Marcadores

Wednesday, October 17, 2012

17 Οκτωβρίου 2012 Σαούλ




Σαούλ «Δεν έχετε πλέον καμία ανάγκη να συνεχίσετε τους κύκλους της μετενσάρκωσης»


Το θεϊκό σχέδιο για την αφύπνιση της ανθρωπότητας θεσμοθετήθηκε με την άμεση εμφάνιση του διαχωρισμού σας από την Πραγματικότητα. Ο Πατέρας σας δεν θα μπορούσε να σας αφήσει να ερευνάτε τα μυστήρια του μη πραγματικού που επινοήσατε και παρουσιάσατε ως πραγματικό στο συλλογικό μυαλό σας, δίχως την εξασφάλιση ότι δεν θα χαθείτε οριστικά εκεί. Το Φως της Αγάπης Του εγκαταστάθηκε με ασφάλεια σε κάθε άτομο που επέλεξε να προχωρήσει συλλογικά μέσα στην ψευδαίσθηση, καθώς προβλέφθηκε το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, όμως με τεράστιο βαθμό ευελιξίας για να επιτρέψει σε τυχόν εκτροπές ή περισπασμούς που θα μπορούσατε να επιλέξετε να εμπλακείτε, ενώ ταξιδεύατε με κατεύθυνση προς το σπίτι.


Στην ψευδαίσθηση του χρόνου και του χώρου που κράτησε αιώνες, όλοι χωρίς καμία εξαίρεση υπομείνατε πολύ προσωπικό πόνο και είναι περιττό να πούμε ότι επιβάλατε πολλές ταλαιπωρίες και στους άλλους. Όμως αυτό ανήκει στην ψευδαίσθηση, προκλήθηκε από εσάς και ουδέποτε συνέβη. Αλλά η δύναμη της συλλογικής φαντασίας σας είναι τεράστια, έχετε καταφέρει να πείσετε τον εαυτό σας ότι η ιστορία σας της εξαπάτησης και προδοσίας, όπως και η βία του ενός προς τον άλλον είναι απολύτως πραγματική.

Τόσο πραγματική, ώστε να σας αναγκάσει να αφυπνιστείτε από την ψευδαίσθηση, είναι ουσιαστικής σημασίας να αλλάξετε εντελώς τις στάσεις σας που διαμορφώθηκαν και ενθαρρύνθηκαν από αυτή, να απελευθερώσετε όλες τις πεποιθήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο συγκρούονται με την έμφυτη ικανότητα, την επιθυμία και την πρόθεση να προσφέρετε αδιάκριτα την ανιδιοτελή αγάπη σας σε όλα τα ζωντανά όντα. Αυτή είναι έμφυτη, γιατί όλα τα δημιουργήματα του Θεού δημιουργήθηκαν μέσα στην Αγάπη και από Αγάπη, ως ενέργεια ενδυναμώνει και παρακινεί κάθε στιγμή την αιώνια ύπαρξή σας.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγχωρήσετε τον εαυτού σας για όλο το θυμό και την ταλαιπωρία που φαινομενικά έχει προκαλέσει σε εσάς ή σε άλλους. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να συγχωρήσετε ανεξαρτήτως όλους που πιστεύετε ότι κατά κάποιον τρόπο σας έχουν βλάψει ή σας πρόσβαλαν. Πολλοί από εσάς έχετε εργαστεί επάνω σε αυτά για πάρα πολλές ζωές στη Γη, και τώρα εργάζεστε ως Φάροι και ως φωτεινά παραδείγματα, επειδή έχετε περάσει από όλα αυτά που η πλειοψηφία των ανθρώπων θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσει προσωπικά, είστε οι ιδεωδώς κατάλληλοι και καταρτισμένοι για να βοηθήσετε τους άλλους στη διαδικασία της αφύπνισής τους, απλά δείχνοντας την αγάπη σας, τη συμπόνια, την αποδοχή και την συγχώρεση στην καθημερινή σας ζωή.

Με την εντατικοποίηση του πεδίου της θεϊκής Αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη και τον κάθε ένα από εσάς, υπάρχει επίσης μια υπεραφθονία της διαθέσιμης βοήθειας που συνεχώς σας προσφέρεται από αυτές τις πνευματικές σφαίρες, για να σας βεβαιώνουν ότι έχετε πετύχει την απελευθέρωση όλων αυτών των άκαμπτων πεποιθήσεων που έχετε υπηρετήσει τόσο οικτρά. Αν είναι η πρόθεσή σας να αφυπνιστείτε - και είναι η πρόθεση του καθενός από εσάς να το κάνετε αυτό, ακόμη και αν το γεγονός αυτό προς το παρόν κρύβεται κάτω από το επίπεδο της συνειδητής επίγνωσης - τότε θα πετύχετε, επειδή είναι θεϊκή διαταγή. Μόνο ελάχιστοι οι οποίοι εξακολουθούν να αισθάνονται ότι δεν είναι έτοιμοι ή πρόθυμοι να βγουν έξω από την ψευδαίσθηση, θα παραμείνουν στην κατάσταση ύπνου. Ωστόσο, όταν θα είναι έτοιμοι θα κάνουν αυτό το βήμα, όπως εσείς, θα τους παρέχεται κάθε ευκαιρία για να αφυπνιστούν και στη συνέχεια θα το κάνουν. Κανείς δεν θα αποτύχει στην αφύπνιση, κανείς δεν θα χαθεί, επειδή η Πραγματικότητα δεν επιτρέπει την απώλεια.

Εφόσον γνωρίζετε, όπως αναμφίβολα κάνετε, ότι είστε θεϊκά όντα που έχετε μια εμπειρία της ψευδαίσθησης, επίσης είναι αδύνατο να μην γνωρίζετε ότι η ύπαρξή σας είναι αιώνια. Ο θάνατος είναι απλώς μια ψεύτικη ιδέα που έχετε επινοήσει για να περιγράψετε την κατάσταση που εμφανίζεται όταν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε το φυσικό σας σώμα, για να εισέλθετε εκ νέου στις πνευματικές σφαίρες. Μέχρι πολύ, πολύ πρόσφατα σε αυτό φυσιολογικά έφερε την αυτοεκτίμηση της ζωής που ζήσατε στην ψευδαίσθηση, που με την παρουσία της αγάπης και της ευσπλαχνίας των οδηγών σας, να σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να σχεδιάσετε την περαιτέρω ζωή στη Γη, μαζί με τα μαθήματα που επιλέξατε για εσάς.

Πάντα μέσα από την ψευδαίσθηση, είχατε άφθονες ευκαιρίες για να εξερευνήσετε και να εξετάσετε τις πεποιθήσεις και τις απόψεις που θα αποτελούσαν μέρος του δρόμου της ζωής που είχατε επιλέξει, πριν από την ενσάρκωση σας στη Γη, και σας παρουσιάζουν συνεχώς τα κατάλληλα βιωματικά μαθήματα. Αλλά δεν είσαστε πάντα σε θέση να επωφεληθείτε πλήρως από αυτές τις ευκαιρίες μάθησης, διότι η ενέργεια της ψευδαίσθησης ήταν τόσο πυκνή και τόσο θαμπή.

Τώρα, έχετε ήδη κάνει όλη αυτή τη δουλειά κατά την διάρκεια των αιώνων και λόγω της έντονης και άφθονης βοήθειας που λαμβάνετε από το θεϊκό ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τη Γη, και επειδή ο Πατέρας σας - που ποτέ δεν είχε απαιτήσει τίποτα, ή σας ανάγκασε να υποφέρετε, - θέλει να δει τις ταλαιπωρίες σας τελειώνουν, δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη για οποιονδήποτε από εσάς να συνεχίσει τους κύκλους της μετενσάρκωσης, που υπήρξαν επίμονο, ανυπόταχτο και οδυνηρό κομμάτι του συνόλου της ψευδαίσθησης. Όταν αφυπνιστείτε, καθώς αυτό είναι σίγουρο, θα είστε τελικά απόλυτα ελεύθεροι, ελεύθεροι από την εξορία που επιλέξατε να αντέξετε μέσα από τον εφιάλτη της ψευδαίσθησης.

Με πολύ αγάπη, Σαούλ. 


Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.