Marcadores

Sunday, October 21, 2012

21 Οκτωβρίου 2012 Ιησούς
Ιησούς: Η ζωή στη Γη θα αλλάξει δραματικά για όλους


Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο κατώφλι των καταπληκτικών εξελίξεων τεράστιας σημασίας για την πνευματική της εξέλιξη. Ολόκληρη η γήινη ιστορία σάς έχει οδηγήσει προς αυτή τη στιγμή, επομένως είναι πολύ ειδικός για την ανθρώπινη ύπαρξη ο χρόνος που διανύετε. Αν και οι περισσότεροι από εσάς διαβάζουν τα διοχετευμένα μηνύματα και αναζητούν την αληθινή πνευματική τους ταυτότητα και το σκοπό για τον οποίο επιλέξατε να βοηθήσετε τη μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας, κανένας κάτοικος του πλανήτη Γη, σε αυτό το σημείο της πνευματικής εξέλιξης, τόσο της δικής του όσο και του πλανήτη, δεν βρίσκεται τυχαία εδώ. Αυτή τη στιγμή, ο καθένας βρίσκεται στη Γη από επιλογή του και έχει μια ειδική αποστολή που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει. Κάθε ψυχή έχει ανώτερη και μοναδική αξία που καθιερώθηκε από τον Θεό τη στιγμή της δημιουργίας, ενώ ο πνευματικός της σκοπός είναι η ανάδειξή της.


Μολονότι συμβαίνουν πολλά στη Γη που έχουν αρνητική φύση, προκαλούν πόνο και βάσανα, εντούτοις αυτά συμβαίνουν για έναν σκοπό. Η ψευδαίσθηση που δημιουργήσατε τόσους αιώνες πριν, έχει περάσει από πολλά εξελικτικά στάδια και κρίσεις που χρειάζονται θεραπεία, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην εξέλιξη και πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, όσο πλησιάζει η στιγμή της αφύπνισης. Αν οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται και λαμβάνουν χώρα, είναι αντίθετες με την Αγάπη, υπάρχει η ευκαιρία για θεραπεία, ενώ το θεϊκό πεδίο της Αγάπης, που περιβάλλει και αγκαλιάζει τον πλανήτη, δυναμώνει και εστιάζεται σε εκείνα τα μέρη, ώστε να εξασφαλίσει τη θεραπεία.

Όταν διαλογίζεστε ή προσεύχεστε, η δύναμη της πρόθεσης να στείλετε αγάπη και θεραπεία σε όποια δυσαρμονία, αντιπαράθεση, κρίση ή βία υπάρχει στον πλανήτη, πάντα ενισχύεται λόγω του θεϊκού πεδίου της Αγάπης που περιβάλλει τα πάντα. Μην σκέφτεστε ποτέ ότι οι προσευχές σας, οι προθέσεις και οι στιγμές διαλογισμού είναι αναποτελεσματικές· είναι υψίστης αξίας για τη διαδικασία της αφύπνισης, την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσετε. Η συμβολή σας είναι πάντα χρήσιμη και βοηθητική και παραλαμβάνεται πάντα με ευγνωμοσύνη.

Η ζωή στη Γη θα αλλάξει δραματικά για όλους, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που θα φέρει η αφύπνιση. Οι άνθρωποι που αφυπνίστηκαν δεν μπορούν και δεν θα επιθυμούσαν να εμπλακούν σε συμπεριφορές ή δραστηριότητες, που έχουν σκοπό να βλάψουν άλλους, ακόμη και στο ελάχιστο. Ειρηνικές, αρμονικές και ευχάριστες συναναστροφές θα είναι τα καινούρια μοντέλα των σχέσεων, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο.

Υπάρχουν τόσοι θετικοί και ευχάριστοι τρόποι επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης και αυτοέκφρασης των ζωντανών όντων, ώστε εδώ στις πνευματικές σφαίρες συχνά αναρωτιόμαστε, γιατί ξοδεύετε τόσο χρόνο σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Δεν μπορείτε να μη βλέπετε πόσο αναποτελεσματικοί είναι εκείνοι οι τρόποι επικοινωνίας, παρόλα αυτά όμως συνεχίζετε να τους χρησιμοποιείτε. Αυτές είναι, πράγματι, οι δραστηριότητες του εγώ και σας προκαλούν τόσο πόνο όσο και σε εκείνους, ενάντια στους οποίους τις εκτοξεύετε. Εντούτοις, παρατηρούμε ότι, καθώς κινείστε προς την αφύπνιση, όλο και περισσότεροι από εσάς επιτέλους συνειδητοποιούν την ηλιθιότητα πολλών μεθόδων επικοινωνίας σας – π.χ. μιας σκληρής δήλωσης της πρόθεσης που ακολουθείται από απειλή να πραγματοποιηθεί με επιβολή δύναμης, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες των άλλων ή τις συνέπειες εκείνων των πράξεων.

Αυτή η συνειδητοποίηση δεν είναι τοπικού χαρακτήρα, αλλά διαδίδεται σε όλη την ανθρωπότητα. Εντούτοις, υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας ή επιδιώκουν την εκλογή τους σε αυτές, τα οποία δεν έχουν ακόμη την επίγνωση, ότι αυτές οι παλιές, αναίσθητες και ανάρμοστες μέθοδοι όχι μόνο δεν ευνοούνται, αλλά και δεν θα γίνουν πλέον αποδεκτές, ενδεχομένως επειδή ήταν πολύ απασχολημένοι με την προώθηση της δικής τους εγωιστικής ατζέντας. Κατά συνέπεια, είναι μάλλον αναμφισβήτητο ότι θα εκπλαγούν όταν βρεθούν μακριά από τις θέσεις εξουσίας ή δεν εκλεγούν σε αυτές, διότι εξαιτίας των απόψεων και των στάσεών τους δεν θα είναι πλέον σκόπιμο να τις διατηρήσουν.

Η αφύπνιση στην Πραγματικότητα είναι το πιο θαυμάσιο επίτευγμα. Και ναι, ήταν πάντα το Θέλημα του Θεού να αφυπνιστείτε. Απολύτως τίποτα δεν θα μπορούσε τελικά να το αποτρέψει, όμως υπήρξε ένας απέραντος όγκος απαραίτητης προπαρασκευαστικής εργασίας, που ο καθένας σας έπρεπε να ολοκληρώσει, προτού είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε στο θείο περιβάλλον της καθαρής και άπειρης Αγάπης.

Δίχως να συντελεστεί εκείνη η προετοιμασία, η είσοδος θα σας είχε μάλλον απαγορευθεί, διότι η λαμπρότητα της Παρουσίας του Θεού και το Φως της Αγάπης Του θα σας προκαλούσαν κατάσταση ακραίου κλονισμού και θα χρειάζονταν αρκετοί αιώνες του χρόνου σας, για να συνέλθετε από αυτό, προτού επανακτήσετε αρκετή δύναμη και να ξεκινήσετε πάλι την ανάβασή σας. Η Αγάπη Του για σας είναι τόσο μακριά από τη δυνατότητά σας να τη συλλάβετε, ώστε είναι άδικη η οποιαδήποτε προσπάθεια να περιγραφεί. Να ξέρετε μόνο ότι τα όσα έχετε περάσει στον κόσμο της ψευδαίσθησης, καθώς παίζατε με την ιδέα του διαχωρισμού, έγιναν τόσο σκοτεινά, ώστε για τη δική σας προστασία η επιστροφή σας στις θεϊκές σφαίρες θα είχε επιχειρηθεί ούτως ή άλλως.

Τώρα το ταξίδι τελειώνει. Η Αγάπη του Πατέρα σας λάμπει επάνω σας κάθε στιγμή, με ένταση που σας ενθαρρύνει θερμά και σας προστατεύει, ενώ ολοκληρώνετε τα τελευταία στάδια αυτής της μακρόχρονης και σκληρής προσπάθειας. Είστε κοντά στο Σπίτι, έτσι χαρείτε με τη γνώση ότι τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την άφιξή σας και ότι η υποδοχή που σας περιμένει θα σας ανεβάσει σε επίπεδα πέρα από τις πιο τρυφερές φαντασίες σας.

Ο αγαπημένος σας αδελφός Ιησούς.

Κανάλι: John Smallman


Website: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Μεταφραστής: Λούντα
  

No comments:

Post a Comment

invocation

O MANUSCRITO DA SOBREVIVÊNCIA

AMUNA RA CHANNALLINGS

AMUNA RA CHANNALLINGS
στα ελληνικά

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.