Marcadores

Sunday, October 7, 2012

7 Οκτωβρίου 2012 Σαούλ


Σαούλ: «Καλέστε μας για βοήθεια και θα τη λάβετε»


Παρατηρώντας σας από τις πνευματικές σφαίρες, αισθανόμαστε κατευχαριστημένοι για την καταπληκτική πρόοδο της πορείας σας προς την αφύπνιση, καθώς πορεύεστε στο τελευταίο έτος της ψευδαίσθησης. Ίσως επίσης να σας φαίνεται πολύ λίγη η πρόοδος που έχετε σημειώσει. Μπορεί ακόμη και να νομίζετε ότι η ανθρωπότητα βυθίζεται πίσω στους παλιούς συγκρουσιακούς τρόπους, προσπαθώντας να επιλύσει ζητήματα, όπως σας παρουσιάζουν τις ειδήσεις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν είναι έτσι. Η μεγάλη πρόοδος έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται, καθώς πλησιάζετε το τέλος του έτους.


Πολλοί από εσάς είστε εντελώς δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι από την ανικανότητα και τη διαφθορά που αποδεικνύεται καθημερινά από αυτούς που εκλέγονται για να υπηρετήσουν και να σας εκπροσωπήσουν, και είστε αποφασισμένοι να εισάγετε έξυπνους και συμπονετικούς τρόπους για τη διευθέτηση των ζητημάτων σας που προς το παρόν μοιάζουν να είναι άλυτα. Δεν υπάρχει άλυτο θέμα. Το μόνο που απαιτείται είναι μια στοχαστική και πολιτισμένη προσέγγιση από όλους τους ενδιαφερόμενους, συνδυασμένη με σεβασμό, ακούγοντας όλες τις απόψεις, ώστε να εξασφαλίζει κάθε πτυχή του θέματος και να είναι πλήρως κατανοητή από όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό απαιτεί χρόνο, αλλά είναι απαραίτητο. Διαφορετικά οποιαδήποτε λύση θα είναι μόνο προσωρινή.

Λόγω του ότι η δύναμη της Αγάπης περιβάλλει τον πλανήτη σας, εκείνοι που στο παρελθόν προσπάθησαν να διαταράξουν και να αποτρέψουν την επίτευξη συμφωνίας, διαπιστώνουν ότι διαισθητικά καθοδηγούνται να παραιτηθούν από τους συμβιβασμούς και την άκαμπτη συμπεριφορά και τη διαίσθησή τους να αισχροκερδούν από τις εγωιστικές παρορμήσεις τους. Κατά συνέπεια, η πραγματική πρόθεση για την επίλυση των ζητημάτων ομαλά και το αποτελεσματικά για το όφελος όλων γίνεται η κατευθυντήρια αρχή της ανθρωπότητας, κάνοντας εφικτή την θετική και πολιτισμένη επίλυση. Ανοίξτε τις καρδιές σας σε εκείνους που δημιουργούσαν ή δημιουργούν δυσκολίες. Αυτοί επηρεάζονται έντονα από το πεδίο της θείας Αγάπης, καθώς η αποδοχή και η ενθάρρυνσή σας τους βοηθά πάρα πολύ στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν με διαισθητική και πνευματική τους έννοια και όχι με τους παλιούς ανάρμοστους τρόπους.

Η θεία Αγάπη που περιβάλλει το πεδίο του πλανήτη είναι διαθέσιμη σε όλους. Είναι εκεί για να σας βοηθήσει στη συγχώνευση των επιμέρους τομέων της ενέργειάς σας, έτσι ώστε οι καρδιές σας να μπορέσουν να ανοίξουν στην άνευ όρων αγάπη και αποδοχή όλης της δημιουργίας και του εαυτού σας. Είναι το άπειρο και αιώνιο πεδίο της αιώνιας Αγάπης στο οποίο δημιουργήθηκαν όλα και από την οποία δεν χωρίζεται και δεν αποκλείεται απολύτως τίποτα. Όταν αφυπνιστείτε, το μεγαλείο αυτό θα σας γεμίσει χαρά και έκπληξη, καθώς θα αισθάνεστε και θα καταλαβαίνεται πλήρως ότι είστε πραγματικά τα ουσιώδη στοιχεία του Υπέρτατου Όντος, του Θεού, της αιώνιας Πηγής δημιουργίας, εντός της οποίας τα πάντα έχουν αιώνια ύπαρξη, που διατηρείται με αγάπη και ασφάλεια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι αρνητικές ενέργειες που προέκυψαν από την αίσθηση του διαχωρισμού, έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φόβου μέσα στην ψευδαίσθηση, και έχει γίνει πολύ διεισδυτική. Χρειάζεται να κάνετε μια πολύ θετική πρόθεση να ανοίξετε τις καρδιές σας στη Αγάπη που σας περιβάλλει και να απελευθερώσετε τους φόβους που το μόνο που κάνουν είναι να σας χωρίζουν τον ένα από τον άλλο. Και αυτή είναι η πρόθεση που χρειάζεται να τη διατηρήσετε – η συνειδητοποίηση ότι μπορείτε και κάνετε αυτή την επιλογή μεταξύ του φόβου και της αγάπης σε κάθε στιγμή. Επιλέξτε την αγάπη και αφήστε τους φόβους σας. Στην αρχή μπορεί να φανεί πολύ δύσκολο, γιατί θα σας φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά αυτά που φοβάστε. Τότε είναι που χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια και θα τη λάβετε άμεσα από τις πνευματικές σφαίρες που θα καλέσετε.

Η βοήθεια για να μετακινηθείτε από το φόβο στην αγάπη θα είναι συνεχώς μαζί σας, αναμένοντας το κάλεσμά σας. Επομένως, μην διστάζετε! Από τη στιγμή που θα αισθάνεστε άγχος ή φόβο εισβολής στον τομέα της ενέργειάς σας, καλέστε για βοήθεια και την τη λάβετε! Αν βιώνετε τη φυσική ύπαρξη μέσα από την ψευδαίσθηση, τα σώματά σας θα προσηλώνουν την προσοχή σας την στο διαχωρισμό σας. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Έτσι χρειάζεστε βοήθεια για να διατηρήσετε τη συνειδητότητά σας, ότι όλα είναι ένα και ότι οι φορείς και η αίσθηση του διαχωρισμού είναι οι περισπασμοί της ψευδαίσθησης. Βρίσκεστε υπό την επιρροή τους για τόσο πολύ καιρό και αυτό μπορεί να φαίνεται τρελό με την προσήλωση που έχετε να μην αντιδράτε αυθόρμητα στις απαιτήσεις τους, αλλά όσο μετακινείστε μακριά από τον φόβο προς την αγάπη, τόσο λιγότερη δύναμη θα έχουν να σας επηρεάζουν και να σας υποκινούν. Και να θυμάστε ότι η δύναμη που έχουν είναι η δύναμη που οι ίδιοι τους έχετε δώσει.

Η επιλογή σας να αγκαλιάσετε το πεδίο της Αγάπης γύρω σας είναι ο τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δύναμή σας και να φέρετε στη συνείδησή σας την επίγνωση ότι δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που να μπορεί να σας ελέγχει. Είστε ένα με το Θεό και το θέλημά Του είναι δικό σας. Η μικρή βούληση που επιλέξατε να διαθέσετε και να χρησιμοποιήσετε μέσα στην ψευδαίσθηση δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την Θέληση που μοιράζεστε με το Θεό. Αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν αγκαλιάσετε το πεδίο της Αγάπης που βρίσκεται παντού γύρω σας, και θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχετε με την αληθινή σας δύναμη: το πεδίο της θείας ενέργειας στο οποίο υπάρχουν όλα τα έμβια όντα.

Με πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.