Marcadores

Wednesday, October 10, 2012

10 Οκτωβρίου 2012 Ιησούς



Ιησούς: «Αυτό που αναμένετε με την αφύπνισή σας, είναι η απόλυτη χαρά»


Όλοι μας έχουμε ριζώσει για εσάς εδώ στις πνευματικές σφαίρες, οι οποίες πράγματι δεν είναι μια σειρά από μυθικά βασίλεια μακριά από το δικό σας, σε κάποιο διαφορετικό σύμπαν ή ενεργειακό τομέα, καθώς σας παρακολουθούμε σταθερά να κατευθύνεστε με δύναμη και αποφασιστικότητα προς τη στιγμή της αφύπνισης.

Όπως συχνά σας έχουμε πει, υπάρχει μόνο η Πραγματικότητα, στην οποία όλη η δημιουργία (συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπότητας) έχει αιώνια ύπαρξη. Εσείς προσωρινά έχετε κλείσει τα μάτια σας σε αυτή την αλήθεια όπως και στη συνειδητοποίησή σας σε αυτό. Αλλά ο αιώνιος ύπνος δεν αποτελεί μέρος του θεϊκού σχεδίου για κανέναν, έτσι θα ξυπνήσετε μέσα στη χαρά που είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας. Και η στιγμή της αφύπνισης είναι σχεδόν επάνω σας.


Κρατώντας τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας επιβραδύνετε την πορεία σας, λοιπόν απελευθερωθείτε από αυτές· δεν έχετε ανάγκη από αυτές. Σας ενοχλούν και σας ανησυχούν συνέχεια μέσα στην ψευδαίσθηση, επειδή η εμπειρία σας προήλθε από πόνο και προδοσία - από εσάς τους ίδιους για άλλων σε εσάς.

Αλλά αυτό που σας περιμένει με την αφύπνιση είναι η απόλυτη χαρά, ως θεϊκή υπόσχεση από τον αγαπημένο σας Πατέρα, και γιατί είναι το θέλημά Του για εσάς, και γιατί σας το έχει υποσχεθεί και θα τηρήσει την υπόσχεσή Του, δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα που να είναι δυνατό.

Κατευθύνεστε άμεσα για το Σπίτι, μετά από αιώνες παραπλάνησης που δαπανήσατε βρισκόμενοι μέσα στην ψευδαίσθηση, σε μια κατάσταση άσκοπης σύγχυσης. Νομίζατε ότι αναζητούσατε τον Θεό και τον Ουρανό, αλλά ως επί το πλείστον ήσασταν απασχολημένοι με τις δικές σας ατομικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, που σας ενθάρρυναν να κρίνετε, να καταδικάζετε και να τιμωρείτε τους άλλους, θυμωμένοι για τις πεποιθήσεις ή τις συμπεριφορές που δεν ευθυγραμμίζονταν με τις δικές σας. Αλλά ο Θεός βρίσκεται μέσα σας, στην εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, όταν αφήσετε για λίγο το χρόνο και χαλαρώσετε μόνοι, ανενόχλητοι από τους θορύβους του εξωτερικού κόσμου που οδηγείται από φιλοδοξία και τα αλόγιστα επίπεδα της εγωιστικής σκέψης και του σχεδιασμού· για αιώνες μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό από εσάς επιθυμούσε τέτοια εσωτερική διαδρομή.

Η ψευδαίσθηση ενθαρρύνει την εγωιστική οδό, και αυτή ήταν η επιλογή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια των αιώνων όπου τοποθετήθηκε η εστίασή σας. Ο κόσμος, όπως τον βιώνετε, πάντα υπήρξε ένας τόπος νικητών και ηττημένων, και όταν είχατε μια επιλογή, πάντα προσπαθούσατε να πάρετε το μέρος εκείνων που νομίζατε ότι θα κερδίσουν. Φυσικά, συχνά δεν υπήρχε καθόλου επιλογή. Έχετε γεννηθεί σε ένα περιβάλλον, σε μια περιοχή του κόσμου, από την οποία ως επί το πλείστον δεν μπορούσατε να μετακινηθείτε, και έτσι αναπόφευκτα βρεθήκατε μπλεγμένοι σε συγκρούσεις που συνέβαιναν εκεί. Και αυτό θα μπορούσε να είναι και ήταν μια πολύ εξοργιστική εμπειρία για πολλούς.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η επιθυμία για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης και της αφθονίας για όλους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και εξαπλώθηκε ευρέως, ενώ η αδυναμία επίτευξης αυτών των στόχων με τη χρήση των δήθεν καλών προθέσεων, απειλών, τιμωριών ή μέσω του πόλεμου γινόταν όλο και πιο εμφανής. Ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικής σκέψης έχει δαπανηθεί για την εξεύρεση λύσεων που θα λειτουργούσαν για όλη την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με τις παλιές ιδέες, όταν απλά ψάχνατε εκείνο που «να είναι με το μέρους σας». Η ενέργεια της συμπόνιας και της φροντίδας ξεκίνησε να οικοδομείται σε όλο τον πλανήτη, και τώρα υπάρχουν πολλές ομάδες που συνεργάζονται για να θέσουν σε εφαρμογή τις αναγκαίες διαδικασίες για την επίτευξη αυτών των απαραίτητων στόχων.

Οι ομάδες αυτές επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές στην οργάνωση, κάνοντας τις δημιουργικές ιδέες τους διαθέσιμες σε όλους που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτές – και να σας κάνουν όλους νικητές. Οι κυβερνήσεις θα λάβουν ειδοποίηση για τη διατύπωση μιας νέας πολιτικής, που θα απευθύνεται σε αυτή τη νέα φυλή με ιδιαίτερα συστατικά, όπως συμπόνια και ευφυΐα. Είναι σχεδόν παντού φανερό ότι οι πολίτες του κόσμου δεν θα μπορούν πλέον να δέχονται αποφάσεις που λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις τους, για να συμμετάσχουν σε πόλεμο, επειδή όλοι έχουν πλήρη επίγνωση το πόσο καταστροφική είναι αυτή η υπόθεση.

Οι χώρες που εμπλέκονται σε πόλεμο εξετάζουν την αποχώρηση από αυτές τις καταστροφικές καταστάσεις και τη μεταφορά των στρατευμάτων και των μαχητών της ελευθερίας, μαζί με όλους τους άλλους εν λειτουργία στρατιωτικούς, στο σπίτι από όλες αυτές τις περιοχές των συγκρούσεων. Εξακολουθεί να υπάρχει αντίθεση από τους επίμονους σκληροπυρηνικούς, το σύνθημα των οποίων ήταν πάντα «όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, να τα αντιμετωπίζετε πιο σκληρά» - μια νοσηρή απάντηση σε νοσηρές καταστάσεις. Θα πρέπει να ακυρωθούν και να τεθούν σε περιθώριο λόγω των πεποιθήσεων, καθώς οι στάσεις τους είναι εντελώς απαράδεκτες για τους πολιτισμένους λαούς.

Τώρα μπορεί να επιτευχθεί η ειρήνη και η αφθονία για όλους στη Γη, όπως το καταλαβαίνετε καλά, αν οι υπέρμετρες ποσότητες των στρατιωτικών δαπανών μειωθούν στο ελάχιστο, ώστε να λειτουργούν και να διατηρούν μια μικρή καλά εκπαιδευμένη και καλά πειθαρχημένη δύναμη υψηλής ηθικής ακεραιότητας, η οποία, χωρίς να καταφεύγει στη βία, θα αναλάβει την πρόληψη των τοπικών χούλιγκανς, όταν προκαλούν προβλήματα και διαταράσσουν την ειρήνη της πλειοψηφίας.

Οι άνθρωποι θέλουν την ειρήνη και ένα εύλογο βιοτικό επίπεδο, και αυτό μπορεί να παρασχεθεί σε όλο τον κόσμο, όταν δεν υποκινείται από προσδοκίες της απληστίας και του εγωισμού, ώστε ο πλούτος που προσφέρει ο πλανήτης να μοιράζεται δίκαια. Καμία απολύτως ανάγκη δεν δικαιολογεί την ύπαρξη φτώχειας πουθενά, καθώς πολλοί από εσάς εργάζονται σκληρά για την εξάλειψή της. Καθώς οι κυβερνήσεις αρχίσουν να κατανοούν τον αληθινό τους σκοπό - να μεταχειρίζονται όλους τους πολίτες δίκαια και τίμια και να τους εξασφαλίσουν ότι η φτώχεια θα γίνει μια μακρινή ανάμνηση – και με την αξιοποίηση κάποιας ευεργετικής πολιτικής βούλησης, πολύ γρήγορα θα επιτευχθούν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Οι θείες ενέργειες που περιβάλλουν τον πλανήτη επηρεάζουν όλους με την ενσωμάτωση και τη συγχώνευση με τη συλλογική ενέργεια των ανθρώπων, όπως και με μεμονωμένους ανθρώπους, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές σε αντιλήψεις που αρχίζουν να σας ωφελούν όλους. Ίσως να μην είναι ακόμα ορατό σε εσάς, αλλά αν σκεφτεί κανείς τις ειρηνικές διαδηλώσεις σε όλα τα μέρη όπου οι λίγοι έχουν αφυπνίσει τη συμπονετική ευαισθητοποίηση στις καρδιές των πολλών, θα συνειδητοποιήσετε την τεράστια πρόοδο που έχει λάβει χώρα.

Το επίπεδο, όπου δεν υπάρχει καμία επιλογή εκτός από την ειρήνη και την αφθονία που θα αντικαταστήσει τη φτώχεια και την καταπίεση σε όλο τον κόσμο, έχει επιτευχθεί. Η ενέργεια που θα επιτρέψει αυτό να συμβεί είναι στη διάθεσή σας, ώστε να την προσεγγίσετε, να την κατανοήσετε και να την κάνετε να πραγματοποιηθεί - γιατί εσείς μπορείτε. Και από τις άλλες σφαίρες της δημιουργίας που σας περιλούζουν με Αγάπη, η τεράστια και απεριόριστη βοήθεια θα διασφαλίσει την πλήρη ευτυχία σας.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς. 


Κανάλι: John Smallman 




Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.