Marcadores

Thursday, October 18, 2012

18 Οκτωβρίου 2012 Ιησούς




Ιησούς: Η Αγάπη είναι Ακατανίκητη, Αναπόφευκτη, Ακαταμάχητη


Η ταχύτητα των ουσιαστικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στη Γη είναι πραγματικά εκπληκτική. Η ανθρωπότητα προχωράει με επιτυχία, καθώς το πεδίο της θείας αγάπης διαπερνά και διαποτίζει τη συνείδηση της κάθε ζωντανής ύπαρξης στον πλανήτη. Αυτή ήταν πάντα η πρόθεση του Πατέρα σας, αλλά πρώτα ήταν απαραίτητη για εσάς, για τη δική σας ελεύθερη βούληση, ώστε να μπορέσει αυτό να συμβεί. Η αγάπη είναι ανίκητη, αναπόφευκτη, ακαταμάχητη, και όλα θα υποκύψουν στο θαύμα της θείας ομορφιάς και της τελειότητάς της.


Ο φόβος, το μίσος, η προδοσία και η βίαιη αντιπαράθεση δεν μπορούν να συναγωνιστούν μαζί της, εκτός από τη στιγμιαία εμφάνιση στους εφιάλτες σας. Και, φυσικά, θα αφυπνιστείτε σύντομα μέσα στην άπειρη χαρά και την ενότητα της συγκέντρωσης της πανταχού παρούσας αγκαλιάς της. Όλα αυτά σας περιμένουν τώρα. Αυτή παρέχει τα πάντα στις καρδιές σας που θα μπορούσατε να επιθυμείτε. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει που να χρειάζεται να διανοηθείτε, να είναι απαραίτητο ή δυνατό και η απόλυτη ικανοποίησή σας να είναι εγγυημένη.

Για να χρησιμοποιήσετε ακόμη μια αναλογία, η Αγάπη μοιάζει με νερό: Προσπαθεί να διαρρεύσει σε όλο τον κόσμο, και αν δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο, υποσκάπτει θεμέλια και τα απομακρύνει, προσφέροντας έτσι μια εναλλακτική είσοδο. Δεν παύει ποτέ να προσπαθεί να αγκαλιάσει θερμά όλους και, όπως και το νερό, ξεπερνάει κάθε αντίσταση και εισχωρεί αρμονικά, ενσωματώνει, συγχωνεύει και περιβάλλει όλα που της είχαν αντιταχθεί. Θα περιβάλει κάτι ή κάποιον που φαίνεται να ζει χωρίς αγάπη με οποιαδήποτε τρόπο ή σε αντίθεση με την αγάπη, καθιστώντας τους ένα με τον εαυτόν της, – γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς Αγάπη.

Η αντίσταση στην Αγάπη – σε πεποιθήσεις, στάσεις και συμπεριφορές χωρίς αγάπη – είναι απατηλή και η ανθρωπότητα πράγματι άρχισε να συνειδητοποιεί ότι έτσι είναι. Χρειάστηκαν αιώνες για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο της πνευματικής σας εξέλιξης, αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα – γιατί υπάρχει μόνο η Αγάπη – που μπορεί να αποτρέψει την ολοκλήρωση αυτής της εξέλιξης στη φυσική και αιώνια θεία κατάστασή σας.

Η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος που ανέτειλε για όλους, σας ανεβάζει το ηθικό και σας βοηθάει να εστιάσετε την πρόθεσή σας με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια για να είστε αγάπη, συμπόνια, αποδοχή και να συγχωρείτε, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη στάση σας και να εξασκήσετε συμπεριφορές που σας μετακινούν αναπόφευκτα προς τη στιγμή της αφύπνισής σας. Η προηγούμενη ακαταμάχητη έλξη σας στην κρίση, στις κατηγορίες, την αγανάκτηση και το θυμό εξασθενεί, καθώς αναγνωρίζετε ότι δεν θα πέσει ο ουρανός, αν επιλέξετε να μην επιμείνετε ότι έχετε δίκιο. Όταν κάνετε αυτή την επιλογή, τα επίπεδα έντασης μειώνονται σημαντικά, επιτρέποντάς σας να διασκεδάζετε, να απολαμβάνετε τη στιγμή και να «μυρίζετε τριαντάφυλλα».

Η μείωση της έντασης μεγεθύνει τους προσωπικούς τομείς της συνειδητότητάς σας, διότι δεν είστε πλέον εντελώς επικεντρωμένοι στην προστασία του εαυτού σας από όλους τους κινδύνους που νομίζατε ότι απειλούσαν συνεχώς εσάς και τους αγαπημένους σας, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας, τους πολιτισμούς σας, τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις σας και μάλιστα, όλα αυτά που πιστεύατε και υποστηρίζατε. Μπορείτε να αρχίσετε να εκτιμάτε τις αξίες και τις ιδέες που έχουν να προσφέρουν οι στοχαστικά τεκμηριωμένες απόψεις των άλλων, αντί να ορμάτε στην υπόθεση ότι επιθέσεις εναντίον της προσωπικής σας εντιμότητας και ακεραιότητας. Όταν αντιμετωπίζετε αυτή την αύξηση της διαφάνειας, οι αντανακλαστικές αυτόματες αντιδράσεις σας – πρώτα πυροβολώ και μετά κάνω ερωτήσεις – δεν θα σας ελέγχουν πλέον. Θα διαπιστώσετε ότι οι συγκρουσιακές καταστάσεις συμβαίνουν όλο και λιγότερο συχνά και ότι η ζωή σας ρέει πολύ πιο ομαλά και ειρηνικά.

Πολλοί που βρίσκονται στην ψευδαίσθηση συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πιο ακραίους και τρομακτικούς εφιάλτες, αλλά το σοκ και ο τρόμος ενός εφιάλτη μπορεί να σας ταρακουνήσει και να σας ξυπνήσει. Και αυτό συμβαίνει καθώς όλο και περισσότερο ανοίγετε τη συνειδητότητά σας και αναγνωρίζετε την απόλυτη παράνοια της άμεσης ανταπόκρισης σε αντιπαραθέσεις και απειλητικές καταστάσεις με συντριπτική και παράλογη βία. Για αιώνες οικογένειες, φυλές, έθνη και ομάδες με ίδιες θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις, ξανά και ξανά αντάλλασσαν ύβρεις και απειλές με τις αντιτιθέμενες ομάδες, μέχρι που οι απειλές έγιναν υποσχέσεις που έπρεπε να εφαρμοσθούν.

Επιτέλους, πάνω από τις ταραχώδεις κραυγές για προληπτική δράση που πρέπει να ληφθεί εναντίων εκείνων των κυβερνήσεών σας ή τους συμβούλων τους, ο φόβος μπορεί να αποτελέσει απειλή για σας, καθώς πιο ψυχρές και ήρεμες φωνές μπορούν να ακουστούν. Συμπεριλαμβανομένης της ακόρεστης επιθυμίας ενός δυνατού και πεινασμένου Μογγόλου να ριχτεί σε πόλεμο ενταντίον κάθε προσβολής που υποθέτει ότι κατευθύνεται προσωπικά σε αυτόν. Η επιρροή της περισσότερο ψύχραιμης σκέψης αναγνωρίζεται επειδή έχει επιτέλους καταστεί προφανές ότι η αμοιβαίως εξασφαλισμένη καταστροφή είναι ακριβώς αυτό – ότι κανείς δεν επιβιώνει.

Παρότι η τεράστια δυσαρμονία συνεχίζει να φέρνει ανείπωτη δυστυχία σε πολλούς σε όλο τον κόσμο, συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στις στάσεις και αντιλήψεις, οι οποίες βοηθούν στο να φέρουν σε αυτές τις περιπτώσεις τη σοφία και τις ευκαιρίες για να απαλύνουν τον πόνο και να καταστήσουν δυνατή την επίλυση των διαφορών που προκαλούν την δυσαρμονία. Κρατήστε το Φως σας διαρκώς ψηλά εκδηλώνοντας την πρόθεση να επικρατήσει η Αγάπη σε κάθε περιπτωση όταν η διχαστική διάταξη εμφανίζεται να οδηγεί τους ανθρώπους στο διαχωρισμό και τους μετατρέπει σε εχθρούς, σε προσωπική ή παγκόσμια κλίμακα.

Όταν εκδηλώσετε αυτή την πρόθεση, το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο, είναι ένας εκπληκτικά αποτελεσματικός τρόπος για να μετακινήσετε την παγκόσμια κοινωνία σας όλο και πιο κοντά στην ειρήνη την οποία όλοι λαχταράτε. Μην ξεχνάτε ότι κάθε φορά που ανανεώνετε την πρόθεση σας για αγάπη, αυτή μεγαλώνει ραγδαία με την ενέργεια από το θείο ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τον πλανήτη, για να βοηθήσει στην αφύπνιση σας. Η αφύπνισή σας πλησιάζει, αναπόφευκτα, έτσι επικεντρωθείτε στην παρούσα στιγμή, θυμίζοντας τον εαυτό σας ότι η Αγάπη είναι θεία ενέργεια που σας υποστηρίζει συνεχώς, έτσι, να προσφέρετε μόνο την αγάπη σε όλους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, συμπεριλαμβανομένου σίγουρα και του εαυτού σας.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/



http://the2012scenario.com/2012/10/jesus-love-is-invincible-inevitable-irresistible/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.