη ζωή, που περνάει υπερβολικά γρήγορα, και σε σύγκριση με το Σύμπαν η διάρκεια της ζωής σας μοιάζει μ’ ένα τίποτε, κι είναι απαρατήρητη μέσα στη γενικότερη εικόνα των πραγμάτων. Όμως αυτό ήταν ακριβώς το είδος του διαχωρισμού που ψάχνατε να βιώσετε όταν κατασκευάσατε την ψευδαίσθηση. Και η προσπάθεια που καταβάλλετε, για να φανταστείτε τη θέση και τη σημαντικότητά σας μέσα στο φαινομενικά αχανές Σύμπαν του οποίου αποτελείτε ο καθένας σας ένα τόσο μικρό και ασήμαντο σωματίδιο, σας καταβάλλει – γιατί φυσικά θέλετε να είσαστε σημαντικοί – και υπάρχετε παρά μονάχα μία φευγαλέα στιγμή επάνω στον απέραντο τροχό του χρόνου.

Γι’ αυτό να χαίρεστε που δεν είναι όλα παρά μια ψευδαίσθηση, η ψευδαίσθηση που χτίσατε για τους εαυτούς σας και που διατηρείτε με την πίστη σας σ’ αυτήν! Εάν τα πράγματα δεν ήτανε έτσι τότε σίγουρα το μέλλον σας θα ήταν δυσοίωνο. Όμως, δεν υπάρχει μέλλον και δεν υπάρχει παρελθόν, παρά μόνο η αιώνια στιγμή του τώρα μέσα στην οποία είναι αιώνια παρούσα όλη η θεία δημιουργία του Θεού μέσα σε ανείπωτη ευτυχία. Η αφύπνισή σας είναι ένα αναπόφευκτο πεπρωμένο, γι’ αυτό επανασυνδεθείτε με τη στοργική σας Πηγή και βιώστε την ύστατη ευτυχία.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

 Πρωτότυπο: http://johnsmallman2.wordpress.com/2014/11/15/within-the-illusion-to-rely-on-love-appears-to-be-insane/

Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.