Marcadores

Sunday, October 21, 2012

21 Οκτωβρίου 2012 Σαούλ



 



Σαούλ: Για να βοηθήσετε αυτούς που κοιμούνται, πρέπει να περπατήσετε φορώντας δικά τους παπούτσια


Η γήινη ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου 2012 είναι στο μυαλό πολλών ανθρώπων, καθώς ανυπομονούν να δουν την αφύπνιση της ανθρωπότητας και αναρωτιούνται τι θα συμβεί πραγματικά και αν μη τι άλλο κατά ή πριν από εκείνη την ημερομηνία. Παρά τα ενθαρρυντικά διοχετευμένα μηνύματα που εξετάζουν τη σπουδαιότητα και τη σημασία εκείνης της ημερομηνίας, αν και πολλοί ελπίζουν για το καλύτερο, ταυτόχρονα αναρωτιούνται αν πράγματι κάτι θα αλλάξει πολύ – αυτούς περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση. Και τα κύρια μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν τα εστιάζουν την προσοχή τους στα παλιά θέματα – «καινούριες» κακές ειδήσεις για την οικονομία και την πολιτική, την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων και τους πολέμους και λοιπά, και λοιπά – οπότε πού, εσείς ρωτάτε, είναι οι Καλές Ειδήσεις;


Η ψευδαίσθηση δεν κρύβει από εσάς την αιώνια σας σύνδεση με το Θεό. Πιστεύετε σε αυτήν, σας δημιουργεί ένα πλήρες νόημα, όμως δεν έχετε την εμπειρία της – όπως της αφής, της γεύσης, της μυρωδιάς, του ήχου ή της θέας της παρουσίας του Θεού στις ζωές σας. Έχετε προσευχηθεί και έχετε διαλογιστεί, έχετε διαβάσει εμπνευσμένα πνευματικά βιβλία γραμμένα από μερικούς μύστες που βίωσαν το Θεό, και από ανθρώπους που είχαν προσωπικές εμπειρίες κοντά στο θάνατο. Η πλειοψηφία σας όμως δεν είχε προσωπική εμπειρία, μέσω της οποίας να γνωρίζετε το Θεό. Η αντίληψη του σώματος περιορίζεται σε εκείνες τις πέντε βασικές αισθήσεις, επομένως πρέπει να βασιστείτε στην πίστη σας, στην ελπίδα σας, όμως, καθώς η υποσχόμενη ημερομηνία όλο και πλησιάζει, οι αμφιβολίες σας εντείνονται. Εάν δεν έχετε αμφιβολίες, τότε ίσως να μην είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας – πιθανόν να τις αρνείστε.

Αυτός ο χρόνος είναι πολύ απαιτητικός για εσάς, καθώς περιμένετε ανυπόμονα την υποσχόμενη στιγμή της αφύπνισής σας. Το πεδίο της θείας Αγάπης που περιβάλλει τον πλανήτη και την ανθρωπότητα είναι ευαίσθητο στην ανησυχία σας. Μείνετε ήσυχοι με τη σκέψη ότι όσο απίθανη και ανεπαρκής μπορεί να είναι η εμπειρία της θείας σας φύσης, παραμένει το γεγονός ότι είστε, πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε θεϊκά όντα, τα αγαπημένα παιδιά του Θεού. Αυτή είναι η Αλήθεια. Αυτό είναι αιωνίως αληθινό, ακόμη και στην ψευδή πραγματικότητα στην οποία τώρα ζείτε τη ζωή σας, σε μια τόσο πολύ περιορισμένη μορφή.

Η μη πραγματική σας άγνοια είναι ένα βαρύ φορτίο που διαλέξατε να σηκώσετε με τη θέλησή σας, όταν μπήκατε ξανά στην ψευδαίσθηση, για να γίνετε οι φάροι του Φωτός και οι οδηγητές για εκείνους που παραμένουν σε βαθύ ύπνο. Για να βοηθήσετε όσους κοιμούνται βαθειά, έπρεπε να αφήσετε πίσω τη μνήμη της Πραγματικότητας, ώστε να μπορείτε να βιώσετε αυτό που βιώνουν εκείνοι και να κατανοήσετε πλήρως τη δυσάρεστη κατάσταση τρόμου και σύγχυσης, η οποία δεν έχει καθόλου νόημα, εκτός και αν κλειστείτε μέσα σε αυτή. Αν κοιτάξουμε απέξω, από την πλευρά της Πραγματικότητας, δεν βλέπουμε να υπάρχει τίποτα εκεί, αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει. Όμως από μέσα μοιάζει απολύτως αληθινή και όλα τα πράγματα, τα προβλήματα, ο πόνος και οι ταλαιπωρίες, με τα οποία σας παρουσιάζεται, είναι πολύ απειλητικά και πειστικά.

Για να βοηθήσετε αυτούς που κοιμούνται, έπρεπε να περπατήσετε φορώντας τα δικά τους παπούτσια. Αν και έχετε αφήσει πίσω σας τη μνήμη της Πραγματικότητας, η γνώση σας γι’ αυτήν βρίσκεται βαθειά μέσα σας, όπως και εκείνων που κοιμούνται, όμως εσείς, αντιθέτως, έχετε την επίγνωσή της. Η επίγνωση αυτή είναι το εργαλείο σας για να σας οδηγήσει αλάνθαστα προς το Σπίτι και, κάνοντας έτσι, δείχνετε το δρόμο και στους άλλους. Όμως η επίδραση της ψευδαίσθησης δημιουργεί αμφιβολίες στο μυαλό σας σχετικά με την αποτελεσματικότητά του, ειδικά όταν και εσείς οι ίδιοι κολλάτε στις ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινής διαβίωσης μέσα στην ψευδαίσθηση.

Για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζουμε συνεχώς την απόλυτα ουσιαστική ανάγκη να δώσετε χρόνο μέσα στην ηρεμίας – χρόνο για προσευχή και διαλογισμό – ώστε να ανακτήσετε τη δύναμή σας και την επίγνωση ότι είστε φάροι του Φωτός και οδηγητές, με πολύ σημαντική αποστολή: την αφύπνιση της ανθρωπότητας, ενώ εμείς σας προσφέρουμε συνεχή και αλάνθαστη βοήθεια. Εάν επρόκειτο να ενδώσετε στην πεποίθηση ότι κάνετε αυτό το τεράστιο έργο χωρίς βοήθεια, θα είχατε συντριβεί. Δεν ήταν δυνατόν να το κάνετε μόνοι. Επομένως χρειάζεστε χρόνο και χώρο, κάθε μέρα, για να συνδέεστε μαζί μας, ώστε να διατηρείτε την επίγνωση ότι δεν είστε ποτέ μόνοι. Θα έχετε αμφιβολίες, όμως επίσης θα ξέρετε ότι σαφώς δεν είστε μόνοι.

Αυτό που έχετε συμφωνήσει να κάνετε και το κάνετε, είναι πράγματι καταπληκτικό. Εσείς ξαναμπήκατε στην ψευδαίσθηση ελεύθερα και με τη βούλησή σας, για να βοηθήσετε τους αδελφούς και τις αδελφές σας στην προσπάθειά τους να βρουν δρόμο για το Σπίτι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εθελοντικά επιλέξατε να βοηθήσετε εκείνους που κοιμούνται και έχουν φαινομενικά παγιδευτεί στην ψευδαίσθηση, και ο προσδιορισμός με την επιμονή στην επιδίωξη αυτού του στόχου τυγχάνει θεϊκής αναγνώρισης και τιμής. Η επιτυχία σας είναι αναπόφευκτη, διότι είναι Θέλημα Θεού να γίνει έτσι. Θυμηθείτε ξανά και ξανά, ειδικά όταν σας επιτίθενται οι αμφιβολίες, ότι έχετε θεϊκή αγάπη, προστασία και καθοδήγηση κάθε στιγμή της ύπαρξής σας και ότι η αποτυχία δεν υπάρχει ως διαθέσιμη επιλογή, διότι η επιτυχία σας είναι θεϊκά προκαθορισμένη.

Με πολλή αγάπη, Σαούλ.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.