Marcadores

Friday, October 12, 2012

12 Οκτωβρίου 2012 Ιησούς
Ιησούς: Το σημαντικότερο γεγονός που συνέβη ποτέ στο χωροχρονικό συνεχές σας.


Καθώς η στιγμή της αφύπνισής σας πλησιάζει, η αγωνία σας αυξάνεται. Φαίνεται πως έχετε περιμένει πολύ καιρό, αφού περάσατε από πολλές καθυστερήσεις και απογοητεύσεις, όμως εδώ δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο χρόνος αποτελεί μια ψευδαίσθηση και, παρά το ότι οι ημερομηνίες για διάφορα γεγονότα έρχονται και παρέρχονται χωρίς να συμβαίνει τίποτα το αξιοσημείωτο, στην ανθρωπότητα έχουν συμβεί τεράστιες αλλαγές στο εσωτερικό και πνευματικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη ποτέ στο χωροχρονικό συνεχές σας.


Μπορεί να φαίνεται ότι όλα στη Γη συνεχίζουν όπως συνήθως: οι πληθυσμοί αυξάνονται αμείλικτα, ο πόνος, η φτώχεια, η βία, η απληστία, οι οικονομικές κρίσεις και η διαφθορά – ενώ τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσής σας το επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό. Όμως εκείνο που συμβαίνει στην καρδιά και στο μυαλό είναι πολύ, πολύ διαφορετικό. Το πεδίο της θείας Αγάπης διεισδύει σε κάθε ανθρώπινη καρδιά και επιφέρει τις πιο υπέροχες αλλαγές, σας ενθαρρύνει να αντιληφθείτε ότι όλα είναι ένα και ότι όλοι είστε πλάσματα Αγάπης και συμπόνιας. Καθώς αρχίζετε να αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στον πλησίον σας, ότι είστε όντα της αγάπης, με αυξανόμενη συχνότητα και ευκολία, αυτή η εμπειρία σας ανεβάζει και σας εμπνέει. Αυτό συμβαίνει όταν σταματάτε να κρίνετε!

Η αγάπη που διαχέετε, προσφέρετε και μοιράζεστε, και η πρόθεσή σας που διεισδύει στις καρδιές όλης της ανθρωπότητας, είναι πράγματι πολύ αποτελεσματική – ναι, μπορείτε πραγματικά να εκδηλώσετε αυτή την πρόθεση, ακόμη και αν δεν την έχετε άμεσα συνειδητοποιήσει. Είστε Φάροι του Φωτός, οδηγητές που δείχνουν το δρόμο και το καθήκον σας είναι να αγαπάτε άνευ όρων όλους που αλληλεπιδράτε. Ενσαρκωθήκατε στη Γη για να δείξετε, να μοιραστείτε και να επεκτείνετε το Φως της Αγάπης, που ο Ουράνιός σας Πατέρας ενστάλαξε σ’ εσάς τη στιγμή της δημιουργίας σας.

Με τη βοήθεια που Εκείνος σας προσφέρει και με τη βοήθεια των πνευματικών σας οδηγών, έχετε σχεδιάσει μια πορεία ζωής που αναπόφευκτα σας οδηγούσε σε αυτό το στόχο, όμως στο δρόμο σας περίμεναν μαθήματα που έπρεπε να πάρετε, μερικά πολύ απαιτητικά, με κρίσεις που έμοιαζαν χωρίς ελπίδα, ακατανόητες και καταστροφικές.

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, διότι όλοι σας είχατε προσωπικές εμπειρίες πόνου που είχατε δοκιμάσει και για τις οποίες αναζητούσατε αναγνώριση και αποκατάσταση: την επιβεβαίωση του εγωιστικού μυαλού. Εντούτοις, τα προσωπικά μαθήματα και οι κρίσεις που ζήσατε υπήρξαν ώθηση που διεύρυνε την προοπτική σας και σας επέτρεψαν να καταλάβετε ότι ο θυμός και η ανάγκη για αποκατάσταση δεν πρόκειται να σας φέρουν ειρήνη. Αυτή ήταν η συγκλονιστική αποκάλυψη.

Στο πνευματικό επίπεδο, όμως, είχατε ή αποκτήσατε αργότερα την επίγνωση που ήρθε ως αποτέλεσμα των μαθημάτων ή κρίσεων, οπότε στραφήκατε στον εσωτερικό σας εαυτό για καθοδήγηση, την οποία και λάβατε. Πολλοί από εσάς έπειτα θυμηθήκατε ότι πάντα είχατε μια απερίγραπτη επιθυμία, την αίσθηση της αποστολής, εκτός από τη διαβίωση στον κόσμο και το γήινο στόχο σας. Έτσι, δεχθήκατε το αναπόφευκτο και επιτρέψατε στις καρδιές σας να αρχίσουν να αφυπνίζονται στην αγάπη. Η πράξη αυτή σας έφερε στο εσωτερικό ειρηνικό τοπίο, που πάντα υπάρχει διαθέσιμο σε εσάς, αν και πολλές φορές έχετε δυσκολία πρόσβασης σε αυτό.

Σε αυτό το σημείο συνειδητοποιήσατε ότι οι γήινοι στόχοι και οι φιλοδοξίες, που ως ένα σημείο είναι απαραίτητοι για την επιβίωση, δεν είναι ο βασικός λόγος που ήρθατε στη ζωή και ότι έχετε υψηλότερη κλήση. Είναι, πράγματι, μια στιγμή μεγάλης σημασίας για σας, γιατί επέτρεψε να διαρρεύσει στο μυαλό σας η ανησυχία και η παράξενη αμφιβολία, όταν η ζωή σας έμοιαζε να πηγαίνει καλά: «Η ζωή πράγματι αποτελείται από αυτά;» Τότε ίσως δεν είχε κανένα νόημα, όμως ήταν συνταρακτικό. Τώρα όμως το έχετε καταλάβει.

Η αφύπνιση της καρδιάς σας έδωσε μια νέα αίσθηση του σκοπού σας και μια νέα αίσθηση της ευθύνης, που δεν είχατε ποτέ πριν. Δεν ήσαστε μόνοι, ήσαστε ένα με όλη την ανθρωπότητα, αν και η πλειοψηφία της δεν έχει ιδέα γι’ αυτό – το ίδιο και εσείς. Αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι η Αγάπη έλειπε από τη ζωή σας. Ναι, είχατε τους γονείς, τους φίλους και τους αγαπημένους, τα παιδιά που φροντίζατε, όμως η αγάπη που άρχισε να ξυπνάει στις καρδιές σας ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ήταν ο θείος σπινθήρας μέσα σας που άρχισε να καίει.

Παρά τις προκλήσεις που φέρνει η ζωή στη Γη ανάμεσα σε τόσους κοιμισμένους και απληροφόρητους ανθρώπους, εσείς έχετε διαπιστώσει την επέκταση της αγάπης σας προς αυτούς. Τώρα είστε ικανοί να δείτε, ότι ο θυμός και ο φόβος τους ήταν κραυγές για αγάπη, ενώ μπορείτε να ταυτιστείτε με εκείνα τα συναισθήματα, αφού οι ίδιοι τα έχετε ζήσει πολλές φορές. Ανακαλύψατε σαφέστερο νόημα των μαθημάτων και της προσωπικής σας εμπειρίας. Έχετε μάθει. Έχετε καταλάβει ότι ο καθένας έχει το δικό του δρόμο και ότι το καθήκον σας είναι μόνο η αγάπη που προφέρετε, όταν προσκαλείτε, αποδέχεστε και ακούτε.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, όλο και μεγαλύτερος αριθμός από εσάς αυτό το κάνουν πράξη, που αρχικά φαινόταν να έχει λίγη επίδραση, αλλά τώρα το αποτέλεσμα πλήθους άλλων σαν και εσάς που υιοθέτησαν αυτόν τον τρόπο ζωής, φέρνει γρήγορα την αλλαγή σε ολόκληρο τον κόσμο και αρχίζουν να παρουσιάζονται τα αποτελέσματα. Είστε αληθινά πολύ τιμημένοι και σεβαστοί για τα θαυμάσια σας επιτεύγματα, καθώς συνεχίζετε να δείχνετε το δρόμο και να φέρνετε Φως στην προετοιμασία και στην αναμονή της στιγμής της αφύπνισης. Το Φως που αγκαλιάζει τη Γη και όλη την ανθρωπότητα γίνεται όλο και πιο λαμπερό.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman

Website: http://johnsmallman2.wordpress.com

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.