Marcadores

Wednesday, November 19, 2014

Hellenic -- Ιησούς -- Δε γίνεται ν’ αποφύγετε την Πραγματικότητα, την ουράνιά σας Εστία, γιατί πάντοτε είσαστε μέσα της. 7 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman

Δε γίνεται ν’ αποφύγετε την Πραγματικότητα, την ουράνιά σας Εστία, γιατί πάντοτε είσαστε μέσα της.

7 Νοεμβρίου 2014 διαμέσου John Smallman


Το συμβάν το οποίο όλοι σας περιμένετε – η κίνηση της ανθρωπότητας προς την πλήρη συνειδητότητα, την αφύπνισή της, την ανάληψή της – πλησιάζει ολοένα και κοντύτερα. Ξέρω ότι αρχίσατε να βαριόσαστε με τέτοιου είδους μηνύματα κι ότι θέλετε αποτελέσματακαι όχι ρητορείες. Λοιπόν, ο χρόνος είναι αποκύημα της ψευδαίσθησης, και παρότι τον βιώνετε να περνάει γραμμικά και με έναν σχετικά σταθερό ρυθμό, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αυτοί που δεν έχουνε προσέξει ότι ο χρόνος επιταχύνεται όταν περνάτε καλά και ότι επιβραδύνει όταν πονάτε, είναι λίγοι. Ο χρόνος, όπως και η ψευδαίσθηση της οποίας αυτός αποτελεί μέγιστο παράγοντα, είναι καθαρά υποκειμενικός! Ενδεχομένως να δυσκολεύεστε να το αποδεχθείτε αυτό ή να το κατανοήσετε, τη στιγμή που όλα όσα αντιλαμβάνεστε και βιώνετε είναι σαφώς υποκειμενικά.

Το παγωτό, ένα όνειρο, μια αρρώστια, είναι όλα τους βαθιές υποκειμενικές εμπειρίες – η χαρά που παίρνετε όταν τρώτε ένα παγωτό δε σας παρέχεται κοιτώντας κάποιον άλλον να το τρώει! Οι επιστήμονές σας όμως επί χρόνια απορρίπτουν τα υποκειμενικά αποδεικτικά στοιχεία, θεωρώντας τα απαράδεκτα σαν πειστήρια ενός γεγονότος, και απαιτούν αντικειμενικά πειστήρια προκειμένου να τα θεωρήσουν έγκυρα. Τα αντικειμενικά όμως αυτά πειστήρια υπόκεινται εξίσου στην υποκειμενική τους άποψη – περιττό να πούμε στην ‘ειδήμονα’ άποψή τους – για το εάν είναι έγκυρα ή όχι. Και με τα χρόνια πολλά από τα πειστήρια που επικύρωσαν αυτοί οι επιστήμονες καταλήγουν να είναι άκυρα.  


Εσείς, ο καθένας σας, και ο Θεός είσαστε Ένα. Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις γι’ αυτήν την αλήθεια και ούτε θα υπάρξουν ποτέ, παρά μόνο η υποκειμενική. Ελάχιστοι από εσάς είχατε ποτέ αυτή την εξέχουσα και εκστατική εμπειρία, η οποία δεν κράτησε. Με την ανθρώπινη μορφή, ενσώματοι όπως είστε, δε θα μπορούσατε να υπομείνετε αυτή την κατάσταση της άκρως εξυψωμένης και έντονης ενέργειας περισσότερο από λίγα λεπτά, γιατί αλλιώς τα σώματά σας απλά θα διαλύονταν, θα αποσυντίθονταν ή θα καίγονταν. Παρόλα αυτά, άπαξ και την βιώσετε, η εμπειρία αυτή δεν ξεχνιέται ποτέ, γιατί βρίσκεται υπέρμετρα πέρα από κάθε κατάσταση που μπορείτε ποτέ σας να φανταστείτε, κι είναι απόλυτα ΑΛΗΘΙΝΗ και εντελώς αξέχαστη.  

Εκείνοι που είχαν μια τέτοια εμπειρία επιχειρούν συχνά να την περιγράψουν με λέξεις, γρήγορα όμως παραδέχονται ότι αυτό είναι αδύνατο. Οι αλλαγές όμως που προκύπτουν μέσα τους ως αποτέλεσμα – η στάση τους, η συμπεριφορά τους, η αυξημένη τους σοφία και η αδιαμαρτύρητη αποδοχή της ζωής ανεξάρτητα από το πώς αυτή εξελίσσετε γι’ αυτούς – είναι άμεσα προφανείς σε όλους όσους τους γνωρίζουν. Και για πολλούς αυτό είναι κάτι  περισσότερο από ένα επαρκές πειστήριο για την ύπαρξη ενός άπειρα στοργικού Θεού μέσα στον οποίο περιέχονται όλα όσα υπάρχουν.  Το μόνο πειστήριο της Πραγματικότητας του Θεού και της αιώνιάς Του ύπαρξης μέσα στην ψευδαίσθηση, είναι η προσωπική υποκειμενική εμπειρία, ή η αποδοχή της εγκυρότητας της προσωπικής υποκειμενικής εμπειρίας ενός άλλου ατόμου.

Όταν αποδεχθείτε το πειστήριο αυτό μέσα στις καρδιές σας, θα ανακαλύψετε ή θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν απαιτείται κανένα άλλο πειστήριο, κι ότι σας φεύγει ένα τεράστιο βάρος χαλαρώνοντας μέσα στη γνώση ότι ο Θεός είναι τα Πάντα με εσάς να είστε αιώνια  αδιαχώριστο τμήμα Του. Η Μοναδικότητά σας με την Πηγή είναι μια βαθιά εσώτερη σιγουριά, μια γνώση που τίποτε και κανένας δε μπορεί να ακυρώσει. Εάν επιθυμείτε περαιτέρω επικύρωση από το τριτοδιάστατο περιβάλλον σας, τότε διαβάστε τις αναφορές που είχαν άτομα με μεταθανάτιες εμπειρίες, και εμπνευστείτε από αυτούς και ανυψωθείτε. Κανένας από όσους είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες δε φοβάται πια το θάνατο, αλλά ούτε και επιθυμούν μια πρόωρη λήξη στην ανθρώπινή τους εμπειρία. Γνωρίζουν ότι βρίσκονται επάνω στο μονοπάτι τους, και παραδίνονται ολοκληρωτικά στον Θεό καθώς περιδιαβαίνουν τις καθημερινές ανθρώπινες ζωές τους, εκτελώντας το Θέλημά Του με το να είναι, να μοιράζονται και να επεκτείνουν την Αγάπη που Αυτός προσφέρει σε όλους.

Οπότε, για να το επαναλάβουμε, το συμβάν πλησιάζει πολύ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδεχτείτε αυτή την άγια εγγύηση, και μετά πηγαίνετε με αγάπη στις καθημερινές σας δουλειές και υποχρεώσεις. Η σημαντική μας λέξη εδώ είναι το ‘με αγάπη’. Το να ζείτε με αγάπη την καθημερινότητά σας είναι το μόνο που θέλει ο Θεός από εσάς. Δεν απαιτεί και δε ζητάει ν’ αλλάξετε τον κόσμο, γιατί εάν επιχειρούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο θα ήταν να δεσμευόσασταν με την ψευδαίσθηση, επιχειρώντας να επιλύσετε προβλήματα άλυτα με την ανθρώπινή σας νόηση, κι αυτό δε γίνεται.

Παρόλα αυτά, εάν ζείτε με αγάπη την ημέρα σας, την κάθε ημέρα σας, θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος τριγύρω σας αλλάζει. Εάν πορεύεστε με αγάπη θα βιώσετε αγάπη, και αν πορευθείτε φοβισμένοι θα βιώσετε φόβο.  Μέχρι πρόσφατα ο κόσμος που είχε πρόθεση να ζει με αγάπη έβρισκε την πρόθεσή του να κυμαίνεται συχνά μεταξύ της αγάπης και του φόβου, όταν άκουγαν φίλους και συγγενείς ή περιστασιακά κάποιες καλές ειδήσεις, και μετά τα μέσα ενημέρωσης να μιλάνε για δυστυχίες και καταστροφές.

Τώρα, περικλυσμένοι από το Τσουνάμι της Αγάπης, διαθέτετε απαράμιλλη υποστήριξη ώστε να διατηρείτε την πρόθεση της αγάπης σε κάθε σας στιγμή. Όλοι από τις πνευματικές διαστάσεις σας φωτίζουν τώρα διαρκώς, γιατί η στιγμή της αφύπνισής σας είναι εκπληκτικά κοντά. Ο Ωκεανός της Αγάπης που ακολουθεί από κοντά πίσω από το Τσουνάμι που προηγείται είναι αχανής, ασταμάτητος και πολύ κοντά! Η Αγάπη είναι μνημειώδης, και κατακλύζει τα πάντα εντελώς στο διάβα Της, και όλα όσα υπάρχουν είναι πάντα στο διάβα Της.

Μέσα στην ψευδαίσθηση που οικοδομήσατε και που μπήκατε με την πανίσχυρη φαντασία σας, επιλέξατε να αποκλείσετε τον Θεό, την Πηγή της αιώνιάς σας ύπαρξης, και έτσι αποκλείσατε και την Αγάπη. Η Αγάπη όμως πάντοτε σας χτυπάει την πόρτα, την πόρτα της καρδιάς σας, γιατί θέλει να σας γεμίσει με την ευτυχία και την έκσταση που μόνο Αυτή μπορεί να παρέχει. Και όταν Της ανοιχτείτε, αμέσως μόλις το κάνετε, θα δείτε ότι έχετε αμέσως ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ.

Δε γίνεται ν’ αποφύγετε την Πραγματικότητα, την ουράνιά σας Εστία, γιατί πάντοτε είσαστε μέσα της. Η προσποίηση που διατηρούσατε – ότι ζείτε μέσα σε έναν κόσμο που είναι ένα μέρος αληθινό, απειλητικό και επικίνδυνο – διαλύεται κάτω από το τεράστιο ποσοστό των πειστηρίων που σας αποδεικνύουν ότι είναι ψεύτικος. Βρισκόσαστε στη διαδικασία της επιστροφής σας στη φυσική κατάσταση μιας αιώνιας ευτυχίας, γιατί είναι θέλημα δικό σας και του Θεού.

Ο αγαπημένος σας αδελφός, Ιησούς.

Μετάφραση: Con Tanidis

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.